04.04.20
17:01
Просто ми е интересно защо ставате , отивате в залата и тренирате така години наред примерно..? Заради момичетата ли ? Заради здраве ли ?Заради по-голяма сигурност при физически бой ли ? Последното примерно ако сте 95килограма мускули и срещу вас е 95кила мазен боскьор без мускул , нямате шанс срещу него..За жените пък доста от тях не харесват мускули..Просто ми е интересно попадали ли сте в дупка и да не виждате смисъл и как продължавате след това?
Темата беше редактирана от Stefan Grozev на 04.04.20 18:45.
04.04.20
21:41
За да може един ден да разгъваме ластици от вкъщи.
Аз съм комплексар,хилав и слаб.
За това ходя в залата.
Шанс има срещу всеки...зависи от мотивацията.
Мнението беше редактирано от nervak на 04.04.20 22:05.
04.04.20
22:06
За да мога да ям тирамисуто си, че е ултра......
04.04.20
22:16
Защото съм влюбена в желязото, силата, мускулите и силното човешко тяло. 😁
Какви са тия дупки!?!
За да започнеш, трябва мотивация. И толкова - нататък такава не е нужна.
За да продължаваш ден след ден и година след година, трябва друго - казва се дисциплина.
Всичко се заключава в това да осъзнаеш ясно, че алтернативата е много по-лоша. Никакво позитивно мислене няма във фитнеса, само избягване на най-лошото.
04.04.20
22:31
На мен пък въпроса ми идва смешен, макар да е ясно, какво се пита.
.....Трениране на фитнес 😀
От 115кг. преди няколко години, в момента съм 85кг.
Оправяне на стара травма на коляното чрез физически упражнения.
Нормално кръвно налягане.
Справяне с преяждането и прекалената консумация на вредни храни.
Изправяне на стойката, подобряване на физическото и психическото здраве, самодисциплина, издръжливост.
Общо взето това ме мотивора. Дори “мотивира” в случая за мен е грешно понятие. Не ми трябва мотивация когато виждам, че дадено нещо ми дава повече плюсове отколкото негативи.
05.04.20
09:02
казано от Stefan Grozev на 04.04.20, 17:01:
Просто ми е интересно защо ставате , отивате в залата и тренирате така години наред примерно..? Заради момичетата ли ? Заради здраве ли ?Заради по-голяма сигурност при физически бой ли ? Последното примерно ако сте 95килограма мускули и срещу вас е 95кила мазен боскьор без мускул , нямате шанс срещу него..За жените пък доста от тях не харесват мускули..Просто ми е интересно попадали ли сте в дупка и да не виждате смисъл и как продължавате след това?
1. като дете - харесваше ми и приятелите ми също тренираха (тогава беше някаккъв спорт, който беше абсолютно без пари);
2. като ученик - прерастна в други цели: да си силен, да можеш нещо силово, да се перчиш);
3. след училище - за да мога да се бия, да бъда най-добрия)))
4. след ВИФ и създаване на семейство - тренирах, когато имах време, все пак други приоритети ;)
5. към 33 г възраст - пример към децата
6. съм 37г - амбиции за промяна на нещо като сила и визия, появи се и здравен аспект...;
7. към 42 г - амбицията стана по мощна за трениране силово и другата 50% съставна аст е здравето, като засилване на синтез на хормоните...
8. към днешен момент - преобладава здравословният аспект, но пречупен през силовото трениране. Да, абсолютно разбирам, че това трениране си има своята цена и хич не е здравословна, но държа повече на синтеза на хормоните т.к. те са ключови играчи в организма.....
Никога не съм тренирал с цел визия, тя просто сама си става))))
...ето и моите 5 ст. по темата))
05.04.20
10:26
Eдин искаше да ме бие в девети клас.
Ставам трудно, защото си лягам късно, но в зала не ходя и така години наред, но тренирам.
Момичетата винаги са ме харесвали и кльощав и як.
Определено от както тренирам има голяма промяна в здравето ми.
Хайде стига с тези боеве, насилия и престъпления - малоумна работа ... съд за такива!
Виж горното за лоената топка
Жените харесват мускулите да се виждат и на корема - прави разликата. Мъж се гледа по корема, а жената по дупето - харесва ви, не ви харесва, това е истината.
Дупка, смисъл, продължаване с кое - тук нещо не разбрах
Движението е физиологична нужда, независимо как му казваме. Без него ни е зле и си е сакатлък, и физически и психически, което си е нормално за всяка основна физиологична нужда, от която лишим тялото. Няма как, едно ограничено от потребности тяло да е по-добре от едно задоволено, в какъвто и да е аспект.
- Повече сила и по-добър контрол над тялото си за да танцувам по-добре.
- Корекция на дисбаланси в позата и оттам - на болежки, породени от работа в офис.
07.05.21
23:11
чувствам се страхотно след тренировка, по-силна съм и изглеждам добре