Hustle

Темата е заключена.
Прескочи до:
HU

03.11.19
18:25

Това ще е новият ми дневник. Предния беше премахнат от ББ теам. В този се надявам да не застъпваме темата за забранените субстанции.
Ще си споделям храната,тренировките,моментното състояние и прогреса.

Днес съм на вълна състезателен културизъм.
В Румъния съм и гледам нашите момчета ,като  искам да споделя моето виждане за нещата. Прави ми впечатление че изискванията на съдиите  са ,колкото се може състезателите да имат огромни размери ,като в топ 10влязоха момчета с широки талии,а участници с тесни талии и супер пропорции да остават на зад. За мен спорта отдавна се е изродил в нещо съвсем друго...тръгнал е в една посока където мен лично ме отвръщава. Тези претрупани форми,раздути кореми,широка талия и др ,мен лично не чи харесва. Възхищавам се на културистите от времето на Арнолд и преди него. Там говорим за красота и естетика,а в днешно време гледаме презобили животни....
Но все пак това е мое мнение и мое виждане за нещата!

Темата беше редактирана от Hustle на 03.11.19 18:29.

HU

04.11.19
11:03

Днес сутринта 30мин бягане на гладно.
Храната:
07:00-50гр овес с мляко и доза протеин.
09:00-6цели яйца разбъркани със 150гр сирене.
12:00-250гр пилешко филе с зелена салата и 3варени картофа.
14:00-300гр скумрия на скара ,маслини и 50гр извара.
17:00- 250гр пилешка пържола със салата и малко бадеми.
20:00- 100/150гр извара с кофичка кисело мляко и доза протеин.

ТРЕНИРОВКИ:
Гръб базови

Набирани с широк хват пред гърди - 3 серии с привързана тежест х 10-8 повторения + 2 серии х 8-12 повторения
Мъртва тяга - Пирамида: 1 х 12 + 1 х 10 + 1 х 8 + 1 х 5 + 2 х 10

Чукчета от хоризонтална опора (лицев полулег, широк надхват) - 5 серии х 6-8 повторения

Гребане с дъмбел - 3 серии за всяка ръка х 6-10 повторения
Трапецовиден мускул

Трапецовидно повдигане на рамене на смит машина (с лост зад гърба и супиниран хват) - 4 серии х 10-12 повторения

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ-
6гр ААКГ
6гр Цитрулин малат
40гр глутамин
Магнезий
Мултивитамини
Омега3

Мнението беше редактирано от Hustle на 04.11.19 11:05.

HU

05.11.19
22:18

Днес станах сутринта направих 20/30мин стъпала и след това  закусих.

Храната:
12:00-250гр пилешко филе с зелена салата и 3варени картофа.

Ето и тренировката:
Тренировка за гърди и рамене
Гърди

Изтласкване на щанга от обратен лег (малък ъгъл) - Пирамида: 1 х 10 + 1 х 7 + 1 х 5 + 1 х 3 + 2 10
Изтласкване на дъмбели от полулег -  4 серии х 6-8 повторения
Пек-дек с успореден хват (лакти на ниво рамене) - 4 серии х 6-10 повторения
Гръдна + гръбна мускулатура

Пулоувър с дъмбел - 4 серии х 12-15 повторения
Рамене

Разтваряне на пек-бек машина - 4 серии х 8-12 повторения
Раменни преси с щанга зад врат - 4 серии х 7-10 повторения
Повдигане на ръце встрани - 4 серии х 8-12 повторения

Хранителни добавки
6гр ААКГ
6гр Цитрулин
40гр глутамин
Омега 3
Магнезий
Мултивитамини

Мнението беше редактирано от Hustle на 05.11.19 22:24.

HU

08.11.19
15:45

Днес станах доста рано и отново бях сам в залата и направих около 30мин стъпала.
Хранителният режим е същият.
Вече съм под 100кг.
И ще видим до края какво ще се получи,като едно от нещата което ми прави силно впечатление е,че почивката между сериите е супер малка и имам ужасна сила и издръжливост.
Мисля в неделя да пробвам тяга,клек,лег,обръщане и изтласкване и да споделя резултатите.
Тренировката днес:
Тренировка за бедра и прасец
Бедра базови

Клякане с щанга - Пирамида: 1 х 12 + 1 х 10 + 1 х 8 + 1 х 5 + 2 х 10

Избутване на 45-градусова лег преса с акцент върху вътрешната част на бедрата - 4 серии х 13-17 повторения

Бедрено сгъване - 3 серии х 15-20 повторения

Бедрено разгъване - 3 серии х 12-15 повторения

Разтваряне на Абдуктор машина с акцент върху бедрата - 3 серии х 15-20 повторения
Прасци базови

Повдигане на пръсти на лег преса - 4 серии х 20-25 повторения
Прасци външна/вътречна част (по собствен избор)

Калф машина от сед - 3 серии х 25-35 повторения

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ:
6гр-ААКГ
6гр-Цитрулин малат
40гр глутамин
Магнезий
Мултивитамини
Омега 3

Промените в културизма....
Днешните презобили изруди,ме отвръщават дори от спорта,фен съм на времето на Арнолд и преди него. Симетрия,естетика, V форма.

Мнението беше редактирано от Hustle на 08.11.19 15:47.

ДЕ

08.11.19
15:50

Ха, доста големия обем срещу едната работна серия, като другите принципи им съвпадат, макар да има разлика във “епохата им”. В момента като го гледам Дориан, който е доста по-млад от Арни, почти нищо не е останало от него. Вчера даже гледах случайно един негов клип, как тренира там някакъв младеж - ръчичките са му като клечки. Но и той вече почти не тренира де. Арни чат пат посещава зали, поне до колкото го следя тук там.

HU

08.11.19
16:23

казано от Деян на 08.11.19, 15:50:

Ха, доста големия обем срещу едната работна серия, като другите принципи им съвпадат, макар да има разлика във “епохата им”. В момента като го гледам Дориан, който е доста по-млад от Арни, почти нищо не е останало от него. Вчера даже гледах случайно един негов клип, как тренира там някакъв младеж - ръчичките са му като клечки. Но и той вече почти не тренира де. Арни чат пат посещава зали, поне до колкото го следя тук там.

Като цяло нещата не са добре. Преди дни бях в Румъния да гледам нашите момчета и останах без думи.
Боян Иванов извади страшна форма,много симетрия и най-вече тънка талия ,а пред него наредиха хора с подути кореми,широки талии и лоши пропорции....

ДЕ

08.11.19
16:27

То от това, което чета в нета за състезанията въобще-навсякъде я има тая тенденция. С колкото повече маса си, минаваш напред. А реално да се изваяш и то с пропорции е по-трудната задача, остави, че е и по-красиво.

HU

15.11.19
21:55

От нямане на време не съм писал от няколко дни.
Промените поне според мен са големи,благодарение на Момчил Милев.
Не мисля,че на този етап мога да бъда в по-добра форма,а и както казах още в началото,за пръв път правя нещо подобно на такова ниво.
Днес си направих 30мин бягане след което в залата:
Бедра базови

Клякане с щанга - Пирамида: 1 х 12 + 1 х 10 + 1 х 8 + 1 х 5 + 2 х 10
Базово + вътрешен сектор

Избутване на 45-градусова лег преса с акцент върху вътрешната част на бедрата - 4 серии х 13-17 повторения

Бедрено сгъване - 3 серии х 15-20 повторения

Бедрено разгъване - 3 серии х 12-15 повторения

Разтваряне на Абдуктор машина с акцент върху бедрата - 3 серии х 15-20 повторения
Прасци базови

Повдигане на пръсти на лег преса - 4 серии х 20-25 повторения
Прасци външна/вътречна част (по собствен избор)

Калф машина от сед - 3 серии х 25-35 повторения

ХРАНАТА:
Храната:
12:00-250гр пилешко филе с зелена салата

Добавки:
40гр глутамин
8гр ААКГ
6гр Цитрулин
Магнезий
Омега 3
И мултивитамини ,ако е от значение са Анимъл Пак.

Като цяло аз съм доволен от крайния резултат,а за мен това е най-важното.
Гонех една класическа форма от старото време и мисля ,че може да се каже,че съм постигнал нещо  за това време. За другата година  живот и здраве,ако има финанси ще се пробваме на състезание,а дотогава се отдавам на почивка от всички препарати и следва пълно възстановяване,което не значи ,че няма да се тренира!

Мнението беше редактирано от Hustle на 15.11.19 22:05.

HU

16.11.19
18:36

Днес уж почивка,но чи се тренираше и отидох в залата.
класическо клякане с щанга, 5-7 серии, в първата от които правих и 1 опит с максимална тежест- 170кг
– тласкане на щанга от лежанка, 5-7 серии, в първата от които правих и 1 опит с максимална тежест-150кг
– мъртва тяга, 5-7 серии, в първата от които правих и 1 опит с максимална тежест-211кг
– клякане с щанга пред тялото, 5-7 серии, в първата от които правих и 1 опит с максимална тежест-тук получих леки болки в рамото и въобще не съм натискал.

Храната си е същата!

Хранителни добавки:
6гр ААКГ
6гр Цитрулин
40гр Глутамин
Магнезий
Омега 3
Мултивитамини

Някой чувал ли е за Витамин В13 (оротова киселина)
Защо я няма по аптеките ?

17.11.19
12:45

казано от Hustle на 16.11.19, 18:36:

Някой чувал ли е за Витамин В13 (оротова киселина)
Защо я няма по аптеките ?

Не е витамин, отдавна отпадна като такъв. Преди Софарма правеха “Ороцетам”, което е комбинация от калиев оротат и пирацетам. После имам спомен, че мернах някакво изследване, в което оротовата киселина се квалифицираше като мутаген...

17.11.19
13:55

казано от Hustle на 15.11.19, 21:55:

Гонех една класическа форма от старото време и мисля ,че може да се каже,че съм постигнал нещо  за това време. За другата година  живот и здраве,ако има финанси ще се пробваме на състезание,а дотогава се отдавам на почивка от всички препарати и следва пълно възстановяване,което не значи ,че няма да се тренира!

На колко години беше, че съм забравил ?

HU

17.11.19
16:15

казано от kaloyan на 17.11.19, 13:55:

казано от Hustle на 15.11.19, 21:55:

На колко години беше, че съм забравил ?

19

18.11.19
14:24

Оротова киселина няма и да намериш в България. Вариантите са  от Русия,Украйна или от Китай,чрез eBay. Но от Китай никой не знае какво ще ти пратят и то поне килограм.

HU

18.11.19
15:45

казано от Гюлето на 18.11.19, 14:24:

Оротова киселина няма и да намериш в България. Вариантите са  от Русия,Украйна или от Китай,чрез eBay. Но от Китай никой не знае какво ще ти пратят и то поне килограм.

Ясно. Стани ми интересно след като прочетох книгата на Иван Абаджиев. Там беше писал какво са давали на щангистите,пък колко е вярно само те си знаят.

HU

18.11.19
19:36

Днес станах побягах 30мин и след това отидох в залата:
Набирани с широк хват пред гърди - 3 серии с привързана тежест х 10-8 повторения + 2 серии х 8-12 повторения
Мъртва тяга - Пирамида: 1 х 12 + 1 х 10 + 1 х 8 + 1 х 5 + 2

Чукчета от хоризонтална опора (лицев полулег, широк надхват) - 5 серии х 6-8 повторения

Гребане с дъмбел - 3 серии за всяка ръка х 6-10 повторения
Трапецовиден мускул

Трапецовидно повдигане на рамене на смит машина (с лост зад гърба и супиниран хват) - 4 серии х 10-12 повторения
Корем

Тренажор тип “колена-лакти” - 4 серии х 15-18 повторения (избирам голяма тежест и изпълнявам движението бавно с пълна амплитуда)

ХРАНА:
12:00-250гр пилешко филе с зелена салата

Хранителни Добавки
40гр глутамин
Омега3
6гр Цитрулин
6гр ААКГ
Магнезий
Мултивитамини

Мнението беше редактирано от Hustle на 18.11.19 19:38.

HU

22.11.19
11:27

Днес е петък и в тоя студ реших да побягах в залата 30мин след което направих
Клек-6х8
Лег-6х8
Тяга-6х6
Обръщане 4х6

Хранителният режим:
100гр овес с кисело мляко и 2банана
500гр месо за целия ден
300гр ориз с броколи.
Зелена салата с 2консерви риба тон.
150гр спагети със 100гр сърчица.

Време за пълно възстановяване!

Добавки: д-аспарагинова киселина,ЗМА,Трибулус,Левзея,БЦАА,Глутамин,Мелатонин и протеин.

HU

30.12.19
20:01

Здравейте! Не съм писал от месец някъде.
Макар ,че и нищо интересно не се е случвало,освен че се бях отдал на една хубава почивка. Е това не значи че не съм тренирал,но тренировките ми бяха насочени върху методиката-Функционален бодибилдинг,ако някой има интерес може да научи много от Момчил Милев ,който самият той я разработва.
От към тегло съм 110/15кг....хахаха.
Хранителен режим за момента не спазвам но гледам да се ограничавам от към сладко и боклукчиви храни(чипсове и т.н )
Тренировките са насочени към сила,експлозивност,мобилност и гъвкавост и не толкова към мускулна маса.
Може би единственото ново което се случи,тъй като използвам доста хранителни добавки за да се възстановявам добре,е че избрах всички добавки да са на фирмата BIOGAME!
В началото, преди да ги пробвам,мислех ,че съм си дал парите на вятъра,но сега смея да твърдя,че не бих си взел на друга фирма добавки. Като цени са достъпни.
Нямат 1000вида добавки,а имат малко ,но точно определени продукти които работят и това най-вече ми хареса.
Ще споделям за напред и тях и тренировки и хранене!
Весело посрещане на новата година!

ДЕ

30.12.19
20:50

Радвам се, че ти харесват и има ефект. Нали БГ фирма е това. Преди пих около 2 дена техен ел-карнитин и една сутрин бам, тъмно кафява урина-викам баси, развил съм хепатит. Веднага го спрях и за ден всичко се изчисти. Но е и до организъм, от ел-карнитин, т.е. на други фирми съм бил ок.
Иначе ръките изглеждат още по-големи 😉

Мнението беше редактирано от Деян на 30.12.19 20:51.

HU

30.12.19
22:02

Мерси! Едва ли ще има следващ цикъл,тъй като е безсмислено ,ако няма да се излиза на сцена. А за момента финансите за една подготовка ми идват множко.

HU

31.12.19
09:55

Днес ще споделя какви хранителни добавки ще взимам след новата година с цел повишаване на мускулната маса.
Виждам,че много хора ги вълнува не толкова храненето ,колкото какви добавки да вземат. От моя личен опит бих казал ,че каквото и да взимате,ако не се храните здраво,няма да имате никакви резултати. Да,добавките помагат,но само когато храната,тренировките и съня са на лице!
Добавките които ще използвам:
ААКГ
Омега 3
Мултивитамини
ЗМА
Креатин
Суроватъчен протеин
Екдистерон
ДАА
Л-карнитин.
Цитрулин

Веднага след сън-3гр ААКГ;Екдистерон-250мг;1гр-Л-карнитин.3гр ДАА. С закуската вкарвам и мултивитамините и доза протеин.

На обяд- Екдистерон 250мг.

Преди тренировка-5гр ААКГ.
2/3гр  креатин
1гр-Л-карнитин
5гр Цитрулин.

След тренировка: 30гр протеин.
2/3гр креатин
1гр-Л-карнитин
250мг екдистерон

С вечерята-мултивитамини и омега 3

Преди сън- вкарвам Aminostrong-Състав за една капсула:
L-аргинин - 250 mg
L-орнитин - 125 mg
L-лизин - 125 mg
Холин - 50 mg
Дозата е 8/10капсули.
ЗМА-1капсула
250мг-Екдистерон
Доза протеин.

31.12.19
13:45

казано от Hustle на 31.12.19, 09:55:

Днес ще споделя какви хранителни добавки ще взимам след новата година с цел повишаване на мускулната маса.

И какво значение има какви добавки взимаш, след като те са последното нещо, от което зависи протеиновият ти синтез?

HU

31.12.19
14:12

казано от Boby_ на 31.12.19, 13:45:

казано от Hustle на 31.12.19, 09:55:

И какво значение има какви добавки взимаш, след като те са последното нещо, от което зависи протеиновият ти синтез?

Точно ,защото всеки нов в този форум се интересува от добавките които ще го направят як. Споделям аз какво взимам и,че всичко опира на първо място до храната! Никъде не агитирам,а показвам ,че няма златно хапче.

31.12.19
15:31

След като приключиш поредния цикъл с АС е много удобно да пишеш за ползата от тежките тренировки, стриктното хранене и хранителните добавки.

HU

31.12.19
15:46

казано от Brown Bomber на 31.12.19, 15:31:

След като приключиш поредния цикъл с АС е много удобно да пишеш за ползата от тежките тренировки, стриктното хранене и хранителните добавки.

Не крия ,че ако търсиш много високи резултати,е почти невъзможно без AC.
Но форума е най-вече с цел да сме здрави!
Не съм аз човека който би дал най-точни насоки или пък да се правя на разбирач,но имам някакъв опит и с AC и не бих съветвал ,някой да прибягва към тях само и само за да изглежда добре. Мисля,че бих написал негативите от тях....

Ще се обадя и аз, че да не започваме новата година с това...

казано от Hustle на 31.12.19, 15:46:

Именно... и съответно този дневник не носи полезност на форума. Какъв е твоят зор да го водиш тук с ясното съзнание за смисъла на точно този израз - не знам. Записването на информацията в обикновен текстови файл ще ти свърши същата работа, а няма да подвеждаш някой нов във форума.

...имам някакъв опит и с AC и не бих съветвал ,някой да прибягва към тях само и само за да изглежда добре.

Любопитно... а при теб какво наложи използването на АС?

Не знам дали искам да го водя този разговор всъщност. Още мъничко да ми “замирише” - разчиствам отново, нямам време и настроение за церемонии.

HU

01.01.20
13:24

казано от Кольо Пияндето на 31.12.19, 19:20:

Ще се обадя и аз, че да не започваме новата година с това...

Именно... и съответно този дневник не носи полезност на форума. Какъв е твоят зор да го водиш тук с ясното съзнание за смисъла на точно този израз - не знам. Записването на информацията в обикновен текстови файл ще ти свърши същата работа, а няма да подвеждаш някой нов във форума.

...имам някакъв опит и с AC и не бих съветвал ,някой да прибягва към тях само и само за да изглежда добре.

Любопитно... а при теб какво наложи използването на АС?

Не знам дали искам да го водя този разговор всъщност. Още мъничко да ми “замирише” - разчиствам отново, нямам време и настроение за церемонии.

Все тая,махайте го.

01.01.20
13:37

Аз пък не мога да разбера какво искате от човека, освен да се заяждате. Камо ли да е подвел някой, след като всичко си пише черно на бяло.
Това си е негово решение и не виждам да пречи на някой, въпреки че горчиво ще съжалява след време. На мен ми се ще по някакъв начин да съм му полезен и да му дам и друга гледна точка че от цялата работа няма смисъл, вместо постоянно да е хранилка.
Иначе тук форумните модератори сте си известни с едностранчивото отсъждане. Има правила, ама те винаги важат повече за едни хора 🙂

Мнението беше редактирано от kaloyan на 01.01.20 13:39.

HU

01.01.20
14:09

казано от kaloyan на 01.01.20, 13:37:

Аз пък не мога да разбера какво искате от човека, освен да се заяждате. Камо ли да е подвел някой, след като всичко си пише черно на бяло.
Това си е негово решение и не виждам да пречи на някой, въпреки че горчиво ще съжалява след време. На мен ми се ще по някакъв начин да съм му полезен и да му дам и друга гледна точка че от цялата работа няма смисъл, вместо постоянно да е хранилка.
Иначе тук форумните модератори сте си известни с едностранчивото отсъждане. Има правила, ама те винаги важат повече за едни хора 🙂

Аз ди пиша на хартия всичко. Пиша тук,ако на някой му е интересно.
Да има и друга страна. Но е безсмислено да я коментираме тук.
Абсолютно съм съгласен ,че вредят като се взимат без адекватни почивки и прекаляване с дозите и времето на взимане. Вредни са ,защото в последно време,повечето културисти са постоянно на малки дози тестостерон и са доживотно зависими от това да си слагат.
Например , Добри Делев във всяко интервю си стои зад тезата ,че AC не са вредни ,стига да знаеш какво правиш.
Както във всяко нещо, като стигнеш до крайности ще си носиш и последствията. И от алкохол в големи количества ежедневно ,пак се увреждаме....темата е много дълга и всеки си има виждане за нещата.

01.01.20
14:36

Да си представим, че тепърва влизам във фитнес залата, искам да стана голям и изчистен, с големи гърди, трапец, гръб, крака, ръце и плочки, и спазвам основните бодибилдинг принципи:
- тренирам по 6 дневен сплит с 3-4 серии по 10-12 повторения и 3 упражнения за бицепс в деня за ръце, а краката са в отделен ден, правя кардио на гладно и завършвам с корем, акцентирам на връзката мускул-съзнание, и следя за стриктно изпълнение на скотовата пейка, като не слизам под 8 повторения
- храня се 5-7 пъти на ден с ориз, броколи и пилешко филе
- приемам бустер преди тренировка, суроватка винаги в “анаболния прозорец” след тренировка, сутрин след ставане матричен протеин, а вечер преди лягане казеин, взимам л-карнитин на гладно, креатин преди и след тренировка

Забравих да напиша, че няма да приемам АС, ще успея ли да постигна мечтаното тяло?

Калояне, нещата трябва да се представят обективно.

01.01.20
14:54

казано от kaloyan на 01.01.20, 13:37:

Камо ли да е подвел някой, след като всичко си пише черно на бяло.

След 100 препирни и смешни отричания как бил чист, как само суроватка и витамини бил взимал, колко било важно да си биеш витамин Б12 в гъзъ за възстановяване и т.н. и т.н.

HU

01.01.20
15:35

казано от Brown Bomber на 01.01.20, 14:36:

Да си представим, че тепърва влизам във фитнес залата, искам да стана голям и изчистен, с големи гърди, трапец, гръб, крака, ръце и плочки, и спазвам основните бодибилдинг принципи:
- тренирам по 6 дневен сплит с 3-4 серии по 10-12 повторения и 3 упражнения за бицепс в деня за ръце, а краката са в отделен ден, правя кардио на гладно и завършвам с корем, акцентирам на връзката мускул-съзнание, и следя за стриктно изпълнение на скотовата пейка, като не слизам под 8 повторения
- храня се 5-7 пъти на ден с ориз, броколи и пилешко филе
- приемам бустер преди тренировка, суроватка винаги в “анаболния прозорец” след тренировка, сутрин след ставане матричен протеин, а вечер преди лягане казеин, взимам л-карнитин на гладно, креатин преди и след тренировка

Забравих да напиша, че няма да приемам АС, ще успея ли да постигна мечтаното тяло?

Калояне, нещата трябва да се представят обективно.

Обективно,може!
Заключението е че без анаболи не става нищо ?
Май на повечето им е комплекс това.....
Абсолютно във всеки спорт на някакво по-горно ниво се взима допинг.

01.01.20
15:48

След като “обективно може”, ти защо зобиш? 🙂

Хубаво тяло може да се постигне и натурално, но с различен тип тренировки и режим, които не са изгодни за фитнес индустрията.

01.01.20
16:06

Така погледнато разбирам и вашата гледна точка. Много хора използват препарати, изявяват се като фитнес треньори и лъжат хората, че не взимат нищо. АмА ходят и си лъжат много добре 🙂 и си правят реклама по фейсбук и тн...и хората им ср връзват.

HU

01.01.20
16:12

казано от kaloyan на 01.01.20, 16:06:

Така погледнато разбирам и вашата гледна точка. Много хора използват препарати, изявяват се като фитнес треньори и лъжат хората, че не взимат нищо. АмА ходят и си лъжат много добре 🙂 и си правят реклама по фейсбук и тн...и хората им ср връзват.

Не агитирам никой. Не предлагам хранителни режими,тренировки и не съм онлайн треньор. Споделям пред вас какво правя. Не мога да твърдя че е правилно или да казвам,че разбирам толкова много че да давам акъл или някой да гледа от мен. Всеки си има глава на раменете и сам може да прецени кое е добре за него.  Аз пробвах и разбрах,че самият спорт се е изродил....тумбаци,широки талий и презобили животни. Никаква естетика. А в момента всеки 3ти взима АC с цел просто да изглежда добре,това и аз не го подкрепям и съм против.

Иван

01.01.20
17:38

По-тъпото е, че всеки 3ти приема АС (поне за Бургас мога да направя подобно обобщение) и  изглеждат....никак хахахахахахахха

HU

01.01.20
18:05

казано от Иван на 01.01.20, 17:38:

По-тъпото е, че всеки 3ти приема АС (поне за Бургас мога да направя подобно обобщение) и  изглеждат....никак хахахахахахахха

Това исках да кажа,че много хора взимат и ефекта е 0!

02.01.20
11:28

Именно... и съответно този дневник не носи полезност на форума.

Няма дневник, който да носи някаква полезност на Форума. След като го има като опция, всеки може да си води такъв.

Какъв е твоят зор да го водиш тук с ясното съзнание за смисъла на точно този израз - не знам.

С такова мислене и такава насоченост, Форумът ще залезе безславно. То така и така 30-40 човека пишат в него.

02.01.20
14:21

казано от Brown Bomber на 01.01.20, 15:48:

Хубаво тяло може да се постигне и натурално, но с различен тип тренировки и режим, които не са изгодни за фитнес индустрията.

Зависи какво разбираш под хубаво тяло. Това е чисто субективно, и много зависи и от структурата и гена като цяло.

казано от Hustle на 01.01.20, 16:12:

Аз пробвах и разбрах,че самият спорт се е изродил....тумбаци,широки талий и презобили животни. Никаква естетика.

Какъв спорт? Бодибилдинга винаги си е бил изроден, никога не е бил спорт, няма и как да бъде.

казано от Hustle на 01.01.20, 16:12:

А в момента всеки 3ти взима АC с цел просто да изглежда добре,това и аз не го подкрепям и съм против.

Е за какво друго да взимат, ако не са спортисти?
Аз пък го подкрепям, стига да си поне на 25, пълнолетен, отговорен и зрял човек, който знае какво и защо го прави. И ако си потренирал сериозно поне 7-8 години и си запълнил потенциала си.

казано от Hustle на 01.01.20, 18:05:

Това исках да кажа,че много хора взимат и ефекта е 0!

Ефекта зависи както от дозите, така и от някои други фактори. Самото взимане на стероиди не ти гарантира, че ще приличаш на културист.

HU

03.01.20
23:53

Здравейте!
Днес още в 08:00 направих тренировката си:
Лег-6х8
Клек-6х8
Тяга-6х6
Изхвърляне-8х6
Обръщане-8х4/5

Първа здрава тренировка за 2020г.
Храната-нямам режим,просто избягвам боклуците.

Хранителни добавки:
Aminostrong-biogame
Zimag-biogame
Biostrong-biogame
Arginine HCI-Allmax
Citruline-pure nutrition
Ecdysteron-Vemoherb
DAA-pure nutrition

Като цяло това е което използвам. Разтърсих се....много я плюят тая фирма Биогейм.
Не знам хората какво очакват от хранителните добавки. Аз лично в биогейм виждам едни добре балансирани основни работещи продукти.

HU

04.01.20
15:36

Днес почивен ден и около 30мин бягане.
Храната; Гледам да наблягам на белтъчини!

Хранителни добавки:
Със ставането-5гр аргинин,на обяд още 5гр. ,Преди лягане 3гр
250мг Екдистерон и 30гр протеин.
По време на хранене-мултивитамини и г/д разпределям Екдистерона да го приемам 4пъти през деня и ми се струпва около 1гр за деня.
Преди сън Zimag-(определено спя в пъти по-добре!)
И Aminostrong.

Мнението беше редактирано от Hustle на 04.01.20 15:38.

HU

06.01.20
23:19

Днес пак щанга!
Би трябвало да ми се повиши силата и експлозивността.
Лег-6х8
Тяга-6х6
Клек-6х4
Обръщане-8х4
Изхвърляне-8х4

Храната-същата както обясних,за момента.

Хранителни добавки:
Аргинин
Цитрулин
Biostrong
Zimag
Aminostrong
Екдистерон
Креатин
ДАА.
Протеин.
Като форма,не мисля ,че съм зле. Като се има в предвид,че не взимам нищо и не спазвам хранителен план....

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1