04.04.06
14:24
ако така се казва де... :oops: Пиша за мускулите които се падат малко под гьрдите...
Който ме е разбрал да каже с кои упражнения мога да ги тренирам и по спецялно как да ги направя по големи ( с тежести ли става?)
Мерси! :)
04.04.06
14:45
Изглежда говори за триъгълничето, което се образува м/у гърдите и горната част на коремните мускули-нали се сещате как при някои гърдите са по-квадратни а при други се появява точно едно такова триъгълниче къдет нищо няма отгоре :) Таа,според мен питаш как да си оформиш гърдите в долната част,а не някакъв нов мускул :wink:
Слънчевият сплит, ако не се лъжа е гръдната кост където няма мускули, а под гърдите са коремните мускули. Сигурно имаш предвид горната им част, за да се виждат трябва да нямаш никакви мазнини...
04.04.06
18:01
ее вие ме хванахте за ебавка,направо ми закопахте егото :cry:
http://www.xercises.info влезте там в галерия >Кевин Левроне> от там седмата снимка от ляво на дясно
Точно тези мускули от коремните мускули в ляво
Май се е пообъркал нещо
прав си,малко сьм се пообьркал :wink:
Еми тогава да прай кофи или обратен наклон с лост(дъмбел).
кофа си имам и сьм доволен от нея :P
Неразбрах много дали това за което говоря е мускул или са кости несьм у4ил анатомия още.... Аиде вижте за какво говоря и изкажете мнение без да се ебавате... :oops:
Живи и здрави!
05.04.06
00:35
Предполагам имаш предвид надребрените мускули.Еми до колкото знам можеш да ги тренираш с тва упражнение ама не знам как се казва.Това дето се накланяш настрани за да ти се скрият любовните дръжки :lol:
Хаха очаквам тва да е в бисерите :lol:
05.04.06
10:10
хаха Добре разбрах за кое упражнение говориш :wink:
Ако говориш за ребрените мускули - упражнението за теб е пуловер :)
Ако говориш за паласките - Вдигане от вис, накраняне с дъмбел и много кардио за такова яко изчистване.
05.04.06
12:45
Добре,мерси че разбрахте за какво ви говоря... :wink:
Само да ти поясня какво е сплита за който питаше ..Това е кухина точно под гърдите и най горния коремен мускул там няма грам мускул и сякакъв вид дори лек удър ще те остави без дъх понеже ам е почети незащитено място..ТОва място предимно го знаят хора занимаващи се с карате и др такива стилове...
ПРобай да си нацелиш това място и се натисни там да видиш за какво ти говоря ;)
А това за което ти питаш е за паласка ;) мн трудно се постига но с усилия ще стане Успех ;)
иачетох “многоумните” ви мнения и никой не спомена че можеби момчето говори за зъбчатият мускул,но трябваше веднага да го сръфате,а имаше една тема за етиката в залата(смеххх)
пич ще ти дам съвет от моя опит(пресен от тази седмица)в понеделник правих кофчки(кофи) с тежест и веднага на следващият ден -мускулна треска,точно там където казваш ти,триъгълника малко под гърдите встрани.пробвай и кажи какво се е получило.
Само да ти поясня какво е сплита за който питаше ..Това е кухина точно под гърдите и най горния коремен мускул там няма грам мускул и сякакъв вид дори лек удър ще те остави без дъх понеже ам е почети незащитено място..
мойто момченце,слънчевия сплит не е “едно кухо място” там под коремния мускул а е пресечна точка на нерви-нервен възел
Изтрих 8 мнения от темата. Като не знаете какво Ви питат и не можете да отговорите, не нападайте питащия.
manson
06.04.06
12:27
Статик, ти ме разбра наи добре. Точно за това място говорех ( пишех ).
Ще го пробвам това с кофите но не ми е ясно да хвана като за трицепс или като за гьрди.... Но май няма голямо значениел
п.п А тези който не са ме разбрали може би аз несьм обясник както трябва.За напред ще гледам да се изразявам като хората :wink: :roll:
Благодаря за мненията!
06.04.06
13:41
[quote author=“StronG™”]Статик, ти ме разбра наи добре. Точно за това място говорех ( пишех ).
Ще го пробвам това с кофите но не ми е ясно да хвана като за трицепс или като за гьрди.... Но май няма голямо значениел
п.п А тези който не са ме разбрали може би аз несьм обясник както трябва.За напред ще гледам да се изразявам като хората :wink: :roll:
Благодаря за мненията!
хвани като за гърди
точно там усещам ебаси разцепването
06.04.06
14:15
Така и направих.... Наистина се натоварва много това място, ако утре сьм с мускулна треска значи ще продьлжавам да си го правя... :)
[quote author=“Static”]иачетох “многоумните” ви мнения и никой не спомена че можеби момчето говори за зъбчатият мускул,но трябваше веднага да го сръфате,а имаше една тема за етиката в залата(смеххх)
пич ще ти дам съвет от моя опит(пресен от тази седмица)в понеделник правих кофчки(кофи) с тежест и веднага на следващият ден -мускулна треска,точно там където казваш ти,триъгълника малко под гърдите встрани.пробвай и кажи какво се е получило.
Само да ти поясня какво е сплита за който питаше ..Това е кухина точно под гърдите и най горния коремен мускул там няма грам мускул и сякакъв вид дори лек удър ще те остави без дъх понеже ам е почети незащитено място..
мойто момченце,слънчевия сплит не е “едно кухо място” там под коремния мускул а е пресечна точка на нерви-нервен възел
Изтрих 8 мнения от темата. Като не знаете какво Ви питат и не можете да отговорите, не нападайте питащия.
manson
Кво значение има кво е важното ,е че не е защитено място и боли адски много ;)..Незнаех ,че е някви нервни там присичания !1