09.04.06
15:16
Здравейте!Понеже нямам голяма финансова възможност мога да отделя 60 лева за протеин на месец.Какъв протеин ще ми препоръчате за 30лв/кг?
Виж тази тема http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13607 тук има цените на много суплементи :wink:
JK Nutrition - Supper Gain - 3кг - 32 лева -а тва не ли е супер евтино?то излиза 10 лв/кг?
09.04.06
15:26
[quote author=“GoPeee”]JK Nutrition - Supper Gain - 3кг - 32 лева -а тва не ли е супер евтино?то излиза 10 лв/кг?
Ми гейнер... ти кво искаш. :wink:
Не съм пил такъв, не знам качеството на какво ниво е, но да наистина е евтин :wink:
е то тва не ли е суроватъчен протеин?виждам че е в ценовата листа на суроватъчните протеини?ако е гейнер не ми трябва.кажете ми до 35 лева килограма кво ше ми препоръчате?
До сега четох тази тема http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=1540 и малко изпитвам съмнение към тази фирма
Пилешки пържоли и извара!!! Кво искаш да ти предложат за тия пари? ще е БГ буклук също като Про 90. Като нямаш пари за свестен протеин си ги даваи за храна.
09.04.06
16:20
Nutrim Pure WHEY Pro :roll:
09.04.06
17:46
Купи си Про90 Голд...много добър избор е тва...ще качиш супер много мускулна маса! (шегичка)
Еми според мене единствения що годе добър български протеин е на П&Б
Пробваи него може да си доволен :wink:
[quote author=“PowerWave”]Купи си Про90 Голд...много добър избор е тва...ще качиш супер много мускулна маса! (шегичка)
Еми според мене единствения що годе добър български протеин е на П&Б
Пробваи него може да си доволен :wink:
Добра ти е офертата :wink: Ма требва да си купи две кутии шото една е 500гр(17лева)
Като не можеш да си позволиш качество...купи си храна както x_3_mar ти каза.....имаше една сентенция такава...
“НЕ съм толкова богат че да си купувам евтини неща” Помисли си над нея....
мерси за мненията,но все пак въпреки препоръките да не си зимам протеин 6е пробвам с нещо бг.поне да опитам мое и да ми подейства.
еми това са си съвети не са заповеди...след като си решил пробваи ама нали ти казвам по добре храна поне си сигурен че в една пилешка пържола си има протеини...докато НУТРИМ и компания...сичко там е измислена работа порови се в форума и ще научиш защо мнението на всички е еднозначно
да знам достатъчно се порових и го разбрах това.но също че на някои им действа или просто попадат на такова каквото пише на опаковката.6е пробвам или на п&б или JC.
10.04.06
01:25
[quote author=“manson”]Nutrim Pure WHEY Pro :roll:
Или това където е поснал manson, или на П&БЛабс суроватката около 33-34 лв кг.това са долу горе вариантите за сур. протеин около 30 лв.
10.04.06
16:49
за 30 лв взимаш 5 кг пилешко филе, = 1000г протеини
иначе 32 лв кг да ама според изследванията може да се окаже вместо с 90 и нещо % с 60% съдържание, и то на нискокачествен(соев например) протеин.С тия работи икономии не се правят - или знаеш какво приемаш, или не го приемаш.+това от храната се усвоява по-добре.Темата за нуждата от добавки е разисквана много пъти, но аз се почуствах длъжен да си дам съвета
[quote author=“Infernaloverkill”]за 30 лв взимаш 5 кг пилешко филе, = 1000г протеинииначе 32 лв кг да ама според изследванията може да се окаже вместо с 90 и нещо % с 60% съдържание, и то на нискокачествен(соев например) протеин.С тия работи икономии не се правят - или знаеш какво приемаш, или не го приемаш.+това от храната се усвоява по-добре.Темата за нуждата от добавки е разисквана много пъти, но аз се почуствах длъжен да си дам съвета
най добре си земи филето че ще има по голам ефект че кат немаш токова пари за хубав протеин неси земаи боклуци че само си върлаш парите на вятара
Не случайно едното е ХРАНА, а другото е добавка. Лично мое мнение е, че протеин е необходимо само след тренировка и то по 30-40гр. Няма нищо по-хубаво и по-вкусно от чистото месо.
10.04.06
19:39
абсолютно правилно