действието с китката... :)

Темата е заключена.
ST

05.04.06
12:59

Предполагам се досетихте за какво говоря  :P Като бях вьв фитнеса днес подочух че
чикийте помагали при билдьрите но неразбрах за какво помагат точно.Малко глупав вьпрос но немога да се сдьржа  :wink:

п.п Сложих тази тема в Упражнения защото ми се стори наи удачно  :roll:

05.04.06
13:04

Хахахахахахаххахахахаахаххаха. Пак си слушал глупости или по-скоро шега от нечия страна.

ST

05.04.06
13:06

Така си помислих и аз, но как да не питам  :wink:

05.04.06
13:09

[quote author=“StronG™”]П
п.п Сложих тази тема в Упражнения защото ми се стори наи удачно  :roll:

Няма проблем сигурен съм че ще бъде приместена в бисерите  :lol: . Обаче братле ти имаш доста странни методики на трениране. Гледам напускал си теми “Врат”, “Слънчев сплит”  а сега и “Чик*и” тва всичко останало толко ли е добре развито, че за тия неща питаш :) 
п.п- очаквам следващата тема с нетърпение! Може би за мускулите зад ушите

ST

05.04.06
13:16

Тва за ушите наистина е интересно... :wink:
Несьм перфектен но, мисля че детайлите са важни,пьк и все някои трябва да пита за такива глупости с риск да му се смеят  :)
Живи и здрави!

MR

26.04.06
15:48

сигурно са говорели че се вдига тестостерона  :wink: ... може и да е истина!... ми кво прасваш си една и отиваш на зала  8)

IN

26.04.06
22:18

[quote author=“StronG™”]Тва за ушите наистина е интересно... :wink:
Несьм перфектен но, мисля че детайлите са важни,пьк и все някои трябва да пита за такива глупости с риск да му се смеят  :)
Живи и здрави!

Хехех ...”не съм перфектен,ама...”.Ей да ти имам самочуствието :D
Не ги слушай ...разбира се че трябва да се обръща внимание на детайлите...а и чикиите не са детайл...те са си цяла основа на бодибилдинга :lol:

26.04.06
22:29

[quote author=“PowerWave”][quote author=“StronG™”]Тва за ушите наистина е интересно... :wink:
Живи и здрави!

Хехех ...”не съм перфектен,ама...”.Ей да ти имам самочуствието :D
Не ги слушай ...разбира се че трябва да се обръща внимание на детайлите...а и чикиите не са детайл...те са си цяла основа на бодибилдинга :lol:

всички големи бодибилдери са си били чикии нон-стоп и тва им е помогнало да направят такива големи мускули
ха-ха половината са били чикибойци хаахахха

26.04.06
22:30

Темата е СПАМЕРСКА , Вземете се осъзнайте малко и не пускайте глупави теми !!!
ASTOR

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1