Too Little, Too Late

Прескочи до:

26.07.21
11:32

казано от Boby_ на 25.07.21, 16:34:

Яд ме е, че не намерих за нужно да си взема халките и ластиците с мен.

Трябва да те е яд. Могат да заместят почти всичко.

казано от Boby_ на 25.07.21, 16:34:

Малко се изненадах, че не ми беше безкрайно лесно да направя 100 клека и 50 лицеви в интервал със собствено тегло.

Много ясно, че ще е така. Фазата на усилие значително по-дълга от почивката.

26.07.21
21:02

26.07.2021 г.

Без тренировка

Добавки:
1. Към 7 - 1 гр магнезий бисглицинат, 5000 IU витамин Д3 (през ден).
2. Преди лягане (план)  - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.

Обобщение за деня:
Сутринта все пак получих одобрение да си плащам месец за месец за залата и направих карта за мен и за щерката. Неудобството е, че трябва да си буквам онлайн часове за тренировки, но аз така или иначе си ги планирам предварително между срещите през деня, така че реално нищо не се променя. Уредих си и гараж за колата срещу не особено приятна сума, но поне няма да я мисля през деня.
След работа ходихме с щерката да търсим Mediamarkt да купувам рипийтър, че апартаментът е на два етажа и горе в нейната стая почти не стига сигнал. На връщане минахме през супермаркет от веригата Auchan - отдавна не бях виждал по-голям. Нито в България, нито в Швеция съм виждал нещо дори близко по размер. По-скоро беше сравним с някое лондонско Tesco. Зарадвах се - първото място в Португалия, на което си намерих глава целина да си сготвя утре супа топчета. Да, ама не било толкова лесно. Зеленчуците не се мерят на касата, а предварително в тяхната си зона, както беше едно време в ранните години на големите вериги в България. Касиерът ни не говореше дума английски, а явно целината не е популярна тук, така че не знаеше и как е целина на португалски. Имахме и още два-три такива артикула (пащърнак дори не пожелах да се наемам да обяснявам какво е). Предложиха ни учтиво да се връщаме през огромния магазин до зеленчуковия щанд и да си ги търсим кое как е на португалски, докато ни чакат хората на опашката. Е, утре няма да ям супа топчета или ако ще я ям, ще е без целина и пащърнак.

26.07.21
21:28

казано от Boby_ на 26.07.21, 21:02:

Зеленчуците не се мерят на касата, а предварително в тяхната си зона, както беше едно време в ранните години на големите вериги в България.

В Кауфланд още така си процедират ? Явно е било доста отдавна, щом имам само бегъл спомен по други вериги да съм мерил нещо.

26.07.21
23:09

И Била.

27.07.21
13:43

27.07.2021 г.

Тренировка Б

Загрявка.

Работни серии:
  1. Мъртва тяга  (през 10 секунди) - 12х2х130 кг.
  2. Раменна преса с дъмбели от стоеж с успореден хват с редуване на ръцете (през 10 секунди) - 12х2х22+22 кг.
  3. Гребане с трап-бар от земя (през 10 секунди) - 12х2x~100 кг.
  4. Кофички на халки с доп. тежест (през 10 секунди) - 12х2х10 кг.

Допълнителни упражнения:
  5. Повдигане крака от вис (toes to bar) - 7, 5

Разтягане за тренираните мускули и сухожилия.

Обобщение за тренировката:
Чисто време за интервалите - 18:23 мин.
Общо време за тренировката - 24:18 мин.

Първа тренировка в новата зала. Ще ми трябва време да свикна обратно с гладките китайски лостове с нестандартна дебелина и ръждата. Залата има само едно място за клек и едно за тяга и няма да мога също да си оставям натоварени уредите, докато свърша интервала, което пък значи по-дълъг преход.

Положително:
- Успоредката беше заета, затова пробвах кофи на халки - никакви проблеми. Даже май трябва да се върна на 15 кг.
Отрицателно:
- Бавно, тежко, потно.

Добавки:
2. Преди лягане (план)  - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.

Обобщение за деня:
Върнах колата на Херц - те си ме одраха за допълнителната застраховка като за цял месец, но все някое евро ще се спести. Ще се пробвам да букна друга, като в краен случай ще карам без кола, докато взема служебната. Чувал съм, че хора оцеляват и в градския транспорт.

27.07.21
13:50

казано от Boby_ на 27.07.21, 13:43:

Чувал съм, че хора оцеляват и в градския транспорт.

Не го вярвам.

28.07.21
19:54

28.07.2021 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
В цената на картите за фитнес ни влизаше и оценка на здравословно състояние. Бях скептичен, но се оказа доста сериозно нещо - от общ преглед за дисбаланси от кинезитерапевт през много подробен анализ на някаква сложна машина на принципа на импеданса до VO2 max с една миля кардио.
Както и очаквах, нещата не изглеждат добре по отношение на висцерално затлъстяване. Трябва да променя диетата и да намаля значително бирите. Което не е новина за мен, разбира се, само дето е тъпо да се налага някой да ми го каже.

29.07.21
07:59

Стига де....все бирата виновна.
Мезетата са ключа от палатката.

29.07.21
09:28

казано от nervak на 29.07.21, 07:59:

Стига де....все бирата виновна.
Мезетата са ключа от палатката.

А най-вече количеството в моя случай. :)

29.07.21
17:42

29.07.2020 г.

Тренировка А

Загрявка.

Работни серии:
  1. Преден клек (през 10 секунди) - 12х2х100 кг
  2. Избутване на прав лост от лег с раменен хват (през 10 секунди) - 12х2х100 кг
  3. Набирания с тесен надхват с доп. тежест (през 10 секунди) - 12х2х5 кг
  4. Борческо въртене с дъмбели (през 10 секунди) - 12х2х18+18 кг

Допълнителни упражнения:
  5. Чуково сгъване с дъмбел - 6х28, 4х28 кг

Чисто време за интервалите - неизвестно.
Общо време за тренировката - 27:54 мин.

Някак успях да си рисетна таймера на телефна, преди да си запиша времето. Запомних само общото време. Така и така беше толкова бавно, че няма особено значение. :)

Положително:
  - Без болки днес.

Отрицателно:
  - Още се ориентирам в новата зала. Има само една силова клетка за клек и това може да стане проблем в бъдеще. Няма и удобно място за набиране с тесен надхват, затова пробвах с неутрален, но след 2-3 подхода усетих дискомфорт в лакътя и смених на тесен с три пръста (толкова мога да събера). Голямо мачкане на кутретата ще е...
  - Отвратителни китайски лостове. Разглезил съм се с нови Елейко за последните пет години, но ще се свиква пак на калпавото - не е като да имам голям избор. :)

Добавки:
1. Към 7 - 1 гр магнезий бисглицинат, 5000 IU витамин Д3 (през ден)

Обобщение за деня:
Няма какво да разказвам - наложи се да избирам между тренировка и обяд...

30.07.21
20:37

30.07.2021 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Много натоварен ден - срещи, интервюта. Не ми остана време да обядвам и спонтанно реших да го карам на фастинг. Не стана много дълъг - около 19 часа, но все е нещо.
За сметка на това надвечер хапнахме с щерката на едно ливанско ресторантче, което отдавна съм си набелязал. Баба гануш, хумус, пилешка и телешка шаурма (или както там се казва точно на български), плоски питки... Замина и фастинг, и всичко.

31.07.21
15:40

31.07.2021 г.

Тренировка Б

Загрявка.

Работни серии:
  1. Мъртва тяга  (през 10 секунди) - 12х2х130 кг.
  2. Раменна преса с дъмбели от стоеж с успореден хват с редуване на ръцете (през 10 секунди) - 12х2х22+22 кг.
  4. Кофички на халки с доп. тежест (през 10 секунди) - 12х2х15 кг.

Допълнителни упражнения:

Чисто време за интервалите - 18:16 мин.
Общо време за тренировката - 21:16 мин.

Положително:
- Продължавам с кофите на халки без негативни усещания в лакътя. Внимавам хватът да е с права китка, за да няма напрежение в лакътя. Вдигнах тежестта - сега е същата, каквато беше на успоредката.
- Май ми е лека раменната преса с 2х22. Усещането в края не е като на другите упражнения и изобщо не ми се налага да променям темпото. Ще кача другият път на 2х24. 

Отрицателно:
- Не мога да ползвам магнезий, а лостовете са гладки, дебели и се въртят непредвидимо. Това води до доста неприятни изненади на тягата, особено в последните подходи, като ми се изпотят дланите. Не изпускам, но явно нещо съм развалил формата и кръстът ми подсказва ясно, че трябва да внимавам повече. Не е нещо сериозно, но е неприятно.

Добавки:

Обобщение за деня:
Мислехме да ходим на плаж днес, че миналия уикенд не успяхме, но май пак няма да стане - не е много облачно, но е доста хладно (22-23 градуса) и много духа. Атлантическият не е нито Черно, нито Средиземно море (какво прозрение само, а?). Утре ще е малко по-топло, та може все пак да стигнем. За днес ще остане разхода в центъра.

А аз съм в рая на доматите!

31.07.21
19:42

А течен магнезий не можеш ли да ползваш?
Той не цапа и не пада от ръцете.

31.07.21
21:04

казано от nervak на 31.07.21, 19:42:

А течен магнезий не можеш ли да ползваш?
Той не цапа и не пада от ръцете.

Аз така или иначе течен ползвам. Пада от гърлото на шишенцето, като засъхне.
Като питах онзи ден, с половин уста ми казаха, че може, ама трябвало добре да си почиствам после. Ще пробвам следващата тренировка, пък ще си покаже. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 31.07.21 21:25.

31.07.21
21:29

Следобедната разходка беше ей такава...
Който не е бил в Лисабон, препоръчвам едно бързо отскачене за няколко дни.

П. П. Каквото и да си говорим, COVID има и други отражения. Като идвах преди няколко години, площадът на търговията изобщо не изглеждаше така, а по-скоро като почернял от мравки.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 31.07.21 21:30.

31.07.21
22:11

казано от Boby_ на 31.07.21, 21:04:

Като питах онзи ден, с половин уста ми казаха, че може, ама трябвало добре да си почиствам после)

Ем що питаш?
Колко пък да пада като го отвориш,и аз ползвам само такъв.

Основният ми спомен от Лисабон отпреди десетина години е как на всяка крачка афроевропейци предлагат хашиш, но може да е било защото външният ми вид ги е предразполагал, още бях с 10-15 сантиметрова брада и размъкната тениска на SOAD :D :D

31.07.21
22:21

Афроеврипейци?????
Шеповърнадейбаимангалите...

31.07.21
23:54

В Португалия притежанието на доза(и) за лична употреба не е престъпление, затова си го позволяват. Илия, правят го и по-бели от теб, няма защо да се вълнуваш толкова. :)

Освен това сега ги няма - преориентирали са се.

01.08.21
10:54

Обобщение за юли 2021

В момента не разполагам с кантар, така че измерването за първи август ще е отпреди няколко дни и базирано само на качването на кантара по време на прегледа в залата.

На 1-ви юли бях 115,8 кг, за първи август вписвам 116 кг, макар да е много относително. Това са 0,2 кг, което прави 50 килокалории среден дневен излишък при 7709 за килограм промяна в теглото. Приетите калории са средно 3334 киликалории на ден, като неутралният баланс излиза 3284. По Мифин-Сейнт Жур неутралният баланс е 3296 при коефициент на физическа активност 1,55, така че сметката излиза с прилична точност.

В тренировките нещата вървят горе-долу по план - смених държавата и залата, но успях да се ориентирам достатъчно бързо и да си намеря къде да тренирам в Португалия. Условията не са идеални, но ще свърши работа, докато се преместя през септември. 

Задължително трябва да сваля няколко килограма - въпросът вече е здравословен, а не естетичен. Тлъстините ми са основно в областта на пояса, което е индикатор за висцерално затлъстяване - потвърдено вече и от изследване. В последните дни вече минах на познатия режим, който при мен работи най-добре - нещо средно между НВД и РБД с лек калориен дефицит. Ще ми трябва малко време да се адаптирам и да започна да го спазвам по-стриктно, но ще стане.

01.08.21
14:20

казано от Boby_ на 31.07.21, 23:54:

Илия, правят го и по-бели от теб, няма защо да се вълнуваш толкова. :)

Да ,албиноси го правят...
Развълнува ме дефиницията “афроевропейци”...няма такова животно.

Мнението беше редактирано от nervak на 01.08.21 14:20.

01.08.21
19:31

01.08.2021 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Преди обяд ходихме на плаж. Намерихме си широка плажна ивица с чудесен дребен пясък. Водата много чиста и... ледено студена! Не успях да се насиля да се натопя до повече от коленете. После пък тръгнахме да обядваме на някакво плажно заведение - само с резервации.

02.08.21
15:43

02.08.2020 г.

Тренировка А

Загрявка.

Работни серии:
  2. Избутване на прав лост от лег с раменен хват (през 10 секунди) - 12 или 13х2х100 кг

Допълнителни упражнения:
  5. Чуково сгъване с дъмбел - 5х28, 4х28 кг

Чисто време за интервалите - 20:30.
Общо време за тренировката - 29:08 мин.

Положително:
  - Без болки днес, освен леко опъване в коляното над капачката.

Отрицателно:
  - Куките на лежанката са ми много ниски и ваденето на лоста преди всеки подход си е половин повторение.
  - Налага се да си разтоварвам изцяло и да дезинфекцирам след себе си след всяко упражнение - отива страшно много време. Още не съм измислил как да го оптимизирам.

Добавки:

Обобщение за деня:
Седмицата започва доста натоварено, но с някои оптимистични нотки - един младеж от стария ми екип прие офертата и ще си го взимам с мен в Лисабон. :) Още едно-две такива попадения и ще започна да виждам светлина в тунела.

03.08.21
22:01

03.08.2021 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Днес най-накрая приключих с колите под наем (макар че временната служебна също е под наем, ако трябва да сме точни) и върнах трошляка на Херц с огромно задоволство. Голяма каша сътворих с тоя ъпгрейд. Не трябва да се взимат импулсивни решения, когато си изнервен до крайност и изморен. Да ми е за урок.
През първата седмица имах усещането, че ще е по-трудно да изплакна око с красиви жени, отколкото в Стокхолм и със сигурност средната честота на женска красота на глава от населението в Португалия е по-ниска от тази в Швеция (то пък къде ли не е), но португалките компенсират с едно по-особено отношение към сутиените - не ги ползват много-много, така че все пак има какво да се види.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 03.08.21 22:01.

04.08.21
07:49

Не мога да се въздържа относно португалките и сутиените:
?????????????

04.08.21
16:14

04.08.2021 г.

Тренировка Б

Загрявка.

Работни серии:
  1. Мъртва тяга (през 10 секунди) - 12 или 13х2х130 кг.
  2. Раменна преса с дъмбели от стоеж с успореден хват с редуване на ръцете (през 10 секунди) - 12х2х24+24 кг.
  3. Гребане с трап-бар от земя (през 10 секунди) - 12 или 13х2x~100 кг.

Допълнителни упражнения:

Чисто време за интервалите - 20:07 мин.
Общо време за тренировката - 25:36 мин.

Положително:
- Качих раменната на 24 кг на ръка. Горе-долу прилично, но ще ми трябва време да свикна - като вдигна тежест или обем в интервал, винаги се отразява и на следващите движения.

Отрицателно:
- Освен, че бях доста бавен днес, от мен се стичаха реки от пот. Като гледам температурите в България, не смея да се оплача, че тук ми е горещо, но... в залата почти няма проветрение и е страшно задушно.

Добавки:

Обобщение за деня:
Главата ми пуши и то не от температурите.

05.08.21
22:00

05.08.2021 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Днес една кака, дето трябваше да започне в средата на август, ми сервира новината, че била приела друга оферта, СЛЕД като подписала нашата. Четене на CV-та, сравняване на плюсове и минуси, подготовка за интервюта, два кръга интервюта, после тест, административни разправии по изготвяне на оферта и после останалите формалности и накрая подписва тя две оферти. Дори да оставя настрана моето време и усилия, пак е адски непрофесионално и ако се ядосам и се свържа с новия ѝ работодател, може да се окаже от два стола на земята. Няма да го направя, разбира се, но изкушението е силно. По тоя повод запалих новата (временна) служебна кола и отидох да си взема бира.
Това Android Auto било много хубаво нещо! Знаех си аз, че на нищо, свързано с Apple, не може да се разчита да е в крак с новите технологии, но не очаквах да са толкова изостанали от Google. А с тия BMW-та, които карах последните години, някак съм изпуснал докъде е стигнало развитието.

П. П. Да, наясно съм, че Android Auto има доста бъгове и не винаги може да се разчита на него, както са много от проектите на Google. Но аз съм по-склонен да приема това, отколкото плагиатството и снобарията на Apple.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 05.08.21 22:02.

05.08.21
22:22

Преди доста години участвах в комисия за провеждане на един конкурс /в десетки съм бил/, в който се знаеше кой трябва да е спечелилия. Още повече....промени се щатно, местиха се хора по отдели и дирекции, защото общата бройка на ведомството е определена с ПМС, та само и само да се открие място в конкретен отдел. Идва датата, става 10.00 ч., т.е. времето за започване на конкурса, а нашата я няма. Бре вайкане от началниците, ужас-назначаването на връзкарката ще пропадне. Става 11 ч. и нещо, а другите кандидати започнаха да надигат вой сериозно, защо не започваме. Накрая един от босовете й звъни, да пита да не е станало нещо, а отсреща оная мърла, пикла и нищожество:  Ааа, ами аз започнах на друго място, няма да се явявам. Назначете някой друг.

06.08.21
18:34

06.08.2020 г.

Тренировка А

Загрявка.

Работни серии:

Допълнителни упражнения:

Чисто време за интервалите - 20:24.
Общо време за тренировката - 27:44 мин.

Положително:
  - Нищо конкретно.

Отрицателно:
  - Нещо днес се обаждат някакви стари и нови болежки - дясното коляно над капачката (където си имах проблеми преди, само че на на този крак. :)) и левият лакът отвън (обичайното оплакване). Хубавото е, че контузита от пудовките върви към подобрение - вече почти не усещам болката отвътре на лакътя.

Добавки:

Обобщение за деня:
Абе важното е да сме живи и здрави!

07.08.21
18:09

07.08.2021 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Днес - разходка до Обидос, много запазено средновековно градче на час път от Лисабон. Един от малкото моменти, в които имам време да се спра и да осъзная на какво прекрасно място съм дошъл и колко всъщност са ми липсвали слънцето и югът на Европа.

08.08.21
13:40

08.08.2021 г.

Тренировка Б

Загрявка.

Работни серии:
  1. Мъртва тяга (през 10 секунди) - 12х2х130 кг.
  2. Раменна преса с дъмбели от стоеж с успореден хват с редуване на ръцете (през 10 секунди) - 12х2х24+24 кг.

Допълнителни упражнения:

Чисто време за интервалите - 17:30 мин.
Общо време за тренировката - 22:54 мин.

Положително:
  - Учудващо прилично днес и като време, и като усещане.

Отрицателно:
- Обичайните неща. То май като няма нищо ново, това трябва да го пиша при положителните наблюдения вече. :)

Добавки:

Обобщение за деня:
Снощи ходих да видя новия апартамент, който купувам почти на сляпо. Надявах се на нещо по-добро, очаквах нещо по-лошо. С две думи напълно реалистично съм си го представял, включително с компромисите, които правя с някои неща.
Сега се почват обаче други разпрвии. Апартаментът е ремонтиран преди 2-3 години и е в съвсем прилично състояние, но все пак има нужда да се освежат стените. Търся бояджии да му теглят един латекс за 2-3 дни и си представям какво чудо ще е да се оправя с майстори, които едва ли говорят друго, освен португалски и ще се опитат да ми отрежат главата от кръста. Аз не падам от небето, де, но при тия условия ще ми е много по-трудно. Ако разполагах с повече време, щях да си го свърша сам срещу цената на малко найлони, хартиено тиксо, две мечета и няколко кофи латекс, но в момента просто не виждам как ще стане това.
В добавка трябва да си избера мобилен оператор - по всичко личи, че поне известно време ще трябва да плащам за мобилни телефони в 3 държави. Бая дране и там ме чака. :(

09.08.21
18:54

09.08.2021 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Прекалено спокойно като за понеделник, макар че още не е свършил - имам късен разговор с хора в Щатите.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 09.08.21 18:54.

10.08.21
18:39

10.08.2020 г.

Тренировка А

Загрявка.

Работни серии:

Допълнителни упражнения:

Чисто време за интервалите - 20:23.
Общо време за тренировката - 27:45 мин.

Не знам как успях, но точно с по една секунда разлика и в интервалите, и общо заедно с преходните в сравнение с предния път.

Положително:
  - Нищо конкретно.

Отрицателно:
  - Обичайните неща.

Добавки:

Обобщение за деня:
Не мо’а да разказвам. Изтощен съм до смърт, а отпуска не се очертава. Поне времето е чудесно и от това не мога да се оплача.

11.08.21
18:13

11.08.2021 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Какво да му обобщавам? Вече не знам на кой свят се намирам и то не толкова заради количество работа, колкото заради натиск от всички страни, непрекъснати спорове с едни, които искат бързи и качествени резултати и с други, които го искат евтино. Да си изберат две от трите и да работим нататък... Не че не очаквах, че ще е така, но едно е да знаеш, друго е да се озовеш в центрофугата.

12.08.21
15:50

12.08.2021 г.

Тренировка Б

Загрявка.

Работни серии:
  1. Мъртва тяга (през 10 секунди) - 12х2х130 кг.

Допълнителни упражнения:

Чисто време за интервалите - 17:39 мин.
Общо време за тренировката - 24:35 мин.

Къде малко по-бавно, къде малко по-бързо, но като цяло общо за целия интервал почти същото, като предния път.

Положително:
  - Нищо конкретно.

Отрицателно:
- Без изненади.

Добавки:

Обобщение за деня:
Срещи, интервюта, бързо притичване до залата по обяд (поне е на една крачка). Следобед още от същото.
За утре съм планирал да си пусна следобада свободен и да ходим с щерката на плаж - да видим дали не е наивна илюзия.

13.08.21
17:55

13.08.2021 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Безобиден петък. По обяд ходихме да видим новото училище - останах с доста приятни впечатления. После слязохме до близкия плаж да хапнем, но при 18 градуса температура на водата реших, че не ми е достатъчно горещо, за да се подложа на това и дори не си обух бански.

14.08.21
17:30

14.08.2020 г.

Тренировка А

Загрявка.

Работни серии:
  1. Преден клек (през 10 секунди) -  11 или 12х2х100 кг
  2. Избутване на прав лост от лег с раменен хват (през 10 секунди) - 12 или 13х2х100 кг

Допълнителни упражнения:

Чисто време за интервалите - 19:30 мин.
Общо време за тренировката - 26:21 мин.

Положително:
  - Нищо конкретно.

Отрицателно:
  - Дясното коляно ме наболява малко над капачката от известно време. Засега нищо съществено.

Добавки:
1. Преди лягане (план)  - 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.

Обобщение за деня:
Днес изгубих много стар и близък приятел. Наздраве, Митко! Дано никога повече не изпитваш тъга!

14.08.21
17:49

Митака???

14.08.21
17:49

казано от James Hinks на 14.08.21, 17:49:

Митака???

За съжаление да.

15.08.21
17:06

15.08.2021 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Няма какво толква да му обобщавам на деня. Планирах да ходим някъде извън града или на плаж, но по обясними причини не съм в настроение.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1