09.04.06
10:19
Тренирам вече 10г. 180см съм и 90кг., 26г. От 1г. почивам и не съм тренирал! Сега започвам наново, но освен стандартните хранителни добавки искам да форсирам малко връщането на формата ми във времето.
Въпроса ми е има ли смисъл да взимам само метандростенолон или трябва да комбинирам с още нещо? Не искам да правя пак тежък стероиден цикъл, а искам само да си върна формата по-бързичко.
Трябва да се има предвид, че това ще ми е втора употреба на стероиди. Първият ми цикъл беше: Метан+Дека+Сустанон250, но преди 3 години. Та въпроса е дали ако сега взимам само метан, без други инжекционни стероиди, дали тялото ми ще го усети?!
Ако трябва да комбинирам с друго, добра ли ще е комбинацията с Stanabol на British Dragon?!
земи си Винстрол на хапчета - Стазолол по добре ще ти се отрази и ще те върне вър форма!А и ще те изчисти малко от мазнините дето си натрупал като си спрял с трена! (тва за чистенето бе в преносен смисъл,да не се върже някои)
Ами аз доколкото разбрах Stanabol на British Dragon е алтернатива на Винстрол! Или ми е грешна информацията? :?
Значи казваш, че няма смисъл да комбинирам с Метан?
П.С. Наистина съм натрупал доста мазнини през “почивката”
Ами аз доколкото разбрах Stanabol на British Dragon е алтернатива на Винстрол! Или ми е грешна информацията? :?
Значи казваш, че няма смисъл да комбинирам с Метан?
П.С. Наистина съм натрупал доста мазнини през “почивката”
не съм 100 % сигурен мисля че е едно и също!Ама ко питаш мене даваи сас нещо от сорта на примоболан + винстрол!Просто щото с метана още повече ще са омазниш и ще стане каша!А ти си имаш тренин лесно ще се въстановиш!
Tва е, че сега не искам да правя сериозен анаболен цикъл. Искам само малко да забързам нещата. Не искам да си слагам инжекционни стероиди. Идеята ми беше да комбинирам Винстрола/Станабола (stanozolol) с още един орален стероид и се чудих с кой ще е добра комбинация!
Например, чудя се дали да не го комбинирам с слабичкия Oxandrolone вместо андрогенния Метан. Как ви се струва тази комбинация: stanozolol+Oxandrolone?
P.S. Хммм... Моя е грешката! Сега видях, че има и орален Примоболан, но нещо не мога да намеря от къде мога да го взема...!
П.П.С. Намерих го. Произвежда се само от British Dragon под името PRIMOBOL, но струва 300лв! :shock:
[quote author=“GAINER”]Tва е, че сега не искам да правя сериозен анаболен цикъл. Искам само малко да забързам нещата. Не искам да си слагам инжекционни стероиди. Идеята ми беше да комбинирам Винстрола/Станабола (stanozolol) с още един орален стероид и се чудих с кой ще е добра комбинация!
Например, чудя се дали да не го комбинирам с слабичкия Oxandrolone вместо андрогенния Метан. Как ви се струва тази комбинация: stanozolol+Oxandrolone?
P.S. Хммм... Моя е грешката! Сега видях, че има и орален Примоболан, но нещо не мога да намеря от къде мога да го взема...!
П.П.С. Намерих го. Произвежда се само от British Dragon под името PRIMOBOL, но струва 300лв! :shock:
Нормално... ПРОМОБОЛ (Primobolan) е най-безобидния орален стероид за организма, но в същото време най-скъпия... :idea:
Мерси. Значи стигнах до някакво решение!
Скъпото решение ще е: Stanabol (Stanozolol 10мг) + Primobol (Methenolone Acetate 50мг)
Евтиното решение ще е: Stanobol (stanozolol 10мг) + Oxandrolone (2.5мг)
Сега ако някой бъде така услужлив да напише примерен цикъл като за мен (180см.90кг.26г.), цена няма да имате!
http://www.steroid.ru/books_cycle_1.htm
тука 4тата схема ама е доста по хард от това което целиш според мене!Иначе точно препаратите които искаш вклиучва!Не ми са търсят повече схеми касно е!
[quote author=“DarkWolf”]http://www.steroid.ru/books_cycle_1.htm
тука 4тата схема ама е доста по хард от това което целиш според мене!Иначе точно препаратите които искаш вклиучва!Не ми са търсят повече схеми касно е!
Мерси! И аз търся, но искам да намеря някаква пирамидална схема.