сос/ове за месо

12.12.19
19:49

Здравейте! Основният ми източник на протеин е месото на скара, но понеже ми идва малко сухо(а като цяло е и малко безвкусно) ползвам нискокалориен кетчуп. Така вкусът става много по-добър, но едва ли е много здрвословно да консумирам ежедневно кетчуп, затова се чудя с какво да го заместя...
Вие какви сосве ползвате, как си овкусявате месото?

Темата беше редактирана от zdrav4an на 12.12.19 19:50.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

13.12.19
14:00

Човек просто си направи един доматен сос щом обичаш кетчуп и си готов. Аз си смеля домати на блендъра и на тигана с подправки, чесън и малко зехтин става екстра. Лично аз го правя това и слагам доста яйца и става страхотно, но предполагам, че и за сос за месото няма да е толкова лошо.  Иначе може да пробваш да си приготвяш месото в херметическа тенджера с вода,зехтин и подправки и става доста сочно, сега и зависи и от месото, но телешкото става уникално и ако целиш и качване на килограми с картофи става много готино, защото стават като пюре и е супер.

13.12.19
15:05

Конфитюр от дренки и люти чушки.

13.12.19
17:26

казано от Unrivaled на 13.12.19, 14:00:

Човек просто си направи един доматен сос щом обичаш кетчуп и си готов. Аз си смеля домати на блендъра и на тигана с подправки, чесън и малко зехтин става екстра. Лично аз го правя това и слагам доста яйца и става страхотно, но предполагам, че и за сос за месото няма да е толкова лошо.  Иначе може да пробваш да си приготвяш месото в херметическа тенджера с вода,зехтин и подправки и става доста сочно, сега и зависи и от месото, но телешкото става уникално и ако целиш и качване на килограми с картофи става много готино, защото стават като пюре и е супер.

Мерси! 🙂

13.12.19
17:32

казано от nervak на 13.12.19, 15:05:

Wtf….😂😂😂 тва са няк’ви ъп левел рецепти 😀 ....неезнамм

13.12.19
20:42

казано от johnny брао на 13.12.19, 17:32:

Нормално е да не знаеш.

13.12.19
23:19

казано от nervak на 13.12.19, 20:42:

казано от johnny брао на 13.12.19, 17:32:

Нормално е да не знаеш.

баш такива неща, по-добре никой да не знае...😂😂

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1