И още нещо да добавя за силовите тренировки към горния пост. Това че вмомента тренирам за акцент и максимално изцеждане на мускула с ниски килограми, въобще не означава че си нямам и понятие от силови тренировки. На 18 години още бях изцяло зарибен по трибоя и години наред тренирах силово. За протокола имам рекорди за мъртва тяга 2,5 х лично тегло.. лежанка 2 пъти лично тегло и това при височина над 180 см.Но това при мен води до бързо износване на и без това слабите ми стави, осъзнал съм го и съм го приел.
“Баси....в сравнение с теб,Квазимодо е мистър Олимпия.”
Какво трябва да значи тази ирония, всъщност?
Мнението беше редактирано от rory на 03.02.20 20:03.
Естествено ,че е ирония-а плоски мускули и шибано захванати муск.влакна не е ли за иронизиране?
И какво общо има височината със силовите постижения?
Години наред..от 18 до 23))).
Мнението беше редактирано от nervak на 03.02.20 20:41.
И какво му е смешното на плоски мускулни влакна?
И как какво значение има височината бе пич? Защо в културизма има категорий по височина според теб?
Давам пример. Мъж тежащ 70кг, висок 168 см и мъж тежащ 70 кг 185 висок. Представи си разликата в мускулната маса и второ в амплитудата на движенията.
казано от nbb на 03.02.20, 20:43:
И какво му е смешното на плоски мускулни влакна?
И как какво значение има височината бе пич? Защо в културизма има категорий по височина според теб?Давам пример. Мъж тежащ 70кг, висок 168 см и мъж тежащ 70 кг 185 висок. Представи си разликата в мускулната маса и второ в амплитудата на движенията.
Като се почне от римските императори “категориЙ” ,та до разликите в двете “маси” по 70кг....се глупости.
Ок, нека са глупости, гледай си живота и твоите интереси, очевидно е че не виждаш по-далеч от носа си.
Няма да ти изнасям нито лекции по анатомия за видове мускулна тъкан, нито по логика за тегло и височина.
П. с и браво супер си че откри правописна грешка, екстра направо, изпъкна.
Мнението беше редактирано от rory на 03.02.20 20:52.
Храната днес
1) 80 гр овес, 100 гр извара, 30 гр протеин
2) 100 грама ориз, 100 гр кюфте, 2 яйца
3) 50 гр ориз, 100 гр кюфте, 2 яйца
-50гр орехи
4) 200 гр извара, 30 гр протеин
Няма плуване, няма тренировка. Краката почнаха да болят яко.
Мнението беше редактирано от rory на 05.02.20 23:06.