07.04.06
16:12
Абе според вас задължително ли е след трен. освен суроватката да вкарвам и 50тина грама декстроза или нещо друго сладко?В смисъл това ще помогне ли за по добро възстановяване,защото доколкото знам трябва да се запълнят гликогеновите депа или нещо такова...
07.04.06
16:13
[quote author=“raubtier”]Абе според вас задължително ли е след трен. освен суроватката да вкарвам и 50тина грама декстроза или нещо друго сладко?В смисъл това ще помогне ли за по добро възстановяване,защото доколкото знам трябва да се запълнят гликогеновите депа или нещо такова...
дам правилно си разбрал
мн обсъждана тема е това
07.04.06
16:17
Добре де се пак ако след сяка тренировка зимаш по 50 грама декстроза се пак няма ли да има опасност от диабет.Пил съм така няколко пъти и ми беше супер сладко :wink:
07.04.06
16:20
Еми и на мене ми е много сладко ама търпя кво да се прави....
Ама се чудя има ли смисъл секи път да го правя тва щото честно казано ме мързи да мъкна и декстроза в залата :wink:
07.04.06
16:20
[quote author=“raubtier”]Добре де се пак ако след сяка тренировка зимаш по 50 грама декстроза се пак няма ли да има опасност от диабет.Пил съм така няколко пъти и ми беше супер сладко :wink:
нем няма никаква опастност
07.04.06
17:51
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“raubtier”]Добре де се пак ако след сяка тренировка зимаш по 50 грама декстроза се пак няма ли да има опасност от диабет.Пил съм така няколко пъти и ми беше супер сладко :wink:
нем няма никаква опастност
От къде си толкова сигурен. Има хора с вродена повишена кръвна захар и те са предразположени към диабет. И при тях периодичното приемане на сладки работи много лесно може да доведе до усложнение - диабет. А диабета най-малкото ще прецака всичко, защото сумати храни са забранени, а не само сладките работи както си мислят повечето хора. Да не говорим за това колко е опасна самата болест. Учителката ми по география почина от диабет преди няколко дена.
07.04.06
18:24
И аз как да знам дали съм предразположен към диабет...
Май трябва да се разкарвам до болницата... :?
07.04.06
18:40
[quote author=“PowerWave”]И аз как да знам дали съм предразположен към диабет...
Май трябва да се разкарвам до болницата... :?
Симптомите на диабета са лесно уморяване, жажда и често уриниране. Ако имаш подобни симптоми отиди на изследвания и ако имаш ацетон в урината значи си диабетик. Ако е в по-малки количества значи с в преддиабетно състояние демек предразположен си към диабет
[quote author=“raubtier”]Добре де се пак ако след сяка тренировка зимаш по 50 грама декстроза се пак няма ли да има опасност от диабет.Пил съм така няколко пъти и ми беше супер сладко :wink:
Аз досега не съм пил и не съм убеден,че е много добре,особено ако лесно качваш мазнини.По-добре яж,вместо да се пълниш само със захар.