Въпрос?!

Темата е заключена.

09.04.06
10:19

Тренирам вече 10г. 180см съм и 90кг., 26г. От 1г. почивам и не съм тренирал! Сега започвам наново, но освен стандартните хранителни добавки искам да форсирам малко връщането на формата ми във времето.
Въпроса ми е има ли смисъл да взимам само метандростенолон или трябва да комбинирам с още нещо? Не искам да правя пак тежък стероиден цикъл, а искам само да си върна формата по-бързичко.
Трябва да се има предвид, че това ще ми е втора употреба на стероиди. Първият ми цикъл беше: Метан+Дека+Сустанон250, но преди 3 години. Та въпроса е дали ако сега взимам само метан, без други инжекционни стероиди, дали тялото ми ще го усети?!
Ако трябва да комбинирам с друго, добра ли ще е комбинацията с Stanabol на British Dragon?!

09.04.06
11:32

земи си Винстрол на хапчета - Стазолол по добре ще ти се отрази и ще те върне вър форма!А и ще те изчисти малко от мазнините дето си натрупал като си спрял с трена! (тва за чистенето бе в преносен смисъл,да не се върже някои)

09.04.06
13:03

[quote author=“DarkWolf”]земи си Винстрол на хапчета - Стазолол по добре ще ти се отрази и ще те върне вър форма!А и ще те изчисти малко от мазнините дето си натрупал като си спрял с трена! (тва за чистенето бе в преносен смисъл,да не се върже някои)

Ами аз доколкото разбрах Stanabol на British Dragon е алтернатива на Винстрол! Или ми е грешна информацията? :?
Значи казваш, че няма смисъл да комбинирам с Метан?
П.С. Наистина съм натрупал доста мазнини през “почивката”

09.04.06
17:01

[quote author=“GAINER”][quote author=“DarkWolf”]земи си Винстрол на хапчета - Стазолол по добре ще ти се отрази и ще те върне вър форма!А и ще те изчисти малко от мазнините дето си натрупал като си спрял с трена! (тва за чистенето бе в преносен смисъл,да не се върже някои)

Ами аз доколкото разбрах Stanabol на British Dragon е алтернатива на Винстрол! Или ми е грешна информацията? :?
Значи казваш, че няма смисъл да комбинирам с Метан?
П.С. Наистина съм натрупал доста мазнини през “почивката”

не съм 100 % сигурен мисля че е едно и също!Ама ко питаш мене даваи сас нещо от сорта на примоболан + винстрол!Просто щото с метана още повече ще са омазниш и ще стане каша!А ти си имаш тренин лесно ще се въстановиш!

09.04.06
17:53

Tва е, че сега не искам да правя сериозен анаболен цикъл. Искам само малко да забързам нещата. Не искам да си слагам инжекционни стероиди. Идеята ми беше да комбинирам Винстрола/Станабола (stanozolol) с още един орален стероид и се чудих с кой ще е добра комбинация!
Например, чудя се дали да не го комбинирам с слабичкия Oxandrolone вместо андрогенния Метан. Как ви се струва тази комбинация: stanozolol+Oxandrolone?

P.S. Хммм... Моя е грешката! Сега видях, че има и орален Примоболан, но нещо не мога да намеря от къде мога да го взема...!
П.П.С. Намерих го. Произвежда се само от British Dragon под името PRIMOBOL, но струва 300лв! :shock:

09.04.06
21:32

[quote author=“GAINER”]Tва е, че сега не искам да правя сериозен анаболен цикъл. Искам само малко да забързам нещата. Не искам да си слагам инжекционни стероиди. Идеята ми беше да комбинирам Винстрола/Станабола (stanozolol) с още един орален стероид и се чудих с кой ще е добра комбинация!
Например, чудя се дали да не го комбинирам с слабичкия Oxandrolone вместо андрогенния Метан. Как ви се струва тази комбинация: stanozolol+Oxandrolone?

P.S. Хммм... Моя е грешката! Сега видях, че има и орален Примоболан, но нещо не мога да намеря от къде мога да го взема...!
П.П.С. Намерих го. Произвежда се само от British Dragon под името PRIMOBOL, но струва 300лв! :shock:

Нормално... ПРОМОБОЛ (Primobolan) е най-безобидния орален стероид за организма, но в същото време най-скъпия...  :idea:

09.04.06
23:03

бе примоболан + станазолол си е върха като комбинация ама $

09.04.06
23:31

[quote author=“DarkWolf”]бе примоболан + станазолол си е върха като комбинация ама $

Мерси. Значи стигнах до някакво решение!
Скъпото решение ще е: Stanabol (Stanozolol 10мг) + Primobol (Methenolone Acetate 50мг)
Евтиното решение ще е: Stanobol (stanozolol 10мг) + Oxandrolone (2.5мг)

Сега ако някой бъде така услужлив да напише примерен цикъл като за мен (180см.90кг.26г.), цена няма да имате!

09.04.06
23:49

http://www.steroid.ru/books_cycle_1.htm
тука 4тата схема ама е доста по хард от това което целиш според мене!Иначе точно препаратите които искаш вклиучва!Не ми са търсят повече схеми касно е!

10.04.06
00:02

[quote author=“DarkWolf”]http://www.steroid.ru/books_cycle_1.htm
тука 4тата схема ама е доста по хард от това което целиш според мене!Иначе точно препаратите които искаш вклиучва!Не ми са търсят повече схеми касно е!

Мерси! И аз търся, но искам да намеря някаква пирамидална схема.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1