04.04.06
23:37
Къде тренира Христомир Христов?
Ако не се лъжа Ицо си тренира в неговата зала в Велико Търново-manson май тренираше там.Той може да каже със сигурност
05.04.06
15:53
Потвърждавам :wink:
05.04.06
17:32
Потвърждавам :wink:
Има ли напредък или си е същия.?
05.04.06
17:37
Ами не мога да го преценя. Пък и като няма толкова зоб, спада все пак. Як си е още ако това питаш :) Ще ги мачка скоро :))
[quote author=“manson”]Ами не мога да го преценя. Пък и като няма толкова зоб, спада все пак. Як си е още ако това питаш :) Ще ги мачка скоро :))
Имаш ли предства да ли ще излиза на Европейското, и съответно на квалификацията (след 10 дни) и Балканското, преди това?
05.04.06
17:58
Доколкото знам ще излиза на 15 април в Пловдив, а после на Европейското :roll:
Ще го гледам начи. Има късмет, че първия път смъкнах малко и ни се разминаха категорийте иначе голям бой да е ял :lol: .
Майтапа на страна, добре че успях да сваля иначе какъв срам да съм брал до него :oops: .
Пък и като няма толкова зоб, спада все пак.
Еми все пак на Европейските и Световните има допинг контрол и трябва да се съобразява с това.
05.04.06
18:12
Къде точно в Пловдив знае ли някой?
супер баба ми живее в пловдив и мисля да утида да гледам кажете точно каде ще е и от колко часа?
[quote author=“realityman”]Къде точно в Пловдив знае ли някой?
В ” Стефан Кираджие ” ще е на 15 април , начало 16,00.
И аз ще съм там. Ще се постарая да предоставя снимков материал за форумците :wink: Ако някой иска може да се видим да обменим опит :wink:
06.04.06
08:53
оффтопик: който ще ходи да си напише бб-тийм на челото да се разпознаваме :)
[quote author=“diksi”][quote author=“realityman”]Къде точно в Пловдив знае ли някой?
И аз ще съм там. Ще се постарая да предоставя снимков материал за форумците :wink: Ако някой иска може да се видим да обменим опит :wink:
Аз днес си взех билет - на 8ми ред съм. Ако има други , които ще идват да се съберем някъде или нещо от сорта .... :D
07.04.06
15:39
каква цена е билетът?
[quote author=“Mushmurok”][quote author=“diksi”][quote author=“realityman”]Къде точно в Пловдив знае ли някой?
Аз днес си взех билет - на 8ми ред съм. Ако има други , които ще идват да се съберем някъде или нещо от сорта .... :D
Темата стана доста офтопик.
Аз съм на 9 ред!
The_scouser , билета струва 4 лева.
ЕДИТ: Уредих фотоапарат. Да знаете, че ще има снимки за форумците. :wink:
ЕДИТ2 : Само не разбрах Христомир като състезател ли ще участва или като гост-позьор?
[quote author=”Чукундур”]Ще го гледам начи. Има късмет, че първия път смъкнах малко и ни се разминаха категорийте иначе голям бой да е ял :lol: .
Майтапа на страна, добре че успях да сваля иначе какъв срам да съм брал до него :oops: .
Пък и като няма толкова зоб, спада все пак.
Еми все пак на Европейските и Световните има допинг контрол и трябва да се съобразява с това.
А един приятел сега ще излиза на квалификациите и за да не е в категорията на Христомир, се качва в по-тежката - до 90кг (а той горкия е само 85)!
Темата е свързана с Христомир, а понеже той ще бъде на този турнир предполагам, че може малко да се отнесем без да пишем нова тема ... билетите са от 6, 5, 4 и 3 лева. И аз смятам да снимам - ще има доста снимков материал :D Кой друг ще ходи ?
[quote author=“Mushmurok”]Темата е свързана с Христомир, а понеже той ще бъде на този турнир предполагам, че може малко да се отнесем без да пишем нова тема ... билетите са от 6, 5, 4 и 3 лева. И аз смятам да снимам - ще има доста снимков материал :D Кой друг ще ходи ?
аз съм там. :lol: На место ли се купуват билетите?
Има ли официален сайт с повече инфо,ако не аз ходя в Масъл Арт ще разуча...на 5 крачки плакат. :wink:
Каква е разликата между местата с билети от 4 и от 3 лв,щото смятам да си зема билет за 3 лв?
[quote author=“a8n”][quote author=“Mushmurok”]Темата е свързана с Христомир, а понеже той ще бъде на този турнир предполагам, че може малко да се отнесем без да пишем нова тема ... билетите са от 6, 5, 4 и 3 лева. И аз смятам да снимам - ще има доста снимков материал :D Кой друг ще ходи ?
аз съм там. :lol: На место ли се купуват билетите?
Има ли официален сайт с повече инфо,ако не аз ходя в Масъл Арт ще разуча...на 5 крачки плакат. :wink:
Каква е разликата между местата с билети от 4 и от 3 лв,щото смятам да си зема билет за 3 лв?
Разликата е в отдалечеността от сцената ... на балкона и най-отзад са 3лв , ако можеш вземи си от 4лв място 8-9-10 ред. Мен още ме е яд, че се изкръндцих за 1лев и не си взех по-предно място от 5лв
Темата стана доста офтопик.
Пука ти. Нали ми отговорихте вече :D
Искам снимки! Като гледам, доста хора се събирате, жалко че нямам възмоцност и аз да дойда.
14.04.06
14:24
и аз ще ходя с билет от 4 лв