Здравина на Пудовка АБФИТ

12.03.20
20:24

Купих 2, но нз дали са здрави имате ли идея от опускане чупят ли се

Bart Simpson

12.03.20
22:27

😂
Плоччките на пода ли?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 12.03.20 22:27.

12.03.20
23:53

Иде реч дръжките при некви експлозивни бутаня да не се откъснат

13.03.20
00:31

Човек, това е плътно излято желязо или чугун и само отгоре е облечено с пластмаса/гума. Ако откъснеш дръжките, трябва за други неща да се притесняваш повече.

13.03.20
16:28

казано от Димо на 13.03.20, 00:31:

Човек, това е плътно излято желязо или чугун и само отгоре е облечено с пластмаса/гума. Ако откъснеш дръжките, трябва за други неща да се притесняваш повече.

Нз едни викат че е кухо нз не мога да го преценя

13.03.20
16:36

Определено е куха....

30.03.20
00:23

Като гледам снимката ми прилича на сплав. Колко кг. е пудовката ? Изглежда ли ти лека/обемна за килограмите си? Напомня ми на тежестите от сплав, дето ги внасяха спорт депо. Което не означава не е здрава, разбира се.

30.03.20
01:21

Като гледам, това си е cast iron/ излято желязо/ чугун. Тоест пудовката е цяла излята (имам подобна) и е здрава.
Тоест ако си мислиш, че дръжката е отделна част от гумената част, не е така.
Всичко е едно, а после е добавена гумата. Демек може гумата да се скъса/ износи но пудовката няма да се счупи.

08.04.20
22:26

Здравейте, май е чугун излят и аз така мисля , имах допир до др модел пудовка с пълнеж дето хлапчаше леко и се усещаше, по мойте разбирания май тези дето са чугун са изляти цялостно, а тези дето ги водят състезателни те са с пълнеж

08.04.20
23:10

Неслучайно в описанието на тези по-евтини винилови пудовки пише “метална дръжка”, а не метална пудовка.
Вземи един 5 кг чук и я пробвай, но вярвам, че ще плачеш.

Направи клип :)

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 08.04.20 23:13.

ДЕ

08.04.20
23:16

Аз онзи ден си взех такава, т.е. с тази визия, но е друга марка уж. Както в описанието на сайта, така и в магазина казаха, че си е 100% желязо, облечен в това. Освен да лъжат. А и дали има кухини, не знам. Иначе тоя модел навсякъде си го описват като от желязо. Едва ли лъжат всички, щото ще ги сгащят веднага.
А иначе за едни други си казват, че пълнежа е цимент.

Мнението беше редактирано от Деян на 08.04.20 23:38.

08.04.20
23:48

Да, явно има и такива, но виж описанието на тази винилова 20-ка:

ДЕ

09.04.20
00:02

Може-на моята, дето е марка Орион пише метал с винилово покритие. Това в Спорт депо. А от магазина дето я взех, я обявяват също като изцяло метална с винилово покритие.
То пък колко ще я лашкам. Аз да не я изпусна вкъщи, това е важно 😎
А и на еднакви пудовки не пречи да им слагат различни надписи на фирми. Всичко вече стана, мани.

Мнението беше редактирано от Деян на 09.04.20 00:48.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1