JC

KA

03.04.06
13:07

Бях пуснал питане за мусаши,но май ми е малко скъпо и си зех суроватка - “Mega Bcaa Pro” на JC и креатин на същата фирма.Та въпроса ми е:Какво ви е мнението за фирмата и за продуктите които съм зел от нея.Мерси предварително

03.04.06
13:30

Прятел за тая марка ще чуеш 100 различни мнения,от които повечето против нея.Моя савет е не ги слушай,от 100 човека да има 2ма каде могат да ти кажат нещо верно за марката.Другите са измислени герой,където са си взели 500гр протеин за 17лв не им е харесал на вкус и почват да плюят или нещо от тоя сорт.Ефект разбирасе ще имаш,но какво да ти кажа за толкова пари-толкова музика.

Пии си ги с кеф и хич да не ти пука. 8)

IN

03.04.06
14:06

Да има нещо такова.Междудругото и аз съм от тези дето са си зели 500гр протеин и вече никога няма да си вземат пак нещо на JC

03.04.06
14:09

Аз съм много доволен от Креатина им “жуля” го и ефект има голям :)

RE

03.04.06
14:13

[quote author=“Body_Builder”]Прятел за тая марка ще чуеш 100 различни мнения,от които повечето против нея.Моя савет е не ги слушай

E, нали за това е форума всеки да сподели впечатление.Като не слуша мнозинството, кoй да слуша, 2-ма , 3-ма души ли?Много странно изказване  Body_Builder.

KA

03.04.06
15:30

Мерси за отговорите.
Тогава за около 15 лв-протеин(суроватка може сащо и гейнер) и за около 20 лв 200гр креатин коя марка да търся без нутрим.Моля помогнете че незнам кво да правя вече.

Мога да ти кажа пък, че на Нутрим креатинчето си е много добро.

RE

03.04.06
15:34

[quote author=“Kambata”]Мерси за отговорите.
Тогава за около 15 лв-протеин(суроватка може сащо и гейнер) и за около 20 лв 200гр креатин коя марка да търся без нутрим.Моля помогнете че незнам кво да правя вече.

Креатин за около 20 лв.- Megabolid,Nutrim;
Суроватъчен за тия пари -на P&BLabs Whey-17 лв.за 0.500кг.

03.04.06
15:44

[quote author=“realityman”][quote author=“Body_Builder”]Прятел за тая марка ще чуеш 100 различни мнения,от които повечето против нея.Моя савет е не ги слушай

E, нали за това е форума всеки да сподели впечатление.Като не слуша мнозинството, кoй да слуша, 2-ма , 3-ма души ли?Много странно изказване  Body_Builder.

Казвам че повечето хора не са си взели и един техен продукт и ги плюят без основание.Виж,че има сагласни с моето мнение-Не може за един продукт да съдиш цяла една марка.А повечето така правят.Пр. протеина на Нутрим се оказа с ниско белтъчно съдържание и всеки почна да ги плюе.А виж,че има добри изказвания за креатина им.Каквото имам да казвам го казах.Който ме е разбрал погрешно да е жив и здрав :wink:

KA

03.04.06
16:17

Значи ако съм разбрал правилно да зимам креатин на Нутрим а суроватка незнам ама в Плевен има на Нутрим,Мусаши,Биотех и ако не се лъжа има Юнивърсъл ама не знам цената му(на Юнивърсъл=иначе знам че са супер).Мерси отново за отговорите

03.04.06
16:28

[quote author=“Kambata”]Мерси за отговорите.

За гейнер на мен този на Биогейм ми хареса иначе за креатин незнам.

KA

03.04.06
16:51

SNC

Мерси за информацията,но ми казаха че щом съм мезоморфен не ми трябва гейнър,а суроватка.

03.04.06
16:52

[quote author=“Kambata”]Значи ако съм разбрал правилно да зимам креатин на Нутрим а суроватка незнам ама в Плевен има на Нутрим,Мусаши,Биотех и ако не се лъжа има Юнивърсъл ама не знам цената му(на Юнивърсъл=иначе знам че са супер).Мерси отново за отговорите

отиди в кроноса има креатин на нутрим 200 г за 19,50 лв и аз ти препоря4вам да си земисх и некяв протеин (сорватачен)
аз пия сега цреатин на универсал за 28 лв .. ша жида дали иам ефек щот сега сям го зел

KA

03.04.06
17:33

dj-coco

аз със креатина нямам проблем но със суроватката не ми са щте да зимам на нутрим.та на коя фирма ми препоръчваш

03.04.06
19:55

[quote author=“Kambata”]dj-coco

аз със креатина нямам проблем но със суроватката не ми са щте да зимам на нутрим.та на коя фирма ми препоръчваш

кат ти казах аз днеска си купиш нещата и съм си зел ultra WhezPro na universal (това е сорватачен протеин)виката 4е е хубав ма е скъп 300г за 18.99 лв (за 10 дена,10 дози)

HA

03.04.06
22:36

моето мнение е че някой като си вземе 2 или 3 пъти протейн няма да стане як....трябва да го пие редовно..организма му трябва да свикне с тоя протейн и с набавянето на повече белтъчини и въглехидрати..

03.04.06
22:51

[quote author=“happy666”]моето мнение е че някой като си вземе 2 или 3 пъти протейн няма да стане як....трябва да го пие редовно..организма му трябва да свикне с тоя протейн и с набавянето на повече белтъчини и въглехидрати..

Ти ако си мислиш че от протеин се става як требва да си много голям оптимист
С протеин можеш единствено да качиш малко маса но за як(до колкото аз разбирам занчението на думата е да си по-силен и голям) ти трябват или много тренировки или забранени медикаменти  :wink:

KA

04.04.06
00:31

dj-coco

чувал съм че на юнивърсъл са хубави джаянт мас и мега мас ама те маи са гейнъри

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1