26.03.06
22:32
Здравейте,занимавам се с бойни изкуства тренирам три пъти в седмицата като тренировките са доста сериозни през останалото време ходя да бягам,като неделя почивам.Колебая се аминокиселини или протеини да си взема.Кое е по-добро при възстановителните процеси и за оформяне на хубаво тяло?Благодаря предварително!
Ами значи и двете са добри няма значение кое ще земеш аз предпочитам за вазстановяване креатин+глутамин.
Според мен най-добре ще ти се отразят аминокиселините. Ще те вастановяват и ще получаваш нужните аминокиселини, необходими за развитието на организма ти.
Aко имаш възможност комбинирай двете ,аз сега правя така и съм много доволен :wink:
нямам възможност да си купувам и протеини и аминокиселини... а самите аминокиселини ще ми помогнат ли в цялостното развитие на фигурата ми?
30.03.06
21:26
[quote author=“dido__”]нямам възможност да си купувам и протеини и аминокиселини... а самите аминокиселини ще ми помогнат ли в цялостното развитие на фигурата ми?
даже доста,мога да ти препоръчам даже кои да си земеш и на каква марка да са,но може да са ти скъпи
като цяло сам мн доволен от тях
на Оптимум са и струват 43 лева и са 160 таблетки
пият се по 4 на ден
2 преди и 2 след трен
03.04.06
17:37
[quote author=“dido__”]ок мерси много
не сам пил тези ама някои хора във форума направиха изводите че на дженезис излиза мн по-изгодно да си земеш 325 хапа за 42 лв мисля че бяха.Потърси малко и ще видиш темата!!!