Лафче с Dydo извън тренировъчния дневник

Прескочи до:

19.06.20
23:26

Глупости,ок си...как пък го измислиха и с дишането.
Завидях ти...това парче няма как да го изкарам.Забравил съм го напълно.

19.06.20
23:47

казано от nervak на 19.06.20, 23:26:

редактиране: Всъщност разбрах, аз имах предвид учестеното дишане, но пък да може да е от емоции и други неща.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 19.06.20 23:51.

Dydo

19.06.20
23:52

казано от nervak на 19.06.20, 23:26:

Последно време заучавам Sailing ships на Уайт Снейк, много ме кефи. Като се сетя как свирех преди, мани. Но не натискам, чат пат си дрънкам за кеф. По едно време си мислех да си взема ел. китара и ефекти, ама съседите ще гръмнат. Защото си наясно, че там и нещо елементарно да изсвириш като трудност, звучи все едно си бахти китариста. Много групи са супер елементарни за копи пейст, примерно Металика. Хе, простото много пъти и е уникално. Но да кажем свиренето на песни на групи като Слеър, Антракс и подобни е в пъти по-трудно. Но ти не си и металист де, до колкото знам.
От всички стилове, за мен най-лесен е метъла, най-труден джаза.

ПС, Кала, пулса ми не може да стигне 65 в повечето случаи, когато и да го меря. След 10-12х1 през 10 сек. с 80-85 % от макса не минава 100 удара. Но това сигурно е от лекарствата, знам ли ? Не знам какво трябва да тренирам за да ударя 140-150, сигурно СС клекове, тяга, лег в някакъв кросфит вариант, ама това и ми не требе.

Мнението беше редактирано от Dydo на 19.06.20 23:59.

20.06.20
00:09

Може и да съм грешка , така ми се чува. :) наздраве!

Dydo

20.06.20
00:17

казано от kaloyan на 20.06.20, 00:09:

Може и да съм грешка , така ми се чува. :) наздраве!

Ми дано да си в грешка, иначе ?
Всъщност както казах, не помня дори кога последно съм се задъхвал. Е, тук със сигурност могат да ми направят схема да повърна и припадна, но няма да я почна ? В интерес на истината при тренировки в стил 5х5 с трудно изпълнение на последната серия, с почивки 2 мин., пулса пряко 80-90. При нещо от сорта на 3-4х8-10 с почти отказ на всяка и минута почивка, пак същото. Най-много ми е скачал при клек или тяга в повече бройки, но пак нисък на фона на очакваното. Квото такова, не гоня покачване на пулс.
Пф, за утре съм се настроил 10х3 на раменна през минута с тежест за 5 РМ. ЦЕл ден го мисля как ша бутам.

Мнението беше редактирано от Dydo на 20.06.20 00:19.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1