Добавка за маса(хапчета)??

Темата е заключена.

30.03.06
00:27

Хора здравейте, не пиша тук често.Аз съм на 17 години, 82 кг, 39-40 см ръка и т.н.Няма значение.Сега пия протеин + креатин + Л-глутамин + Витамини и минерали.Общо взето качвам но става проблемот към акне.Не е точно акне а бели точици.Свършвам тези суплементи и търся някакви хапове който няма да ми реагира кожата с тези реакций.Един приятел ми препоръча Кломид но той е за след-анаболен цикъл или нещо подобно ако не се бъркам.Та по темата:Бихте ли ми препоръчали някакви хапове за повишаване на масата ??

П.П.- Благодаря предварително.......

SE

30.03.06
00:31

ми за какви хапове става въпрос има много видове хапове за покачване на телесното тегло така че бъди по точен

30.03.06
09:35

За хапове хранителни добавки ли става дума или за анаболи

30.03.06
12:14

Ами ако може вие да препоръчате нещо в твърда основа. За “анабол” сигурно ще ми препоръчате Метан.... Но знам че е високотоксичен така че нещо в по-лека форма.....Не говоря за Амино.....

Например да препоръчате нещо от суплементс.нет или ройдс.хит.бг ........

LA

30.03.06
12:16

[quote author=“fixer2”]Общо взето качвам но става проблемот към акне.Не е точно акне а бели точици.Свършвам тези суплементи и търся някакви хапове който няма да ми реагира кожата с тези реакций...

Какво искаш да кажеш?Какви реакции кви 5 лева?

30.03.06
12:18

[quote author=“largozol”][quote author=“fixer2”]Общо взето качвам но става проблемот към акне.Не е точно акне а бели точици.Свършвам тези суплементи и търся някакви хапове който няма да ми реагира кожата с тези реакций...

Какво искаш да кажеш?Какви реакции кви 5 лева?

Прочети малко по-обстойно и ще разбереш....

HE

30.03.06
12:57

Екипът на bb-team.org не толерира използването на забранени медикаменти от малолетни и непълнолетни лица!

п.п. Автора да си пуска темите където им е мястото да не се караме!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1