17.06.20
22:55
Нека направим още една тема за обща и дървена философия.
Dydo предпочита да запази дневника си чист от коментари, та... ако някой има нещо за споделяне - нека тук да го направи.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 17.06.20 23:11.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим17.06.20
22:59
казано от Кольо Пияндето на 17.06.20, 22:55:
Нека направим още една тема за обща и дървена философия.
Dydo предпочита да запази дневника си чист от коментари, та... ако някой има нещо за споделяне - нека тук да го направи.
Вие представяте ли си.....дори на Сенсея не е оказвана такава чест. Модовете и админа не са имали такава тема, създадена от екипа специално.
Еееххх... .😀
Това добре, ама сега тук ще започнат да ме плюят....или пък просто никой няма да пише.
17.06.20
23:00
мъжете не знаят кога да спрат с говоренето и се превръщат във фусти....човекът написа да не коментират в дневника му и точка...няма да коментирам, ще чета, но няма да пиша...всеки си има трудни моменти или каквото там си има, но има причина и го е написал и трябва мъжете да се уважаваме.....ако не беше толкова категоричен и аз щах да му напиша, но видях, че е сериозен, поне за сега,...вярвам, че ще му мине ;)
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 17.06.20 23:01.
17.06.20
23:02
казано от Dydo на 17.06.20, 22:59:
Това добре, ама сега тук ще започнат да ме плюят.... или пък просто никой няма да пише.
И в двата случая дневникът ти ще е по-подреден и информативен (което е целта на задачата). Сега-а-а-а... ако те е страх от мечки, знаеш, не се моткай по гората. =)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.06.20 23:02.
17.06.20
23:04
Този муув ми хатеса, много чисто отиграна ситуация, адмирации.
17.06.20
казано от Brown Bomber на 17.06.20, 22:58:
Не знам защо толкова много държиш да си част от ББ тийм, но не се получава по начина, по който искаш и проблемът не е в останалите.
Между другото, ако махнат функцията за лайкването, форумът ще е по-добър, което важи с пълна сила и за Фейсбук.
Какво значи да държа. Просто харесвам бодибилдинга, форума е най-посещавания и затова съм тук. Нищо, че разбиранията и нагласите са други, но пак съм доволен. Аз така или иначе не познавам никой лично от тук. Ако толкова драпам, все ще се натягам да се запознавам с тоя и оня. Както виждаш обаче, това не е така.
17.06.20
23:09
казано от Иван на 17.06.20, 23:02:
Чичо дуда се обиждал. Много важно. Пак се обяснява като п*тка - не виждам кое е новото в случая.
А пък за теб ми е грях да изгоря дори калориите си, необходими да ти отговоря, чукайки по клавиатурата на тела😂
Но понеже си много “умен” или пък не четеш, или пък четеш, но не вдяваш ще ти отговоря:
Няма начин някой да ме жегне и последната реплика да не е моя, от което имам два варианта:
- да се обяснявам, както е според теб или
- мнението да се изтрие.
Друг вариант, няма.
А и не правиш разлика между обяснения и излагане на мнение. Толкова ти е и нивото.
Мнението беше редактирано от Dydo на 17.06.20 23:16.
Кольо,в конкретния случай е:
Сърби,боли - драго ми е !
Но,вие си знаете какво и на кого ще угаждате 🙂
Дидо,с какво си коренно различен от персонажа, който посочих?!
ТИ, постоянно си противоречиш!!!
Постоянно!
То не бяха:бро сплитове,интервали, силови прогресии,чики-рикета,ала-бала...и още п*тки майни !
Все питаш и все всичко си знаеш, като някой ти каже нещо!
Философстване,локуми, лакардии и тем подобни насирания!
Ще се повторя: за мен,ти си Хаджи Смион !
Не си бил съгласен?!
Че ти със себе си нямаш съгласие!
И не ме ебе,кой колко лайкове ще сложи 😉
Застани с някаква ясна позиция, като 110 кг. мъж.
А,не като мазна ....утка!
Едно уточнение!
Няма значение, дали се казва Дидо или Спас 🙂
17.06.20
23:21
Това да държиш винаги да си последен и да се хвалиш с това, си е чиста проба комплексарщина.
17.06.20
23:24
казано от Гюлето на 17.06.20, 23:18:
...вие си знаете какво и на кого ще угаждате.
Стараем се да удовлетворим всеки, стига това да не е в противоречие с нашата философия, цел и ценностна система. Тази тема е лично моя идея и изпълнение, никой не е изявявал желание да я има. Аз имам желание да има място както за едното, така и за другото.
казано от kaloyan на 17.06.20, 23:23:
Аз написах един смислен коментар и той се изпари.
Това се случи по желание на Dydo.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.06.20 23:26.
17.06.20
23:29
казано от Гюлето на 17.06.20, 23:18:
Застани с някаква ясна позиция, като 110 кг. мъж.
А,не като мазна ....утка!
Ясната ми позиция съм я казвал и се вижда накъде клоня.....който следи и вижда, ама тук много не се кльопа това.
А иначе тая тема е, за да може да си ме плюят на спокойствие.
Иначе Кольо може да измете всичко от първото ми мнение по темата в дневника ми. Аз не виждам какво лошо има, човек да иска да няма излишни коментари в дневника му. Ами те доста хора тук са така, да не говорим, че в някои активни дневници никой не е пускал мнение със седмици и месеци. А са дневници на силни или пък атрактивни хора с мненията и снимките си. Някои от последните пък не тренират нещо впечатляващо, но другите не пишат в дневниците им, да ги питат що тренират еди как си, да ги укоряват и т.н. Защо се получава така според теб.
Мнението беше редактирано от Dydo на 18.06.20 00:04.
Обаче тук се събраха уникални хора, няма такава веселба, стига да не се вземаш насериозно. И тук доста хора са много образовани и хич не са глупави и така нещата ставАт още по-забавни.
Но тренировките бързо се забравят и се започва вечерно хейт парти безкрай :):)
17.06.20
23:31
това не е добра идея, човекът не иска да го коментирате и обсъждате, но вие целенасочено го правите. Ок, той може да е всякакъв, но вие не сте нали?! Или бъркам? Гюле, голям мъж си..какво те кара да се заяждаш с хора?
17.06.20
23:38
казано от Bart Simpson на 17.06.20, 23:05:
Не знам защо толкова много държиш да си част от ББ тийм, но не се получава по начина, по който искаш и проблемът не е в останалите.
Между другото, ако махнат функцията за лайкването, форумът ще е по-добър, което важи с пълна сила и за Фейсбук.Ааааа, аз тогава спирам, всичко е светия Лайк.
Дидо, разбирам те чудесно, някък си те вкарва в нисходяща спирала форума и все по-зле става и все по-искаш да не е така и разбира се, става все по лошо.
На мен Кольо след първото ми мнение във форума, преди четири години ме накара да се чувствам неудачник, защото разбрах, че бях станал неграмотен в българския език.
Нямаш предатава каква рана отвори в мен това.
Калоян ме обвини в подигравка с чувствата на добри хора.
Между двете неща стоят четири години и на двете реагирах по един и същи начин.
Ти си като осем в едно, всеки път защитаваш различни позиции, трябва нещо да се наместиш, да се нагодиш, абе нищо, никога не е ок.
Със силните на деня си приятелче, с тези които те корят не си и някък става смехотворно, никаква промяна откакто те помня.
И на Карбо му го написах, с изградена система(езика тук) ако ти е важно се съобразяваш....... Ако ти е важно......
Ако те, повече дразни..... Еб# му майката, ако те кефи, слей се.
Знам ли,за мен твойто е хем сърби, хем боли.
Аз съм самохвалко, да ме виждат, да ме харесват, кка съм се борил, как не съм клякал, но зад това седят неконвенционални причини, с които съм запознал няколко човека в живота си, такъв съм.
Ти кой си, Дидо?
Не се нагаждам към никой. Ей го, и на Джеймса мнението докладвах, макар хич да не ми бе приятно, не защото е Джеймса от форума, а защото пръв ми отговори при регистрацията ми 2016 г., давал ми е много пъти съвети, правил ми е програми и т.н. Един от уважаваните от мен хора.
Иначе кой да съм-възприемайте ме както ви е удобно и в което вярвате. Така става шоуто, но не исках повече да се случва в моя дневник.
Мнението беше редактирано от Dydo на 18.06.20 00:36.
17.06.20
23:39
Бахти и тъпото кафе дето ударих в осем часа, остарявам, ей, няма зазпиване.
ГЮ и на мен ми влезе с бутоните и аз съм влизал и на мен са ми влизали с бутоните.
Опитвал съм се и да разбера Дидо матрицирайки го върху мен и поведението ми.
Имаш яка работа, жена, деца, почивки, но форума те спъва, защо?
Защото и аз и той вземаме нещата при сърце, това е или похвално или шагобно.
Лягаш вечер, а обидите от форума те ядат.
Дидо, разбирам те, въпреки, че си имал повече дневници и от мен.
Станимир-хейта, дето не съм го прочел еднаанга да е вдигнал, след първото ми мнение в първия ми дневник ми написа, че съмза друг форум, той не го помни, аз го помня.
Откакто се върнах в БГ и се чувствам пълноценен, обикнах и Киро, нещо ти липсва, братче, намери го за твое и наше добро.
казано от Carbohydrate на 17.06.20, 23:31:
Гюле, голям мъж си..какво те кара да се заяждаш с хора?
Не знам, защо така приемаш нещата, че се заяждам?!
Това, че съм изразил лично мнение, какво виждам спрямо поведението на Дидо,тук, не означава че имам за цел да го засегна!
Както казах, няма значение името на човека.
17.06.20
23:47
казано от Гюлето на 17.06.20, 23:40:
казано от Carbohydrate на 17.06.20, 23:31:
Гюле, голям мъж си..какво те кара да се заяждаш с хора?
Не знам, защо така приемаш нещата, че се заяждам?!
Това, че съм изразил лично мнение, какво виждам спрямо поведението на Дидо,тук, не означава че имам за цел да го засегна!
Както казах, няма значение името на човека.
човека е написал изречно, че не иска да му пишете, вие обаче не се спряхте, веднъж, дваж, даже тема се направи за това от Николай, което е грешка, според мен, но той си отговаря за това...Да, ти имаш избор да пишеш или не и той си е твой ;)...само ти си преценяш, дали и как
Дидо е адвокат, това е професионално изкривяване. Може да раЗтяга локуми и да въртучи безкрай. То и затова на мен ми е трудно да го чета, понеже пише дълги постове и се губи основната идея. Съответно трябва да напишеш сериозен труд за да го убедиш в нещо :)
Мнението беше редактирано от kaloyan на 17.06.20 23:49.
17.06.20
23:49
Барт, ти нещо си се объркал. Не ме яде ничие изказване, та чак да не мога да спя. Опазил Господ. Понякога се дразня, но мислите по форума са ми развлечение. Аз ако съм се почувствал толкова зле, тук ли ще седя.
17.06.20
23:57
Възможно е да греша, здраве ти желая.
18.06.20
00:10
казано от Bart Simpson на 17.06.20, 23:57:
Възможно е да греша, здраве ти желая.
Аз пък се чудя, как си обикнал тоя грубиян Бомбъра. Да бе някой фин и изтънчен човек, естет, а то с неговия остър и пиперлив език 😀😀😀😀😀
Между другото, ако махнат функцията за лайкването, форумът ще е по-добър, което важи с пълна сила и за Фейсбук.
+1
18.06.20
00:20
Тук само фини хора сте се събрали.
18.06.20
00:27
казано от Brown Bomber на 18.06.20, 00:20:
Тук само фини хора сте се събрали.
Аз съм такъв-и тялом, и като поведение 😄
18.06.20
07:45
Дидо, ш осъдят някой, щот не си схванал ирония.
Добре де, не е ли приложимо да се ограничава достъпа за писане, а при желание и за четене на определени потребители от домакина на дневник?
18.06.20
07:49
Ей, рано, рано си станал 😎
Абе не знам какво е приложимо, то ср.ане винаги ще има, но като не отговаряш и не подаваш, няма как да се навървулят страници спам само за ден.
Не знам да има опция, да можеш да си пишеш само ти в дневника си, а пък и не желая чак такова ограничение.
Мнението беше редактирано от Dydo на 18.06.20 07:55.
18.06.20
08:06
Е не само ти ве, ми например не харесваш....... М, Барт и бам, маркираш го и вече нв може да ти пише в дневника, а само да чете.
18.06.20
08:28
казано от Bart Simpson на 18.06.20, 08:06:
Е не само ти ве, ми например не харесваш....... М, Барт и бам, маркираш го и вече нв може да ти пише в дневника, а само да чете.
Аха. То варианти много, даже да не може и да те чете, т.е. да не ти вижда дневника. Или пък ти да отметнеш хората, на които не искаш да виждаш дневниците и какво са писали по другите теми.
Но не смятам, че това е необходимо. Все пак се презумира, че тук повечето разбираме от дума. Иначе сигурно половината форум ще ми тури чавката 😀
Благодаря :)
Извинявам се !
Мнението беше редактирано от Гюлето на 18.06.20 08:57.
18.06.20
08:52
Не те е блокирал, никой не може да го отвори.
И аз опитах, нещо се е бъгнал.
18.06.20
09:30
На този етап няма техническа възможност да се ограничава достъпа на определени потребители до определени теми.
Дневникът не е бъгнат, но не можете да влезете в него през линк към мнение, което е забърсано (а те на практика всичките са такива). Влизате в раздела, после цъквате на темата - това е пътят в момента, докато не се появи поне още едно незабърсано мнение.
18.06.20
22:33
Така е, ама аз още нямах рег тук, когато сигурно е бил пика. Иначе.....😂
18.06.20
22:36
казано от Dymag на 18.06.20, 22:35:
Чувстваш ли се “богоизбран” ... ааа, “админоизбран” 😂
Админопрекаран е по-точното.
Чекай, че Кольо пък ще се обиди 😀
Той се чуди, горкия, как да угоди на всички и да не е все виновния ... то на нас има ли угодия изобщо :)
18.06.20
22:41
казано от Dymag на 18.06.20, 22:31:
На времето си имахме “лаф моабет” ...
Имахме?
казано от Dydo на 18.06.20, 22:36:
Чекай, че Кольо пък ще се обиди 😀
Кольо носи на майтап и всъщност много малко неща от форумните неразбории си слага на сърцето.
19.06.20
22:13
Я Дидко да ви поздрави с една стара класичка...в опит да бъде издокарана на нЕколко джин фиса. Ама колкото, толкоз....но от сърце 😎
Мерси Дидо, добър си. Аз пак да те помоля само да спреш малко цигарите и твърдия алкохол. По дишането мога да разбера какво ти е здравословното състояние, пробвай да измислиш нещо и дай малко спорт, да му се невиди. Според мен може да си подобриш нещата със сърдечно съдовата система.
То давам акъл, но и аз трябва да поспра. Можем да направим един челиндж за алкохол, да го вписваме :) в дневниците и да го намаляваме.
19.06.20
Е как ме разбра по дишането, аз не се и задъхвам даже, а вече редовно си качвам на скорост до 6 ти етаж :-)
Сигурно грухтя, щото съм дебел, но с дишането за сега но проблемо. Но де да знам ко ша стане, ако дръпна някой спринт или избягам 300-400 м. по-бързо. Реално не пия вече както преди, изключение е.
Всъщност съм бързак и нервак-бързо работя, бързо карам /в града/, бързо ходя. Даже ежедневно ми правят забележка или намеци. Искам всичко да става, както например работят дюнерджиите-так, так, так...готово. Е в секса не така де 😀
В клипа ли се чува грухтене, заеби 😂 Никой не ми го е казвал 🤔
Мнението беше редактирано от Dydo на 19.06.20 23:22.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече