28.03.06
21:59
Крачунов понеже виждам ,че си във форума ти честитя първата титла
щото си пич.Продължавай така.
29.03.06
00:08
Благодаря ти Тошко,и успех навън.
29.03.06
00:19
Има ли накакви снмки да видим от състезанието.
Честито,Краси!Евала ти правя за борбения дух и невероятния напредък,сигурен съм ,че от теб тепърва ще видим нови и още по-яки постижения!Използвам възможността да честитя отново републиканската титла на другия звяр от Бела Понте-Боян!
Айде разкажите за какво става дума че нещо на мен не ми е ясно
Каква титла и в какъв спорт е спечели Kra4unov-BODY FORM
Иначе честито вес пак :)
31.03.06
22:00
Спечели титла в народната топка.Щом форума е за Трибой според теб в какъв ли спорт му е титлата?
Ай разкажи малко повече за тва състезание колко е дигнал каде се е провело шото ми харесва тоя спорт но не съм просветен достатъчно. В предния пост малко съм сгреши вапростие :oops:
01.04.06
01:22
http://clubenergy.web.data.bg/gallery/ скоро 6те ка4а о6те снимки:))
01.04.06
21:14
Състезанието се проведе в Дианабад на 25 и 26 Март като излязат протоколите ще ги публикувам.
03.04.06
21:03
Пак заповядай :wink: .
03.04.06
22:27
несъм сигорен дали в този или друг форум сам пускал този саит но караи 6те го напи6а пак.. http://clubenergy.web.data.bg/gallery/ тука има снимки от 25март ... скоро 6те ка4а о6те кам 20-30 снимки .. а аз сам тоя дето стана 6 на 82.5 ако някои ме помни.. надявам се да ви харесат снимките..имам и клипове но незнам къде мога да ги ка4а.. ако някои може да ми каже такъв линк да пи6е лс или на power.beauty@abv.bg :)))
Поледно предупреждение да не заместваш букви с цифри !!!!
Ще трия без предупреждение !!!
DJGorgio-Astor
[quote author=“VaskoNZ”]несъм сигорен дали в този или друг форум сам пускал този саит но караи 6те го напи6а пак.. http://clubenergy.web.data.bg/gallery/ тука има снимки от 25март ... скоро 6те ка4а о6те кам 20-30 снимки .. а аз сам тоя дето стана 6 на 82.5 ако някои ме помни.. надявам се да ви харесат снимките..имам и клипове но незнам къде мога да ги ка4а.. ако някои може да ми каже такъв линк да пи6е лс или на power.beauty@abv.bg :)))
Поледно предупреждение да не заместваш букви с цифри !!!!
Ще трия без предупреждение !!!
DJGorgio-Astor
Браво, ако имаш още снимки на момчетата от “99” - качвай ги всички. :twisted:
04.04.06
21:49
openbsd ами мисля че имам..ако не еися .. малко по касно схте кача.. а ти кои си.. беше ли на състезанието ?:)
[quote author=“VaskoNZ”]openbsd ами мисля че имам..ако не еися .. малко по касно схте кача.. а ти кои си.. беше ли на състезанието ?:)
Не съм бил на състезанието но тренирам в този клуб и се познавам с момчетата. Ама айде да не го обръщаме на чат тук. :D
05.04.06
01:09
ако чатиш влез в канал #pok никовете ми са- In_LoVe_BoY & Vasko`зависи дали ям или прая несто хахах .. ако влизас де.. да початим таман аиде ;)))
05.04.06
08:18
Дам, початете си там.
Във секи случай някой ще каже ли нещо повече за състезанието, или темата остава само спам ?
05.04.06
16:36
Изненади нямаше,мен лично ме учуди победата на Памуков.Очаквах че Манавски ще даде повече.Какво мислите?
05.04.06
22:22
На Манавски му стига ,че издържа отбора,даже им беше направил екипи човека.Мога само да кажа еваларката,но Памуков от друга страна доста се беше подготвил .
05.04.06
23:10
djuja парво искам те поздравя за представянето..и те питам я кажи ако знаиш на 125+ някви резултати на бат жоро и на други че ме нямасе втория ден ;))
08.04.06
21:46
еми да ти кажа с точност не мога зашото бях с Иво зад кулисите ,но мисля ,че ще ги публикуват във Мускули и Фитнес.
честито момчета яки сте и това е :shock:
аз маи няма да мачкам :oops:
преди месец ми оперираха гърдата и няма да сам вав форма на 29 маи
но пак ще се пусна
на 7 маи във 10 часа във зала Христо БОтев
във гр. ИСПЕРИХ
ще се проведе областния турнир
по вдигане от лег
категории юноши маладежи с маже
има малко награди мадами и смях в залата
15.04.06
20:43