Защо не отслабвам?

20.04.20
13:47

Здравейте, имам нужда от съвет!
Аз съм момиче на 20 години, 165 см висока, тежа 54 кг. Тренирам вече от 3 месеца 6 пъти в седмицата, като разбира се редувам силови и кардио упражнения, не ям вредна храна и въпреки това не знам, защо ми е толкова трудно вече от 3 месеца да сваля тези 2 излишни килограма мазнини. Бях пробвала фастинг, от днес реших да опитам просто да се храня често, но по-малко. От 3 месеца съм в калориен дефицит, но възможно ли е човек да не сваля от това, че яде веднъж на ден по една салата ? (не ям месо от много време, само риба)

20.04.20
14:58

Не си в дефицит, затова не отслабваш.

20.04.20
16:02

За да намалиш теглото си при ръст 165 см от 54 кг нормално тегло до поднорменото 52 или надолу, природата ще те възпрепятства по всякакъв начин и няма да е приятно. 😉

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 20.04.20 16:09.

RR

20.04.20
18:09

казано от Ева Д на 20.04.20, 13:47:

Аз съм момиче на 20 години, 165 см висока, тежа 54 кг. Тренирам вече от 3 месеца 6 пъти в седмицата, като разбира се редувам силови и кардио упражнения, не ям вредна храна и въпреки това не знам, защо ми е толкова трудно вече от 3 месеца да сваля тези 2 излишни килограма мазнини. Бях пробвала фастинг, от днес реших да опитам просто да се храня често, но по-малко. От 3 месеца съм в калориен дефицит, но възможно ли е човек да не сваля от това, че яде веднъж на ден по една салата ? (не ям месо от много време, само риба)

защото не ядеш, за това, всичко отива в мазнина и няма да се изчистиш (това е правилната дума, а не да отслабнеш ;) ). Циклично хранене пробвай!

20.04.20
18:35

казано от Rldik Ridik на 20.04.20, 18:09:

защото не ядеш, за това, всичко отива в мазнина и няма да се изчистиш

Жалко че не са знаели тая теория концлагеристите.

RR

20.04.20
18:38

казано от Димо на 20.04.20, 18:35:

Жалко че не са знаели тая теория концлагеристите.

Димо, отслабване и намалянето на мазнина няма общо(има голяма разлика) )))...даже в концлагерите са установили това ;)
)Ако искаш да ти обясня...не, че не съм изписал тук листи)) ;)

Мнението беше редактирано от Rldik Ridik на 20.04.20 18:39.

RR

20.04.20
18:58

Димо, имаш подръжници)), обясни ми, дали е същотото отлабването и намаляването на подкожни мазнини! Ти си остслабвал много пъти, но не си ставал, като Фики))))
ок, разбирам, не искаш да пишеш, но сигурно някой от поддръжниците ти ще го направи...чакам и целият съм в слух!

Мнението беше редактирано от Rldik Ridik на 20.04.20 19:22.

21.04.20
10:25

казано от Ева Д на 20.04.20, 13:47:

Ева, кой ти каза, че имаш 2 излишни килограма :-)

21.04.20
10:43

казано от Rldik Ridik на 20.04.20, 18:58:

обясни ми, дали е същотото отлабването и намаляването на подкожни мазнини!

Малко изместваш тезите. Ето я твоята теза:

Аз искам ти да ми покажеш снимка на някой концлагерист или сомалиец, на който всичко му е отишло в мазнина и не се е изчистил като не яде. (тва че са му заминали и мускулите е отделна тема)

казано от Rldik Ridik на 20.04.20, 18:58:

Ти си остслабвал много пъти, но не си ставал, като Фики))))

Какво имаш предвид че не съм станал като Фики? Не съм станал черен, чалга певец, назобан или със слаби крака? :D Наистина нито едно от тях не съм станал, но уточнявай за кое искаш да ти отговоря, щото поне за мен той е известен с всичките 4.

Мнението беше редактирано от Димо на 21.04.20 10:44.

RR

21.04.20
21:11

Димо, ти не познаваш темата за отслабването напълно. Ако искаш да стигнеш до извора, тогава карай колело, примерно 2 часа на предела на възможностите!!! И после, като седнеш да ядеш (не трябва да ядеш много, една салата само), на другият ден ми пиши))))... В концлагерите не е имало храна, там е разликата;! Не ти е ясно, нали?)))) Ще ме разбереш, като пробваш ;)
П.П. на предела на силите, означава, че примерно, детето ти се е обадило, не дай си боже, че е застрашено и те вика бързо да дойдеш....и ти имаш 2 часа.....
п.п.2..без да пробваш, ще ти кажа)), глада е толкова голям, че не можеш да го контролираш, разбираш ли? В концлагерите е нямала храна и за това са били такива. Но сега е друго, храна има и при човека е подсъзнателно храненето, като почувства глад....
Ако още не ти се избистри, пак ще напиша ;)

Мнението беше редактирано от Rldik Ridik на 21.04.20 21:19.

21.04.20
21:17

Ама ще ми се налепи ли всичко като мазнина?

RR

21.04.20
21:21

Димо, не слизай на стъпалото на гадните и съркастичните хора тук! Ако искаш да питаш, питай, но не се подигравай, не ти отива, не си като тях, по-умен си!
П.П. ако изадеш след това само салата, то да, няма да се залепи))....обаче ти няма да спреш само със салатата, това е по-силно от теб ;)

Мнението беше редактирано от Rldik Ridik на 21.04.20 21:23.

21.04.20
21:26

Шегувам се бе Васко, ама то е защото завихме нанякъде където няма връзка с темата.

RR

21.04.20
21:28

казано от Димо на 21.04.20, 21:26:

Шегувам се бе Васко, ама то е защото завихме нанякъде където няма връзка с темата.

ок, явно съм загубил чувството си за хумор от много работа))))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1