Какво трябва за фитнес тренировка?

04.04.06
11:32

В смисъл с един приятел сега ще взимаме от метро лежанка комбинирана-има скрипец,за крака,за скотово мисля че се казваше(това за бицепс което е)облегалката се вдига и става и за полу-лег!
Та въпросът ми е дали това ще е достатъчно за тренировка или трябва да се вземе задължително и друг уред някой?А има лост и  за набиране монтирана в гаража

04.04.06
11:38

Зависи за какво си решил да тренираш. При всички случаи ще трябват и тежести не само лежанка.Вело колелото също е подходящо за орелефяване и за въздух и др. Но пак ти казвам кажи какво ще прави ? Ще качва маса ли , ще чисти ли ?
По принцип ти стигат лежанка тежести и лост.

04.04.06
11:42

Тежести си имаме вече към 120 кила(аз в момента не мога и да си мечтая за толкова да вдигна :D )а в къщи си имам боксова круша за въздух както казваш.
По принцип за маса съм решил да тренирам с релефа нямам проблем.

04.04.06
12:08

[quote author=“viliareal”]Тежести си имаме вече към 120 кила(аз в момента не мога и да си мечтая за толкова да вдигна :D )а в къщи си имам боксова круша за въздух както казваш.
По принцип за маса съм решил да тренирам с релефа нямам проблем.

ще ти стигнат тея бумаги
можеш мн неща да направиш

04.04.06
12:12

ОК Благодаря за отговорите.Сега само ядене,креатинче(може и протеинче ако има кинти ама тия вносноте са много скъпи а не искам български защото разбрах че лъжели със стойноста на белтъка) и тренировки!

04.04.06
12:14

[quote author=“viliareal”]ОК Благодаря за отговорите.Сега само ядене,креатинче(може и протеинче ако има кинти ама тия вносноте са много скъпи а не искам български защото разбрах че лъжели със стойноста на белтъка) и тренировки!

дам скъпи са,а пък бг грам не си заслужава да си земеш
най-изгодни излизат на Скайтек,обаче няма къде да ги намериш
може би Мусаши обаче всеки казва че не са хубави и еди кво си

04.04.06
12:19

Всеки казва че на оптимум са най-добри и също на юнивърсъл така е нали?

04.04.06
12:22

[quote author=“viliareal”]Всеки казва че на оптимум са най-добри и също на юнивърсъл така е нали?

дам така е
в момента пия на оптимум аминокиселини и протеин от 1 месец насам
и ебаси резултатите имам
е не само на Оптимум има  и други фирми
АББ също не са лоши
Генезис

04.04.06
12:29

А колко е точно цената на оптимум.Дай линк ако имат сайт на български да видя точно как вървят цените

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1