За лег през сутрин

04.08.04
17:06

Мом4ета как мислите , 4е би се отразила една такава тренировка :
Зна4и през сутрин да се прави лег като имате предвид , 4е се тренира ве4ер от 18:30 ( 2дни тренировка 1 ден по4ивка ) . Целта от лег-а през сутрин е да се вастановя от 3-4 месе4на палза от лежанката  както така и за вастановяване на предишната сила и горница . Като имате предвид ,4е непадам под 200 г протеин на ден + по4ивката не под 9 4аса сан .

04.08.04
17:23

Ами незнам,познавам един който правеше подобна тренировка,ама сега не може да вдигне и дьмбел,щото рамото му даде фира.Така че си направи добра сметка.Лично аз тренирам само сутрин и си го правя лега без проблем,поне през 3дни,а в последно време и на 1седмица.Това е голяма група и трябва все пак да се вьзстанови.Ти си знаеш де.Щом нямаш проблем си бльскай.Успех

SH

04.08.04
18:44

Аз не виждам проблем ако праиш 3 пути лег за една седмица,но не триабва да се прекалиава с допулнителни опражнения защото ще претренираш.Трибойските програми включват всеки ден клек,лег и мъртва тиага.

05.08.04
00:15

И аз така сам го мислил мом4ета . Знам за трибойците но те прават 3 от 3 с 85-90 %-та от макса . Дали да по4на да права лег през 2 сутрини в 10 серий в диапазон от 5-10 повторения ? Неква препорака  / цела сила и стегане на гардите и долната 4аст има малко неуформеност смисел не е стегната както трябва

SH

05.08.04
14:50

Тиа стратегията на Павел Тсатсолайн е подобна 10 серии ма от 3-5 повторения.Повече повторения ще доведат до претрениране ,а и ниама да има голиам ефект за сила.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1