04.04.06
14:00
Тренирам вече 3 месеца,бицепса ми е 36 , теглото ми 80..и до сега не сам ползвал никакви лекарства....Приятел ми препоръча L - KARNITIN .. бихте ли ми обяснили за какво служи това..Има ли смисъл да взимам лекарства..от тях няма ли да надебелявам?..препоръчайте ми някое лекарство и ми пишете за какво служи, защото не съм мн на ТИ с тях :oops: :) От лекарствата по бързо ли се заяква, обаче се опасявам да не стана с тях “кух”, вместо мускули..,След всяка тренировка усещам ,че мога да повторя тренировката ,че не съм толкова изморен..да усилвам ли тренировката или да я оставя така както си е..... хубаво ли е да се натоватваме повечко по време на тренировка?...
Благодаря Ви предварително..
————————
Моля, пускайте темите си в правилните раздели!
vladimir.nikolov
Забрави добавките. Наблягай на естествената храна. Ако имаш чувството, че не си достатъчно уморен. Последни някоя тренировка от сайта.
ГРЕШЕН РАЗДЕЛ.
Aбе значи нии за което приказваме не са лекарства е приятел(хранителни добавки)има други работи които по принцип ги изполват в нашия спорт които са лекарства.Значи щом можеш да повториш трена напраи го по голям по обем повече упражнения,серии.Наблягаи на храната и тренировките и след 3-4 години напиши тема за твоите “лекарства” да ти кажем как да ги зимаш :lol:
04.04.06
23:55
От л-карнитина би трябвало да имаш повечко сила по време на тренировка и да се орелефиш.Аз лично не съм го пробвал,но ти казвам най-накратко какво може да очакваш от него.А и карнитина не е лекарство,а хранителна добавка-това е нещо,което само може да ти помогне,а не да ти навреди :wink: