ПРодължаваме с балета:
Лег 3х60,70,80,90,90,90.
По няколко леки с 32ката обръщания и изхвърляния от земя....може и мазолите да ми изчезнат.
Днес аха да затворя 200ката щипка с лявата и 250ката с дясната...е да речем ,че за дясната има още време,ма лявата е тамън скоро.
Пак много нежно,но от 10см поставка на краката:
Плие 7х10х70кг
Мнението беше редактирано от nervak на 09.09.20 12:15.
09.09.20
12:22
казано от nervak на 09.09.20, 12:14:
Пак много нежно,
Както се казва в рекламата: “Осмели се да покажеш нежност” :-)
Мнението беше редактирано от Dydo на 09.09.20 12:22.
казано от Dydo на 09.09.20, 12:22:
казано от nervak на 09.09.20, 12:14:
Пак много нежно,
Както се казва в рекламата: “Осмели се да покажеш нежност” :-)
Зае...и,то не е гъзурчене и нагласяне на кръста...
10 пъти по:
набиране подхват 3х20+кофи 3х50 ...общо за 17мин
Борческо въртене 5х10,15,20на ръка.
Преден клек 5х20,40,60.
Скатаване и балет....поне бирите са мъжки.
Защо ще имам свирепата МТ на трапеца от набиране и кофи?!
Днес 10-12 квадрата замазка...която си беше чиста бетонна плоча от 5 до 12тина см...че и сам си бърках до един момент...Пораздвижих се един вид.
казано от Гюлето на 12.09.20, 22:42:
Залагам на борческото вътре, като виновник за МТ ?
От това лекото ли??аз почти без почивка го правих...омекнал съм явно,поне да беше 5х5х...25 поне.
Преден клек 20х5х60 време 17мин.
Разгъване на машина 20х5х35 време 8мин
Бах кви стръмни стълби има тоя фитнес . ..
Малко размисъл за тези,дет си прокламират за равенство със зеленилките....вие може да си мислите ,че сте равни с тях...ма те ви имат за бактериите ,които се хранят с китовите лайна.
Та:
Кметът на Лондон, пакистанецът г-н Садик Хан, е решил да похарчи по забележителен начин парите на британските данъкоплатци, като наема комисия, която ще “преоцени диверситета” в Лондон по отношение на публични обекти като статуи, мемориали и имена на улици. Причината - огромен брой лондончани не се чувстват представени и не се разпознават в общественото пространство, посветено на британската история.
Тоест, Trafalgar Square, носещ името на голямата британска победа от времената на наполеоновите войни, спокойно може да стане “площад Пакистан”. Или пък световноизвестният Албърт мемориъл може да стане Исламабад. Или пък Биг Бен - джамия. Защо не? Как така британците ще се гордеят с историята си и ще посвещават най-красивите си мемориали и паметници на своите национални герои?
Дано светне някоя ламБа на зеленочерногъзоблизолюбците.https://l.facebook.com/l.php?u=https://twitter.com/mayoroflondon/status/1304429295046189058?s=21&fbclid=IwAR3hK_8zgWhAp4CfrU8Ht6ZN46riv6Z_yKg372r0dIQkvrjvIERC80hYVVU&h=AT0Xn3wRdwpO3IyVfar5mjwda5rh5de-I75Z43fZZe4pEAzChu7vuOtv7vE8UjSvGE0dfu0mwngmr87_z3fu7NLWTnHgHPjA56bY-w-B6O6SeGidOWHxVPmerRzS064hskOdnHGgT2k8kpACpUFalGYaZv3LZj8
Бе с либералния тероризъм няма оправяне.
Ей за тва не излизам никъде...тук спокойно казвам на мангала:
На теб ,кой ти каза,че може да ми говориш???
Мнението беше редактирано от nervak на 13.09.20 22:20.
13.09.20
23:16
Дори и да сметна, че има някаква доза истинност и морална издържаност в казаното, да се застъпваш за правата на най-големите колонизатори и поробители в световната история е....... Няма да помзвам епитет, щот та уважавам заради останалата част от личноста ти.
Англетата се самоизмиха.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 13.09.20 23:17.
13.09.20
23:17
Ти пък какво си се закъхарил за англичаните?
П.С. Барт ме е изпреварил.
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 13.09.20 23:18.
Викаш,това е само за англичаните???
Малко сте доста наивни.
Барт...ако не са Европата,щеше да готвиш в дупки в земята.
Всичко от тях е тръгнало,а не от някви зеленилки,които и колело не са изобретили до тяхното колонизиране,колкото и добре да сервират между другото.
Мнението беше редактирано от nervak на 13.09.20 23:36.
13.09.20
23:43
Запазвам си правото да откажа разговора.
Имам нигериец в кухнята, който е изключителен младеж.
И две ромки, които се трудят като луди.
Много повече от всеки шиб@н разглезен, л@йнян, прозрачен англеЗ.
Нерва, ти си най-голямото противоречие в живота ми.
Като те видя се усмихвам, а като пишеш откачам.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 13.09.20 23:47.
Лег 2х3х60,2х80,2х100,2х2х110,3х105
И по 5-6 изхвърляне и обръщане на ръка с 32ката.
Мнението беше редактирано от nervak на 14.09.20 17:51.
казано от Bart Simpson на 13.09.20, 23:43:
Имам нигериец в кухнята, който е изключителен младеж.
И две ромки, които се трудят като луди.
Много повече от всеки шиб@н разглезен, л@йнян, прозрачен англеЗ..
Не си разбрал за какво говоря,аз не съм казал че не работят,.а че искат права дет не им се полагат!
А прадстависи ъ у Враца площада да се казва Сюлейман Великолепни...щот турци в България има от 600г.)))И май си по зъл расист от мен,кат чета ангелизите как ги дефинираш))).
Мнението беше редактирано от nervak на 14.09.20 22:02.
15.09.20
01:16
Да има във Враца сюлейман е възпоменаване на поробител, по-скоро ти говориш за Ботев в Анкара, защото Пакистан е роба.
В Канада на индиянците им позволяват да правят и продават безакцизно вино и много други привилегии в опит да извинят Европата, в Австралия също.
И да, аз ненавиждам Англия и продуктовото и позициониране на 5 континента, но не заради елементаризъм като цвят на кожата или сексуално предпочитание.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.09.20 01:21.
Барт,аз скоро по-голяма толерастия в 3 реда не съм виждал.
Къв Пакистан???това нещо град ли е,страна ли е...Кой ще се извинява???,че са ги цивилизовали ли???че са били жалки и три мускета са били достатъчни да ги изтрият от земята....
В скоро време,ще вземат кучетата и кравите на пиадестал да сложат...че видите ли са експлоатирани хиляди години като са ги опитомили.
И да...не знаех,че има значение защо мразиш някого...примерно заради великата им история.
Мнението беше редактирано от nervak на 15.09.20 07:47.
15.09.20
08:48
.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.09.20 09:19.
15.09.20
09:14
Гавориш ми за развитие, а развиваш размисли достойни за ред нек от южните щати около 1820.
Направо си те представям:
Луизиански земевладелец на верандата на фермата с бараки за роби и коне, който с шайка страхливи старчета си слагат бели чаршафи на главите, палят кръст и на четвърти юли бесят по един клетник.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.09.20 09:16.
Не знам си коя година Ибн Ал не знам си какъв (арабски пътешественик) отива в степите, покрай волжските българи, разни руски племена и подобни. Влиза в една шатра и вижда как жената на вожда си чеше ш*ндата. С ужас разкрива, че тези хора се къпят само 1-2 пъти в годината. Имало е период в който ние сме били диваците, а те хората на културата и науката.
—-
Специално за Англия има много нелепи случаи.
Полицията открива тяло на момиче от арабски произход, захвърлено в канала. Откриват, че убиецът е бащата на момичета. Бащата разкрил, че момичето не е девствено и съгласно неговият си закон я е убил. Полицията и медиите потулват случая (за да не бъдат обвинени в расизъм) а мъжът е на свобода.
Всъщност има много такива случаи, в които полицията не прави нищо.
Англия се противопоставя над обрязването на жени. Но в същото време си затваря очите когато тази интервенция трябва да се извърши над определени етноси в страната.
В английските училища учат децата, че хомосексуализма е нещо нормално, но в смесени класове, отбягват тази тема. Какво правим в случая, учим едните деца, че хомосексуализма е нормално нещо, а на децата мюсюлмани казваме, че хомосексуализма е забранен. Нали не искаме да учим децата на мюсюлмани на толкова лоши неща.
Създават се много интересни казуси и нелепици, когато се мъчиш да угодиш на абсолютно всички. Има един термин “white guilt” който царува в момента в Англия.
Толерантност е всякакъв тип хора да работят, да учат и да са равни пред закона, независимо от етнос, раса и тн. Простотия е да сменяш имена на улици, да събаряш паметници (паметник- памет) или да потулваш криминални случаи, само защото на някой си дядо му е бил роб.
15.09.20
09:27
Нервак, като чета какви ги пишеш, май няма да одобриш и новите изисквания за класация на филми за Оскар.
казано от avitohol на 15.09.20, 09:21:
Полицията открива тяло на момиче от арабски произход, захвърлено в канала. Откриват, че убиецът е бащата на момичета. Бащата разкрил, че момичето не е девствено и съгласно неговият си закон я е убил. Полицията и медиите потулват случая (за да не бъдат обвинени в расизъм) а мъжът е на свобода.
Това със сигурност е истинска история и не е поредната расистка и хомофобска тъпотия.
15.09.20
09:28
Не знам си коя година Ибн Ал не знам си какъв (арабски пътешественик) отива в степите, покрай волжските българи, разни руски племена и подобни. Влиза в една шатра и вижда как жената на вожда си чеше ш*ндата. С ужас разкрива, че тези хора се къпят само 1-2 пъти в годината. Имало е период в който ние сме били диваците, а те хората на културата и науката.
Е разговорът тръгна за африканците и афроамериканците. Ясно е, че араби, Османска империя и т.н. стоят на съвсем друга плоскост исторически, държавнически, културно и приликата с първите им е от тук до Андромеда :-) А, че и при тия има извращения, спор няма.
Иначе нахалството да си налагат своите култури и виждания в чужда държава важи и за тия и ония. Май само ние, руснаци и такива тук около нас ще оцелеем от тоя наплив и ще запазим по някакъв начин идентичността си.
Чудя се на западните управленци, за чий ще се съобразяват с някакви пришълци. Създали са си държава и правила и който не му оттърва, да си ходи. Отишъл си някъде, приели са те, дали са ти работа, дали са ти възможност за по-добър живот, обаче наглостта ти няма край. Това е. Да си сърбат попарата, щом се притесняват някой да не ги нарекъл расисти, националисти и не знам си какви. До 50-100 години тия хора държави няма да имат.
казано от Brown Bomber на 15.09.20, 09:27:
Нервак, като чета какви ги пишеш, май няма да одобриш и новите изисквания за класация на филми за Оскар.
Полицията открива тяло на момиче от арабски произход, захвърлено в канала. Откриват, че убиецът е бащата на момичета. Бащата разкрил, че момичето не е девствено и съгласно неговият си закон я е убил. Полицията и медиите потулват случая (за да не бъдат обвинени в расизъм) а мъжът е на свобода.Това със сигурност е истинска история и не е поредната расистка и хомофобска тъпотия.
Honor Killing
In 2010, Britain saw a 47% rise in the number of honor-related crimes. Data from police agencies in the UK report 2283 cases in 2010, and an estimated 500 more from jurisdictions that did not provide reports. These “honor-related crimes” also include house arrests and other parental punishments.[150] Most of the attacks were conducted in cities that had high immigrant populations.[151]
15.09.20
09:43
Съдебната система е далеч от перфектна и винаги ще има подобни прецеденти, но доводите, че видиш ли ги е страх от расистки скандал са смехотворни.
Да, О джей Симпсън също го оправдаха понеже е черен, а не понеже са корумпирани.
15.09.20
09:51
Изобщо нямам съмнения, че тези психопати убиват децата си, но причина не е, че са черни, бели или пембени, а че са религиозни фанатици.
казано от Bart Simpson на 15.09.20, 09:14:
Гавориш ми за развитие, а развиваш размисли достойни за ред нек от южните щати около 1820.
Луизиански земевладелец на верандата .
За развитие не съм говорил.Казах,че без Европа щеше да готвиш в дупки , а аз да търкам кожи в Сахалин.
И да...тва за верандата ми е мечта...още от времето, когато прочетох на Стоу книжката ме глождиха съмнения,такава драма ли е )))).
казано от Brown Bomber на 15.09.20, 09:51:
Изобщо нямам съмнения, че тези психопати убиват децата си, но причина не е, че са черни, бели или пембени, а че са религиозни фанатици.
Така е фанатици...ма нека погледнем,кои са такива...пембени най-вече.
Апропо те в Германия покриха масковите изнасилвания преди 2години...извършени от фанатици пембени.
Мнението беше редактирано от nervak на 15.09.20 09:56.
От животът ми на острова, разговори с англичани, работа с всякакъв тип етнически и религиозни групи, съм стигнал до заключението, че има и доза цензура/автоцензура в страната.
За определени неща не се говори много-много, за да не се предизвикват търкания между общностите.
Никой не е казвал обратното.
казано от avitohol на 15.09.20, 09:56:
Никой не е казвал обратното.
Аз го казвам....най-много фанатици са пембените.
15.09.20
09:59
Разбира се, но да твърдиш, че ще оневинят всеки, който убие дъщеря си, защото не е спазвала родовите традиции е нелепо.
Моите впечатления от хората на острова са, че белите далеч не са толкова широкоскроени за каквито се представят.
15.09.20
10:01
Между другото, Нервак, като вчера каза, че едно колело не са измислили, взех да пиша в Чичко: “Изобретения в Африка” и системата автоматично ми преобразува фразата на “Изобретения в Америка” ....:-), макар вече да бях изписал цялата дума “Африка”. Зададох отново, ама никаква статия не ми излезе, нещо съществено да са измсилили тия, което да има поне някакво приложение в цивилизования свят.
И за да не бъда разбран погрешно - нищо против нямам към каквито и да е раси, националности и т.н. - нека да работят, да са щастливи и каквото си искат. Това обаче не изключва факта, че ако ги оставиш сами, са неспособни да си изградят нормална държава и да придават ценност след ценност. Ей го е ЮАР-оставиха им съградена държава, само от тях се искаше да продължат да я развиват или най-малкото да поддържат нивото......хайде дори леко да падне. А то вижте на какво я направиха. Това е типичен и показателен пример, че за да живеят добре следва да паразитират, т.е. да отидат някъде при вече изградени ценности и възможности, от които те само да се възползват. Било то като певци, танцьори, спортисти, актьори и др. подобни, където принципно им е основно силата.
Говоря разбира се каква е масовката, естествено има и много кадърни, амбициозни и надарени хора, които се реализират в много сфери на науката и бизнеса.
Мнението беше редактирано от Dydo на 15.09.20 10:15.
15.09.20
10:33
Имам малко преки наблюдения върху въпросните “англичани”, че хем и бъдещи медици...Еми няма такива свине, честно. Едва се сдръждам да не ги разстрелям от терасата някоя вечер и със сигурност няма да се сдържа, ако се случи да ги докопам на улицата...Пък нека да съм расист.
15.09.20
11:09
казано от nervak на 15.09.20, 09:53:
казано от Bart Simpson на 15.09.20, 09:14:
Луизиански земевладелец на верандата .За развитие не съм говорил.Казах,че без Европа щеше да готвиш в дупки , а аз да търкам кожи в Сахалин.
И да...тва за верандата ми е мечта...още от времето, когато прочетох на Стоу книжката ме глождиха съмнения,такава драма ли е )))).казано от Brown Bomber на 15.09.20, 09:51:
Така е фанатици...ма нека погледнем,кои са такива...пембени най-вече.
Апропо те в Германия покриха масковите изнасилвания преди 2години...извършени от фанатици пембени.
Да и във великите щати чисто бяла, обеси децата си за да прави секс с кучето си на спокойствие.
Или ще делиш хората на добри и лоши или ще живееш в духовна нищета.
15.09.20
11:18
За повече от пет години съм се убедил, че няма смисъл да се опитвам да ти обясня гледната си точка.
Но тук една сцена от “Гладиатор” седи много намясто.
Когато се бяха изправили римляните в началото и се готвиха за бой с германи, диваци.
Квинта каза:
-Защо хората не разбират, че ги завладяват.
-А ти, би ли, квинте?
Беше отговора.
За Африка има много за говорене, където излезе нещо ценно потичат реки от кръв.
Защо някой трябва да налага неговите идеали и “развитие”, наистина ли вярвате, че нашия свят е по-добър от на бушмените?
Нааистина ли вярвате, че в гетата на Рио и Ню Йорк живеят хора по собстяено желание????
Има поредица от клипове в you tube-True live heroes.
Знаеш ли колко от хората, които поставят в риск живота си, за да спасят другиго са от различен от твоя етнос????
Кой, подяволите си ти за да раздаваш място под слънцето???
Кой беше ти, че не се сещам, да съдиш???
Кой?
Винаги тайно съм се надявал да драматизираш убежденията си и да не си чак такъв, а просто да ти е интересно да си драскаш.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.09.20 11:29.