28.03.06
18:25
имам го продукта , не е разпечатан цената е 100 лв , ако не знаете за кво става въпрос вижте това http://www.bodybuilding.com/store/nutrex/lipo6.html
ПОЗДРАВИ !
29.03.06
19:39
Продава ли се още?
18.04.06
23:51
Е КАК МОЖЕ ДА МУ ИСКАШ 100 ЛВ? :roll:
$36.48 или 59.20 лева е с доставка до България за 1 месец!
КОЛКО СПОРЕД ВАС ИМАМ ПРЕДВИД ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ Е НОРМАЛНА ЦЕНА КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ЧЕ ПЛАЩАНЕТО СТАВА С КРЕДИТНА КАРТА( КАТО ИМАТЕ ПРЕДВИД ЧЕ ВЕЧЕ ПРИЕМАТ ПЛАЩАНЕ С КРЕДИТНА КАРТА САМО НА ДОКАЗАЛИ СЕ КЛИЕНТИ), ЗА КОЯТО СЕ ДАЛЖАТ И ЛИХВИ!
А С WESTERN UNION ЦИФРАТА СЕ ВДИГА ЗА ДОСТАВКА!
$52.48 Е 84 ЛЕВА С ШИПИНГ ДО БЪЛГАРИЯ ЗА 5 ДЕНА ! :)
КОЛКО ДА ВИ ПОИСКА ЧОВЕКА?
28.04.06
19:26
[quote author=“kao”]Малко си в грешка - продукта струва $26.99 = 44 лева...
малко и ти си в грешка,позволи ми тук да знам малко повече ~30$ излиза и то ако си го поръчаш от сайт,иначе в аптеките е по скъп!
28.04.06
20:44
[quote author=“kao”]Мда извинявам се написал съм цена без доставка...
ok така е,хора много колеги заминават на студентски бригади,защо не потърсите някой да ви донесе нещичко от САЩ,аз поне така ще направя с няколко човека! :lol: :lol: :lol:
29.04.06
01:47
[quote author=“energymax”][quote author=“kao”]Мда извинявам се написал съм цена без доставка...
ok така е,хора много колеги заминават на студентски бригади,защо не потърсите някой да ви донесе нещичко от САЩ,аз поне така ще направя с няколко човека! :lol: :lol: :lol:
Аз пък ще направя друго нещо един приятел от Мексико скоро ще идва и са наели контейнер и ще ми донесе бая протеинчета и кво ли още не скоро ще науча кви са цените и за какво става дума,но може ми е малко по-скъпо отколкото в САЩ ,но пак е по-изгодно и ще напраим голем бизнес