Нормално ли е?

Темата е заключена.

09.04.06
13:01

мускулите на краката ми да са по-големи от мускулите на ръцете ми?????

Е ти как мислиш?! Дали е нормално?!

При мен мускулите на гърба са по-големи от тия на прасеца  :shock:  :mrgreen:

09.04.06
13:58

Краката са най-голямата мускулна група, много ясно ,че е нормално.

09.04.06
14:56

[quote author=“ludacris”]мускулите на краката ми да са по-големи от мускулите на ръцете ми?????

Не!Не е нормално!Ти си някъкъв генетичен изрод :mrgreen:  :lol:  :mrgreen:

09.04.06
17:00

[quote author=“ridddick”][quote author=“ludacris”]мускулите на краката ми да са по-големи от мускулите на ръцете ми?????

Не!Не е нормално!Ти си някъкъв генетичен изрод :mrgreen:  :lol:  :mrgreen:

а пък на мене прасците са ми по-големи от бедрата
хахахахааххаха

09.04.06
18:20

:lol:
Човека сигурно нещо се е объркал и не е задал правилно въпроса. 
ludacris питай по-ясно. Не си съразмерен или какво?

09.04.06
19:07

съжалявам ама аз не съм спец като вас и не разбирам много много за това ви питам.просто мускулите на краката ми са горедолу 2 пъти по-големи от на ръцете и за тва питам отде да знам.що се се заяждате с мен,кво толкова съм ви направил. :cry:  :cry:
се пак аз съм дошъл в тоя форум за малко информации и препоръки как да тренирам,какви упражнения да праа ама вие не ми помагате изобщо  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

09.04.06
19:13

[quote author=“ludacris”]съжалявам ама аз не съм спец като вас и не разбирам много много за това ви питам.просто мускулите на краката ми са горедолу 2 пъти по-големи от на ръцете и за тва питам отде да знам.що се се заяждате с мен,кво толкова съм ви направил. :cry:  :cry:
се пак аз съм дошъл в тоя форум за малко информации и препоръки как да тренирам,какви упражнения да праа ама вие не ми помагате изобщо  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

еми извиняваи просто се шегуваме,а са да бъдеме сериозно и по темата
братле то и аз сам така имам големи крака бедрото без да сам го праил ми е 70 просто от футбола и прасец 46
наблегни повече на горната част от тялото и мисля че ще оправиш тази диспропорционалност

^V

09.04.06
19:37

Я кажи размерите на ръката и крака да видим каква е тази разлика
ако е около 20-25 см не виждам къде е проблема... Това си е нормално

09.04.06
19:48

[quote author=”^Vlastelina^”]Я кажи размерите на ръката и крака да видим каква е тази разлика

еми 42 ръка

^V

09.04.06
19:52

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=”^Vlastelina^”]Я кажи размерите на ръката и крака да видим каква е тази разлика

еми 42 ръка

ОК ама не попитах тебе, а пича дето се оплаква  :)

09.04.06
20:40

аз не казвам че имам проблем само питам дали е нормално мускулите на крака да са с по-добра форма(заоблени като мускул) и да са 2 пъти по-големи от тези на ръцете(дет хич ги нема).
DirtyandNasty мене не ми е заради шегите,просто исках да тренирам,да се науча на нещо,да напраа хуа фигура,бях мноо нахъсан ама май нищо не стаа щото никой не иска да ми помогне.ако не разбираш за кво говоря,еи за тва говоря:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=14894

Ами първо може ръцете ти да не си ги развил достатъчно. Друго обяснение е че са по-мазни от краката което ми се струва малко невъзможно. Краката са 2рата по големина МГ и е нормално да са силни и големи. С поястоянството дисбаланса се преодолява. Например ако дясната ти ръка е по-голяма от лявата не значи че не си нормален. С времето се уравновесяват нещата.

09.04.06
20:52

[quote author=“manson”]Ами първо може ръцете ти да не си ги развил достатъчно. Друго обяснение е че са по-мазни от краката което ми се струва малко невъзможно. Краката са 2рата по големина МГ и е нормално да са силни и големи. С поястоянството дисбаланса се преодолява. Например ако дясната ти ръка е по-голяма от лявата не значи че не си нормален. С времето се уравновесяват нещата.

аз мноо мноо нетренирам(поне от въпросите ми към форума не получих отговор,и за тва немога да почна да тренирам въпреки че много искам) но играя футбол и баскет събота/неделя и ваканциите по 4-5 часа на ден общо(сутрин и вечер през ваканцията). а за размери утре ще кажа че са ме мързи да ги меря

09.04.06
21:31

[quote author=“ludacris”][quote author=“manson”]Ами първо може ръцете ти да не си ги развил достатъчно. Друго обяснение е че са по-мазни от краката което ми се струва малко невъзможно. Краката са 2рата по големина МГ и е нормално да са силни и големи. С поястоянството дисбаланса се преодолява. Например ако дясната ти ръка е по-голяма от лявата не значи че не си нормален. С времето се уравновесяват нещата.

аз мноо мноо нетренирам(поне от въпросите ми към форума не получих отговор,и за тва немога да почна да тренирам въпреки че много искам) но играя футбол и баскет събота/неделя и ваканциите по 4-5 часа на ден общо(сутрин и вечер през ваканцията). а за размери утре ще кажа че са ме мързи да ги меря

В сайта има информация, за това как и от къде да започнеш тренировките.Прочети инфото де.

09.04.06
21:57

Хайде стига с простотиите.Пускай сериозни теми !!!!
ASTOR

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1