Life Is for Living !

Прескочи до:

Вчера беше ден за кривотия. Ще го пиша деня в който ядох пилешки вурст ???

Върнаха малкия от градина защото имал пипе и бил прегракнал. Как да обясня, че не спира да крещи и там и навсякъде?
Цитирам “Просто ми се вика мамо и си викам”
Съответно педиатърката каза че се превземат и нищо му няма и да го пускаме на другия ден. Но не ми се запимаваше с обяснения та го задържам от градина до понеделтик и да... след бана пипето излезе ?

Движението беше 4000 крачки само, защото заваля точно преди да тръгна на плаж
Храната хммм ?

Нищо не ми се готвеше иядохме наличното
13.30- оризов “чепс”, 4 слим оризовки с домат, вурст, горчица. Имаха вкус на .... нищо

19.00- бяло вино
20.00- салата от останалата грил тиквичка, домат, сирене, песто, останалия басмати

После грозде

Пак активен уикенд
Май не съм тренирала, но движението е много.
Тематиката беше немска ?
Изпращане на приятели в Германия , посрещане на  роднини пак от там.

Четвъртък в кварталната кръчма
Салати,картофи, хамсия, водка и виномалко
Петък плаж с Алек.3 часа,глад,опънати нерви, преумора от търчането подире му . После кара колело. Зор видяхда го сваля 4 етажа ама тва е. После тичане след пего пак. После нагоре с туба 11 л. После готвих и чистих и после на бар с родата
19.00 водка
22.00- черен ориз ?, салата от домат , грил тиквичка, топчета от извара и козе сирене с подправки
После оризов “чипс” и грозде

Събота
През деня чистене, почивка,5-6 ролца от раци
20.0-5.00- на клуб водка
7000 крачки и танци

Неделя
7.00- оризовки слим с пил бяло месо и малко кашкавал
12.30 кафе
15.00 още 4 оризовки слим с козе сирене и домат
20.00 дюнер бокс с почти никви сосове и картофи, сладолед без захар

Днес тренирах но ще описвам после

17.08
В интерес на истината мислех че ще съм дроб след преживяното в събота нощес, но нееее. Баба ви не се дава лесно. ???

Тренирах
Нервен плаж 3 часа. Вълни, вятър, мухи, оси, планеристи които ми висяха на хавлията да си охъват въжетата на планерите, пффф

Тренировка
4 х 8-12
Едностранно гребане
Странични Отпади
Предно рамо
Задно рамо
Бицепсово сгъване
Трицепсово разгъване
Странични Напади
Х 20
Крънчове колело
Обратни екстензии

10 000 крачки

Глад до вечерта
9.00 кафе
18.00 малка водка и още малко
19.30- салата с риба тон, басмати чист задушен, малко печена тиквичка и домат. Е доядох го тоя дюнер бокс. Три хапки.

После гризинки безжлутенови
И пасле ще е или грозде или нещо

Проблемният ми мост пак прави абцес. Писна ми. 10 години  драми. Та дъвченето ми е зор

Още малко фотоси от уикенда

17.08.20
21:19

казано от Деница Малковска на 17.08.20, 16:06:

Зор видяхда го сваля 4 етажа ама тва е. После тичане след пего пак. После нагоре с туба 11 л.

Ти мъж нямаше ли?

казано от nervak на 17.08.20, 21:19:

казано от Деница Малковска на 17.08.20, 16:06:

Зор видяхда го сваля 4 етажа ама тва е. После тичане след пего пак. После нагоре с туба 11 л.

Ти мъж нямаше ли?

Херния. Нъц носене. Поне не често и много тежко. Асансъор нема ???

17.08.20
22:08

Удобно...

казано от nervak на 17.08.20, 22:08:

Удобно...

???

Вчера
На гости. Жесток абцес под зъбния мост. Самоназначих си аннтибиотик. Е и водка пия де.
Докато не взема генерално решение за този проблем няма да стъпя на зъболекар. То бива некадърност ама чак толкоз ?
Та така
Нямахме вода. Чистенето и тренировата осганаха за днес
Вечерта бяхме на гости. Водка, шепа салата, малко пиле, малко сирене, половин филия хляб със соса на салатата. После няколко зърна грозде без люспи и семки. Трудно ми е храненето
Като цяло подозирам че съм в предкетозно състояние. Да видим

Днес
След поредната безсънна нощ
Отока е по добре. Да кажем самолечението ми е в правилна посока. Обаче като не съм свикнала с тия хапове тежко преживявам страничните реакции. Абсолютен парцал съм. Гади ми се и ме боли стомах.
Тринирах
4х8-12
Двустранно гребане
Флоор прес
Тяга на 1 крак
Арнолд прес
Странично рамо
Концентрично
Разгъване за трицепс
Странични напади
3х20
Крънчове
Странични крънчове

Към 3000 крачки и чистене

През деня малко семки
10.00 кафе
15.00 трен
17.00 пазар
19.00 малка водка
20.00- зелена салата с грил тиквичка и песто, бейби скариди на шиш на туч, 100 гр филе пъстърва, задушен басмати
И преди малко два (?)малки сладоледа на клечка без захар от които ще прекарам вечерта в 00 ??

Дребния вече е вкаран в режима на по-големите деца. Чисти, мие и тъй. Ми тва е

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 20.08.20 21:39.

Днес
8000 крачки
Чистих
Поредния ужасен плаж 3 часа. Първо бягах от оси после от мушички. Да поасня. Алергична съм и мога да пукна
В тая връзка. Спрях антибиотика.Абцеса спада.Стомаха ми е още много зле. Нооо за три дни се справих с тоя зъбен ужас сама
По долу снимки преди и след

Храна до 21 .00 не
18.00 докато готва , водка
20.00/ инцидентно гости- пак водка, зелена салата с козе сирене, смокини и дресинг от нар,80 гр филе от лаврак на туч, шепа пържени от мен немазни картошки ?

После нектарина, малко гризки,шоко оризовка

Мноооого трудно ми е храненето ?

И снимките
1 от преди три дни и 2 от преди малко
Вервайте ми щях да пукна от болка ?

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 22.08.20 00:33.

Привет!
Събота на Бяла. Чистихме и подруждахме ужасно много книги, боклуци, храсти. Стара къща. Нормално
В 18.00 се прибрахме и сочисти у нас
19.00-2.00 - водка , бар, дюнер бокс та прибиране. Вече умряла ог глад
Заспах в 4 станах в 9

Неделя семейна както винаги. Битовизми, разходка с малкия и колелото.
9.30 кафе
14.00- мини оризовки с малко кашковал, сирене и домат запечени
14.00-16.00 се опитах са поспя но не. Чесах се. Цялата съм нагризана от мушичките
18.30-20.00- навън
20.30- салата с риба тон, малко басмати, мини пиперка с дом сос и малко хляб за топене
По късно
3 смокини, оризова “вафла” 18 гр

Днес доста неадекватна бях
9.30 кафе
10.00-12.00 чистих и гладих тон пране ?
После се отказах от плаж и просто легнах
Трен в 15.40
4 х 8-12
Едностр гребане
Странични Отпади
Предно рамо
Задно рамо
Чуково
Разгъване за трицепс
Дтранични Напади
3х20
Коремни на лежанко с тежесг
Обратни екстензии
7000 крачки
16.30-18.00 навън да взема дребния
18.30- малко водка
19.30- поради липса на треволяци се вписах в общата вечеря- салата от домат,Грил тиквичка, песто, много малко козе сирене, бяло месо от пиле но грил, препечина филия с остатък от дом сок от снощи
После шепа безгл гризки и оризова “вафла” 18 гр

Месечният дизастър ме почна

25.08
Плаж 3 часа
8000 крачки
Вечерта на кръчмата до нас- салата краставици със сирене, пържена на тигон хамсия, картофи със сирене. Водка с тоник, чаша бяло вино
После вкъщи малко домашно грозде, смакиня, 1/2 круша

Днес 26.08 хммм. Убивам хора
Малкия стана в 6.30 и ми пусна хауса от телефона ми в ухото. После го изтърва и откачих.
Станах
8.09 кафе
Отказах се от плаж. Толкоз неща имах идея да свърша, но ядох и легнах в крайна сметка.
11.00-5 слим оризовки запечени с домат, сирене и кашкавал. Това имах
15.30- битовизми
17.30- с дребния и колелото едни 9000 крачки от които аз крачих тичайки след него по велоалеята ?
Страх ме е слда си кажа. Много е отвеян и все другите му виновни
20.00- малка салата , зелена, белен домат, грил тиквичка, песто 1 я и 3 б на око още 2 слим оризовки и две хапки хляб. Чаша вино. Естествено ПМС лакомия и дюнербокса доадох на дребния. По конкретно 5 хапки краставици и картоф без сос и пиле ?

И по късно беше чепка грозде.

Утре дребния ще е с първата си сериозна мускулна треска на баджаците. Но по добре така отколкото с очила от телефони и лаптопи

Всеки ден си казвам , че няма да се пребивам от умора, ще спя и няма да ям пържено, но Мяу ?
Тренирах
Чистих
3 часа плаж
7000 крачки
Трен
4х8-12
За крънчовите х 20
Двустранно гребане
Тяга на 1 крак
Флоор прес
Арнолд прес
Странично рамо
Разгъване за трицепс
Концентрично
Странични напади
Крънчове с крака върху шв топка

Заспах в 2 станах  в 7
8.30 кафе
Битовизми до 11.00
11.00 трен
13.00.16.00 плаж
18.00 малка водка
19.00-21.00 на кварталната кръчма краставици със сирене, грил тиквичка, пържен(мамка му )сафрид и картофи ? еми .... тва е в кръчмата менюто. Поне сафрида е мега пресен и е пържен в тиган с царевично брашно. Малка водка и 1/2 чаша вино

После чепка трозде
Не пия добавки сега. От септември ще зопочна някои елементарни минерали поне
И ги набарах едни снимки любимиии ♥️♥️ уникалните ми момчета ♥️♥️♥️

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 27.08.20 22:12.

Движение 15000 крачки
Чистене
Плаж 3 часо
Глад до 23.00
Супер настроение и идеи като цяло въпреки ПМС
Обачеее
Безобразна печалбарска държва сме и тва
Отиваме с дребния на стрийт фууд арт фестивал. Готино. Манджа, сцена, музика, кино
Дотук добре
Ама
Поръчваш храна за 70 лв, която като количесгво е за 1 човек. И до тук добре. Казват ти амиии идете на касата и си вземете фестивална карта ваучер. 632 пъти погледтах условията на ивента. Еми не го пише това. Изнервих се на девойката която явно не е в час със тези неща. Взехме карта. Платихме. Ядоха сурово месо и картофи от 2 дни.  Хора. Семейства. С колелета и тротинетки в тази гъчканица. Мирис на bbq, nуканки, риба и т.н. Наркомани ?
Беше ужасно. Но добра идея. Страхотна. Чисто беше. Временните wc дори  баха ок.
Та така
После отидохме на плажен бар и всичко си дойде на мастото ?
Водка
И ето ме на.
Първо ядене в 23.00
Пълнени пиперки с басмати, малко козе сирене, 1 я 3 б на око
И ще се опитам да спя

29.08 суши парти вкъщи с идеята след полунощ да посрещнем на две от децата и мъжа имения ден. Александър, Александър, Александрина, ?
Пазнайте като извикам Алекс дали не стана обърквация ???
Сушито стана уникална както витаги и пак обичайно се натъпках  с него
Доста ми беше лошо , уж хапнах някви оризовки по обед
Чак в 2 среднощ преди лягане се освестих
18.00- водка,
20.00- шепа зелена салата със семки, доста суши, и пиле пекох и доизядох бялото месо на дребния, бяло вино и за десерт 3-4 китайски оризови пурички с орехово масло( живи гризки бяха ?) но нали тематично парти
Заспах в 3 стонах в 9

30.00 днес семеен ден с имениците
Шетане, обяд, разходка, непослушен Алек, дърпах ухо в храстите ?
Забелязвам че преди са ми дойде той става по ужасен и крив и от мен
Та така
12.00- 5 слим оризовки с бяло месо от пилето и филаделфия, 3-4 последни постни сушита и малко заревични гризки
15.00-16.30 спах
17.30-19.30 разходка но те ни ке ходеше за дюнер както всяка неделя та каквото имаше у нас
6000 крачки

20.00 домат и крактавица с песто, 3 “панирани” хрупкави филета ама печени на хартия, още малко от остатъци от пилето. Свърши
Пилешкият ден мина от утре обичаъна схема

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 30.08.20 21:29.

31.08
Започва омразната ми есен. Не астрономично но се усеща яко.
Иначе празничен ден. 6 години от годежа ни. Паметен беше и той  типично в наш стил??
В кварталната кръчма го отбелязахме от което следва и менюто пфф
Трен
4х 8-12
Едностранно гребане
Странични Отпади
Предно рамо
Задно рамо
Чуково
Разгъване за трицепс
Странични напади
3х20
Коремни на лежанка с тежест
Обратни екстензии

Плаж 3 часа
8000 крачки
През деня храна не

8.30 кафе
13.00-16.30 на плаж
18.30 водка с фреш
19.00-22.30 на кръчмата- салата краставици със сирене, пил филе и тиквичка на скара, шепа пърж картофи, 2 чаши бяло вино
После “десерт” - няколко зърна грозде и наколко от китайските безглутенови орехови пурички

Много нерви и много ПМС ?

Плажът днес ?

Кривондел съм ???
Храносмилане зле, никой не понасям, не мога да си събера ц..те в нищо ?

Ясно де. Жена съм ?
Чистене
Плаж 3 часа
10000 крачки
Глад през деня

18.00 малка водка
20.00 салата с риба тон, миди с бяло вино и подхравки,шепа пържени на тиган картофи,, 4 оризовки с пстет от риба тон.
После мини шоко оризовки и малко гризки
Дано спя поне тази нощ

Изобщо не съм в час.
Днес на плажа започнах да се събличам, като през цялото време се опитвах да си спомня дали съм си сложила бански
Сутринта спряха водата, докато пиех кафе. Това на ВИК им донесе много майни,  а на мен много нерви.
Как да е пуснаха я. Измих банята, пуснах душ и на плаж
Там исках да се размажа, дане чувам никакъв глас и звук , обаче...един псайхо циганин редовен е на плажа си намери жертви за плямпане. Руснаци, говорещи на английски и ако знаете каква реч ми чуваха ушите ?
Морето беше изхвърлило бая боклуци. Посъбрах известно количество снадежда да даю пример на нацепените младежи, които ме запах.А дано

Движението 7000 крачки
Глад през деня
18,00- малка водка
19,00- много малка салата с риба тон, печена тиквичка и домат с малко свежо биволско сирене, варен басмати с табаско, 3 слим оризовки спастет от риба тон
После с дребния гризахме разни безглутенови гризинки иняколко сини сливи

Ям, не ям тежко ми е ?

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 02.09.20 21:04.

Изненадващо на пук на закъсняващия цикъл,подутия корем и безсънието днес имах суперпауър
Свърших доста неща. Накои можеше и да ги пропусна, като да си отрежа парче от кожата на ръката  докато си постригвам наколко стърчащи косъма ?
Имам цикадридина. Ще мине ??
? Днес си взех чувал за смет на плажа. Този път почиствах организирано. Обаче за жалост баш където са най- многото боклуци по брега, оплетени във водорасли има мноооого оси и не мога да спъпя защото съм алергична.
Никой не помогна,то е ясно. Едно около 4 годишно момиченце искаше, но майка му забрани ?

Движение 7000 крачки
Плаж 3 часа
Чистене
Трен
4х8-12
Двустранно гребане
Тяга на 1 крак ♥️
Флоор прес
Арнолд прес
Странично рамо
Трицепсово разгъване
Концентрично
Странични напади
Крънчове колело х 30

8.09 кафе
9.00-12.30- чистене , трен, обезкосмяване с аркади
13.00-16.20 плаж
После валкия, пазар,готвене и бля бла
18.00 малка водка
19.00 още една малка че си забавих с вечерята щото правих бързо сладко от сливи
19.30- омлет от 1 я и 3 б, с прясно утикално биволско сирене и риган, мешана салата,октаналия басмати и печена тиквичка с домат
После разни безгл гризинки
И после ще е слим оризовки с бързото сладко и ясно пак ще заспя в 2

Ето чудесната дупка коато сама си отрязах

Днес
Домакинстване, маникюр, педикюр
Следобедна драмка.
С една дума младоженци сме ?

9000 крачки. Може и повече да са, но телефона ми нямаше връзка с кораба майка
С цялата си кривотия и подут корем утре сме на парти
И мисля да ям само диня
Днес обядвах, което беше голяма грешка. Киселини ит.н
8.00 кафе
12.30- 5 слим оризовки с биволско и козе сирене и черига, малко семки
13.30-15.09 дрямка
16.00-19.00 нещо като шопинг навън по хладното
19.30- малка водка
20.09- салата с пиба тон, слим оризовки с пастет от риба тон, грил тиквичка с босилек и чесън
По късто шепа пуканки в тенджера и 1 смокиня

Ще поспя до късно утре

04.09.20
23:07

Дени,
да те питам нещо..Защо се подуваш толкова преди цикъл, като почти нищо не ядеш и всичко ти е много подбрано, т.е. най-вероятно не ядеш нещата, които те подуват, даже и да вземем предвид някаква лека промяна пред цикъла? Питам, защото аз честно казано не забелязвам подувам ли се, но аз не съм толкова слаба и не си следя така храненето както ти, иначе вероятно, ако се следя внимателно,  положението ще е много по-трагично от при тебе, предвид лайфстайла ми..:)

казано от Joyplovdiv на 04.09.20, 23:07:

Дени,
да те питам нещо..Защо се подуваш толкова преди цикъл, като почти нищо не ядеш и всичко ти е много подбрано, т.е. най-вероятно не ядеш нещата, които те подуват, даже и да вземем предвид някаква лека промяна пред цикъла? Питам, защото аз честно казано не забелязвам подувам ли се, но аз не съм толкова слаба и не си следя така храненето както ти, иначе вероятно, ако се следя внимателно,  положението ще е много по-трагично от при тебе, предвид лайфстайла ми..:)

О аз изобщо не си следя храненето от доста време. Ям едни и същи неща, защото са ми вкусни.и не ям малко. ? А за подуването, колкото по малък ми е корема и като цяло теглото, толкова повече всяка излишна хапка или грамове задържана вода се усещат моментално. Седмица преди цикъл, като че съм глътнала балон с вода, чак до слънчевия сплит ми подпира.
После се изтича някак си от раз. Ако ме избие на тестяности и млечни и крайниците и лицето ми подпухват.
И то очевадно. Плаж, разходка и сън облекчават.  Абе хормони. Особено след 43 вече са си бъг в системата

Вчера по план на клуб
Нищо не правих през деня. Ппобвах да се натисна  насиля и тн да почивам, да се погевезя и тъй.
Вечерта се размазахме от танци и 7000 крачки с токчета над 10 см.
Имам потресаваща мускулна треска, тип пеницилин на горно дупе
През деня глад
След клуба малък дюнер бокс без мазнотии и тн, малък чайна ориз, който стана още по малък , като го разсипах половината по пътя
След 4 часа диня
После нещо като сън
12.09 кафе
15.00-4 оризовки със сирене и краставица
19.00 ще е пиле на жар, мешена салата и тъй

7.09
Мога да кажа, че съм доста добре. Само известно количество задържана вода и това е. И ми дойде и дребния се промени. По скоро стана пак себе си. Като казвам, че моя цикъл е свързан с неговото поведение... еми наистина е така.
Та днес един пълноценен, пълен , семеен ден.
Аз сесъбудих в 7.00, което не ми се понрави,но тва положението
8.00 кафе
Шетане, пране, занимания с дребния
Мислех даходя на плаж сама, но те пък склониха и отидохме заедно. Дребният се престраши чак сега да  се плацика и са ходи по дълбоко(донеговия врат ???)
Едваго склоних да тръгнем. Импулсивно решихме да имаме гости и организацията беше екстремна
18.00- малка водка
Пържих ватос (морска котка)пресен, от Созопол. Любима , уникална риба. Само дето всичко става леш от пърженето. Развали ми се нагревателя и водата е 25 градуса макс. Това ме изкара от релси, ама с повече веро  измих посудата
Беше забавно гости
21.00- шепа мешана салата.зелена със смокини, козе сирене, наров дресинг, ватос, малко чист басмати, чашабяло вино
После гризинки, шоколадова курабийка тип кукис

Обаче цикъла се прояви с все сила и пих кетонал за болката, постлах си хавлия за течовете и сега се моля да мога да заспя
И тва е

Ммм как да кажа..... гръмнала съм. Буквално ?

Вчера
Домакинстване
Фризъор
Без топла вода в кухнята
Тия нагреватели боклуци ахххх
През деня кора от хляб с квас с малко сирене
Вечерята
Салата домат и грил тиквичка, 1яи2б на око , 2 слайска пуешко филе ,
И малкия каза искам палачинки
Та правих. Яйце, белтъци, вода, брашно от лшмец за спойка
Той изяде 5 чисти, аз също ама със затоплени във фурната смокини
После малко гризки. Ден с глутен ?

Днес ????????
Бърнаутнах
Успохме се и тримата. За първи път в живота ми с това дете. С предните две се случваше веднъж седмично ???
Буквално в 99 минута сварихме
8.30- кафе
Гладене ?
Прах и т.н
11.00 трен
без почивка
4х8-12
Двустранно гребане
Тяга на 1 крак
Странични Отпади
Флоор прес
Арнолд прес
Странично рамо
Разгъване за трицепс
Сконцентрично
Сгранични напади
3х20
Странични наведи
12.30-16.30- плаж
После малкия, пазар, автобуса
И бляжено се прибрах в 17.40- направих салата на мъжа, сипах ракията, наредих си тиквичките и домата с подправки в тавата  слагам да пека и...... печката спря. Ни фурна ни коглон ???
Откачих.
Прегладняла, нямав топла вода, тигана за яйцата готов, тиквите наредени. Ма нема печка
Сипах си голяма водка
Извадих 30 годишния партигрил. Клагам отгоре грил тигана. Пека тиквите там. После слагам тигана за яйцата. И те там директно върху голия реотан. Еми.... уникална съм ?
Спомних си времето когато пеках македонка на печка елва ?
Та имахме вечеря
Салата с риба тон, печени тиквички, слим оризовки с маслинена паста, огризката от препечения хляб със соса от тиквите
После царевичен”чипс” паприка и няколко мини шоко оризовки
И после ще е наколко сини сливи

Е ето Елва. За младежите, които не са в течение

И седмица ще сме по госги и ше ядем мезета и салати. Дотогава без печка и топла вода
8000 крачкиб

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 09.09.20 22:03.

10.09.20
11:37

казано от Деница Малковска на 09.09.20, 21:03:

И хляб, и сланинка, че и лук, даже грог сме варили на тая печка...:D

10.09.20
11:57

казано от James Hinks на 10.09.20, 11:37:

казано от Деница Малковска на 09.09.20, 21:03:

И хляб, и сланинка, че и лук, даже грог сме варили на тая печка...:D

Хахахахах :)))))))) абее затова аз не съм виждал читава такава печка. Винаги на места бяха изгорели реотаните или най-малкото счупени. Или счупени и изгорели на различни места.

То и затова 30 годишния партигрил ме спаси. Соц уредите са вечни ???
Ма хората ми се смеят, че не искам миялна и искам печка и котлони с копчета.
“Модерната” печка от другия апартамент пищише само като я погледна. Камо ли да я пипна или да оставя отгоре нещо напреки. Ако пък спрат тока , драма. То ректарти, защити ми не.
Настоящата е 22 годишна. Заварена с апартамента. Перфектна е.
Да чукна тръгна.
Подозирам, че нашите “приятели” от енергото ъгейн са пуснали ток под 220 волта и оттам и драмите
Ето я реликвата
Перфектна е

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 10.09.20 18:54.

Активни седмици. Не спираме. Все по ивенти ?
Тъй като бабата не взема малкия, ивентите са до към полунощ с него.
Петък едно откриване на фризьорски салон, ама беше от тия с опънатите софри. Много приятно място и забавна компания.
Мезета, салатки, малко пълн.багета с маслинина паста. Вкъщи разни плодове май. Не помня. Водка с фреш разбира се
Тренирах
Тяга на 1 крак, странични отпади, напади, раменни преси разни, бицепс, трицепс, корем. Поразцепих се. Много ходене, шетане, плаж, малкия
Събота
Отиваме на кварталтия плаж и хоп плажно хаус парти с dj diass, Много лаунч, яко и релакс
Не ядох през деня тия два дни
Вечеря миди, скариди, мешана салата, басмати, кора хляб,
После смокини и сливи май, водка с фреш малка
Неделя имах някви драми с корема
На всичко отгоре огладнях
5 слим оризовки запечени със сирене и дамат
Легнах
После разходка 8000 крачки
После малка водка, салата с риба тон, басмати, още някви неща
Предната събота бях 42.5 кг. Таз 45 ?
Двойни крака и корем
Това до неделя
За тази седмица утре щи пиша

14.09
Плаж
Тренирах
7000 крачки
Вечерта на гости.
Салата с риба тон, грил тиквички с топчета от извара, козе сирене, сушен домат, подправки, пълн филийки от франзела с маслинена пакта, водка с фреш
15.09
Предадох се и си останах вкъщи
През деня малко семки
6000 крачки
Вечерта-2 я и 2 б по панагюрски без запръжка, басмати, зелена салата с грил тиквичка, малко квасена пърленка
После накви безгл гризинки , 2 смакини и сини сливи
Ама храносмилането ми и отчайващо
16.09
Ставане в 5.30
Ходихме по задачи
Плаж
10000 и малко крачки
Вечерта в кварталната кръчма. Много ми се ядеше пил филе на скара. Та 2 бр с варени картофи, краставици със сирене, водка
Вкъщи 3-4 мини шоко оризовки

Днес ще тренирам, шетам, плаж и разходка

17.09
Трен
4.8-12
Двустранно гребане
Тяга на 1 крак
Флоор прес
Арнолд прес
Странично рамо
Концентрично
Разгъване за трицепс
Странични напади
Х 20 на кръг
Крънчове с срака върху шв топка
Обратни екстензии

7000 крачки

Вечерта гости у нас
Зелена салата с наров дресинг, смокини, сушен косис, грил тиквичка и малко козе сирене, салата домат, половин кюфте от съомга, чист басмати и 3 брускети с песто и малко хайвер, малка водка, чаша вино
По късно  шоко оризовки и 2 безгл бидквитки но бяха ужасни

18.09
6000 крачки
Много шетане
На обяд 3 оризовки със сирене и домат. Моментално ме подуха
Дрямка
После за дребния. Той със сопол. Вероятно са пропуснали да спрят климатиците в стаята им или да му облекат горницата на вятъра. Пратих го съвсем здрав?
Та ударно вит с, рибено макло, клеева тинктура и черен бъз
Вечерта на другата ни квартална кръчма
Менюто ми не е блестяшо ама това ми се ядеше, защотого правят вкусно
Зелена салата с краставица, пържени домашни каргофи със сирене, патирани калмари, чаша бяло вино
После няколко зърна грозде и 3-4 мини шоко оризовки

Започнах си добавкиете
Ценк с биотин, флебодия, вердин черен дроб, скоро и витекса
Водата е около1.5-2 л

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 19.09.20 10:20.

19.09
Семейна схема
Разходка, бухти, шетане
7000 крачки
Уникално разтроен стомах, малкия киха като замаян
По обяд ядох крактавица, козе сирене и малко кашкавал
След това отидоха във 00
Това не ме спря да ям дюнер бокс вечерта. Без мазнотии
Съответно и той отиде във 00
? Голямо есенно прачистване
Като гледам ще сме с дребния вкъщи.
Но това е положението
Тонове задачи имахме, пак се отлагат

Уха какъв енд ъф сийзън глад ме гони?. Основно за скаричка. Демек пилешко филе и риба. Ама и за сън
Което не значи, че съм приключила с плажа. Вторник пак.
Днес...
Слугинска история. Два пъти правих паличинки, един кус кус, чистене, възпитателно-образователни дейности и бърсане на сополи
Ставане в 2.25-4.00-7.00-8.00
Следя дребния. Добре е, но ще го въртат от градина вероятно така че до сряда няма да го пускам
8.00 кафе
12.00- две хапки кашкавал и козе сирене с краставица
13.30-15.00- дрямка с дребния
Тука леко ми вдигнаха нервите, та
15.30 малка водка ?
17.00-19.00 каране та кжлело, тоест Алек кара ние тичаме след него
Към 7000 крачки
19.30- на кръчмата, малка водка, шопска, пил филе на скара,
Вкъщи доядох 1 палачинка и половина и оризов “чипс” с уасаби. Божее това дете как го яде.
РевЪ ???

21.09
Трен 4х8-12-16-20
Еднастранно гребане
Странични отпади щото се обърках ?
Предно рамо
Странично рамо
Чуково
Кик бек
Странични напади
Обратни екстензии на шв топка
Щрънчове с крака на шв топка

4000 крачки
Бая шетане.С малкия вкъщи си е 24/7
Ходихме за маратонки и раница до Спорт депо. Имах пъклен план да си сдобия с боксов чувал. Уви нямаше,та се утеших с раницата Стар Уорс ?

Личната лекарка каза че нищо му няма на дребния,дори се чудеше каква диагноза да напиша,заради бележката. Но ще го задържа вкъщи до сряда .мир да има

През деня храна не
7.00 кафе
Тука ясно
10.30 трен с лапе в краката , както винаги когато си е вкъщи
11.30/14.30- навън
16.30 малка водка
19.00- на кварталната кръчма- половин зелена салата, няколко миди, дом пържени картофи с малко сирене,  3 хапки пил филе на дребния,малка водка с тоник

Вкъщи малък сникерс, щото само това сладко имах

Кръвното ми е трагично ниско в определени периоди на деня  Изобщо тоя месец имам два проблясъка, през другите 20 дни не съм на Земята

Ето ни трениращи в борба със сопола ?
Алек прави предна и задна преса, както сам се изрази и каквото и да значи това ?

Вчера до 16.00 вкъщи
Облякох се за плаж но малкия ме измоли да остана да четем и спим заедно
16.00 пихме с мъжа ми по едно малко преди да е станала живата аларма ?
После по детски кътове ???
Храна няма до 20.00
Мина ми месния период
Сега ми се яде постно
Вечеря-3 магданозени кюфтета, картофи нафурна с куркума, снежанка и 100 гр салата моркови по корейски от Беръозка, 1/2 ашуре
Към 7000 крачки

Не страдам от липса на мускули. Предсавям си ако тренирам сриозно ???

Привет!
Предупреждавам, че поста няма да е типично мил, фитнес и кратък.
Който  иска да чете
Вчера 
Плаж 3 часа
Трн
4х8-12-20
Двустрано гребане
Флоор прес
Отпад с кик
Странични напади
Арнолд прес
Странично рамо
Сггъване за бицепс
Разгъване за трицепс
Обратни екстензии
7000 крачки

Шетане. Много
Щото трабваше да почерпим майктора дето ми оправи смисителя

Вечерята. Салати, пил филе, квасен хлаб, малко басмати и стафидно грозде

Днес
Ужасно много чистене. Щях до боадисвам някои  Неща, но прекалих с доместоса и се спрях
Не съм яла през деня освен към 20 гр семки
Вечерта шепа салато с риба тон, после бар и водка и после дюнер

Сега почвам  същественото

Имаме 1 баба. Моята майка. Ходила 3 пъти в Бали.
Гледа други деца. Всеки ден посреща идгрева. Това а провш щостлива
Същевременно, като а гадно времето и не става да изгреви и е зима или е карантина се сеща че има нас.
С последното дете е направо драматично. Уж го обожава но Поради изгревите и лятното време се сеща за него но 20-25 дни а живеем на 15 мин
Та поради горното. Ние не знаем как да процедираме за работа. Което е съсипващо. Всеки ден с ново мнение
Та на първо време преди да убия накой се записах на тринировки по свободни бояве да жени ?
Вторник е първата
Мега изнервена съм и ще ми дойде пж рано вероятно

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 26.09.20 05:27.

Събота
Пълен релакс
Ставах само за да ям ?
Интересно, но грам сладко не ми се яде. Въпрекш ПМС, алкохолния глад и безсънието
Дюнера сутринта ясно
12.00 кафе
15.00- 4 царевичочки запечени - (2 с домат и сирене и другите 2 с шунка и кашкавал( остатъци))
19.00- 1 я и 3 б на око, домат със зехтин, 1/2 филия квасен хляб със соса от домята, малко филе елена-15 гр примерно. Не мога да ям свинско колкото и да ми се ше понякога
22.30 много малкостафидно грозде
Абе смислена храна катоза след препиване
Преди осъмвахме във фурната с милинки и баници или пица или някви гадости(шкембе ?)

27.09
Наспах се човешки
Тренирах днес защото утре ще идва фирма да пере дивана и матрака и цял ден ще съм като на гости
4х 8-12
Едностранно гребане
Сгранични отпади
Странични напади
Предно рамо
Задно рамо
Концентрично
Кик бек
3.х20
Обратни екстензии на шв топка
Крънчове с крака върху шв топка

Към 4000 крачки
Вечерта в мама
Салага с риба тон, печени на грил тиквички, топчета от извара козе сирене, сушен доват, магданоз, малко басмати и печен картоф, нещо като омлет с пааджан и домат
, малка водка, 1/2 чаша розе

По късно 1 мини оризова меденка (5 гр)с рожков, 1 заревичочка с дом сладко от горски боровинки

Вчера към 3-4 л вода
Днес по скромно

Ето ме на

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 27.09.20 22:22.

Понеделник
Изпраха ми дивана ,столавете и матрака и прекарах деня в детската да поработя на лаптопа. Не беше лощо. Даже мъжът ми се присъедини по едно време е се почувствахме като лапета ???
Вечерта в кръчмата щото всичко беше още влажно
През деня 2 царевичочки с  филаделфия и 15 гр семки
Вечеря салата краставици със сирене, пържен но не мазен пресен сафрид, варени картофи, водка с тоник
Вкъщи някви мм и киндерче

Вторник
Дойде ми. Толкова болки гррр .На няколко пъти щях да повърна. Взех си леген. А аз никога не повръщам
Нещо като раждане си беше
Много кръв. Абе касапница
Мъжът ми категорично не ме пусна на тренировката. Вероятно мисли по адекватно от мен понякога
Ядох нещо май през деня, но може и да греша
Тоя ден направо ми е ирийз
Пазар после към 5000 крачки
Вечерта салата краставица, басмати, бая скариди водка сфреш
После половин ябълка, 2-3 мини шоко оризовки
Друго не помня
Най-малкото съкровище. Хвана го муза да пише букви и чете и написа картичка за раждения ден набатко си ♥️

Днес сряда
Наспах се, но не съм в конниция
Утре най-голямото дете има ражден ден. Правих му тирамису
Досга неща свърших из нас
Започвам онлайн проект и се а опитвам да превключа.
Вкъщи не е работа работата?
Постоянто нещо ми се струва мръсно и разхвърляно и серазконцентрирам
9.30 кафе
14.09 много малко семки
16.30-18.00- разходка  пазар и за дребния
6000 крачки
19.00- зелена салата с риба тон, 6-7 скаридки.3 мялки безгл препечени филии с  филаделфия и масл паста и оше 3 цяревичочки,водка малка

По късно царвичен”чипс” със сол към 30 гр, 1/2 ябълка2 мини шоко оризовки

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 30.09.20 22:35.

1.10
Шетах
Тренирах
4х8-12
Двустранно гребане
Тяга на 1 крак
Флоор прес
Странични напади
Арнолд прес
Странично  рамо
Чуково
Разгъване за трицепс
Крънч колело х 30 в серия

Малко семки през деня
Вечерта парти
Много забавно се получи. То с тия прекрасни младежи няма как да е друго♥️
18.00-23.00- салата крактавица със сирене и половин мешана, пил филе на скара с варени каргофи, които не успях да изям, водка с фреш
После вкъщи, малка круша и ябълка селски

И успях да наврънкам децата да се снимат и трите плюс братчеда, че с техните тийнн и характерни срамове трудна история

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 02.10.20 11:46.

Днес
Шетане
Плаж 3 часа
8000 крачки
През деня глад
Вечерта пак в кварталната кръчма
Нещо много ми дойде мИсото последните две седмици, та постно
Салата краставица, шопска, грил тиквичка, варени картофи, водка с фреш
После на детската прощадка в 21.30
Любимато ми време за плащадки ?
Полюляхме се и вкъщи
30 гр царевичен”чипс”, червено стафидно грозде
Имх си компания на плажа

Здрасти,
3.10
Общо 10000 крачки
Ставане в 6,00
Кафе малкия на школа
9.00-11,00 разходка по пустия център. Уникално беше
Само дето заспивах права
12,00- мешана салата с козе сирене
19,00- на месечна сбирка на местната ни бирена партия. То пък сме едни бираджии. ?
Но..социалните контакти са важни
Аз си пих водката, салата с риба тон, гадни пържени картофи кьм шепа. Вкъщи 1 киндерче

4.10
Банкет на вила извън града
Взе да ми идва нагорнище. Малкия заспива прав вече и той ?
6.00 кафе
13,00-20,00 на маса. Аз пих розе със сода и лед. Не ядох. Нещо ми беше тежко
Чак в 21,30 вкьщи- 4 безгл принцеси запечени с кашкавал и сирене, 1/2 пьлн солен мьфин
В 23,00 заспах като пън

5.10
Влизам в седмичен график
7,00- алармата
9,30 кафе
Шетах,  бачках
Трен
4х8-12
Едностранно гребане
Сранични напади
Странични отпади
Отпади с преден кик
Предно рамо
Задно рамо
Бицепсово сгъване
Кик бек
Х 20 в серия
Цели коремни с тежест.
Обратни екстензии

Пазар
Хоум мейд суши
20.00- малко салата с риба тон, салата моркови по китайски, бая суши с пушена пъстърва и сурими , краставица и авокадо
малка водка
3-4 мини шоко оризовки

И тази седмица се очертава активна
Късметлия е моя мьж???

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1