вносни добавки и малко въпросче

02.04.06
19:35

а аз от цялото четене не можах да разбера откъде мога да си набавя вносни хранителни добавки.за бг-то ми е ясно гледам некви сайтчета,поръчвам си и готово ма за вносните не разбрах!в магазини ли се продават вносни по интеренет ли се поручва!плс кажете.и кажете ми нитрум голд90 със суроватъчен пур лей про добра комбинация ли е?

02.04.06
19:57

[quote author=“GoPeee”]а аз от цялото четене не можах да разбера откъде мога да си набавя вносни хранителни добавки.за бг-то ми е ясно гледам некви сайтчета,поръчвам си и готово ма за вносните не разбрах!в магазини ли се продават вносни по интеренет ли се поручва!плс кажете.и кажете ми нитрум голд90 със суроватъчен пур лей про добра комбинация ли е?

Ето ти няколко сайта:
www.silata.com
www.fitnessbg.com
www.sncway.com
www.power-beauty.com
Аз съм доволен от първия и втория сайт.Те и двата са на една фирма вносител.

02.04.06
20:14

Аз също съм доволен от www.silata.com
www.fitnessbg.com

02.04.06
20:37

добре а какво ще кажете за голд90 и суроватъчния дали е добра комбинация?169 сам висок 57 кг.трябва ми маса ходя от 3 месеца на фитнес и до сега не сам взимал нищо!кажете ми някаква програма и какви неща да си купя от тези сайтове

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1