13.04.20
19:54
Днес беше симпатичен ден, щото малкия беше щастлив и е здрав. Освен това преядох със зелении и чесън и явно си вдигнах допамина 😂
Та не спах. Майната му. Отново се събудих вир вода трепереща. Може и да е от тая антипаразитна тинктура.
Устата ми е брутално сцепена от двете страни. Честна дума нищо не съм правила, щото мъжът ми ме смля от базик.😂😂😂
Едва ям.
Разходка към 5000 крачки и после играхме с полуизоставеното игрище с хилки топче и тебешири
Храна
10.00 кафе
13.00- 2 мини спаначни кюфтена без оризи и брашна,малко слънчоглед
14.00-15.00 дрямка
15.30-17.30 навън
19’00 задушен спанак с подправки и чесън с чукнато яйце, още 2 мини спаначни кюфтенца с млечен сос с чесън, половин краставица с копър и чесън 😂, 3 препечени безгл филйики. Малка водка
Та чесново ще е ????
Пазарите затварят. Започвам да поръчвам от хранителния кооператив. В големите вериги няма да стъпя
Ще ям някви неща малки
И тъй
15.04.20
21:43
Вчера ужасен ден. Както и да е. Мъжът ще го оперират в понеделник от херния. Съответно ансолютно всичките задължения относно семейството и дома са за мен
15.04
Дойде ми
Четвърти месец на тази дата. Бетон
Ама болкитеее , кошмарна нощ.
Тренирахме с Алек в двора на училището. Слава Богу има останали нормални хора, които бяха отворили входа за всички и не се налагаше да прескачаме и да влизаме през дупки
Тренировка
5 обиколки на двора
4 кръгчетах 8-10
Лицеви на пейка
Стрснични напади
Кофи на пейка
Повдигане крака от лег с пускане под хоризонтал
После за финал
350-400 стълби
Игра на мач и с хилките и топчето
Чудя се на малкия как се спъва и пада на равно или на бордюр 7 см и вкъщи по стълбите
Краката му са сини , лилави, надрани офф
9.30 кафе след сън не повече от 2 часа. Шетане, закуски, обяди, хамстери и т. Н
13.00- две не цели безгл филйики с филаделфия лайт, малко кашкавал и маринована крадтавичка
14.00- 16.00 неуспешен опит за сън
16.16-17.40- пазар и солариум
18.00-19.00- навън
Готвих с водка малка
20.30- салата с риба тон, миди с вино и подправки, към 60 гр в суриво с-е безгл спагети с част от мидите, соса им, чери и босилек
После ще е малко пуканки и шоко оризовки или янълка
Вода над 1.5 л
Към добавките има и селен
16.04.20
21:12
16,04
Основно чистене, много чистене, много 😔
После пазар
После готвене, яйца, Теодор в хола Забравих го. Той се стресна, че аз се стреснах 😂
Счупи се само 1 яйце и ми се обърка схемата за вечеря, та си пекох на грил тиган към 150 гр пил.бонфиле
10.00 кафе
До 14.30 чистих
14.30 морков с филаделфия лайт и зелени маслини
17.00- пазар
18.00-20.30- готвене, боядисвсне и т.н
20.30- зелена салата, печени тиквичка и пил бонфиле на грил тигана,3-4 пресни картофчета, водка
После ще е пуканки, евентуялно оризовки с шоколад или ябълка
18.04.20
22:37
Привет.
Официално съм Бърн Аутнала!
Включвам се да пожелая Светли празници на всички и да спомена, че спирам тренировките докато не минат здравословните проблеми на мъжа ми и не сваля кортизола до поносими граници. Например да спя поне по 4 часа нез прекъсване на денонощие.
Две хоспитализирания на мъжът за месец в период на карантина ми е ту мач
Та утре ще го избутам празника, ще си меся козунак ще се съберем, но никак не ми е до това.
Сънищата безобразни, храносмилането отврат
И това ще мине😔
Вчера на гости , ама настроение на 0
Днес малко домашна работа, нагласих се да тренирам и се отказах
Пазар 2000 крачки и това е. Започвам пролетното почистване и малко по малко си подменям и почиствам някои неща.
11.00 кафе
14.00 огладнях- 2 безгл филии с белтък от яйцето на мужа ми, малко сирене, краставица, песто.
Легнах- киселини ужас
17.30-19.00 навън
Не ми върви водката 😳
21.00- малко салата с риба тон, 2 безгл филиики запечени с кашкавал, заради кисрлините малко картофена салата не много овкусена
По късно малко пуканки и може би ябълка
Откровено съм разтревожена, уморена и ми писна.😡
И милатс ми леля Мария. Преди доста години почина от рак. Цял живот е била мед сестра в белодробни клиники и основно в Трявна и околността. Родният и град 😢
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 18.04.20 22:48.
19.04.20
21:15
Подпухнала съм като козунак от тоя кортизол 😂
Христос Воскресе!
Денят
10.00 кафе
После чистене,месене,готвене
Козунакът стана. Рисково с нов вид мая и доста разбита нервна система, но добра съм. Точка
Първо сядане в 18.00, ама на пресекулки 😂
15.30- водка с фреш, без нея щеше да има жертви
18.00- великденска салата, печени тиквички с чесново кис.мляко, много малко постна руска салата, няколко парченца сирене и кашкавал, 1/4 парче питка и 1/2 парче козунак. Последните две неща ме подуха на секундата пфу. Ама един глутенов ден. Великден
Вода 1.5 л
Добавки същите
И имам алергия към Теодор
Утре приемат мъжът ми в болница
Стискайте палци
22.04.20
13:19
Три дни чакане. Писна ми направо. И все още никаква информация ще има или не операция.
Не съм тренирала, но днес май ще потренирам и после ще играем в училището с дребния
Поотпуснах храната тия дни. Имаше и млечни и разни бисквити и препечени безгл филйки та не съм в кожа особено
Нямах желание да со готвя особено
Поне 2 нощи поспах по 6-7 часа и идвам на себе си
Това е за сега. За себе си го пиша
Ще дописвам
22.04.20
21:57
Продължението
Явно не ме избива на глад вече от това че поспах. Криво ляво не съм чак бухта
Тренирах
4 кръга х 8-12
Едностранно гребане
Флоор прес
Странични отпади
Арнолд преса
Странично рамо
Бицепсово сгъване
Трицепсово разгъване над глава
Странични напади
3*20
Странични наведи
Повдигане крака от лег
Крънчове с крала върху шв топка
Разходка към час
Ходихме и на площадката, която незнайни защо е обект на престъпление за майки но пушком за малолетни
Храна през денв да кажем не. Дрямах малко
9.00 кафе
15.00 дремах
16.00 тренирах
17.30 нвън
19’00 малка водка
20.00 задушена тиквичка и спанак с джожджен и чукнато яхчйце, 4 малки препечени безгл филийки
По късно “брауни” с вбълково и тиквено брашно
И после може да е банан посреднощите
25.04.20
12:09
Привет 😉
Изписаха мъжа ми, ще го оперират след карантината, което изначава още два месеца да върша сама абсолютно всичко
Пеизнавам си че доста ми писна.
Заппчнах пролетно почистване. Изморена съм и разбира се че ще има земетресение и ще дойде куриер рано сутрин, в единствената нощ в която можех да спя.
На последния етаж сме и спалнята е на колелца. Забавно се полюшкахне 😂
И Теодор е уволнен щото спеше, като пън а трябваше да усети преди нас уж
Движение си има. Разходки и чистене
Ако не ме домързи ще тренирам днес
Храна вчера миди и скариди, зелена салата, кора хляб в соса, малко пуканки, банан, шепа пресни картофки, малка водка
Добавки цинк с биотин, селен, вердин, антипаразитна тинктура, витекс
27.04.20
23:22
В момента сме без ток 😡
Чистих предимно тези дни. Тонове вилици ,лъжици и бля бля посуда. Мия всичко едно по едно на ръка. Тенджерите минават през три препарата, докато не станат чисто нови. Маниячка съм и тва е. То и затова пролетното ми чистене е един месец. 😂
Вчера фемилито на вечеря. Правих пиле върх морска сол.
Нямах никакъв апетит през деня и вечерта не ядох одобено.
Великденска салата с пъдпъдъчи яйца, малко басмати и малко бяло месо от пилето.
После няколко шоко съафидки без палм ойл. Бая водка с фреш. Май тва
После изпих тон вода с лед
Днес се събудих с къркорещи от глад черва
Ттенирах
После разходка
Тренировката
4 кръга х 8-12-20
Двустранно гребане
Флоор прес
Тяга на 1 крак
Напади в статика
Предно рамо
Задно рамо
Чуково
Разгъване за трицепс
Scater speed lunges
Крънчове
Странични крънчове
9.00 кафе
12.00- остатъка от басматито 2 -3 лъжици, и толкоз от бялото месо,2 и половина безгл препечени филйики с филаделфия, половин копривена супа.
13.30 легнах и ме смля стомаха
16.00-19.00 тренировка и разходка
Водка
20.00 салата с риба тон, миди с много пресни зелении и бяло вино, задушена тиквичка с домат и джоджен и люта чушка
22.00- спряха тока ,забава 😂 гризахме оризовки, в салатата имаше гол оглюв, така наречения Марин 😂😂😂😂
Последно 3-4 сладоледени “бонбона” с малиново сорбе
И лягам
Луднала съм, доста 😡
28.04.20
23:16
Днес деня беше машина на времето. Извадих всички кашони, чанти и торби с документи и реликви от преди 40 години 😁
Отне ми 8 часа, сецнах си кръста от клечането и тежките кашони и ми излезе кръвоизлив на окото, но откритията са незаменими.
А ми остана кашона със снимките 😁
Та разтребвах от 10,00-18,30
После пазар
14,00 ядох нещо като шопска салата
16,30 към 30 гр печени белени фъстъчки
19,30 малка водка и като ме обзе един глад
21,00- седнах разгеле. Малко салата с риба тон, остсналата от вчера задушена тиквичка с чукнато яйце, към 300 гр пресни бейби пвчени картофки с вкус на метал, малко сирене
Преди малко доядох с шоко оризовка, две със сладко без захар и още една с кашкавал.
Похапнах 😂
Ужасно ме избива нс джоджен и люти чушки и ги слагам яъв всичко което ми попадне
Денят в снимки
1.Бившият ми мъж е пророкувал корона вирус 😂
2, модна скица от гимназията
3, контролно от 1 клас
4,статия в която са ме заснвли случайно през 2001 г
5,и ....намврих 100 лв в един плик от 2015 когато сме били в Созопол
6, Сертификат че сме присъствали на пълно слънчево затъмнение. За всеки има поименно
😂😂😂
29.04.20
23:02
Не ми се получаеат нещата така лежерно, както обикновено на пролет.
Нито чистенето ми върви , нито ми се и получава с дребния. 😂
Движението днес е чистене и над 3000 крачки с над 20 кг. Около 10 с препарати, останалите с обичайните покупки и необичайни и непредвидени йенски тави примерно
Като се сетих че нямаме асансьор и сме на последния етаж ми се прирева 😂
Най - притеснителното е, чепродължавам да не виждам с дясното око и имам дразнене и ми е адски дискомфортно
8.30 кафе
13.00- морков, краставица, няколко суримита и маслини
18.00-19.40- навън
20.00 водка докато доопичам печвното на грил пиле
21.20 Половин зелена и половин шопска салата, бяло месо от пилето с малко горчица да убия гадния вкус, половин шепа пържени картофки
После хапка уникален шоколадов кекс, но се спрях чееее, та няколко палм фрии шоко стафидки
С дребния гризахме малко пуканки
И лягам
И спрях селена. Не ми е добре нещо. Мисля добре се познавам,но пл започнах Флебодията предсезонно
30.04.20
23:17
Сбит отчет,че ме мързи и съм крива
Чистих много
Тренирах
Спах към час следобед
Пазарувах под дъжда
Тренировка и тя сбита, с надежда да изпреваря пороя но Не
4 х 8-12
Арнолд прес
Странично рамо
Странични отпади
Концентрично
Разгъване за трицепс
Странични напади
3 х20
Странични наведи
Крънчове с крака върху шв топка
Обратни екстензии
8.30 кафе
13.30 вече припадах та 3 оризовки с филаделфия и краставица, маслина и 20 гр “чипс” от кафяв ориз с морска сол
14.00-15.09 дремах
15.30-17.30 - останалото чистене и тренировка
17.30-18.30- пазар
Малка водкадокато готвя
20.00- половин зелена и половин мешана салата, 1 я и 3 б на око с млечен сос с копър и чесън, към 200 гр пресни картофи соте и с джоджен 😂, ми гладна си бях. 2 Мини филийки от квасена багета с 15 гр кашкавал
После с дребния останалия “чипс” от кафяв ориз и 20 гр шоко стафидки
Пак се дрогирах ?😂?
03.05.20
23:57
Привет Тулупи 😂
Понякога се чудя , новините дали са истински или ги сънувам.
По скоро сънищата ми изглждат по реални и свриозни
Поледните дни
Петък - много чистене и глад през деня, гости, ядене, водка, чистене вечерта
Събота- ядене, лежане
Неделя- много чистене и глад през деня, готвене, гости, водка, ядене, пак чистене
Утре по-стройна дисциплина, че плажа ме зове. А още не съм и на половин пролетно почистване.
Давам си срок 24 май
Храната е основно салата, много рядко пиле, миди, скариди, оризовки, малко семки, малко пуканки, малко млечни веднъж седмично. Малко ориз. Не ям малко хич
Днес ми дойде . 10 дни по рано. Вдигах ужасно тежки кашони и покупки. По над 20 кг. Предполагам се претварих изатова. Но пък ми олекна
04.05.20
01:26
казано от old_man на 04.05.20, 00:17:
Бойко си има кривици,но това с тулупите си е вярно,за съжаление.
Няма право на подобен изказ. Има етикет, протокол и т.н. Не сме на полето нито на нивата, нито в детскста градина. Това е премиерът= прИмерът ни за Бога. Аз лично се срамувам.
казано от Деница Малковска на 04.05.20, 01:26:
Това е премиерът= прИмерът ни за Бога. Аз лично се срамувам.
Каквото е 90% от населението,такъв тулуп е и премиера.
А за журналистите на брифингите е малко и това да се каже.
Мнението беше редактирано от nervak на 04.05.20 08:00.
04.05.20
08:07
казано от Деница Малковска на 04.05.20, 01:26:
казано от old_man на 04.05.20, 00:17:
Бойко си има кривици,но това с тулупите си е вярно,за съжаление.
Няма право на подобен изказ. Има етикет, протокол и т.н. Не сме на полето нито на нивата, нито в детскста градина. Това е премиерът= прИмерът ни за Бога. Аз лично се срамувам.
Като го гледам как по разни срещи на ЕС ги тупа по гърба и как им говори, смятам че етикета пти ББ не съществува.
Относно етикет най-грубото нарушение, което някога съм виждал е на Тръмп, който обърна гръб на кралицата.
Мнозина ще се присмеят, но е адски грубо нарушение.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 04.05.20 08:13.
04.05.20
22:56
Такам,
Много неорентиран ден. Малкият изчатка нещо и държанието му беше.... хм да кажем нищо не можах да свърша, затова реших да тренирам поне.
Трен
4х8-12-16
Едностранно гребане
Отпад с кик
Предно рамо
Задно рамо
Клек със страничен кик
Сгъване за бицепс
Кик бек
Странични напади
3 х 20
Коремни на лежанка с тежест
Странични наведи
Пазар 3000 крачки
10.00 много нервно кафе
13.30- 3 оризовки с филаделфия, мирков, 2 “кюфтета” от спанак чисти, шепа царевични пръчки
Тука дизастър
14.30-15.30 опит за почивка
16.15- тренирах
17.30-19.00 навън без маска ?
Докато готвя водка с фреш
21.00 - еми, пак окъснях. Шепа зелена салата, лапад с малко от вчерашния ориз, 1 я и 3 б , всичко полято с кис.мляко, 20 гр сирене
По късно малко пуканки, малко гризки, 3 мини шоко оризовки
Сладко ми се яде, по скоро мед и ще ям вероятно
Не ми е ден,не ми е, но пък съм ТУлуп 😂😂😂
05.05.20
23:00
Много замаян период 😂
Тулупски
Щях да спяуж снощи. Легнах в хола. , после в детската в 3. В 7.30 се събуждам и гледам дребния го няма с спалнята. Слизам. По пътя стещам напикани гащи и долница. Той лежи по гъз на дивана 😂😂😂
Айде пране на .... всичко от матрака нагоре
После метнах гардеробите. Тъъъъкмо го изчистих и подредих и на слизане от стола обърнах легеня и целия ламинат и кожички и под вградения гардероб стана водаааааа
Започнах да вия 😂
Как да е оправих. Продължих. Пазарувах. Къпах малкия. Сменях и разхождах Теодор.
Не съм яла да кажем през деня
8.00 кафе
19.00 водка с фреш
21.00 седнах и ядох. Салата с риба тон, две лъжици от лапада с басмати, към 200-300 гр печени пресни картофки, малко сирене, 2 оризовки запечени с останки от кашкавал
По късно малко пуканки и гризки, 1 триъгълниче черен тоблерон,
Уморена съм до смърт.
Дано спя
И ето една стара снимка от лудостта ми 😂
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 05.05.20 23:00.
11.05.20
22:39
Привет !
Откъде да започна я
1. Мъжът ми утре е на операция
2. Теодор се оказа...... Анна
3. Пролетното почистване ме размазва, щото Алек е решил че тива е игра и ми спира тока
4. С връщането на кафенетата майка ми я загубихме като помощ 😂
5. Не можем да започнем работа поради номер 4 и факта, че градините не бачкат, а мучъжът ми поне месец ще лежи дет се вика
Нервна съм, уморена съм , бясна съм
Ям де, разбира се на въглехидрати ме избива, но са от симпатичните.
Вчера тренирах даже
4 кръга х 8-12
Двустранно гребане
Тяга
Флоор прес
Странични отпади
Предно рамо
Задно рамо
Чуково
Разгъване за теицепс
Съранични напади
Крънчове х 20 в серия
Крънчове-колело х 30 в сериа
Другото движение е към 8 часа чистене и “разходка” носейки Теодор, който се оказа момиче до ветеренаря на ръце и обратно през пазара към 4000 крачки
Храна
През деня 4 оризовки запечене с домат и малко сирене и калкавал
16. 00 тренирах
20.00 малка водка- и после, зелена салата, 1.я и 3 б на око, че ги бях потрошила, басмати със спанак
После няколко хапки картофи и краставици от дюнер бокс и една кора от дюбер джоб от на мойте хора
Днес 11.05
Изпратихме тсткото в болница
Продължавам с чистенето. Разходихме се
Другото основно е грижи за децата и ....Анна 😂
През дена краставица с малко сирене, 5 маслини и 20 гр семки
След разходката водка с фреш
20.30- салата с риба тон, 4 ултра тънки запечени био царевичочки с чери, риган чесън и нарязани маслини, половин препечен земел с маслинена паста
По късно още 2 царевичочки с филаделфия и мед
И още по късно шепа пуканки и оризов “чипс” с песто общо към 50 гр
Няма да се спи в следващия месец, но на плаж ще ходя с малкия поне ?
Момче, момиче все тая.....любов има ♥♥♥
11.05.20
22:39
дублаж
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 11.05.20 22:41.
12.05.20
22:17
Мина
Не спах, станах в 8 окончателно
В 11 беше операцията, инфо имах чак в 16.00 и през цялото време чистих , за да не се психирам 😂
8.00 кафе
13.00 малко семки, морков с филаделфия, 5 ролца от раци
15.30 - 4 чери, половин краставица, 15 гр сирене
Чистя, ям😂
17.3о-18.50 пазар
После още чистене и готвене с малка водка
21.00 салата с риба тон, задушена тиквичка с подправки и чукнато яйце и джоджен, 200 гр печени пресни картофки с джоджен 😂😂😂
После 2 био локо оризовки, мини суров бар спурулина и алое и 2 бисквити Анелия от любопитство. Бяха ми любими. Сега са бляк
После къпах дребния и извеждах Анна в хола 😂
Много тежък ден.Обачеее плажът идва,макар и фалирали. Ще ядем слънце. Правителството мисли иновативно. (Мама ви проста) ?
Добавките са вече сведени до мин Тоест. Вердин, витекс , флебодия. Дано поне тези успея да си купувам
13.05.20
23:47
Ъ Ананиев ???
Много съм объркана вече
Топ 5 класацията ми за некадърници май ще стане Топ 10
Спах към 4 часа, но явно се поуспокоих и станах сравнително наспана
Дооправих още два шкафа , докато спи Алек и после обичайното
Слееобед тренирах и о Чудо!, дребосъка ме прекъсна само 2 пъти за да ми каже, че е обезвредил(утрепал) биболечка и ме е спасил 😂
После разходка. Търсихме подарък за тати. Утре ще го изписват, но оставям баткото да се занимава с тая част.
Тренировката
4х 8/16
Едностранно гребане
Напади
Армолд прес
Странично рамо
Отпади
Концентрично
Кок бек
Странични напади
Цели коремни с тежест
Обратни екстензии
8.30 кафе
12.00 шепа семки, половин краставица, 4 маслини
15.30- тренирах
16.30-18.00 навън
18.30-20.00- Боже колко неща направих даже не ги помня. Пих една водка и вече умирах от глад. Същото като вчера в по малки количества. Само дето за да не ме избие на захар след шоко оризовките минах на 4-5 от хипер тънките био царевичочки с малко био козе сирене , домат и кашкавал. И биото е към финала , особено през следващия месец.
Подозирам, че менюто ще е треволяк, яйца, извара, маслини, картофи, ориз И миди разбира се😂😂😂
15.05.20
21:19
Мисля, че съм за психолог или невролог или водката ми е малко , а нервите повече
Не спя, не сядам по мин 10 часа. Поне 4 човека( хамстери) едновременно искат нещо.
Нося, чистя, срагам, вдигам
Снощи ми се случи нещо доста ужасно. След мега натоварения ден легнах трепереща и виждах буквите на клавиатурата огледално. Помислих че е от софтуера или е моментно, но не. Мъжът ми каза че си е ок. И като пиша пак така. Разревах се. Мразя да се чувствам безпомощна
След час се оправи проблема, но като цяло не виждам добре с това око, имам бодежи и правя кръвоизливи
Както и да е, за протокола го пиша
Та вчера мега екшън, валко миди, 3 скапиди, салата, басмати, водка, оризовки с вед, бисквита, шепа пуканки
Днес
Успях да изчистя една щора и да пусна пералня, другото беше слугуване та прищевки.
Добре че бабата го взе дребния следобед
Отсвирих всичко. Направих си маска, тренирах, пазарувах, отидох на солариум, лакирах се
Трен
4х 8-12
Раменна преса
Предно рамо
Задно рамо
Тяга на 1 крак
Бизепсово сгъване
Трицепсово разгъване
Странични Отпади
Стпанични Напади
3х20
Странични наведи с дъмбели
После пазар
9.00 кафе
Слугинстване, 2 пъти ппавих мини торта изненада за рд на таткото, ей не ме оставя тоя дребния и тва е
13.0 - остатъка от басматито от стощи
14.00 неуспешен опит за почивка
16.00 тренирах
17.00 пазар и солариум
18.30 водка
19.30- зелена салата, 1 я и 2 б на око с чесново млечен сос, печени тиквички, 4 от хипер тънките царавичочки с малко кашкавал запечени
По късно 2 оризовки със сладко от круши без захар
Не виждам и с очила, грешките са поради това
Айде със здраве
18.05.20
23:10
Тулупи как сте 😁
16,05
Много чистене, глад, умора
12 часа на крак
Миди,скариди, салата, оризовки, водка
17,05
Същото, само дето беше частта с доместоса и обезмаслителя
Чакахме фемилито за вечеря за РД на таткото, та и готвих и мих и превръзка на операцията сменях,
Вечерта водка, салата с риба тон, шепа безгл спагети с лапад, после, шоко оризовки
Толкова бях уморена, че не помня последните два часа преди лягане и как съм заспала 😁
18,05
Тренировка
4 кръга х 8-12
Двустраннп гребане
Флоор прес
Отпад с кик
Арнолд прес
Странично рамо
Статични напади
Чуково
Концентрично
Кик бек
Стрнични напади
3х 20
Крънчове с крака в/у шв топка
Странични крънчове
Обратни екстензии
9,00 кафе
После пооправих от снощи, блокирах и огладнях
12,00 оризовки запечени с яйце и сирене и малко кашкавал, юони домат
13,00 легнах, сви ме стомаха, разсъних се
16,30 тренирах
17,30 навън
18,30 да ме пита някой що сеьвързвам на чужди акъли, та пекох патшаджани, пиперо, пържих кюфтета всичко стана леш и едновременно къпах малкия пффф, пих малка водка
21.00 шепа зелена салата,
чвтвърт белен розов домат с печен патладжан и пиперка, печени пресни картофи, малко сирене,варено яйце
После ще е нещо сладко,
Започва мсратон от гостита и после децата по градини , а ние на работа, но не в Созопол
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 18.05.20 23:13.
22.05.20
20:43
Обобщено
Чистя, тренирам, рева и тъй
Онзи ден гости
Вчера 21.05
Всички деца мъже и хамстери са станали пълни лиги. Та вчера превинаха няколко скандала. За щастие няма жертви
До 16.00 чистих
После тренирах, пазарих , готвих и така
Към ежедневните ми тежести са боклука, мин вода от 5-11 кг, лед 2 кг, всички превозни спедства на малкия от 7-15 кг. Нямаме асансъор на 5 етаж сме 😂
Аз все така съм 43-44 кг и вероятно и тази година няма да кача
Трен
4х8-12
Раменна преса
Предно рамо
Задно рамо
Тяга
Бицепсово сгъване
Трицепсово разгъване
Странични Отпади
Кофи
Странични Напади
3х 20
Странични наведи
В почивките закачах пердета
Храна
През деня2 моркова с филаделфия
Вечерта започнах с водка, скандал опит за салата с риба тон, печена тиквичка и безгл филийки, но ревах и не можах са ям. Легнах докато се успокоя и изпере пералнята, после малкия искаше римецови палачинки и спагети без нищо, та доизяхдах неговиге неща
Заспах след 2
Днес 22.05
9.30 кафе
После битовизми
После малко задачи
Към 14.00 малко семки
После чистих детскага, прах килими, плюшени играчки, мих мнооого коли 😂
После пазарих за утре, ще имаве гости. Прибрах се с около 18 кг покупки от които само мин вода и миди са 6 кг.
После местих, мих, пренареждах,
19.30- зелена салага, останалата тиквичка, 1 я и 2 б, 3 безгл филийки, малко гауда, остатъка от лимецовите палачинки, водка
Ще ям пуканки с филм, малкия е при баба си, ихууу
Нещо важно
1. Диоптъра ми се е качил с 0.5. Огледалното виждане е било от бля бля срив на очния нерв и е опасно. Трябва да почивам и спя повече ама.,.
2. Малкият е на градина от 26.05 всичи са в паника има сто изисквания. Даже схема да водене и вземане, все едно са от спец частите 😂. И ако ка повече деца ще ка та рогация. Ама ние как да работим през седмица не знам
Лошо вижсам ще има грешки
И спомен за отчаяните ми опити за наберане от преди 3 години
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 22.05.20 22:06.
Имам една позната,така като теб обслужва няколко индивида ...на които мъжките полови белези са станали вторични....
22.05.20
22:01
казано от nervak на 22.05.20, 21:02:
Имам една позната,така като теб обслужва няколко индивида ...на които мъжките полови белези са станали вторични....
Мда...
Размишлявам по няколко теории
1. Аз съм си виновна
2. Мъжете са лигльовци
3. Аз съм си виновна, че си падам по лигльовци 😂😂😂
4.възпитание, социална среда, психика
Но си прав 😔
25.05.20
20:57
Събота гости
Цял ден шетане, храна не, водка с фреш, вода и забава с любими приятели
Първото леко мезване ( салата, няколко миди), херинга, беше към 2, те си тръгнаха в 6, легнах в 8.13 😂
Неделя
8.00 закусих с един краешник квасен хляб запечен с кашкавал
Малкият някак си ми е сменил велодията за известия от едно Дзън на песента която обожавам и ни събра с баща му(addicted na Serge Deuvant)
Докато разбера откъде и защо звучи се пусна поне 10 пъти на ден, та не спах
13.00 кафе
14.00 1 я и 2 б, 3 запечени филийки с валко сирене и гауда, 1/2 краставица
2 парченца шоколадов заек Линдт
19.00- готвен зелен боб скис мляко, 2 безгл крайчета
Прилично махмурлийско хапване
Заспах беквално като пън в 23.00
25.05
Тренирах
Подготвях нещата на малкия за детска градита. Вълнувам все едно аз ще тръгвам първи клас
4х 8/16
Еднастранно гребане
Флоор прес
Плие
Арнолд прес
Странично рамо
Отпади
Чуково
Концентрично
Кик бек
Странични напади
Крънчове х 20( на серия
Крънчове колело х30( на серия
Обратни екстензии х 20( на серия
После пазар
После къпах малкия
Малка водка
19.00 домашен цезар чист, 6 скариди, малко миди, пълн багета рустик към 80 -100 гр с маслинена паста
По късно за десерт 3 тънки оризовки с филадемфия и валко мед
Каталясах
Някак трябва да вледем в режим на по ранно лягане и ставане ма не знам как 😂😂😂
Снимките на коша за играчки по изгрев ♥
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 25.05.20 21:04.
28.05.20
20:33
Вчера се смлях направо. Прозорци, голямата баня, още сто неща. Брутално си надрах ръката на въничшната стена в опити да изчистя прозорците отвън. После пазар, 11 л туба вода и още толкоз друг багаж . После готвих и на всичко отгоре вечерта на масата скандал.
Та поревах, преспах и минавам от Ин на Ян. Писна ми, прекалиха, а ме познават уж .Става страшно, скорпион съм
Храна през деня мини шопска салата
Вечерта- зелена салата, малко миди, малко картофена салата, доидядох нудълите на дребния две хапки
По късно понеже не спах шоко оризовка, шепа пуканки и две киндерчета
Днес тренирах, чистих много малко и спах, два часа спах
4 кръга х 8-12
Двустранно гребане
Тяга на 1 крак
Напади
Предно рамо
Задно рамо
Бицепсово сгъване
Трицепсово разгъване
Кофи
Странични напади
3 х 20
Страничти наведи
8.00 кафе
12.00 малко семки, мини шопска
13.00-15.00 дремнах
15.30 тренирах
16.30-17.30 пазар
18.00 малка водка
19.00- шепа зелена салата, 4 скариди, малко миди, 3 шайбички калмар, 3-4 картофа от салата, и пак дояждах нудъли 😂
После 3 шоко оризовки
И ще легна рано
Добавките са витекс, цинк с биотин, вердин
30.05.20
21:53
Ммм как да кажа, гръмнала съм
Имам няколко варианта
1. Развод
2. Любовник
3. Тренировки до припадък, чувал основно ма нямам сега
4. Мълчание и водка 😂
Другите ги изчерпах
Тренировка не
Даже и не чистих и не излизах. Пълен парцал съм днес. ПМС ме смля.
При нормални обстоятелства щях да си взема чантичката и да отидата бар или да работя или да управлявам такъв. Пък ся.... в нас
Храна
8.30 кафе
12.00 нещо като сандвич от безгл хляб много малко кашкавал, половин яйце, 2 шайби доват, лист салата
Тежко ми стана. От 3 хапки баси
Легнах. Кангото на комшийте,пороя, брутаааалните болки в кръста и тазовото дъно и хамстера който си гризе къщата щот и дебел и не може да се навре ми дойдоха ту мач. Та станах пет пъти и на шестия си налях една Рейка
После понеже домашните закъсняха с 1.40 мин ядох сама и реших че е перфектния момент да си отворя бутилка от спешъл бутиковата сирия вина Бибендум 😂
Салата с риба тон, няколко мезенца, малко басмати, салата краставица
После 2 аризовки с дом сладко от ягоди, но много ми е сладко. 15 гр ядки
Бе не знам ям ли много, но клъощаво изглеждам
На покрива е чудесно ♥
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 30.05.20 21:55.
казано от Деница Малковска на 30.05.20, 21:53:
Имам няколко варианта
1. Развод
2. Любовник
4. Мълчание и водка 😂
Дени, по това, което съм чела досега, мисля че номер 2 само би ти утежнило ситуацията - още един, който в един момент също ще те ядосва... Тренировки до припадък...предвид теглото ти, това би те довършило. Освен да ти пратя по еконт ключовете за къщата ни в гората и да си вземеш там рейката, друго не се сещам. 😀
Мнението беше редактирано от Margi на 30.05.20 22:35.
30.05.20
22:54
казано от Margi на 30.05.20, 22:34:
казано от Деница Малковска на 30.05.20, 21:53:
Имам няколко варианта
1. Развод
2. Любовник
4. Мълчание и водка 😂Дени, по това, което съм чела досега, мисля че номер 2 само би ти утежнило ситуацията - още един, който в един момент също ще те ядосва... Тренировки до припадък...предвид теглото ти, това би те довършило. Освен да ти пратя по еконт ключовете за къщата ни в гората и да си вземеш там рейката, друго не се сещам. 😀
Ооо това не е никак лоша идея. 😂😂😂
30.05.20
23:05
Марги, само с четене не става. Я да се включи тука някоя омъжена/със сериозна връзка и любовник, и от първа ръка да разкаже 😀
Иначе предложението с вилата наистина е добро. Вече си представям г-жа Малковска с копринен халат, опъната на фотьойла, с чаша вино/водка в едната ръка и някоя книга в другата и чете ли чете на свещи 😎
Аз имах првдвид четене на дневника на Дени, т.е. задочното ми познаване на ситуацията, доколкото тя е споделяла.
Не съм чела специализирана литература по темата. 😁
31.05.20
10:22
казано от Deyanchik на 30.05.20, 23:05:
Марги, само с четене не става. Я да се включи тука някоя омъжена/със сериозна връзка и любовник, и от първа ръка да разкаже 😀
Иначе предложението с вилата наистина е добро. Вече си представям г-жа Малковска с копринен халат, опъната на фотьойла, с чаша вино/водка в едната ръка и някоя книга в другата и чете ли чете на свещи 😎
😂😂😂 припадам ?
31.05.20
10:33
Нали 😀
Виждам, че си купонджийка, ще заформиш нещо и вилата няма да й се размине с тишина 😎
31.05.20
22:15
Днес
С никой не говоря, добре ми се получава. Почнаха да ме отбягват даже ги няма по цял ден 😂
Та си почивам. Тренирах , дремах, гледах Роди се звезда за трети път, ревах, пазарих, валя ме порой.
Мойте хора се прибраха мокри кокошки
Трен
4 х 8-12
Едностранно гребане
Флоор прес
Напад-отпад
Арнолд прес
Странично рамо
Чуково
Концеттрично
Трицепсово разгъване
Кик бек
Странични напади
3х20
Крънчове с крака върху шв топка
Повдигане крака от лег
Обратни екстензии на шв топка
После пазар
Много ми е лошо трети ден
8.30 кафе
12.00 4 оризовки от тънките с малко кашкавал
14.00 още 2 оризовки с масл паста
16.00 тренирах
17.00 -18.40 навън, вир вода се върнах
19.00 малка рейка, готвих, къпах малкия
20.00 салата с риба тон, няколко краставички от салата, малко басмати, 2 пукани люти, много люти чушки, 2-3 хапки сирене
После 4 ягоди от сладко, малко слънчо
Тез оризовки ми правят корема на дробсърма. Как ги ядете не знам. По добре са от хляб де, но ппедпочитам ориз и картофи честно казано
И още неща щях да зяписвам на ги забравих
Моето кътче
Любимо
В небето
Закрита тераса, зимна градина все тая. Добре го е измислила продавачката. Нищо чудно да започна да рисувам пак, или да си сложа чувал 😂
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 31.05.20 22:16.
02.06.20
00:13
Честит празник!
Денят
7.00 последно ставане 😂
ПМСсссс
Малкия каза че го боли чурката. Гледам , опъвам ми уж наред. Не шеше да ходи на градина. Върна се от 1 етаж до горе. Как да е мина нормално деня от тази гледна точка
8.30 кафе
9.00-12.00- последни довършителни досадности, решетки на адпиратори, климатици и прахове и плочки и тъй
Повиках малко
12.30 малко семки, краставицяра, 3 маслини. И прищраках че малкия трябва да има детско парти и тва е
15.00-16.00 пазар
16.30-18.30 правех детски парти сандвичи, насувах балони и лепих дама от изолирбанд по плочкиге, какго и си правих рогчета от косата за да се вдетеня
После повиках малко 😂
Рейка 😂
И малкия се върна фръцна се и каза О то тва е скучно и смотано
Рейка 😡
Слезе и се извини
Седнахме разгеле- салата с риба тон, парти сандвичи(мини) сфиладелфия червен хайвер и пуешко филе, 2 хапки от шоко мъфина на дребния
Теодорка навън опика и оака хола
Рейка 😡
После малки каза че пак го боли сърби чурката. Правих комппеси с риванол. Каза че му минало, ама тъкмо бях сложила чисто прани чаршафи. Айде наново
В 23.00 вече много виках. На таткото естествено 😂
После гледах един хорър и мирясах
Денят в снимки
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 02.06.20 00:15.
10.06.20
21:01
Здрасти
Наште драми продължават. Някак сме дупе и гащи с болниците?
Свесърва ми получи инсулт.
Та нов филм
Освен това цикъла ми е тотално объркан вече и от седмица съм гръмнала, но не ми идва и тва е. Съотвено не мога да спя, нервна съм, спечена съм, подута съм и кръста ме боли до смърт
Не ми се излиза. Хора не ща да виждам
Тренирам де и имам накво движение, но като цяло нямам тонус и сили и желание. Абе депресия
Храната не е зле, но не смилам
Днес тренирах
4 х 8-12
Едностранно гребане
Флоор прес
Клек със дтраничен кик
Раменна преса
Предно рамо
Задно рамо
Отпади
Чуково
Концентрично
Разгъване за трицепс
Сранични напади
3х 20-30
Крънчаве колело
Обратни екстензии
Пазар
8.00 кафе
Опити за домакинстване но зор
12.00 лигнах но не мога да ки намеря място от болките в опашката и това че като асфалтират трепери целия блок
Ядох семки малко и осатъци от пичена тиквичка с масринена паста
15.30 тпенирах
После навън
После готвих с малка водка
19.00 миди с вино и подправки, зелена салата с домашно магданозено песто, басмати с подправки, 1 пак домашно картофено кюфте,
После ще е пещо малко, може би ягоди
Върнаха карантинага и малкия е на градина ПРЕЗ седмица. Как да работим???как???
Вода достатъчно, добавки същите
Нренирах в неделя обичайния протокол