04.04.06
10:13
купих си на универсал мега масс 3000 кажете ми моля ви как да го пия?ям по 6-7 пати на ден 160 кг,170см ръст
04.04.06
10:41
КОЛКО????
Отзад пише 3 лъжички с връх на ден. Пии по 1 или 2, че много омазняват 3.
една лъжичка е 30 грама аз сам си го разпределил е така:
мейду втората закуска и обеда 40 грама
след фитнес 40 грама
и между 1вата и вечеря и втората 40 грама
добре ли е така на 3 пъти по 40 грама?
04.04.06
10:56
Лъжичка с връхче е 60 грама някъде (поне така пише).
Вечер недей взема, че ще качиш доста мазно.
Колко килограма тежиш?
говори ми в грамове защото аз тия лъжички дето са ж кутиите не ги поллзвам.имам си моя лъжичка 15 грама.еми 57 кг сам 169 см .кажи ми как да го пия тоя гейнер ж грамове и по часове?
04.04.06
11:02
Е тая лъжичка е вътре за да мериш с нея. Вземай 50-60 грама сутрин и 50-60 след тренировка. Между другото горе си написал че тежиш 160(сто и шестдесет килограма) :lol:
04.04.06
11:18
Много. При мен даде мн добри резултати.
04.04.06
13:21
към 30 лева за 1,5 кг. Не си вземай вкус ванилия.
04.04.06
13:28
На мен малко трудно ми се разтваеря иначе го бива и на вкус е добър :wink:
04.04.06
17:14
Съветвам само хора с мнооого бавен метаболизъм да зимат гейнър....Защото ако не ви се лепят мазнини и почнете да зимате гейнъри ще си обърнете метаболизма и после ще имате големи проблеми с мазнините...(след 10тина години примерно)
За това ценете това което имате преди да е станало късно :wink:
04.04.06
17:53
[quote author=“PowerWave”]Съветвам само хора с мнооого бавен метаболизъм да зимат гейнър....Защото ако не ви се лепят мазнини и почнете да зимате гейнъри ще си обърнете метаболизма и после ще имате големи проблеми с мазнините...(след 10тина години примерно)
За това ценете това което имате преди да е станало късно :wink:
Метаболизмът се забавя при всички случаи с годините,а иначе не виждам как един геинер би могъл да му повлияе? :wink:
На мен ванилията най-много ми харесва :wink:
Иначе и аз имам проблем с разтварянето(на дъното му остават топчета дето не се разтварят) :!:
Не мисля че гейнерът може да ти даде отражение на метаболизма след 10 години примерно тъй като до това време няма да има и помен от него в организма а и не виждам каква му е връзката със забавянето на метаболизма като това са въглехидрати и белтъци :wink:
05.04.06
00:05
Добре надявам се че всеки от вас знае че при продължително приемане на повече въглехидрати от необходимото организмът започва да се приспособява към този начин на хранене и следователно метаболизмът се забавя.А друг е въпросът че с годините допълнително се забавя.
Затова не ви съветвам да се тъпчете с тия гейнъри,поне мое лично мнение...
Аз примерно от както се занимавам с фитнес от към 3 месеца съм качил само 6 кила с протеина на ОН,но за сметка на това чиста мускулна маса...грам мазно не съм качил просто..а силата пък съм си дигнал многократно :wink:
иам още един въпрос:Както е известно, количеството енергия, необходимо за повишаването на температурата на 1 грам вода с 1 градус по Целзий е 1 калория.
Следователно, ако изпием литър бира с температура 4 градуса по Целзий, нашият организъм ще изразходи определено количество енергия, за да загрее бирата до нормалната си температура. Това количество се определя като 1000 грама Х (37С-4С) = 1000 Х 33 = 33 000 калории. Ако отчетем, че енергетичната стойност на самия литър бира е около 10 000 калории, то получаваме 23 000 калории загуба на енергия, или чисто слабеене, което може да се приравни към 45 минутен бърз крос.
Какво ще кажете за това?бира не трбя ли да се пие ми хранителен режим за покачване на маса?
и тая програма добра ли е според вас като цяло?
6 часа-3 яица,мусли-150 грама,кофичка кисело мляко
10 чсаса-сандвич с месо и кашкавал,60 грама геинер
обед-1 часа-месо 200 грама,картофи или ориз,салата
преди тренировка-пак некав сандвич
фитнес
след тренировка-банан,глукоза-150 грама,60 грама ггеинер
ве4еря-400 грама ориз
ве4еря-10 4аса-ка6кавал,сирене,риба,некав санвич
кофичка кисело мляко 30 мин преди лягане
[quote author=“manson”]към 30 лева за 1,5 кг. Не си вземай вкус ванилия.
за колко време стига
епа 1 месец,ако пие6 по 100 грама на ден.аз пия по толква защото не съм толкова едър.ти ако си над 70 кг мое и повече да пиеш
абе общто зето за 1 месец ти трябват 50 кинта за 2 кутии по 1.5 кг Универсал
А бързо ли се качва от него?
да стига да имаш режим-тва е най важното иначе си даваш парите за вятъра.тия добавки не са магически,просто спомагат за покачването на маса
Е тва е истината Нямаш ли хранителен режим няма магическо средство което да ти качи маса (освен стероиди който не препоръчвам на никого)
05.04.06
12:43
Може и без добавки,стига да се храниш правилно.Това ви го казвам от лични наблюдения :wink: За да непускам нова тема ще питам тук.
В период на покачване на ММ ако пия гейньр ( нутрин супер Масс Гайн ) и правя здрава тренировка и кардио ... тогава ефеката какьв е?
Какьв процен мазнини се качва приблизително и какьв ММ.Пак повтарям приблизително ако може да ми кажете.
Мерси :wink:
Два еднакви поста.
manson