17.09.21
13:06
17.09.2021
Без тренировка днес, ич не спах.
Домакинстване и четене, и разходка с песчета.
- кафе
- две принцеси с шунка и кашкавал
- един банан с фъстъчено и мед
- ревнаха пак домашните за прасе с боб - ок, бе, бам в гювеча.. тъй като го гледам, мисля, че ще е скандално вкусно ?
- кисело мляко с хуск за вечерка
цинк, ц, магнебешест, дмае, пчелни
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.09.21 13:07.
19.09.21
15:07
18.09 - 19.09 (01)
Храната - сериозно въглехидратна.
Движението - доста, плюс тренировка вчера - тяга, лег и хоризонтални набирания.
За днес имаше готин план, но пропадна и вместо това се хванах да правя сладко от ябълки и сливи. Първо забелязах, че нямам лимонена киселина, та спирах и ходих до магазина, после видях, че нямам бурканчета и пак ходих до магазина, но и те нямаха, та ще го набухам в по-големи просто и т’ва е.
На мен може би ще пробвам да си направя една нанопартида с еритритол.
Отпуската свърши, от утре пак на мозъчно полиране по цял ден. (очеврът)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.09.21 15:11.
20.09.21
10:41
20/09/2021
- кафе с мляко
- принцеса с топено сирене, кашкавал, шунка и домат
- омлет с шунка, кашкавал, домат; задушени зеленчуци - броколи, моркови, карфиол
- пилешки дробчета на тиган, грах-морков-царевица микс, пак на тиган, с масло; 1/2 багета с чесън
* много вкусна вечеря снощи - лимонено-мащерково пиле, гъба кладница на тиган - с масло, черен пипер и чесън, 1/2 багета и салата
Тренировка:
През 10 секунди:
10х3 зерчер @20кг
10х3 обръщане @20кг
10х3 суинг @16кг
10х2 л/д силово гребане @16кг
Разтяг
21.09.21
10:44
21.09.2021
През 10 секунди:
10х3 тяга @50кг
10х2 обръщане @25кг
10х3 суинг @20кг
10х2 лег @25кг
10х3 хоризонтално набиране
30 минути мачкане и разтягане
———
Ще фастна и ще видя довечера какво ще ям.
21.09.21
21:18
Прасенцето си ‘апна. Малка пица Маргарита, сини сливи и поничка. ?
Което ме сеща, че е време за прасешко със сушени сливи. ??
Сега се гушвам на кълбо (за максимален комфорт, щото това ми е и естествената форма) и заспивам. ???
22.09.21
12:33
22.09.2021 (04)*
Станах в 6:00 с идеята да тренирам и като се почна едно чистене и домакинстване, готвене, правене на сладкиш по поръчка на свъ-свъ - приключих точно 1 минута преди да трябва да се логна на работа в 11:30.
- кафе с мляко
- 3 сини сливи, 1/2 ябълка
- сандвич от две малки пълнозърнести филии - с кашкавал и домат
- дробчета с чесън, в масло, зелена салата
- 1 мини парче от сладкиша (оу, май..)
Раздвижване с малката пудовка към 16:00 - клек, снач,еднорък суинг, обръщания, лекичко, но 15-тина минути.
Вечерта мачкане и разтягане още 15-20 минути.
—————————————————————————————————————————-
Цаних се днес за едно приятно фрийленсърство, дано ме огрее.
23.09.21
10:50
Промени се малко вечерята снощи - пихме червено вино със суджуци разни.
23.09.2021 (05)
- кафе с мляко
- сини сливи, ябълки, една нектарина (не знам какво ми стана с тия плодове)
- топло какао с пчелни
- бабекова наденица, зелена салата, домат
- омлет със зеленчуци, домашен суджук, яйрянче с хуск
- цинк, ц, магнебешест, дмае, клеево-ракиена тинктура
- чайчета в промеждутъците
През 10 секунди, почивката:
12х1 зерчер @30кг
12х1 обръщане @30кг
12х1 раменна преса @30кг
12х1 (л+д=1) силово гребане @20кг
Супер кратко разтягане и обратно на стола. ?
24.09.21
11:30
24.09.2021 (06)
Аз колко съм залюхана... мислих, че съм на работа днес и се подготвях, като в един момент получих имейл и се сетих, че всъщност се размених с колега за деня, за да мога да гледам една онлайн конференция... Доволна съм, де. :)
Легнах рано снощи, спах, спах, спах, ама пак такива ги сънувах, че... ? Напоследък май основно съня/сънищата ми влиза стресът, което не знам колко е добре, но поне нем и пречи на фукнционирането през деня, както преди.
- кафе с мляко
- домашна баница, от оная с хилядите яйца и многото масло ?
- чай, вода, чай, вода...
- прасешко на фурна + зелена салата
- сок от ябълка и целина
- цинк, ц, магнебешест, дмае, омеги, пчелни
Тренировка:
През 10 секунди:
12х1 тяга @60кг
12х1 обръщане @30кг
12х1 лег @30кг
12х2 суинг @20кг
12х1 хоризонтални набирания, с по-малко претупана форма
20 минути разтяг
Днес движение като цяло ще е малко повече от обикновено. Йей.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.09.21 11:31.
26.09.21
13:21
25.09.2021 (07)
Цял ден обикаляне - от 9-10 сутринта, до към 18:30. Беше тук една приятелка от Варна, бръм-бръм с нея и с на К. сестра му, чак ме заболя всичко от вървене. :Д
Привечер метнахме бебето на баща му и отидохме да жулим бири по женски.
- кафе с мляко
- част от странен чийзкейк, сода (прехвалените Dolce Fellini не стават за нищо - сервираха ни стари, сухи торти, цените в менютата не са актуализирани и много ме подразниха, кафетата бяха объркани, изобщо... ако бях в друга компания, щях да се проявя като трол и да върна цялата поръчка)
- кашкавал на плоча, много готин прасешки шницел, картофки, бирички
26.09.2021 (08)
Днес съм малко... ахем. :)
- кафе с мляко
- едно софт куки с портокал и шоколадови парченца
- омлет, зеленчуци
- ушак, зеленчуци, багета с чесън
Как ще избутам на работа, не знам, но адски ми се спи, ама кой каквото си скрои. :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.09.21 13:21.
27.09.21
17:02
27/09/2021 (09)
Както си работих и исках да ходя да си лягам снощи, така се оказахме с неочаквани гости, 4 броя парти машини, огромна софра, тонколони на двора... Ад. :D Та до 1:00 хабаля-хабаля, сутринта едвам се изстъргах, просто искам да се изкъпя и да се пльосна да спя в 19:00.
- кафе с мляко
- айрянче, намиг-намиг
- ревнах за пица Маргарита, пица Маргарита нямаше и ядох две филии с лютеница и кашкавал, въобразявайки си, че е друго
- 2 реда шоколад
- прасешко, салатa
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.09.21 17:02.
28.09.21
18:52
28/09/2021 (10)
Снощи легнах супер рано и четох до 1-2 - не можах да спя от ужас - получихме поредния свиреп винансов шамар и не ми е ясно какво точно трябва да направим, за да оцелеем в следващата половин година. Нищо невиждано по света, де, просто е чистак ново за мен да съм в безизходица. Пишем го, че като мине, ще съм пораснала и т’ва е. ?
- кафе с мляко
- бисквита, течен шоколад
- домашна фокача, сирене и горчица ??♀️
- няколко пълнозърнести крекера с хумус и сушени домати
- пържола, кюфте, зеленчуци, 1/2 багета с чесън
Движение:
Ходене доста, а преди това:
20 минути интервално кардио
40 минути мобилности, разтяжки, чекненки
Купих си бутилка бяло вино и като се прибрах се сетих, че миналата седмица си строших тирбушона. С’я стоя и я гледам. ?
29.09.21
12:20
29/09/2021 (11)
Трябваше да почивам днес, но вчера ми звъннаха и с пиниза - “не си длъжна, няма проблем, не се чувствай длъжна, само ако можеш, ма много сме на зор...” :)))
Е, поне вазелин слагат. :D Ако не ми беше чисто по човешки причини жал за мениджмънта, щях да им кажа, че съм в планината за три дена и няма как, ама ей на, овча работа, ся ще кибича до 20:00. :D
- кафе с мляко
- кафе с мляко
- брауни, кафе с мляко в Costa - аз ли съм се изкривила или всички са супер зле, не знам, но всеки път съжалявам, когато се набутам в някое такова популярно място - скъпо и долнопробно
- 200г билдърска баница
- кафе с мляко
- кюфтета, зеленчуци
- чай, чай, чай, пчелни, чай, чай
- омлет, зеленчуци
- цинк, ц, магнебешест
Станах към 5:30, бая движение до към 11:00. Следобед в почивката - тренировката с клека:
През 10 секунди:
10х3 гоблет @12кг
10х3 обръщане от земя + раменна @16кг (редуване на страните на всяко повторение и започване от страната, която следва, на всеки подход)
10х3 суинг @16кг
10х3 силово @12кг
—————————————————————-
Ето ме и мен:
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.09.21 12:21.
29.09.21
15:19
В сходна верига за кафе в чужбина, където на касата ти записват името (Kiril) на чашата, защото има отделно място за получаване, ме бяха записали Kill и момичето разтревожено ме попита, дали е същото като Kill Bill ?
03.10.21
10:54
Добре ги умеят тия неща там, да, ако е една от двете вериги, за които се сещам. :)
——————————————-
30.09.2021
Доста обикаляне, после запой с мама, че си защитила дипломната работа с отличен - много ме впечатлява тая жена. ❤️ ?
Та, множество бири, кралски свински котлет с гарнитура от царевица и гъбки ??, малко пържени картофи, част от порция яйца Бенедикт.
Без тренировка, обвиъсли.
01.10.2021
- 35 минути мобилности
- в почивката - загрявката на Вик, 3 пъти, с 12-ката
- кафе с мляко
- през деня грам не помня какво, но нямаше свинщини май
- сьомгова пъстърва на тиган, задушени зеленчуци - моркови, грах, царевица, сладки картофи, багета с чесън - това за вечеря
02.10.2021
- кафе с мляко
- бисквита с масло и домашното ми сладко от сливи и ябълки ??
- много готино бяло вино, ризлинг някакъв, Камен прави прасешки котлети и врат, чеснови брускети също
Доста обикаляне навън. Бяхме до Икеа да търся там нещо, вътре беше уууужааассс - пълно, ама пълно с хора, а рафтовете бяха изпразнени. Голям дискомфорт ми носят струпани на едно място, грабещи хора.
Тренировка:
2 rounds for time:
One Arm Kettlebell Swing x 20/20 reps
Plank Hold - 1 minute / до отказ
Squat Pass Under / Curtsy Lunge x 20 reps alt. sides
Clean / Press / Squat x 5 / 5
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.10.21 09:21.
04.10.21
10:44
03.10.2021
Чистене от сутринта, та чак до към 15:00 - основно, навсякъде, дворове, помощни помещения, краката ми трепериха накрая. Ама сега пък е шайни. :)
Спряхме да се наградим с по една бира, за мезе - домашна шунка, по рецепта от Силвето. Чудно печено месо се получи, за студено сервиране.
После продължихме със задачите и по някое време се появи майсторът, та изпих още една чаша бира (чаша, чаша, тя си събира 400-500мл :)).
Вечерята - задушени зеленчуци, яйца, сирене.
——
Сега сядам да работя и да прецъквам обявите за работа в промеждутъците :) и после ще си отчитам днешните магарии.
04.10.21
22:11
04.10.2021
- кафе с мляко
- кафе с мляко
- цял шоколад
- 3 оризовки с горчица и остатъка от домашната шунка
- шакшука - мньом
Движение:
3 пъти загрявката на Вик с 12-ката и малко чекненки
Така брутално се схванах днес, не знам в каква сополска поза съм стояла, но лявата ръка е аут - от основата на врата, по цялото продължение надолу, чак до пръстите.
Заспивам. ??
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.10.21 22:13.
05.10.21
17:06
05/10/2021
- кафе с мляко
- бисквитa с течен шоколад и фъстъчено масло
- останка от шакшуката, с малко добавено сирене
- шепа грозде с 30г топено сирене ?♀️
- фъстъчено масло с домашното сладко от ябълки и сливи (как го подчервам, че е домашно, все едно няма колкот’ искаш захар вътре)
- за вечеря: прясна паста с кладница, чесън, зехтин, доматки и ще видим още какво, когато най-накрая стане 19:30 и приключа тая смяна
Движение:
5 пъти зерчер само, 20кг: 10, 8, 6, 7, 7 ?♀️
Ръката още е дроб сарма и бая ми беше трудно да държа лоста и да се стягам, но е няколко идеи по-приемливо от вчера все пак.
06.10.21
14:56
06/10/2021 (18)
- кафе с мляко
- 1/2 от голям бюрек от от една майсторска (?) баничарница
- другата 1/2
- за вечеря - вчерашната вечеря, която отложих за днес, щото снощи си легнах направо, не ми се занимаваше грам
Ставане по прекалено тъмно, даже май преди кукуригащия изверг (трябваше да мина да му изпея аз нещо с пълно гърло тоя път... онова от “Приятели” - Mmmmooooorniiiiing’s heeeeeeere, sunshine is heeeeere… ?), много действане, после голяма разходка по тъп маршрут - надишах се с изгорели газове и съм като натровена цял ден, все едно съм препила, препушила, недоспала, недояла... Като стигнах на “центъра” на Прослав и ми замириса на конски л@йна, чак ми стана приятно. ?
Сега съм на работа, но с настроение, щото днес ме потърсиха за желаната позиция, която бях споменала, но все пак едвам ме свърта. Да речем, че съм натровена и недоспала, и ще мине.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.10.21 14:58.
10.10.21
09:59
07/10/2021 (19)
90 минути йога, 2х2 пъти през деня загрявката на Вик
08/10/2021/2021 (20)
Пудовки:
Lying Hip Raise (x3) / Sit Up x 8
One Arm Kettlebell Swing x 20 alt. arms
Clean / Squat / Overhead Press x 5/5
Backward Lunge / Pass Under / Leg Lift x 12 alt. legs
9/10/2021 (21)
Тук имам блед спомен поне от храната:
- кафе с мляко
- банан
- малко фъстъчено с още по-малко сладко от ябълки и сливи
- ред шоколад
- няколко ореха, топло какао с мед и мляко
- прясна паста със зеленчуци
- малко врат, хапка багета с чесън
Без тренировка. С мъкнене на кашпни с книги напред-назад и занимавка с Ралица, която беше на гости. ❤️
——
От този орех, преди да го осмъртим, трябва да бучна нов някъде, на по практично място.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.10.21 11:15.
27.10.21
17:27
10/10/2021 (22) - 27/10/2021 (39)
Минавам да видя ще се мотивирам ли, а и заради следенето на горните числа, че ми е най-лесно. Изненада беше да изброя почти до 40.
Много зорно и ангажирано положение, грам не ми се пише, а и няма какво толкова.
Не съм пресвинила, но не тренирам особено ПАК. Представя нямам как да се пречупя и да вляза в релси, не е като да не се опитвам. Омекнала съм, г*зът и бедрата ми са като втасало тесто, а т’ва никога не е било.
На цялата красота, болни сме и двамата вкъщи - аз с лек дискомфорт засега, а К. одеве, както нищо му нямаше, го изпра 38.4 за половин час, вече отива на 39. ?♂️ След малко ще видя с какво да почна да я свалям.
———
Поне със ситигъз нещата тръгнаха на добре - оказа се 4e imam 4ovek vav kevr, който ме посъветва да пусна жалба, щото квито и монополисти да са, този монопол някой им го е дал, и последният ни разговор завърши с въпрос дали съм готова да започна да използвам услугата още този сезон + уреждане на среща.
Колко нерви ми скъсаха тия тъпанари, не е истина. И сигурно ще продължат, де, докато не видя и не пипна, не вярвам.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.10.21 17:29.
31.10.21
11:28
28/10/2021 (40) - 31/10/2021 (43)
Сейм шит. Намалих храната, но още не тренирам. Не знам какво очаквам да стане така.
Вкъщи са болни и двамата, особено К. Утре евентуално ще направим писиар за потвърждение. 4 дни антибиотик, 5 дни с над 38 температура и почти никаква храна. Бахти гадната работа. И при малкия не мога да ходя, така искам да го гушкам. ❤
- кафе с мляко
- печена в кокосово масло тиква, мед, орехи
- пилешка супа, две филии вита с елда
- салата от цвекло, морков, царевица, кисели краставички и варени яйца, и малко заквасена сметана
Ще пробвам да раздвижа след работа, може някое междинно ядене да направя - ябълка/грейпфрут.
Течностите - литър шипкова вода с мурсалски чай, още вода и още чай
- цинк, магнезий, ц, мсм
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.10.21 11:29.
02.11.21
14:39
01/11/2021 (44) - 02/11/2021 (45)
Вчера две филии с масло и сирене, малко филе елена е тъй - боци-боци; чай, шипкова вода; после печена тиква
Днес - принцеса с кашкавал и домат; домашен пастет,варено яйце, оризовка; сега ще правя супа и бисквитена торта
Изчаках да се рабзолея, за да ми дойде на акъла да раздвижа малко и правих клекове, лицеви от колене, раменни с гиричките и тяга с прави крака с 20-ката.
05.11.21
20:04
03/11/2021 (46) - 05/11/2021 (48)
Намери ни и нас тъпият вирус. Камен беше 7-8 дни с температура над 38 и още куп гадости, след което потвърдихме с писиар и рентгенова снимка на едностранна пневмония.
Аз и имунизирана се разболях, макар и леко - представям си, ако бях се ослушала за файзера, какво щеше да се случи с бронхит-френдли бробовете ми.
Няколко вечери вдигах температура, като не достигнах 38 нито веднъж, но все едно ме поливаха с ледена вода по гърба - ужасни ледени вълни, концентрирани там, не знам ко беше това нещо. Самотният ми фронтален синус реве с глас, а главоболието е жестоко и от нищо не минаваше до днес. Умора почти денонощно.
Лечението на тримата вкъщи ще удари една минимална работна заплата скоро, малко се шокирах. ?
Нямам вкус и мирис (така, де обоняние - мирис и да имам, няма да разбера сега ?), като вкусът се завръща частично за кратко и после пак изчезва. ?
Вече съм склонна да вярвам в конспирации - на най-милото ми посегнаха тия - небцето и гагата. ? ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.11.21 20:13.
07.11.21
16:24
06/11/2021 (49) - 07/11/2021 (50)
Вчера, заклевам се, не си спомням почти нищо от целия ден като ядене, освен дюнера в леглото вечерта, докато зяпахме филми. ? И или аз съм станала много претенциозна, или вече и джънкът е тотално съсипан.
Днес:
- макарони със сирене
- една бисквита, намазана с набързо изпечен мармалад от сини сливи, карамфил, канела и масло ? #nosugarneeded, като дойде време да мога да изляза и да си купя сливи пак, ще пробвам и с кокосово масло, ама първо ще мина през Практикер, щот ми е мечта да видя отблизо как живеят богатите ?
- сега слагам една много странна мусака да се пече и после ще хапна от нея
Опитах да се раздвижа с пудовка - загрявката на Вик 1 път и окъся въздухът, затова прехвърлих на Пилатес. 45 минути бръмбар по гръб гледали ли сте? ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.11.21 17:38.
08.11.21
13:38
08/11/2021 (01)
10х10 клек СТ
10х10 раменни преси с гиричките
Основно чистене, само прозорците не измих, но не ми се инвестираше време и в тях, че имам други задачи.
Днес станах и тотално изтрещях - такава енергия, такова чудо, задъхвам се, но се побърках вече от лежане и невъзможност да ида да си купя едни дъвки, еб@си.
- домашна милинка, доставена от мама
- доста вода, чай, сок от джинджифил и лимон, сок от ябълка и магданоз
- варени яйца, задушено броколи, масло, кашкавал
- малко бисквитена торта
Да свършва тоя антибиотик и да почвам с греяната ракия викам.. ?
08.11.21
18:36
Щото нямаше вече как да отида да се снимам без излишна драма, а предвид какво се оказва всеки път, когато стигна до такива симптоми, джипито прецени, че ще е най-добре да пия АБ 7 дни.
Старателно избягвам по принцип, но в този случай реших, че и за всеки случай да е, ще се прежаля, защото беше минало доста време от началото на симптоматиката, а и се поуплаших от състоянието на К.
Точно това се замислих - ако човек е карантиниран след +PCR, какви са му опциите за допълнителни прегледи, снимки и тн .. Мистерия?
Иначе на мои познати им изписват по презумпция два антибиотика (+ още фенси, скъпи безсмислени неща за 80-100лв, да си имат), за всеки случай ( при леки случаи това, тотална бюрократщина).. Още един въглен в огъня.
В твоя случай е по-оправдано...поне има някаква лична ангажираност.
казано от Atom на 08.11.21, 18:44:
В твоя случай е по-оправдано...поне има някаква лична ангажираност.
А ти защо не се завърнеш във форума да пишеш и за тренировки, ще е хубаво, има нужда от хора като теб. Не само да бистрим болести и тн ..
08.11.21
20:16
Мистерия, да. Дори не се поинтересувах, защото колата е в бокса и трябваше да се кача или при някой близък, или в такси - абсурд.
Изписват, да. Някои просто си връзват гащите, изписвайки по стандартен протокол, който вече знам, че струва над 300лв за един човек - два антибиотика, кортикостероиди, кръворазреждащи, сиропи, пробиотици и една камара добавки. Шут и в бюджета, и в една кофа органи. Ок, при К. беше необходимо, ами при тези, при които не е?
В случая съм доволна, че джипка е хомеопат-рейки-ентусиаст и не ги бърза тия рецепти. ? Иначе моят антибиотик беше рандъм - имах някакъв, питах става ли и така.
След назначаването на лечение следват и други странни неща - обаждат се от РЗИ, казваме, че всички сме болни, те карантинират Камен до 16-ти, защото е с ПСР, мен до 12-ти, защото нямам.
Болничен ми издадоха като на контактно лице, не като на боледуваща, пак ‘щото нямам писиар. Като си на хоум офис е много забавно да пратиш такъв болничен лист. ?
Личните лекари отказват съдействие за пациенти като свекърва ми, а сигурно и за други. Съответно спешна помощ върви и им преглежда и пациентите, които нямат никаква нужда от цяла линейка да бие път и да губи време за тях.
Уж всичко е ковид, но като посинееш и ти трябва лекарска помощ, трябва да им го доказваш с тестове преди да ти набият маската или тръбата.
Шокирах се малко от неуредиците, ботъм лайн.
И да, Силве, ще е прекрасно да започнеш да пишеш отново някой ден. ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.11.21 20:41.
Най-добре е дане се занимаваш с лекари и болници, защото работата е зле, поне от моя дългогодишен опит. А загуба на обоняние ти е много сигурен ковид , особено ако е задълго. Ще ви мине без последици, само не бързай ако можеш с натоварване и тренировки. Но раздвижване ако имаш желание прави.. успех и бързо оправяне.
08.11.21
21:54
Тенк ю, Кала.
Окей сме вече, аз особено съм готова да вършея. ?
Да видим с дългосрочните поражения как ще е, дано няма такива. Но определено лѐпи в сърцето тая гад мръсна. ?
09.11.21
10:52
09/11/2021 (02)
Станах и натрясках няколко джоб апликейшънс. Работата ми не ме удовлетворява нито като заплащане, нито като естество, нито като среда. По принцип, ако проявя амбиция, мога да се присъединя към мениджърския екип след няколко месеца, но хората, с които работя не са хора, които бих искала да управлявам, нито пък ми се блести ярко в точно такава среда - предпочитам да не съм много shiny, но да има какво да науча и накъде да се развивам.
- кафе с мляко, кафе с мляко
- варено яйце, оризовка, домат
- сокове - джинджифил, лимон, ябълка
- нар малко кисело мляко
- пилешки гърди на тиган, броколи, зехтин
Без много движение, че много болезнен мц. И много емоционален - снощи ревнах, защото в сериала, който подхванахме, един утепа жена си, а тя си беше за трепане. ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.11.21 11:14.
10.11.21
11:12
10/11/2021 (03)
Снощи заспах в 21:30, след целодневна канализационна драма. Другата сряда ще разкопаят половината двор. Якооооо...
- кафе с мляко
- пълнозърнеста филия кашкавал и яйце, айрян с хуск
- скариди с аспержи
- задушени зеленчуци
- междинно - сокове/шотове
- доста чай
- ц, цинк, селен, д3, оптихепан
От днес пак на работа, рева. Предвиждам няколко раздвижванки със СТ.
————
?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.11.21 11:13.
12.11.21
09:52
11/11/2021 (04)
- кафе с мляко
- принцеса с кашкавал
- ябълка орехи
- орехи, мед, шоколад
- ориз със зеленчуци
- цинк, ц, селен, д3, магнезий
Малко разтягания в почивките, мини тръстери с 2х5.
——————
12/11/2021 (05)
Не се задъхвам почти, абсолютно нищо вече ми няма и започвам да тренирам по-усърдно.
Иначе ме лепна нещо друго - гърлото си го усещам като да съм гълтала бръснарски ножчета. Няма да е драма, трябва да съм настинала просто.
- кафе с мляко
- малко овесени ядки с кисело мляко, ябълка и прашец
- ориз със зеленчуци
- телешки кюфтета, кладница в масло и чесън
- отделно малко хуск по някое време
За старт:
4х5 зерчер @25кг
4х5 раменна преса @25кг
4х5 л+д силово гребане @12кг
4х5 суинг @16кг
Почти без почивка между кръговете.
13.11.21
12:32
13/11/2021 (06)
Заспах към 4:30 и станах в 9:30. Малко съм като ритната.
- кафе с мляко
- зелена ябълка, нар
- печена дюля с разни подправки и масло
- сок от джинджифил и лимон, мед, прашец
- прасе с боб в гърне
- по някое време хуск
- ц, цинк, магнезий, селен, пробиотик
- доста чай и вода
Раздвижване:
5 пъти без почивка:
5х25кг лег
5х20кг пудовка - с малко дефицит, покикерчена на две тухли ?
После ще изляза и да се разходя вече. Разгеле.
—————————
Б@си, оказа се, че основната ни обратна вода не е включена в канализация и всичко от банята, тоалетната и кухнята отива в една бивша яма (естествено, точно под градинката пред къщата, където ни е мястото за айляк), запълнена с камъни преди хиляди години. Също никой не знае къде точно трябва да се включи новата тръба. (октафейспалм) Копането ще е ужасно, единият навес е напътя на тръбите и има шанс да трябва да се разбие пода на пристройката, дето са кучетата - там е лято с някакъв материал, дето изпочупи 2-3 броя серизни къртачи по време на ремонта, а под пода е все водопровод.
Някой милостиво да ме застреля, моля.?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.11.21 12:34.
14.11.21
10:43
14/11/2021 (07)
- кафе без мляко
- печена дюля с кокосово масло и подправки
- хуск
- чайчета с мед и без мед
- лимоново-джинджи шотче с пчелни екстри
- скариди с аспержи (лидълски пакет, в тигана), препечена филия
- цинк, ц, селен, д3, пробиотик
Движение в следобедната почивка:
3 rounds:
Squat Pass Under x 10
Touch The Bell Plank x 10 alt. arms
Suitcase Deadlift x 10 / 10
Side To Side Seated Crunch x 20
16.11.21
10:36
15/08/2021 (08)
- кафе, кафе
- 1/3 печена дюля с кокосово масло, лимонов сок и канела
- филия с лютеница и малко крема сирене
- турбо свинщина - мазно свинско с чушки на фурна, картофена салата, филия
- ред шоколад
- две чаши мавруд и после няколко бисквити с масло и мед
Движението е сведено до две пазарувания пешокраком и носене на тежки покупки.
Спеше ми се ужасно, предната вечер реших да се позарадвам малко и до 1:30 четох Удхаус ?, за съжаление обаче набарах някакъв по-модерен превод, пълен с правописни грешки, за изказа на моменти даже няма да говоря. Трябва да взема старите издания от маман и да си чета тях, когато ми се чете на български. Така или иначе, обожавам го тоя човек. ? ?
Повишиха ми правомощията на работа, което от една страна е комплимент, от друга не точно. ?
16.11.21
22:43
16/11/2021 (09)
- кафе с мляко х2
- принцеса
- прасешко, салата
- ред шоколад и една бисквита
- броколи, хумус,
- набързо ферментирал карфиол - мисля по-често да си залагам такива бурканчета; следващата проба ще е с тиквички ??♀️
Поработих малко повече от обикновено днес, нито съм взимала почивки, нито започнах, нито свърших навреме. Задникът ми се наби между плешките от стоене. ? Ще раздвижа утре.
———————
За пръв път ми се случва да ревна за няк’ва котка, щото много я искам. ? Опитах да заявя желанията си пред половинъкЪТ след като си издухах носа, ама бях така категорично посечена, че не можах и да се доизкажа. ?⚖️ ?
Много ме кефи каква изразителна физиономия има и какво излъчва. ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.11.21 22:45.
23.11.21
09:49
17/11/2021 (10) - 23/11/2021 (16)
Храната - нищо особено, като изключим дюнерите на два пъти, ама те с много малко картофи и много свеж зеленчук.
Печени зеленчуци много ям, набързо ферментирали също. Мандаринки, печени дюли. Шоколад прибождам. Пържоли доволно.
Много приятна сергийка до Попов на Пещерско са отворили - плодове, зеленчуци, туршии, млечни, гъбки кладница с нормална цена, млечни, а у, само ме смущава, че една кака с коса от сатен и бисерна усмивка цъка тайно зад тезгяха на една елка и накрая стоварва непроверима сума, но аз вярвам в доброто у хората. ?
Деижението - два-три дни обикаляне до пръсване имаше, че нашите се разболяха ? и трябваше да вършим вместо тях неща. Иначе вкъщи само и единствено 12-ката пипам и гирички от 5кг. Всеки ден си разцъквам с идея да се раздвижвам - сутрин 15 минути и после още 2-3 пъти за по 5-6 минути по време на работа. Крайно недостатъчно, има си нужда от истинска тренировка, ама имам оправдания - студено ми е, изморена съм, не мога да се разгъна и така. А като цяло май просто съм отвикнала и не успявам да си дам газ да вляза в релси.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.11.21 09:53.