13.01.21
13:16
Здравейте,
Въпреки че съм от групата на родените през 1990г, не съм сигурна какво се очаква да пиша, но в целите за тази година си имам 2 неща - да правя нови неща и да си изградя план при тренировките. Смятам че с регистрацията ми тук успявам да постигна и двете. Относно тренировките ще се забавлявате много колко са хаотични и нелогични, но давам най-доброто от себе си и надявам се да намеря и някоя друга идея за трениране и тук.
Хубавото е че нямам какво да свалям, но пък нямам един оформен мускул, който да си харесвам. :D
Какви тренировки направих през тази година:
- тичане 3 км - през 1 ден
- йога за тонус - почти всеки ден
- други тренировки - няма последователност за момента, но работя върху това
Темата беше редактирана от Krisi на 22.01.21 22:19.
15.01.21
11:27
Вчера се раздвижих с 7км разходка навън, имах план да тичам, но снега малко ме отказа. Днес започнах със сутрешна тренировка вкъщи и съм много доволна. Имам нова цел за следващите 90 дни, но да видим как ще потръгне и ще пиша отново.
19.01.21
14:46
Последните няколко дни не стигнах да пиша, че имах доста задачи на работа, но това не означава, че съм пропускала тренировка - йога или друго раздвижване. Междудругото йогата, която правя не е фокусирана върху техники за дишане, а по-скоро върху различни типове упражнение. :) Почти всеки ден доближавам 10 К крачки, а уикенда ги и надвишавам, което пак ми могло да влезе в графата за раздвижване.
Междудругото видях, че две дами са ми чели писанията и това ме зарадва искренно, защото не очаквах. :D
Усмихната седмица на всички. :)
23.01.21
19:44
Здравейте,
Днес включих вече и силова тренировка в програмата си. Имах гоблет клекове, планински катерач, разгъване с ластик. За част от упражненията съм сигурна, че не ги правя по най-правилния начин, но гледам клипчета и се надявам с практиката да ги подобря. ?
26.01.21
14:29
Почнах да следвам едно от програмите за средно-напреднали жени, качена от Митко във фейсбук групата. Много съм доволна, защото успявам да натоваря цялото тяло, че имам и мускулна треска на следващия ден. :D Според мен обаче не правя всички упражнения правилно, тъй като усещах неприятна болка в горната част на гърба, в деня след като почнах с упражненията. Трябва да се опитам да се видя какво точно правя.
26.01.21
14:54
Здравей! ?
Снимай се и после гледай какво си правила. А може и да качваш в дневника - все ще има кой да ти даде насоки. ?
Ето тук можеш да намериш обяснения/показани движенията.
?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.01.21 14:55.
27.01.21
11:39
казано от Т. Тодорова на 26.01.21, 14:54:
Здравей! ?
Снимай се и после гледай какво си правила. А може и да качваш в дневника - все ще има кой да ти даде насоки. ?
Ето тук можеш да намериш обяснения/показани движенията.
?
Много благодаря за линка към обясненията. Със сигурност ще го разгледам, не знаех за него. Относно снимането съм си го мислила и аз, така че ще пробвам да направя видео. Хубав ден. :)))
31.01.21
12:17
-Румънска тяга с дъмбели 3х10
- Гребане с дъмбели от наведен стоеж 3х10.
-Отпади с дъмбели 3х10
-Лицеви опори върху повдигната повърхност(легло) 3х8
-Разтваряне на бедрата от страничен лег 4х10
-Коремни преси 3х10
Трябва да си взема дъмбели с по-голяма тежест, защото едните са ми много леки, а другите трудни. А лицевите ми опори са бледо копие на истински. Много зле.
31.01.21
12:18
-Румънска тяга с дъмбели 3х10
- Гребане с дъмбели от наведен стоеж 3х10.
-Отпади с дъмбели 3х10
-Лицеви опори върху повдигната повърхност(легло) 3х8
-Разтваряне на бедрата от страничен лег 4х10
-Коремни преси 3х10
Трябва да си взема дъмбели с по-голяма тежест, защото едните са ми много леки, а другите трудни. А лицевите ми опори са бледо копие на истински. Много зле.
18.02.21
16:44
Здравейте,
Упдейт за днес - започнах с една групова тренировка в зала - високо интензивно кардио е, комбинация от таебо, бокс и пилатес. Не е лоша, но смятам, че ми трябва друг тип тренировка. Приятна е, но ще търся нещо друго следващия път. ?
19.02.21
08:52
Тази сутрин се събудих рано и започнах деня с плуване, не бях ходила от година и за 1 час в басейна направих много по-малко дължини от преди, но пак беше добро събуждане. :)
20.02.21
18:54
Днес се събудих доста рано и успях да свърша всички занимания по подреждане и чистене, след което ходих на спининг, сутрешна доза кардио, много съм доволна. Ще видим утре дали ще имам мускулна треска. ?
21.02.21
17:37
Днес времето позволяваше тичане и направих едни 3 км следобяд. Поне беше раздвижване след палачинките сутринта. ?
22.02.21
13:21
Сутринта плуване един час, малко по-добре от преди, но още не е на едно дори средно ниво. ?
Хубава седмица на всички. ?
23.02.21
11:53
3 км тичане сутринта, но мисля следобяд да пробвам и някаква тренировка в зала. Да видим дали няма да си сменя намерението, но с хубавото време съм се надъхала за спорт. ?
24.02.21
21:50
Днес бях до залата и тренирах основно долна част. Правя клекове и упражнения, които преди съм правила, но за съжаление първо трябва да запомня всяка една машина как се казва ?, че да мога да ги опиша в дневника. Скоро трябва да си разнообразя и упражненията, че тези в момента са доста основни.
Хубава вечер на всички. ?
25.02.21
11:55
Сутринта плуване на Овъргаз един час и ставам много заредена след това. Денят става доста по-приятен и дори 10 часовото седене пред лаптопа, ми се струва една идея по-леко. :)
01.03.21
09:05
Сутринта започна пак с плуване на Овъргаз. Уикендът си бях вкъщи, че баба ми имаше рожден ден и много ядене, торти и тн, но се заредих с много положителни емоции. Успешна седмица на всички.