20.04.20
13:47
Здравейте, имам нужда от съвет!
Аз съм момиче на 20 години, 165 см висока, тежа 54 кг. Тренирам вече от 3 месеца 6 пъти в седмицата, като разбира се редувам силови и кардио упражнения, не ям вредна храна и въпреки това не знам, защо ми е толкова трудно вече от 3 месеца да сваля тези 2 излишни килограма мазнини. Бях пробвала фастинг, от днес реших да опитам просто да се храня често, но по-малко. От 3 месеца съм в калориен дефицит, но възможно ли е човек да не сваля от това, че яде веднъж на ден по една салата ? (не ям месо от много време, само риба)
За да намалиш теглото си при ръст 165 см от 54 кг нормално тегло до поднорменото 52 или надолу, природата ще те възпрепятства по всякакъв начин и няма да е приятно. 😉
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 20.04.20 16:09.
20.04.20
18:09
казано от Ева Д на 20.04.20, 13:47:
Аз съм момиче на 20 години, 165 см висока, тежа 54 кг. Тренирам вече от 3 месеца 6 пъти в седмицата, като разбира се редувам силови и кардио упражнения, не ям вредна храна и въпреки това не знам, защо ми е толкова трудно вече от 3 месеца да сваля тези 2 излишни килограма мазнини. Бях пробвала фастинг, от днес реших да опитам просто да се храня често, но по-малко. От 3 месеца съм в калориен дефицит, но възможно ли е човек да не сваля от това, че яде веднъж на ден по една салата ? (не ям месо от много време, само риба)
защото не ядеш, за това, всичко отива в мазнина и няма да се изчистиш (това е правилната дума, а не да отслабнеш ;) ). Циклично хранене пробвай!
казано от Rldik Ridik на 20.04.20, 18:09:
защото не ядеш, за това, всичко отива в мазнина и няма да се изчистиш
Жалко че не са знаели тая теория концлагеристите.
20.04.20
18:38
казано от Димо на 20.04.20, 18:35:
Жалко че не са знаели тая теория концлагеристите.
Димо, отслабване и намалянето на мазнина няма общо(има голяма разлика) )))...даже в концлагерите са установили това ;)
)Ако искаш да ти обясня...не, че не съм изписал тук листи)) ;)
Мнението беше редактирано от Rldik Ridik на 20.04.20 18:39.
20.04.20
18:58
Димо, имаш подръжници)), обясни ми, дали е същотото отлабването и намаляването на подкожни мазнини! Ти си остслабвал много пъти, но не си ставал, като Фики))))
ок, разбирам, не искаш да пишеш, но сигурно някой от поддръжниците ти ще го направи...чакам и целият съм в слух!
Мнението беше редактирано от Rldik Ridik на 20.04.20 19:22.
казано от Ева Д на 20.04.20, 13:47:
Ева, кой ти каза, че имаш 2 излишни килограма :-)
казано от Rldik Ridik на 20.04.20, 18:58:
обясни ми, дали е същотото отлабването и намаляването на подкожни мазнини!
Малко изместваш тезите. Ето я твоята теза:
Аз искам ти да ми покажеш снимка на някой концлагерист или сомалиец, на който всичко му е отишло в мазнина и не се е изчистил като не яде. (тва че са му заминали и мускулите е отделна тема)
казано от Rldik Ridik на 20.04.20, 18:58:
Ти си остслабвал много пъти, но не си ставал, като Фики))))
Какво имаш предвид че не съм станал като Фики? Не съм станал черен, чалга певец, назобан или със слаби крака? :D Наистина нито едно от тях не съм станал, но уточнявай за кое искаш да ти отговоря, щото поне за мен той е известен с всичките 4.
Мнението беше редактирано от Димо на 21.04.20 10:44.
21.04.20
21:11
Димо, ти не познаваш темата за отслабването напълно. Ако искаш да стигнеш до извора, тогава карай колело, примерно 2 часа на предела на възможностите!!! И после, като седнеш да ядеш (не трябва да ядеш много, една салата само), на другият ден ми пиши))))... В концлагерите не е имало храна, там е разликата;! Не ти е ясно, нали?)))) Ще ме разбереш, като пробваш ;)
П.П. на предела на силите, означава, че примерно, детето ти се е обадило, не дай си боже, че е застрашено и те вика бързо да дойдеш....и ти имаш 2 часа.....
п.п.2..без да пробваш, ще ти кажа)), глада е толкова голям, че не можеш да го контролираш, разбираш ли? В концлагерите е нямала храна и за това са били такива. Но сега е друго, храна има и при човека е подсъзнателно храненето, като почувства глад....
Ако още не ти се избистри, пак ще напиша ;)
Мнението беше редактирано от Rldik Ridik на 21.04.20 21:19.
21.04.20
21:21
Димо, не слизай на стъпалото на гадните и съркастичните хора тук! Ако искаш да питаш, питай, но не се подигравай, не ти отива, не си като тях, по-умен си!
П.П. ако изадеш след това само салата, то да, няма да се залепи))....обаче ти няма да спреш само със салатата, това е по-силно от теб ;)
Мнението беше редактирано от Rldik Ridik на 21.04.20 21:23.
Шегувам се бе Васко, ама то е защото завихме нанякъде където няма връзка с темата.
21.04.20
21:28
казано от Димо на 21.04.20, 21:26:
Шегувам се бе Васко, ама то е защото завихме нанякъде където няма връзка с темата.
ок, явно съм загубил чувството си за хумор от много работа))))