Life Is for Living !

Прескочи до:

21.02.20
00:08

казано от Деница Малковска на 20.02.20, 12:38:

Неволна е грешката, въпреки че и НаЕлон ще намериш в гугъл и ми харесва повече думата 😂.

Едно време какъв наелон имаше, това днешното не е никъв наелон :)

казано от Brown Bomber на 21.02.20, 00:08:

казано от Деница Малковска на 20.02.20, 12:38:

Неволна е грешката, въпреки че и НаЕлон ще намериш в гугъл и ми харесва повече думата 😂.

Едно време какъв наелон имаше, това днешното не е никъв наелон :)

Всичките ми деца и аз включително до 3-4 годишни му викахме лайнон. Не я обичаме тая дума и лайнони не обичаме от едно време , та до днес😂

И младоженски уииииикенддд 🎉????😂💥🎹🎤
Който започна с пране и чистене ба баня.
После силариум, почивка, маникюр, вечеря и ще завърши с филми
Снощи в 3.13 ядох 3 от тия на слим оризовките с малко мед и сирене и 15 гр лешници. Пих един невробекс и заспах най - сетне в 4.00
10.30- кафе
19.00- малка водка с фреш, салата с риба тон, печена тиквичка и домат с подправки, филия и половина безгл черен хляб препечени с маслинена паста.
После оризов “чипс” с морска сол и спелтова бисквитка

Другото същото.

Мхм😂
21.02 - филми до 2 посреднощ. Пътво ужаси, после комедия. Та така. Чудесен петък.
Храна не помня,но е това което си ям обичайно
22.02- ресторант, бар, водка, танци, реанимация. Храна 1 морков с филаделфия лайт 😂
23.02- ужасТ - почивка и хапване. Доста, но без боклуци

24.02- все по трудно се съзвемам след излизане. Обратно в реалността. Шетане, трениране, пазар
4 кръга х 8-10
Едностранно гребане
Тяга
Предно рамо
Задно рамо
Напади в статика
Бицепсово сгъване
Разгъване за трицепс
Кофи
Съранични напади
3 х 20
Коремни на лежанка с тежест
Странични наведи с дъмбел
и после пазар
Фаст през деня
19’00 малка салата с риба тон, миди о черупки с бяло вино и девисил ммммм, 5 коктейлни постни лозови сармички, краставица, 2 безгл сухара с маслинена паста,2 веган кокоски малко водка с фреш. За наздраве, че имам курбан днес.
По късно не знам, но по -рано от 1 няма да заспя
Вода над 1.5 л
Добавки същите
И малко снимки от уикенда 😂

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 26.02.20 20:42.

Здрасти
Не тренирам тези дни. Пак възпалени сихожилия и дребния пак болен.
Както съм споменавала , февруари и октомври са ми мега отвратителни месеци. Но не остана.
Иначе движението е между 3000-7000 крачки.
Скоро започваме работа и мисля да се наслаждавам на остатъка от почивката
Ям си повече напоследък.
Започнах пак флебодия към добавките . Другото е същото
Това е за сега. За архива 😂

Оф. Откъде да започна. Постът ще е дълъг. Едва виждам, предупреждавам, че ще има неволни грешки 😀
В четвъртък ни върнаха дребния от градина имал 37 градуса на обяд. Личният каза нищо му няма. Вит с и оксилукокцинум. Да ама вечерта В петък разбира се 38.6
Навръх 1 март таткото 38.9
Понеделник при личната 32 деца + баби. Не е шега.
Отиват на частен плащат 35 лв за преглед и им предписват прословутото Тамифлу, което е изкупено от мрежата от откачени майки и псевдо търговци да изкарат някой лев. Майната му. Аз и без това нямаше да дам подобна химия
На 3 март положението става кризисно. Таткото с 40 градуса, малкия му отказаха мускулите на краката и не можеше да върви. Иначе в добро състояние с 37.2
Единия долу, другия горе. Аз търча, давам хапове, нося малкия/16 кила/ на ръце.
В 20.00 айде в спешното. И ги приеха в инфекциозното
Аз блокирах то е ясно. Изпих 200 водка, изядох едни безглутенови спагети и познайте, оказа се че съм с 38, разтройство и кашлица. Даже не бях забелязала
Вчера 4 март не станах от леглото, освен да ям препечени филии със сирене и айрян и до кенефа към 10 пъти
През нощта се изпотих сто пъти и днес като станах си казах, че Сатаната не умира и се върнах в ритъм
Чистих, тренирах, пазарувах да им нося неща в болницата и тъй. Така или иначе не пия лекарства, поне движение да има. Иначе кашлям и държа няква тъпа температура 37.5
Тренировката с треперещи крака и ръце 😳
4 кръга х 8-10
Двустранно гребане
Странични отпади
Арнолд преса
Странично рамо
Чуково
Разгъване за трицепс
Странични напади
3*20
Странични наведи
После навън 6000 крачки с много торби

Не съм яла до вечеря в 19.30
Салата с риба тон, задушена тиквичка с домат и пидправки, малко квасен лимецов хляб, розе
По късно малко печени лешници и шам фъстък, не повече от 30 гр
И по късно с риалитата ще е малко семки и веган плодова “бисквитка”

Бясна съм на управляващите ни тъпаци и на нас които ги избираме. В болницата нямат термометър. За условията в “нормална” ане ВИП стая не мисе коментира

Добавки
Флебодия, витекс, цинк с биотин, и сега Иберогаст заради стомаха
Вода не знам колко е

06.03.20
09:58

Колебаех се дали да се обаждам, но тук иронията е толкова силна, че няма как.

казано от Деница Малковска на 05.03.20, 20:41:

... прословутото Тамифлу...Аз и без това нямаше да дам подобна химия...

След като кажеш това за единия от двата антивирусни препарата, които помагат при сезонния грип, логично е да очакваш следващото:

На 3 март положението става кризисно. Таткото с 40 градуса, малкия му отказаха мускулите на краката и не можеше да върви. Иначе в добро състояние с 37.2
...

Бързо оздравяване пожелавам на цялото семейство. И дано да си вземете някои поуки за “химията’ (макар че шансовете са малки).

казано от Boby_ на 06.03.20, 09:58:

Колебаех се дали да се обаждам, но тук иронията е толкова силна, че няма как.

... прословутото Тамифлу...Аз и без това нямаше да дам подобна химия...

След като кажеш това за единия от двата антивирусни препарата, които помагат при сезонния грип, логично е да очакваш следващото:

...

Бързо оздравяване пожелавам на цялото семейство. И дано да си вземете някои поуки за “химията’ (макар че шансовете са малки).

Глупости на таркалета. Нали и сТамифлу пробвахме на миналото разболяване. Ефект 0. Както писах малкия беше в добро общонсъстояние, а баща му като пие ракии и пуши като комин, имам предвид като му беше зле,еми нормално да има стопер под формата на висока температура примерно. Говориш с човек, който от 20 години не е изпил едно хапче дет се вика. Не умрях. Аз си пия водката и съм си ок. Не вменявам на нокой моето мислене и не искам да ми се вменява чуждо такова. Благодаря и за пожеланието искрено. Добре сме вече 👍

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 06.03.20 13:51.

06.03.20
13:53

казано от Деница Малковска на 06.03.20, 13:49:

Глупости на таркалета. Нали и сТамифлу пробвахме на миналото разболяване. Ефект 0.

Глупости друг път.
Щом не е подействало, значи не е бил грип.

06.03.20
14:00

Значи на базата на анекдотичен опит от един (1) случай, при който първо не се знае какъв е бил причинителят на заболяването и второ как би се развило то, ако не беше приложено лечение, се прави извод, че безмилостно тестван за ефективност и безопасност и след това масово прилаган в практиката антивирусен препарат не работи?!? БГ-мама за пример!

Приключвам темата, че ме избива на сарказъм и подигравки, а това ще е болезнено за потърпевшите.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 06.03.20 14:07.

казано от James Hinks на 06.03.20, 13:53:

казано от Деница Малковска на 06.03.20, 13:49:

Глупости на таркалета. Нали и сТамифлу пробвахме на миналото разболяване. Ефект 0.

Глупости друг път.
Щом не е подействало, значи не е бил грип.

Ами правиха му тест. Та затова го предписаха. Аз даже не знаех за съществуването на такъв, но уви имало. Та диагнозата и тогава си беше доказан грип. Не ги разбирам тия работи. Аз в грипа не вярвам, не чета бг мама, не следя новини, здрава съм като бик, не страдам от саморазрушително самообвинение, че пия, пуша, ям си каквото и когато искам и да ти кажа добре ми е

Продължение от снощи( или по-скоро тази ситрин) и после ще следва дълъг симпатичен пост, каквато съм и аз 😂
23,00 моркови с филаделфия и парченце кашкавал
1,30 конски суджук
После кенеф и така. Заспах в 4,30 сутринта.

Днес 6 март, ако очаквате само тренировъчни и хранителни протоколи, като отчет, объркали сте дневника.
Всичко ще е със снимков материал
Моите хора са добре, аз също. Покашлям  само. Възползвам се от принудителната почивка,да.....почивам. Дейностите са основно домакински и разходката до и от болницата.
Купих и дарих, така да се каже 200 бр калцуни и електронен термометър на отделението на мойте хора. Не е ок работата хора, не е. Екипът е страхотен, всичко останало е бул ш.т
Както и да е
9.30 кафе
14,00 много малко тик семки, половин краставица и хапка сирене
16,00-18,40 - болници, пазар, наготвих си и т.н с една малка водка.
19,00- салата от трволяци с малко песто и много лимон, басмати с подправки, 7-8 скариди задушени с остатъка от тиквичките от вчера, 2 био шоко оризовки

Теодор мишката е в депресия, яде си къщата и ме гледа обидено и не ще да беснее. Предполагам заради факта, че не сме в пълен състав.
Не съм никак по отлеждането на растения, но неангажиращо боднатите семки са както следва, на преден план фурма, в ляво грейпфрут, в дясно мандарина
Та така.
Снимките са както следва, диагнозите на младши и старши, манджа за да има нвщо фитнес все пак и аз сияйна 😃, а да и тежа 43,5 с чехли и дрехи както обикновено и разсада.
Вода не знам, добавки същите.

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 06.03.20 20:35.

Иван

06.03.20
23:41

“днес като станах си казах, че Сатаната не умира и се върнах в ритъм”

Това е велико :)))

Привет
Прекрасно време днес,още по-прекрасно ми стана, като разбрах че ще изписват мойте хора утре.
Съответно дезинфекцирах с циф и доместос цялата къща и още по -съответно се надрусах, предвид факта че съм алергична към белина.
Към 3 часа чистих, после до лидл за лалета, после до болницата о към 18.30 се прибрах
7000 крачки
Толкова мило отношение на целия екип в болницата. Напук на цялата ни подигравателна и неадекватна система. Тия женици нямат шанса да не влизат в контакт с болни и да се предпазват. Ежедневно са в окото на бурята за мижави заплати, ако им ги дадат де
10 .00 кафе
11.00-14.30 познайте 😂
15.30-18.30 навън
19.00 салата с риба тон, 50 гр миди ядки, 2 рибни кюфтета, малка водка

По късно 2 шоко оризовки, малка ябълка( много ми се прияде но съжалих)сурова”бисквитка”

И понеже живеем на покрива, ни дебнат всякакви любопитни животинки. Мяу

А Теодор ми е бил ядосан, щото съм забравила да му налея вода

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 07.03.20 22:24.

07.03.20
22:38

Честит имен ден на Теодор. 😄😄😄

казано от Margi на 07.03.20, 22:38:

Честит имен ден на Теодор. 😄😄😄

Ауу да. 😂😂 Поне вода му сипах 😂

RR

08.03.20
09:58

Честит 8 март!

казано от Rldik Ridik на 08.03.20, 09:58:

Честит 8 март!

Благодаря !

Честит празник мацки !
Моят най-прекрасен подарък беше изписването на диванетата!
И екшън
Готвене, къпане на единия, 2 перални, пазара, Теодор мишката сресан , сменен, на всеки отделна манджа според претенциите, подаръци за мама и дребния ???? Каталясах
9.00 кафе
11.00-19.00 гореспоменато
19.00 - великденска салата, 2 лимецови сухарчета, малко “запечено” стана на крем сирене смес уж зряло сирене смес( биволско и краве), печена тиквичка и домат, малко от мечтаната картофена манджа на мъжа ми, малка водка
После ще е плодово мляко с боровинки
И утре тренировка 😉
Малкият се е разлигавил, но пък Теодор вече е себе си. Тази малка мишка преживява всичко, като нас хората.
Щастлива съм ♥

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 08.03.20 20:45.

Аре малко фитнес пост 😂
Първо да кажа, че за първи път се отнесоха с мен ,като с прокажена в един магазин до нас.
Второ мойте хора с диагноза неиндефициран вириус с някакви респираторни усложнения. Да се смея ли , да плача ли не знам
По същество

Тренировката
4 кръга х 8-10-20
Лицеви
Напад-отпад с много наказателни повторения
Раменна преса
Предно рамо
Задно рамо
Бицепсово сгъване
Кофи на пейка
Повдигане крака от лег
Крънчове
После пазар 3000 -4000 крачки

Храна
9.00 кафе
13.00 2 био моркова, 3-4 оризови сугарчета с креммсирене, няколоко зелени маслини
15.00 дремнах
16.00-19.00 тренировка, пазар готвене с малка водка
19’00 мнооого вкусна вечеря
Салата с риба тон, няколко скариди зядулени с вино, малко басмати, чери и девисил, две лъжици от соса на картофената манджа, 3 шоко оризовки

Масовите прояви за забранени, но моловете са пълни с тибейджжъри. Куул

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 09.03.20 20:04.

Нищо особено днес
Взех да се поуспокоявам от драмата през последната седмица, като изключим факта, че съм като аптекар и от сутрин до вечер раздавам някви хапове на Алекс младши и старши.
Най- после стигнах до солариума, съответно и до бутиковото ателие за шоколад и домашни печива до соларното студио, където правят греховно вкусни еклери с много и истински яйчен крем.
Ние влизаме в ритъм, но хората са доста зомбирани.
Храна
През деня два малки моркова с крем сирене и няколко зелени маслини
Вечерта останалите от снощи няколко скариди, 3 лимецови сухарчета с филаделфия и пушена сьомга, треволяци и ....еклер  😂и останалия шоко пудинг на дребния,3 хапки дом. баница от сутрешната пак на дребния

Усещам накъде клони ПМС този месец 😂, но пак да каза витекса е чудо

Добавки същите, но от любопитство изпих един пробиотик с екстри от на мъжът

Все по- добре ми е 😉

Якичка съм била 😂

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 10.03.20 23:31.

В очакване да спрат водата за 24 часа, тренирах, Изкъпах се, измих, сготвих, пак измих и тъй. Изгубих над час преди обед,  да се занимавсм с едни агнешки черва. Отвратително. Но гевезя мъжа ми сега, нали е болен 😂
Тренировка
4 кръга х 8 -10- 20
Едностранно гребане
Чуково
Разгъване за трицепс
И напук на болящите рамена пак лицеви
Напад настрани-напад напред - напред-напад назад  се брои за 1 повторение
Странични наведи

Храна през деня НЕ
Вечеря много вкусна, докато я правих малка водка. Задушена тиквичка с чери, чесън и подправки забулени отгоре яйца, великденска салата залята с дресинг от кис.мкяко и копър, 3 мини лимецови квасени филийки,шоко оризовка.
Ясно ви е, че умирам за сладко, но да видим колко и какво ще е по-късно

Пробиотика не е за мен. Иберогаст  капки пия сега, щото не ми е ок корема
Другото е същото
Стискайте палци да не спрат водата

Днес ходене по задачки. Взех дребния да се разтъпче. И не... не се страхувам
Много малко сън.  Нямам енерхия
6000 крачки

8.00 кафе
12.00 2 моркова с филаддлфия, 7- 8 лешника
15.30-17.30 навън
19.00- шепа зелена салата, от вчерашните тиквички с яйце, заляти с кис мляко и копър, 2 безгл препечени филиики с много малко можарела лайт, малка водка
По късно кокоска без брашно и налко оризовки ще е
Всичко друго е същото

Фаталният петък 13
Боже хора. Вероятността да умрете от страх, да не умрете от корона вирус е също толкова голяма.
Успокойте се. ????
Зомбита нассякъде. Магазинът поизпразнен. Утре ще е по-зле, днес все още хората бяха на работа.
Аз не мисля да посещавам големи магазини в близките 20 дни

За сметка на това днес с Алек отидохме на църква. Запалихме по една свещичка, напазарувахме си от пазара и се разходихме. Обяснявам му за вируса  поне да не опипва всичко наред, ама,,,, лапе. Докато кажа не пипай е обрисал вичко и си е натикал ръцете в устата
6000 крачки, вкусна вечеря и пренастройване на режима и приоритетите
Храна
10 кафе
14.00 2 моркова с филаделфия и 4 маслини
15.00-17.00 навън
19.00- миди и скариди с вино и девисил, шепа домашен цезар чист, малко басмати с подправки, малка водка с жълт грейпфрут
По късно 2 шоко оризовки и шепа пуканки
После не знам. Може би банан. Три пъти ядох късно вечер и ме приспива чудесно

Другото есъщото

Имам мигрена 😔 Даровете на възрастта и ПМС то. Всеки звук, всяки хлопане, всеки тон по висок от голяма октава 😂 ме убива. А у нас крещене и тропане бол от 10 до 00.00
Но пък усетих един покой и смиреност, даже и човещина у хората които срещнахме днес. Усмихнаха ни се, дадоха ни път, подариха ни зюмбюл, нямаше навалица

8.30 кафе/ сън 4 часа
Екшън
Закуски
Хаповете
чистене, пране, простиране
А то станало обяд
Хаповете
Рисуване с бои, редене на пъзели.кочина и на двста етажа. Вчера чистих 4 часа
Безуспешен опит за дрямка на всички
Следобедни закуски
Навън към 3000 кеачки и 800 въпроса , половината на тема вируси, бактерии и т.н😂
Прибиране, къпане, готвене заедно
Вечеря- салата с риба тон,  3 препечени безгл филийки с топло пушена съомга и филаделфия, няколко пукани чушки, водка с фреш
Чиниите
Хаповете
Теодор на разходка. Ако, пишо и тъй , заредена съмс мокри кърпи и доместос😂
Шепа оризовки и пуканки, 2 шоко оризовки, няколко био бананови чипсчета без захар и десетина лешника
Край с хаповете
Остават ми само 3 часа докато заспи дребния. 😂😂, за да е тихо
още 800 въпроса
Дишам, главата ми ще се пръсне всеки момент. 😂
Почти е утре и ще тренирам

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 14.03.20 21:50.

Първи заразен във Варна, запалил си колата човека от Италия, после си хванал влака и се прибрал кат пич.
Кауфланд гъчкан, според очевидци, майките си търсят фризьорски салони. Ко????

Мигрена , о да! Дойде ми  за трети пореден месец точно на 15 дата . Да живее витекса!
Дребният ме побърква, таткото се мести от диван на легло.

Тренирах с малкия
4 кръга х 8-10
Флоор прес
Тяга на един крак
Арнолд прес
Странично рамо
Бицепсово сгъване
Кофи на пейка в моя случай на ретро телевизор кютюк
Странични напади
3*20
Крънчове с крака в/у шв топка
Повдигане крака от лег

Денят по часове с лек хумор 😂
10,00 кафе- съжалих че не станах по- рано да го изпия нормално. Докато го пия, разпечатвах пластелин, моделиеах с пластелин, чистих пластелин. На десетата минута ”  о мамо, не ми се играе с тва искам да правим палачинки”
Правим палачинки, чистим след правенето им
Хаповете на двамата
Това до 12,00
12,30 - смяна на чаршафи в двете стаи, смяна на опикания талаш на Теодор, по време на която той е навън, опикава и оаква. Прибиране в клетката. Чистене на оаканото в хола
Пералня, пригитвяне на обяда
Хаповете
14,00 легнах. Комшииите омирисаха всичко на камина, отварям , затварям. Виждам мравки в горния коридор. Прахосмукачка и стирка ъгейн
Пералнята изпра, простирам
15,00- 4 маслини, чакам гости в 18,00(мама и баткото), правя заготовки
15,10- мия горната баня( с вана е), през цялото време от ставането се чува Мамо,мамо,мамоооо
15,30- зеленчука се пече, заготовката за браунито е готова. Тренираме. На втори кръг вадя зеленчука, слагам кекса.
На 4 кръг вадя кекса. Следват коремни 
16,30- в банята. Мамо,мамо, мамоооо
17,00- слагам масата, правя 2 салати, пия водка, кръв се лее. Мигрена, много мигрена
18,40- на маса. Салата с риба тон, печена тиквичка и домат, 3 печени на жар цели картофчета, червено вино. Брауни хоум мейд. Уникално, дъ бест. ( 2 яйца, кокосови стърготини, малко вода, сода, какао, канела, малко уиски 5 гр ,  накиснати стафиди, касис и 2 сушени кайсии нарязани, ябълково и тиквено брашно по 2 лъжици. )
Теодор навън вечерно. Дриска, пикае. Чистя
Хаповете
Прибиране, на маса, чиниите 
Е седнах и пиша
11 часа накрак. Така почиваме
Здрави да сме

Изчатквам вече. Мигрената продължава. То от тоя климатик и липса на чист въздух няма как да д друго.
Нищо особено.  Отсвирих света. Лежах, четох, но дребния ме оставя максимум 5 минути.
Обрах всичко останало за ядене от шкафове и хладилник и утре ще е наложително да отида до някой квартален мазин.
8.00 кафе
12.40- копривена супа, 2 и половина безгл филийки запечени с моцарела
19.00- малко зелена салата залята с дресинг от скиржс чесън и копър, няколко пържени картофс със сирене, остатък от пил филе от пиле на жар
По късно 2 сухара с мед и сладко от боровинки без захар, няколко солети

Свърши следболничното лечение на мойте хора и си върнах схемата сироп от черен бъз, клеева тинктура, рибено масло за Алек за нас вигантол. Не случайно съм го пазела явно

Чакам си сериала Наръчник за разведени да се разсея

Днес пазарувах. Маска нячам. Бях с шал-яка и спазвах дистанция.Aз да, но май само аз. Не ми се коментира.
Сутринта ми написаха фиш, на колата с детското столче пред входа ми, която си е върху оранжева скоба и е на стентбай. С малко дете съм мамка им.
Обадих се в КАТ да ги хокам. Дежурният каза, цитирам “ Госпожо, бих искал да ви помогна и ви разбирам,но за жалост вашите добросъседи в кавички , пускат сигнали и разхождат по малките улички, полицаите, вместо да си намират нещо смислено за вършене”
Майната му

Движение
Ден за дезинфекция 4 часа
Ден за пазар 2 часа
После  ми ни избиха лудостите
Ние не сме от хората , стоящи на едни място

9.00 кафе
10.00-14.00 чистих с доместос и водка 😂, ма няма спирт. Разбира се поредната алергична реакция от белината. Ама.... майка съм. Тва е положението
Някви маслини ядох
15.30-17.30 пазар. Мноооого тежки торби. Над 15 кг. Аз съм 43 кг. 5 етажа стълби. Щях да се изповръщам честно
После лудница
Тотално никакъв апетит, сви ми се душата.но имам водка, караоке колона и мноооого парти аксесоари от всичките евенти от заведенията
18.00- водка с фреш, тснци и песни
23.00 малко салата с риба тон, малко басмати, 3-4 миди и рапана
По късно ред шоколад с цели лешници и стафидно грозде

Всички ме дразнят но вкъщи ме дразнят по малко 😂
Посмейте се
Как се качва клип? И що по дяволите само айфона обръща снимките. И бб тиим много ми е смотан тоя интерфейс и платформа, ще ме прощавате, ама за толкова години не свикнах, дразни и не е модерен.

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 18.03.20 00:56.

18.03.20
07:23

казано от Деница Малковска на 18.03.20, 00:44:

10.00-14.00 чистих с доместос и водка 😂, ма няма спирт. Разбира се поредната алергична реакция от белината.

Само да не кажеш, че с рейка си чистила... 😯

18.03.20
07:54

Това,че си майка автоматично ти позволява да спираш колата ,както на теб ти е удобно ли?
Другите да се чудят евентуално ,как да заобиколят?

18.03.20
10:18

С този номер и ако БМВ-то е черно имаш право да спираш навсякъде, а ако случайно е джип имаш право да спираш и по тротоари и в градинки, мамка им! :)

казано от Margi на 18.03.20, 07:23:

казано от Деница Малковска на 18.03.20, 00:44:

10.00-14.00 чистих с доместос и водка 😂, ма няма спирт. Разбира се поредната алергична реакция от белината.

Само да не кажеш, че с рейка си чистила... 😯

О нееее,  нея я пих. Чистих с Житная 😂

казано от nervak на 18.03.20, 07:54:

Това,че си майка автоматично ти позволява да спираш колата ,както на теб ти е удобно ли?
Другите да се чудят евентуално ,как да заобиколят?

Спираме на оранжева скоба пред търговко помещение, на наш приятел е и не ползва мястото. На сутерена на входа ни. Ти да не мислиш, че съм идиот да спирам така, че да не могат да ме запбиколят. Нали и аз псувам, като тръгна с децата и почна да запбикалям разни идиотско паркирани коли по тротоарите.
Идеята  беше друга. За добросъседите в положение на криза иде реч

18.03.20
10:31

Тоест без причина са те глобили?
Подобни скоби лично премахвах пред пред съседния и нашия вход.
Няма ли табела от общината ,че парко-мястото е платено...вън от бара.

казано от nervak на 18.03.20, 10:31:

Тоест без причина са те глобили?
Подобни скоби лично премахвах пред пред съседния и нашия вход.
Няма ли табела от общината ,че парко-мястото е платено...вън от бара.

Няма табела, но собственика на помещението плаща някаква такса. За жалост е в Дубай и не може да реагира в момента. Така или иначе не мога да обжалвам фиш до 50 лв. Майната му

Мисля, че постовете следващите двайсетина дни ще са копи пейст.
Не съм тренирала, ходя след мъжете из къщи цял ден.
Мигрената не минава. Изобщо.
Опитвам да се изолирам в спалнята на тъмно и тихо поне за час, два, но не много успешно
За разлика от вчера, днес имах апетит
10,00 кафе
13,00- 4 филйики( силно казано 😂) със сирене и малко кашкавал
16,00 доядох басматито от вчера с още малко сирене
20,00- ягодов скир 150 гр.с няколко парченца замразен банан
22,00 1 я и 3 белтъка на око с 2 лъжици млечния сос, половон краставица и още 2 ” филийки”
Без алкохол днес

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 18.03.20 22:55.

Днес, дезинфекция, тренировка, вкъщи отново.
Колкото съм педантична на тема хигиена, сега е страшно 😂😂😂
Мама ми даде спирт за горене и познайте, че не минах всичко с него
Вчерашните млечни ги псувам цял ден. Подуване, киселини. Гадост. Доместос. Алергична реакция. Гадост 😂

Тренировка
4 х 8-10
Двустранно гребане
Странични отпади с тежест
Предно рамо
Задно рамо
Раменна преса
Сгъване за бицепс
Кик бек
Лицеви с прибрани длани и лакти
Странични напади
3 х 20
Обратни екстензии с тежес
Странични наведи с тежест

10.00 кафе
11.00-16.00 чистене и дезинфекция на баня и всичко останало, в паузите готвих боб
16.00 тренирах
18.00- готвих си брауни( яйце, ябълково и тиквено брашно, какао, накиснати стафиди и касис, сода, канела, стевия, капачка уиски)  и задушена тиквичка с домат , подправки и чукнато яйце. Пих една Рейка
19.00- малка салата с риба тон, от тиквената манджа, 1.5 филйика безгл хляб, 2 пукани чушки, “брауни”

Всичко останало е същото.
Стойте си у дома♥

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 19.03.20 20:00.

Ден 8. Честита първа пролет!
Тренировка не.
Пазар 3000 крачки
Намерих 2 платнени маски на една сергия
Всичко работи. Има огромни бележки да се влиза по един и да се стои на разстояние. Всички се тикат отгоре ми полудях. Колко тъп да си. Пише по един. Не може просто да видиш нещо и да си без маска и да ми се тикаш отгоре.
Китайски магазин Шихо работи с пълна сила.  Бабите са в екстаз.
И поради горенаписаното сега сме истински затворници. Даже и в гората не може да отидеш. Браво!

Дезинфекцирах нашия и долния етаж с доместос и спирт за горене. Уж са отпуснати някви препарати и домоуправителите трябва да организират пръскане и миене. Да ама не. Безмислено е да чистя до припадък вкъщи и на всяко излизане и влизане минавам през мръсния вход. Баби, кучета, деца. Шъкат си.
Като ми отмине алергичната реакция ще мина всички етажи, парапети и ключове за осветлението
Правих суши
Ядох суши
Пих Рейка
Приятелката ми, която ми е и съседка дойде на гости. Не е мърдала и не е била контактна. Просто е изтрещяла, като всички нас

Не ме е страх от настоящото положение, а от това което следва.
Никой не е наясно какво точно ще е и кога
И вдин забавен скеийншот на бъдещето ми така да се каже 😂

Яко съм предрусала
Шията и пазвата ми са в спукани капиляри и обрив. Храчки и задух и особена хрема. Но имам обоняние днес поне.
Гледах брифинга на Министердки съвет и в момента мисля, че съм повече притеснена от управляващите отколкото от Ковид 19
Вече сме с вечерен час 21,00
Аз от днес излизам от психотрилъра и влизам в нормален режим. За малко се утървах да се псникьосан, но се освестих

Тренирах
4 кръга х 8-10-20
Едностранно гребане
Отпад с кик
Арнолд прес
Странично рамо
Клек до хоризонтал със страничен кик
Концентрично
Разгъване за трицепс
Странични напади
Цели коремни с тежест
Повдигане крака от лег
Май имаше още нещо

После пазар и обикаляне към 3000 крачки

Не съм дезинфекцирала днес , но си оправих маникюра и педикюра😂😂

Храна
11.00 кафе
14.00 морков с филаделфия
15.30 тренирах
16.30-18.00 пазар
19.30- салта с риба тон, няколко пушени шпроти, 3 безгл препечени филийки с песто, малко печена тиквичка с чери и подправки, малка рейка с фреш
По късно

3 мини шоко оризовки, 40 гр пуканки, ред шоколад с цял бадем

Дребния се прибира от бабин дом утре и се почва екшъна 24/7
Поздрави и от Теодор 😂

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 22.03.20 22:01.

22.03.20
22:18

казано от Деница Малковска на 22.03.20, 22:00:

Гледах брифинга на Министердки съвет и в момента мисля, че съм повече притеснена от управляващите отколкото от Ковид 19

А, що тогава дезинфекцираш като улава?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1