ॐ Дзен на интервали ॐ

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

17.05.20
16:00

99% не знам, но поне половината - със сигурност. И т’ва е, защото не издържах след като пет пъти ми казаха: “Кво толкова, ша туриш една саксия” :D :D :D и взех да тропам с крак да си ги оправят.
Не си виждал никъде такова черно пренебрежение към Евклид, честно. :D
Ама накрая бояджията ще дойде и ще оправи всичко, налЕ... :)

Една от последните дивотии са несложените шапки на комините - направили сме отвор за двулицева камина и седи облечен с картон, защото не става ясно в този живот ли ще я сложим, та хем да има заготовката, хем да е спретнато на вид - познай какво стана след два пороя... Каша от гипсокартон и сажди.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.05.20 16:55.

17.05.20
20:19

Феноменалните тъпотии са си в реда на нещата, но пък после имаш истории за разказване на по бира :)

17.05.20
21:19

Гледам ,как  са заложили ъглите с мрежа на прозорците.Така в  този вид ,ако ги шпакловат ще имаш на всеки прозорец по 4 пукнатини в ъглите.
Оправдания,че отгоре ще има мрежа не важат.
Необходимо е така както са заложени нещата ,да се добави  лента около 15см дебела и 30тина см дълга покриваща като хипотенуза парчетата от мрежа от горния и долния ъгъл...и така в четирите ъгъла!...и отгоре се слага основната мрежа .

Т. Тодорова

17.05.20
22:59

Ще я предложа утре тази теория.
Както е ясно, нищо не разбираме и разчитаме на “професионалистите”, дето предлагат да слагаме саксии на проблемните места. 😃

За следващата къща ще сме наясно с всичко. 😃😃😃

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.05.20 23:00.

18.05.20
14:51

казано от Т. Тодорова на 17.05.20, 22:59:

За следващата къща ще сме наясно с всичко. 😃😃😃

Няма. Ще сте го забравили дотогава. :D

Т. Тодорова

18.05.20
15:23

казано от Boby_ на 18.05.20, 14:51:

Няма. Ще сте го забравили дотогава. :D

Най-вероятно - нали спомени от предишни животи няма.. :Д
————————————

18/05/2020

Вчера 25к крачки. Чепай и Петка вечерта бяха провесили езици от ложето си и изобщо не личеше, че ги има. :)

Днес малко по-различна история - от сутринта по задачи, които мислих, че ще свърша за час, но ми отне 4 часа, като два от тях прекарах на опашка пред банката - на слънце, на крак и без вода, което за мен е пълна смърт при по-високи температури. Наложи се да се обадя да ме вземат, защото щях да припадна там. Да му пикам на слънцето тъпо.

Храна за пръв път в 15:00, още преживям - малко масло в тигана, отгоре 6 пъдпъдъчи и две кокоши яйца на очи, отгоре половинки дребни черита, отгоре кашкавал - запечено и отгоре самардала - много яко. Отделно купа марули, краставица, зелен лук и черита с малко орехово олио и балсамов оцет със сок от смокини.

Ааааааа, излъгах - сутринта изядох 3-4 лъжици биволско мляко.

За по-късно... макс салата и костен бульон, просто умирам от жега и изтощение, като последното е свързано и с бъдещата активност за деня - макс загрявката на Вик 1-2 пъти, колкото да не умра от безпудувкост. :Д

Сигурно 3л вода.
—————————————

Много се възхитих вчера на едно детенце пред магазина, което явно е запознато със случилото се в Пазарджик, нахапаните деца и пребитото до смърт куче, и обясняваше на дядо си как в парка имало жена с много хубаво кученце и всички деца го галили, но тя се махнала от там, защото, цитирам: “Защото никога, НИКОГА не искам да се случи така, че някое кученце да ме захапе и после да го убият заради това!”

Мила, малка, сладка буба. Чувствам се ощетена, че не познавам тия добри, свестни хора, които я възпитават. ❤❤❤

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.05.20 15:28.

Т. Тодорова

19.05.20
20:56

19/05/2020

Едно кафе и 200мл вода в 10, после чак в 6 - две бири, да олабя малко.

Не съм изобщо гладна, но може би ще прегъна една печена кълка с малко зеленчук, въпреки че само като си помисля за храна и....

Страшно се изморих днес - половин ден висене като прани гащи пред ТЕЛК, за да може накрая да ме дърпа за ръката и да ми крещи сотаджия (?!?!?!?), а след него и една нелюбезна дама да ми крещи що съм й звъняла по телефона, като съм имала писмо... Писмо, в което няма две изречения, които да не си противоречат. В крайна сметка й казах, че ако се надява да ме навика и да си тръгна с наведена глава, за да може и комисията да ме навика в петък, че не съм подготвила нужните документи - няма да стане.

Свърших си работата в крайна сметка, но си тръгнах крайно... безкрайно бясна на тия комунистически отломки, които работят в тези институции (всъщност, имаше и много любезни & услужливи) и се прибрах пеша от там до нас, за да изпусна парата, като взех разстоянието за 32 минути, което си е бая свирепа скорост.
——————————————————————-

Задникът на Бийонсе с глава като оризче. :Д
Не си личи много на снимката, но това е котката с най-огромният г*з на света :Д :Д :Д

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.05.20 20:57.

19.05.20
21:43

казано от Т. Тодорова на 19.05.20, 20:56:

Не си личи много на снимката, но това е котката с най-огромният г*з на света :Д :Д :Д

Ти шъ кайш:

Т. Тодорова

19.05.20
21:44

Тоз тулуп е съразмерен, онова е чифт очи, останалото... 😃

Т. Тодорова

20.05.20
16:31

20/05/2020

- кафе с овесено мляко
- много дребно пилешко бутче с чери домати, чаша костен бульон
- ягоди и 3 с.л. биволско мляко
- киндер буено, малко сладолед
- до лягане - чайчета, вода, костен бульон... нещо не ми се кльопа пак

Над 20к крачки, без тренировка.
——————————————————

Изпратихме днес едната столетница - близначката на бабата на К.
Споменавам го без грам драма - няма нищо по-хубаво от това човек да живее 100 години, да е до последно на крак (да взима по няколко пъти на ден 4 етажа, примерно...)  и с ум като преди 50 години (до последно си говориха на гръцки двете, за да си го поддържат :)), и да напусне света без мъки, когато му дойде времето. Респект. <3

Т. Тодорова

23.05.20
10:49

21 - 23/05/2020

По цял ден в движение или у свеки, между 16 и 23к крачки на ден.
Почупена ми е лявата ръка нещо и продължавам да не тренирам, но катеря стълби в на К. блока - качване до петия етаж на скорост - слизане - качване - слизане и така до 5 качвания, щот’ и време няма повече.

Храната - биа. Риби, мръвки, зеленчук, картофена салата миналия ден, а вчера имаше сладолед, хихи. Но съм 2-3кг надолу откакто вдигах енергоразхода.

Не щях да мрънколясвам и чаках да мине, ама МРЪН!!! Нещо ми се случи с лявата ръка преди няколко дни - стрелкащи болки в предмишницата, болка във възглавничката под палеца и на 3-4 пъти ужасни схващания в другата възглавничка. Почва да ми става трудно да свивам и разгъвам пръсти.

Майка ми пък намерила една малко по-стара снимка на входа на къщата, до който се вижда тръбата за обратната вода на основната тоалетна, показала я на водопроводчик и писна, че щяла да се запуши, щото нямало достатъчен наклон и са ползвали колена, вместо дъги. Не знам сега т’ва значи ли, че трябва да изкъртим цялата изолация, вече с сложена, замрежена и след две ръце шпакловка, или да се доверя на нашия човек, който ме увери още като го правеше, че проблем няма да има..... Не си личи на снимката, но малък наклон има тръбата.
—————————————
Днес ще бачкам и ще правя само зерчер - в интервал и до откат може би.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.05.20 10:50.

Т. Тодорова

24.05.20
11:34

24/05/2020

Днес пак без тренировка, но пак ще докарам 20к крачки + упражнението с петия етаж.

Чудя се какви да ги дъвча - вчера правих прасешки гърди с билки <3, днес май ще приготвя миди с доматен сос. Мръсна животинка ми се струва мидичката, ама вкусна. За скариди си мислих, ама ме мързи да ходя да ги купя и да ги пощя после.
Та:

- кафе с овесено мляко
- миди, най-вероятно с доматен сос
- костен бульон и някой сухар за вечеря
——————————-

От известно време съм се зарибила с барф “манджи” да им правя на кучаците и са особено доволни. Учудена съм колко се котират неща като копър и коренче куркума. Също съм учудена колко е по-рентабилно едно такова хранене от това със скъпи гранули и колко по-малко “неща” :) почиствам след тях навън, приключиха и домашните напикавания по никое време.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.05.20 11:34.

Т. Тодорова

25.05.20
15:34

25/05/2020

Спала съм като трол, нищо не съм чула сутринта, станах към 10. :Д

Пълна загуба на време този ден - не тренирах, не чистих, не работих, до свеки пратих Камен сам сутринта (не, че го пратих, ама той ме видял как спя и ме оставил), обикалях 3 часа, за да намеря нещо, накрая го намерих на 50 метра от нас и се оказа, че не е имало особен смисъл да го търся, щото е почивен ден днес и не мога да го оползотворя. :Д

Освен това, гърлото ми пак е леш и дробовете ми нещо се пънат пак. Т’ва е, щото планирах кардио да правя днес. :Д Иначе движението пак ще е към 15-20к крачуни + малко стълби.

Манджа:
- кафе с овесено мляко
- 3 ръжени сухара с малко бекон и домат
- сладолед Бос пралина
- “пица” от 2 яйца на очи, малко бекон, малко чоризо, домат и кашкавал - това на тиган за палачинки, едно връз друго, почти до готовност на яйцата, после го пльосвам в тавичка върху кръгло листче лаваш (или две, в тоя случай - едно) и запичам във фурната; изглежда суппер и е супер вкусно
- 2 блокчета Милка с цял лешник
- марулена салата, пилешки гърди, изпечени във фолио + масло и билки

- цинк, вит. ц, б комплекс, магнезий и сладки сънища
—————————————————————————————-

Вчера си позволихме да отидем да се разходим из горичката на Гребната и после малко около гьола. :) Добитъкът поигра, накичихме се с кърлежи, погазихме из копривата :Д и сме доволни - много успокоява зеленинката. Като няма как да ходим другаде сега, поне да се мобилизираме да си щъкаме из градските паркове и шубраци в по-безлюдни часове..

Сега ще си легна до към 18:00. Мотае ми се яко главата.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.05.20 15:44.

Bart Simpson

25.05.20
16:14

ТИодоро липсвсш ми искам да са напиА с теб.

25.05.20
16:17

Карай така с обратната вода.
Това е има няма метър.... инерцията от водата ще бута гуаното...пък и винаги може да се изкърти изолацията.

Т. Тодорова

25.05.20
22:06

Василий, отваряй в Пловдив, че не знам кога ще се завлека до теб - планирахме го, ама ей на. :)

Илия, така ще стане, уверяват ме, че проблем няма да има, ама да видим. Казах им, че ако стане нещо, ще ги викам да си го ремонтират за тяхна сметка.
————————————-

Много неприятна случка имах преди малко, ма щот и аз съм куха, че да обикалям с Лара по сокаците по тъмно. Лепнаха ми се едни мангали, двама, доста прости и агресивни, щот Лара била питбул (най-питбулестият от всички....), па итой имал питбул и трябвало да ги сбием там. Вече се бях сетила кое е конкретното куче, когато започна да свири, за да го извика - явно се е запиляло на някъде, щом не дотърча за 5 секунди, но ако беше му се получило, щеше да стане кървава баня там. За секунда ми мина през акъла, че ще трябва да го убия, но веднага се сетих, че физически не съм способна. Видях в далечината една двойка и им извиках да ме изчакат, и вървях с тях 200-300м. Сигурно са ме взели за тотално луда, щото не им обясних какъв точно ми е проблемът - момчето беше бая здраво и ми хрумна, че може да тръгне нещо да се разправя с онези, и да пострада някой.
Т’ва съвсем накратко, де, беше бая спечено и продължително всичко, чак ме бута по рамото мръсната твар.

Та по тоя повод, мога ли или не мога да си взема един спрей поне, да си имам в джобарата? Камен казва, че ако не напръскам манго както трябва, много бързо ще се осифери и ще ме счупи от бой, а и дори да го напръскам, трябва или да го ритам в главата и да бягам бързо, или направо да бягам бързо. :Д

Стават ли за нещо тия пръскалки?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.05.20 22:08.

25.05.20
22:08

На манго само бой...а ти не се развявай по тъмно на някви тъпи места,че ще вкараш Камен в затвора.

Т. Тодорова

25.05.20
22:10

Бе уж там оживено, цивилизовано, но явно като падне слънцето и остават само орките да тормозят к’вото мине. Иначе съм съгласна за боя - ако можех, бих го смазала, щото му познавам песа и знам, че не са празни приказки, а си е реална заплаха.

Трябва да си променя сега приятния маршрут заради тия.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.05.20 22:11.

25.05.20
22:13

Не е квото мине....силно се съмнявам да мина аз с овчарката и да ме подбутне...докато го оповръщам от гнус,ще си глътне предните зъби....чернилки гнусни.

Няма да е прилично да кажа какво заслужават тия.

Радвам се, че не е ескалирало.

Не мисля, че спреят е добро решение в такива ситуации. Изобщо не знам кое е доброто, като те и по светло и на оживено са отворени. :(

Ш*бан свят

Т. Тодорова

25.05.20
23:08

казано от nervak на 25.05.20, 22:13:

Не е квото мине....силно се съмнявам да мина аз с овчарката и да ме подбутне...докато го оповръщам от гнус,ще си глътне предните зъби....чернилки гнусни.

За зъбите съм съгласна, ама много знаеш дали няма да посмеят - Камен го бяха свалили от колата двама надрусани, на супер централно място - щели да го бият. 😃

Като си прост, агресивен и евентуално надрусан, може и да не подбираш на кого налиташ с глупостите си.

Ама да, де. Радвам се, че кучката не дотича, а и че и аз съм пораснала, щото преди 10 години бих отворила ЕЙ ТАКАВА уста. Ся гледам дипломатично и разумно да се разкарам.
—————
Бацьо, не знам какво заслужават, ама все нещо ще си намерят. Проклинам ги да попаднат на Сашо с булито. 😅😅😅

Bart Simpson

26.05.20
03:18

Вземи си спрея, дават едни 40-50 секунди преднина, а ако ти стигне адреаналина и за шут в ташаците....... Малко повече.

Верваш лу, че преди няколйо дни, гледме новини, едно момче на гребната го съблекли и му взели дрехите, съпругата ми вика:
-Ми ако Сашо ги сбара?

26.05.20
07:57

казано от Т. Тодорова на 25.05.20, 22:06:

Василий, отваряй в Пловдив, че не знам кога ще се завлека до теб - планирахме го, ама ей на. :)

Илия, така ще стане, уверяват ме, че проблем няма да има, ама да видим. Казах им, че ако стане нещо, ще ги викам да си го ремонтират за тяхна сметка.
————————————-

Много неприятна случка имах преди малко, ма щот и аз съм куха, че да обикалям с Лара по сокаците по тъмно. Лепнаха ми се едни мангали, двама, доста прости и агресивни, щот Лара била питбул (най-питбулестият от всички....), па итой имал питбул и трябвало да ги сбием там. Вече се бях сетила кое е конкретното куче, когато започна да свири, за да го извика - явно се е запиляло на някъде, щом не дотърча за 5 секунди, но ако беше му се получило, щеше да стане кървава баня там. За секунда ми мина през акъла, че ще трябва да го убия, но веднага се сетих, че физически не съм способна. Видях в далечината една двойка и им извиках да ме изчакат, и вървях с тях 200-300м. Сигурно са ме взели за тотално луда, щото не им обясних какъв точно ми е проблемът - момчето беше бая здраво и ми хрумна, че може да тръгне нещо да се разправя с онези, и да пострада някой.
Т’ва съвсем накратко, де, беше бая спечено и продължително всичко, чак ме бута по рамото мръсната твар.

Та по тоя повод, мога ли или не мога да си взема един спрей поне, да си имам в джобарата? Камен казва, че ако не напръскам манго както трябва, много бързо ще се осифери и ще ме счупи от бой, а и дори да го напръскам, трябва или да го ритам в главата и да бягам бързо, или направо да бягам бързо. :Д

Стават ли за нещо тия пръскалки?

Тия пръскалки са направени точно за това. Да го напръскаш в очите (не този спрей със газа а този със струята лютивия) да го ориташ ако щеш и да избягаш ! Капсацина ще го извади от строя поне за няколко минути. Дори и да не уцелиш точно очите важното е да напръскаш главата. Аз използвам такива .. това че съм мъж нищо не значи. когато те срещнат например двама които си разбират от работата :-) ако не можеш да избягаш защото това е най умното което можеш да направиш .

Т. Тодорова

26.05.20
08:15

Аз основно за пръскане на куче си мислих, не знам що си завъртях въпроса към хората. :)

Ясно иначе, благодарско ви.

П.П. Още ли ги има тия, дето събличат хлапета и им взимат неща? Грррррррр....

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.05.20 08:18.

26.05.20
08:47

казано от Т. Тодорова на 26.05.20, 08:15:

Аз основно за пръскане на куче си мислих, не знам що си завъртях въпроса към хората. :)

Ясно иначе, благодарско ви.

П.П. Още ли ги има тия, дето събличат хлапета и им взимат неща? Грррррррр....

Спрея за куче е различен, тези който го продават знаят и ще ти обяснят .. надявам се :-)

26.05.20
10:44

казано от Т. Тодорова на 25.05.20, 22:06:

Та по тоя повод, мога ли или не мога да си взема един спрей поне, да си имам в джобарата?

Можеш. Само че трябва да подбереш много правилно спрея. Едно време имаше едни милиционерски, ужас :D Но надали сега ще намериш такъв някъде...Тейзър, ама е скъп. Или директно спрей за мечки, ще им остави дълго време спомени, а и действа от 8-10 метра, дори и срещу вятъра. Но е като малък пожарогасител и е 150 лв.

казано от Т. Тодорова на 25.05.20, 23:08:

Проклинам ги да попаднат на Сашо с булито. 😅😅😅

Недей, че кучето вече е почти на 13 и само поканата “да ги сбием”, значи зверски пребит мангал...

казано от Bart Simpson на 26.05.20, 03:18:

Верваш лу, че преди няколйо дни, гледме новини, едно момче на гребната го съблекли и му взели дрехите, съпругата ми вика:
-Ми ако Сашо ги сбара?

С тия сме се разминали за малко, точно там разхождам кучето...

казано от Христо Атанасов на 26.05.20, 08:47:

Спрея за куче е различен, тези който го продават знаят и ще ти обяснят .. надявам се :-)

Ако е капсацинов спрей върши работа и срещу кучета.

26.05.20
10:58

Аз си купих наскоро един електрошок от оръжеен магазин, който има добавена капсула със спрей. И е някакъв компромисен вариант, взех го понеже се запилявам на разни места криви и някой път минавам през махали или местности с кучета, които не съм сигурен как ще реагират, отделно на това диви животни и тн. Не съм го ползвал досега и е по-скоро е колкото да имам нещо, а не да разчитам на него. Струва 70 лева. Не съм сигурен дали е същия модел, но това представлява ..

https://www.pushka.eu/product/Електрошок_Euro-Security-Scorpy-500-с-газ

Мнението беше редактирано от kaloyan на 26.05.20 11:00.

Dydo

26.05.20
11:09

В мутренските години имах един комшия, барета. Та той ходеше със законния си пистолет, но същевременно редовно носил и един друг. Та ако някъде “станело нещо”, да сложел тоя другия в ръцете на убития.

Т. Тодорова

26.05.20
17:57

Благодаря ви, драги, ще разуча още и ще се снабдя с нещо за зор-заман.

Сашо, точно заради пребития мангал така ги проклех. :D
————————————————————-

26/05/2020

16k крачки

За първи път ядох преди малко - 200г пилешки гърди с билки, бобено-печеночушкова-червенолучеста салата, две “шайби” лаваш

После - костен бульон, лимон, може би хуск ще добавя

Магнезий, сладки сънища, вит Ц и Б-комплекс.
——————————————————————

Супер съм изморена, направо не мога да стоя. Бухам бета блокери и пулсът ми в покой си е все над 75, 86-90 в момента, а сърцето си го усещам в целия гръден кош, дори в моментите, в които пада на 65.

Разправии с майсторите пак, заради несложените шапки на комините, от които тече в средата на етажа повече от месец - бях супер дипломатична и мила, и накрая им пожелаваме лека работа, казваме довиждане и... изпратиха ни с мълчание. Сърдити. :Д

Поздрави от бойното животно :Д

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.05.20 18:00.

Т. Тодорова

27.05.20
09:00

27/06/2020

Тренировка:

- загряване с ластици, малко динамични разтягания

През 10 секунди:

10х3 зерчер @20кг
10х3 обръщане от вис @20кг лост
10х3 суинг @16кг пудовка

4 пъти, с по 60 секунди между трисетите:

Раменна преса @25кг - макс бройки (после ще ги впиша, че не знам колко ще са)
Силово гребане @16кг - същата работа

20 минути разтяг
————————————————————————

Храната - задушени зеленчуци, салата от боб, чушки и лук, костен бульон, оризовки (в мфп ще си описвам грамажите после)

Добавки - магнезий, вит ц, б комплекс, сладки сънища, цинк

Допълнителното движение не знам колко ще е, ще пробвам да си направя 10-15к крачици.
————————————————————————-

Edit:

Раменната - 6, 5, 6, 6
Гребането - 4х5 (л/д)

*** добавям си и една печена скумрия за вечеря :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.05.20 11:00.

Т. Тодорова

28.05.20
15:15

28/05/2020

Ранно ставане, един час с кученца, после още 30-40 минути с един Елен на телефона - час и половина щъкане за гутен морген.

Цял ден съм у свеки днес, взехме да се редуваме, че иначе е голяма изтрещявка да сме заети и двамата 7 дни в седмицата по цял ден.

Засега съм на 15к крачки, 5 пъти до петия етаж и едно 20мин кардио. Пак ще ги набутам до 20к и нагоре, само да спре да вали.

Храната:
- кафе с овесено мляко
- банан
- малко кренвирш Попов, малко кашкавал - не можах да ги сбутам на принцесите на дамите тука
- облизване на бъркалките на миксера след бъркане на кремче “Д-р Йоткер” и после още една лъжичка, щот се оказа вкусно :)
- опитване на агнешка главичка + 50-70г картофи с розмарин на фурна
- телешки бургер от Попов, салата от домат и краставица, хуск
- ранна вечеря: едно яйце, половин авокадо, малко кашкавал, 1/2 домат, хуск
- по-късна вечеря, като се прибера: костен бульон
—————————-
Вода - 2.5л

Добавки - цинк, магнезий, б комплекс, сладки сънища, Ц комплекс паудър

Тренировка:
20 минути табуретка в 40:20 интервал + 5-10 мин разтягане после.
——————————

1300 калории.

Честно, ако не ям хляб, бира, сладолед, шоколад, пица и от сорта - не знам как да изям повече. ?🏻‍♀️

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.05.20 15:57.

Т. Тодорова

28.05.20
18:47

казано от Т. Тодорова на 28.05.20, 15:15:

- ранна вечеря: едно яйце, половин авокадо, малко кашкавал, 1/2 домат, хуск

Доматът и авокадото са отделно, но яйце, хуск и кашкавал смесих, добавих им сол и червен пипер, изчаках 2-3 мин да понабъбне и изпекох. Видях го вчера в една кето група, добро е много ❤

Т. Тодорова

29.05.20
12:01

29/05/2020

Вчера ударих 27 000 крачки и едно голямо уиски.

Днес ще почивам, чистене в нас, готвене, стандартните неща, малко работка и довечера, ако не вали, може да дръпна пак една разходка с кучетата и елена ми.

Храната ще е смутита (ябълки, магданоз, авокадо, ягоди... е такива съставки), задължително един кето бургер от две питки като горната и някакво животно с пресни зеленчуци по средата, пиле с билки, мощно салата от маруля, костен бульон, таратор с безлактозно мляко.

Поне 2.5л вода

Сега си пускам Хари Потър и почвам да действам с домашните задачки, тананикайки си темичката - тън тъъън тън тъъън, тън тъъъън тън тъъън, тън тъъън тъдъ тъъън тън тъъъън :D :D :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.05.20 12:05.

29.05.20
14:13

казано от Т. Тодорова на 29.05.20, 12:01:

29/05/2020

и едно голямо уиски.

Аааа значи и на теб ти е харесало)))).

Т. Тодорова

29.05.20
14:27

казано от nervak на 29.05.20, 14:13:

казано от Т. Тодорова на 29.05.20, 12:01:

29/05/2020

и едно голямо уиски.

Аааа значи и на теб ти е харесало)))).

Друг бичим беше моето, ама да, хареса ми. :) Другото ще се пробва в неделя.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.05.20 15:30.

Т. Тодорова

31.05.20
10:18

30/05/2020

8 часа сън, сънувах само тъпотии, ама все пак е по-добре от 4-5 часа тъпотии. :))

Тренировка:

През 10 секунди:
10х3 тяга @50кг

През 5 секунди:
10х3 суинг @16кг

През 5 секунди:
4х2 @25кг + 6х2 @20кг лег

През 10 секунди:
10х2 хоризонтални набирания

20 минути старателен стреч (голям тюфлек съм, ей, мацката от видеото обяснява, че трябва да си усещам ребрата върху бедрата, ама то де ребра, братче, само бохчата усещам :D)

Храна:
- кафе с лешниково мляко
- ей сега, в 15:00 - пиле с билки, чесън, масло и бяло вино, марулена салата с орехово олио, дресинга със сок от смокини, извара
- сладолед Чичо Чарли (тирамису) с 50г бисквити Роден Край с полъх на масло
- няколко :) чаши розе с лед

15k крачки
——————
Подлеций:

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.05.20 10:19.

Т. Тодорова

31.05.20
19:18

31/05/2020

След това вино снощи, днес съжалявам, че съществувам. Стартира 30 дни чалиндж без капка алкохол.

Досега съм направила 2035 крачки :Д и много се съмнявам да станат 3000. Хъхъ.

- кафе с лешниково мляко
- 3 принцеси с кайма и кашкавал
- 50г шунка и 30г кашкавал, един сухар
- 3ч.л. бърканица от фъстъчено масло и сладко от берита
- мидички с бяло вино, чесън, масло, магданоз и лимон + сухар или два
- 3л вода и чай (розмарин и лавандула <3)

Съвсееем скоро ще си легна

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.05.20 19:18.

31.05.20
19:33

казано от Т. Тодорова на 31.05.20, 19:18:

Стартира 30 дни чалиндж без капка алкохол.

Хайде! Доброто старо +1 :)

Т. Тодорова

31.05.20
21:43

казано от Splash на 31.05.20, 19:33:

казано от Т. Тодорова на 31.05.20, 19:18:

Стартира 30 дни чалиндж без капка алкохол.

Хайде! Доброто старо +1 :)

Айде. 3-2-1-старт! ?

Не може да продължава тая работа така, да пия като чалтик и да се чудя що т’ва и онова.

Баста и интервализъм до припадък. 💪🏻 Започнала съм да свалям и си личало вече визуално, и с този чалъндж доста ще си помогна. 🐻

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.05.20 21:43.

Т. Тодорова

01.06.20
17:06

01/06/2020

Приличен ден днес, но съм утрепана. Спах 6 часа, което доказано ми е много късо, но пък си прекарах цялата сутрин и предиобеда с любимото ми хлапе. Умирам си за тая Ралица, честно. Беше залепила рисунка на куче и котка на вратата на стаята си вечерта, за да може като влизам сутринта при нея, да я видя и да ми стане хубаво. :)
Съжалявам, че не мога да кача клипчетата, които снимахме, на нейните “проекти” (не, че не мога, но качването на детски снимки и видео из интернет не ми е любимото нещо) - толкова е креативна и сладка, и умна, и с чувство за хумор, и добра, и е такава льохма ... сАрцето миииии :))))))

Така!

Храна:
- кафе с лешниково мляко
- една палачинка с Филаделфия с Милка (изобщо не го харесвам това “мазило”, но беше изключително важно за малката някой да й помогне да го изяде, щот не й харесвало, а техните настояват да си изяжда каквото си купува на своя глава :)
- парченце диня
- салата от маруля, черита, краставица, орехово олио, дресинг със смокинов сок + една ловджийска наденица + два сухара
- оризово-шоколадово мляко
- “хлебче” от 1 кокоше и 5 пъдпъдъчи яйца, хуск, капка оризово олио; чаша айрян
**** малко омазах въглехидратите днес, но не драматично

- цинк, Ц, омеги, б комплекс, магнезий, чай от розмарин и лавандула

Тренировка:

През 10 секунди:
12х1 зерчер @30кг
През 5 секунди:
10х2 суинг @20кг
През 10 секунди:
12х1 раменна преса @30кг
През 5 секунди:
10х1 силово @20кг (ляво+дясно=1)

Общо 15 минути, а все едно някой ме наложил с лопатата. :D
————————————

Допълнителното движение до момента е 10к крачки, после ще изляза на телефонна разходка с Ленчето и ще ги направя 15 поне.

2 - 2.5л вода

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.06.20 17:08.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1