16.06.20
15:40
Кольо, нямам нищо против теб, като човек. Виждам доста положителни неща в теб. Обаче, преди имаше отношение към дошлите тук хора по-друго....с времето хората станаха, като коне с капаци, общуването се превърна в нападки, оскърбления, унижения и присмех...ми кой ще иска да общува така (освен мен ще кажете сигурно).....говоря серьозно.
Прегледах новите теми за 2-3 мес назад за да видя Гюлето дали е прав.....Тишо е отговорил първи няколко пъти, Кольо също......но това пак не променя общият създал се вид....
Споровете се превърнаха в кавги, кавгите в обиди, обидите в пиянски запой))) (шегувам се)....според мен, всеки трябва да преосмисли поведението си тук, на форума....е
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 16.06.20 15:42.
16.06.20
15:41
казано от Deyanchik на 16.06.20, 15:35:
казано от Бай Ганьо на 16.06.20, 15:25:
Обаче, преди чентъра беше на друго място, имаше повече форум от коментари и теми, а постепенно това замаля, защото се увеличи комерсиалната част....та, всичко си остана в равновесие, но картината е друга вече....
Абе не съм много съгласен-какво общо има магазина с форума. Хората които влизат, никой не ги зомбира, кара, намеква и т.н. да ползват услугите и/или продуктите, които екипът предлага. То към всеки сайт с форум или само сайт с разни статии има и предлагане на продукти. Не е нещо различно, само където тук информацията е несравнимо повече /сайта/ и посещенията са най-много /форума/.
Не съм бил в пика, регнах се тук 2016 г. и с изключение на по-малкото хора, темите общо взето са същите. По-слабата посещаемост и намаляването ѝ като цяло идва и от това, че много от хората, които са новодошли доста набързо духват. Я обидени, я не е това тяхното тук и т.н.
ти пак за магазини мислиш)))), няма ли наука за теб?
16.06.20
15:49
Ясно е, че има платена част и е по-специализирана в отговор на въпросът на питащият, НО годините опит също не са за подценяване. Именно това казах хората с опит, а тук те не са малко да предложат/помогнат с това, това, това, а ако ли не става с това,това, това...
16.06.20
15:50
Васко, аз ти задавам въпрос /косвено/, как може да се увеличи комерсиалната част във форума, при положение, че в него коментари за услуги/продукти от страна на екипа, няма, а и никога не съм видял да е имало. Рекламите, разделите и линковете към тези неща са в сайта. Не съм видял който и да е от екипа да пльокне някоя тема във ФОРУМА и да започне да предлага услуги и стоки, убеждавайки съфорумниците да ги закупят.
И как да няма наука за мен - любимите са ми нелинейната динамика, кибернетика, нанотехнологиите и др.
Мнението беше редактирано от Dydo на 16.06.20 15:54.
Абе не съм много съгласен-какво общо има магазина с форума. Хората които влизат, никой не ги зомбира, кара, намеква и т.н. да ползват услугите и/или продуктите, които екипът предлага. То към всеки сайт с форум или само сайт с разни статии има и предлагане на продукти. Не е нещо различно, само където тук информацията е несравнимо повече /сайта/ и посещенията са най-много /форума/.
В това отношение bb-team е изключително либерален. В други форуми не може дори да споменеш продукт, които не се предлага в собствения магазин. А тук свободно се препоръчват купища магазини.
Да би било доста нагло да се рекламират услуги от други треньори, но и едва ли екипа е на процент от препоръчаните в gymbox Варна.
16.06.20
16:09
казано от Бай Ганьо на 16.06.20, 15:40:
Кольо, нямам нищо против теб, като човек. Виждам доста положителни неща в теб.
Обективно погледнато - аз също.
Понякога се случват търкания когато се допрат при определени условия потребителят и модераторът, не Васил и Николай.
казано от Бай Ганьо на 16.06.20, 15:40:
Обаче, преди имаше отношение към дошлите тук хора по-друго... с времето хората станаха, като коне с капаци, общуването се превърна в нападки, оскърбления, унижения и присмех... ми кой ще иска да общува така...
Промениха се отговарящите... промениха се и питащите.
Промени се ценностната система, особено в областта на общуването (до голяма степен заради деликатната анонимност, която ни предлага интернет).
казано от CarnalK на 16.06.20, 16:04:
В това отношение bb-team е изключително либерален. В други форуми не може дори да споменеш продукт, които не се предлага в собствения магазин. А тук свободно се препоръчват купища магазини.
В добавка мога да кажа, че съм си имал много вземане-даване с онлайн магазини в България и този на bb-team е сред много малкото (не само в тази сфера, а изобщо), които смело препоръчам на познати. И преди някой да е попитал, не, не получавам комисионна за това. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 16.06.20 16:11.
16.06.20
16:15
Във на Алексей Фалеев форума (руски форум), например, женските теми са заключени за мъже. Той има направление за отслабване и негова методика, които също не се обсъждат свободно във форума. Иначе е доста по-разнообразен от тук...но това се дължи на по-голямата държава, като жители)))...
Имаше един лостаджийски украински, също беше готин...замря....
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 16.06.20 16:17.
16.06.20
16:18
Към администрацията: няма свежа кръв тук, за това замира всичко постепенно....а новите ги ....... сами знаете, за това написах, че трябва мааалко по-различно отношение към новите и изобщо държанието на хората тук....
16.06.20
16:26
казано от Асен Стоймирски на 16.06.20, 15:49:
Ясно е, че има платена част и е по-специализирана в отговор на въпросът на питащият, НО годините опит също не са за подценяване. Именно това казах хората с опит, а тук те не са малко да предложат/помогнат с това, това, това, а ако ли не става с това,това, това...
няма как да стане, нали разбираш, ако допуснат това, значи платените неща са безполезни, така, те по някакъв начин са намерили да го контролират това и за това и написах, че центъра се е изместил от свободните хора, към платените неща....
16.06.20
16:45
Именно това казах хората с опит, а тук те не са малко да предложат/помогнат с това, това, това, а ако ли не става с това, това, това...
Темата започва с поглед към екипа, а това е насочено към потребителите.
Последно?
Именно това казах хората с опит, а тук те не са малко да предложат/помогнат с това, това, това, а ако ли не става с това, това, това...
Това сме го дъвкали доста. Звучи добре на хартия, на практика даваме съвети, даваме и после изведнъж се появява някой и се “изсира на метеното” с некомпетентни и вредни препоръки. Неопитният потребител трудно може да направи разликата, което ще рече, че екипът трябва да преценява всеки съвет и да играе ролята на съдия. Последното нито е уместно, нито практически приложимо. И пак се връщаме на изходна позиция.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 16.06.20 17:12.
17.06.20
06:18
казано от Boby_ на 16.06.20, 17:06:
Това сме го дъвкали доста. Звучи добре на хартия...
Факт. Това е един от големите недостатъци на публичната комуникация. В своите очи всеки дава правилен и добър съвет (иначе вероятно нямаше да го дава въобще), но дали този съвет и е наистина правилен и добър е отделен въпрос.
Едното решение е някой да играе ролята на съдия, което определено не е уместно, а и за нас лично е и непосилно.
Второто решение си мисля, че е самата дискусия с човека, с чието мнение някой не е съгласен. Тънкият момент е думичката дискусия. Тя да бъде цивилизована, аргументирана и в нея да се търси това, което би било от помощ за всички участващи в нея. По този начин се помага не само на автора на основния въпрос, а и на автора на нетолкова добрия съвет. В идеалния случай и двамата ще научат нещо ново.
Лошото е, че много хора не знаят как да водят такъв тип дискусия и всичко се превръща в спор и мерене на пишки. Много нямат желанието и умението да приемат чужда гледна точка и да променят своята. А предложение за решаване на този проблем към момента нямам.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 17.06.20 06:23.
17.06.20
09:16
Напоследък точно това се получава от запитване до спор... Това ми беше и тезата да се обсъдят всички страни по определен “казус”, да се пробват всички предложения, защото наистина за една болка в китките (пример) може да има хиляди причини, или в коляното... Не искам да придавам рехабилитационни и кинезитерапевтични функции на никого,защото е опасно и ненужно, но да се запази добрият тон, който е в основата на приятелски дискусии....
17.06.20
22:29
явно хората не правят разлика...безплатно има информация, та да се заринеш....но хората, които искат нещо конкретно и специално онтошение си плащат, това е. Платената програма е 24/7 ангажираност на треньора и това си е голям труд, който трябва да се цени. Ако човекът иска специално отношение и постоянно допитване и контрол, ще трябва да си плати за това..и това е нормално...Никой няма да отрече, че има много информация и е напълно достъпна и безплатна.
Но има и друг аспект...децата, които се регистрират и пускат теми..за тях е много важно това, колкото и да е смешно за опитните....и те наистина се лутат и не могат да преценят информацията..трябва, (правя сравнение, не е обида) както котетата, които са слепи, просто да ги взевеш и да ги сложиш точно пред цицката да сучат))).....Ако имат желание, ще го възприемат, а ако нямат, просто изчезват, без да благодарят....ми..това е животът..прави добро и го хвърляй в морето, може да ти се върне ;)