10.04.06
16:38
[quote author=“emergency_bg”]Сега в събота минавах край един магазин за добавки във ФК във Варна и питах за млечно-яйчен протеин дали е излязло нещо ново. Продавачката естествено ми препоръча Про 90 Голд. Аз реагирах още при споменаването на името и обясних набързо за проведените изследвания и резултатите. Тя ми разви някаква теория, че работниците на Нутрим са им откраднали голямо количество протеин концентрат и заради това излязла една дефектна партида /и всички изследвания са направени от тази партида/. След като ние от форума сме им помогнали да разкрият измамата и да накажат виновните, дефектната пратка била иззета и заменена с нова :)
Това вече ми се струва върха на наглостта :evil: Как точно работниците ще го отграднат този концентрат да не си го дават на децата бе... И нали Нутрим™ си държи на името за какво им е да пускат долнопробна партида, и ако беше така дали СЛеарчо и компания щяха да отричат и да трият теми и да банват или щеше да е по лесно да се каже на потребителите ,че има една фалшива партида...на която всички вие сте попаднали и затова е така..НУТРИМ си държи на качеството ?!?!?!?
Пълни глупости!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
10.04.06
16:46
[quote author=“M_U_T_O”][quote author=“emergency_bg”]Сега в събота минавах край един магазин за добавки във ФК във Варна и питах за млечно-яйчен протеин дали е излязло нещо ново. Продавачката естествено ми препоръча Про 90 Голд. Аз реагирах още при споменаването на името и обясних набързо за проведените изследвания и резултатите. Тя ми разви някаква теория, че работниците на Нутрим са им откраднали голямо количество протеин концентрат и заради това излязла една дефектна партида /и всички изследвания са направени от тази партида/. След като ние от форума сме им помогнали да разкрият измамата и да накажат виновните, дефектната пратка била иззета и заменена с нова :)
Това вече ми се струва върха на наглостта :evil: Как точно работниците ще го отграднат този концентрат да не си го дават на децата бе... И нали Нутрим™ си държи на името за какво им е да пускат долнопробна партида, и ако беше така дали СЛеарчо и компания щяха да отричат и да трият теми и да банват или щеше да е по лесно да се каже на потребителите ,че има една фалшива партида...на която всички вие сте попаднали и затова е така..НУТРИМ си държи на качеството ?!?!?!?
Пълни глупости!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Продавачката би казала всичко за да и дадеш 19 лв за кило гейнър. Ако в действителност нещата стояха така това щеше да се е раздухало навсякъде. Просто женицата ти е спретнала едно свободно съчение на тема “Про Голд 90”. :wink: M_U_T_O е много прав какво точно ще го правят този концентрат. И си мисля, че имат доста по ценни концентрати от млечно-яйчния :wink: . Брей че здрави работници имат “Нутрим” тея хора как не са отнесли завода щом могат да носят толкова. И що за голяма партида е това Red & Neo правят изследването поне 1 месец преди мене след още почти толкова излиза и моето егати огромната партида и при това в два толкова отдалечени града. :idea: Просто това си е нейна версия.
[quote author=“head_hunter”]Продавачката би казала всичко за да и дадеш 19 лв за кило гейнър. Ако в действителност нещата стояха така това щеше да се е раздухало навсякъде. Просто женицата ти е спретнала едно свободно съчение на тема “Про Голд 90”. quote]
Абсолютно, да не казвам още какво е готова да направи за 19 кинта, някоя на околовръстното
11.04.06
09:42
врели некипели...и аз на тяхно място бих се оправдал с партидата нещо - то по друг начин не можат да се защитят :wink:
пълни глупости, резултатите са все такива отдавна, а и винаги са били такива, защото такова нещо като 90-% млечно-чйчен протеин не съществува. Нито млечният, нито яйчният са с концентрация 90%, камо ли и сместа помежду им.
Всички партиди би трябвало да се тестват при производството им и ако не отговарят на стандарта да се унищожат. Поне така правят производителите, които са благонамерени към клиентите си. Пускането на дефектна партида при предварително знание за това (както излиза от думите на онази продавачка) е вече углавно престъпление и още повече утежнява положението на Нутрим. Явно горките незнаят и как да се оправдават.
12.04.06
16:22
[quote author=“SGK”]пълни глупости, резултатите са все такива отдавна, а и винаги са били такива, защото такова нещо като 90-% млечно-чйчен протеин не съществува. Нито млечният, нито яйчният са с концентрация 90%, камо ли и сместа помежду им.
Всички партиди би трябвало да се тестват при производството им и ако не отговарят на стандарта да се унищожат. Поне така правят производителите, които са благонамерени към клиентите си. Пускането на дефектна партида при предварително знание за това (както излиза от думите на онази продавачка) е вече углавно престъпление и още повече утежнява положението на Нутрим. Явно горките незнаят и как да се оправдават.
Това си е чиста търговска измама!! :evil:
Току що гледам Бтв новините и искам да ви кажа че дават за някакви кремвирши които са ги изследвали за абсолютно всичко и били намерили несъответствие приказваха за микроелементи някви кости гадости и т.н и т.н. Става въпрос че тия хора са се заели точно в момента да изследват тия неща и казаха че ще продължат с тази практика. Не знам дали не е добре да им пратите и на тях изследването на Про Голд. Лабораторията която дадоха видях само че пишеше “медицинска академия”. Ако искате гледаите късните новини в 22;00
15.04.06
20:59
а забеляза ли кои кренвирши са....като марка...да знаем все пак..
За жалост не :( ама аз не ям кремвирши и не ме интересува. Писах по горния пост в смисъл, че от Бтв може и да се заинтересуват. Още повече, че в тая лаборатория явно могат да изследват повече неща от колкото само белтъчното съдържание. Ако толкова те интересува марката на кремвиршите гледаи късните новини.
15.04.06
21:51
[quote author=“x_3_mar”]Писах по горния пост в смисъл, че от Бтв може и да се заинтересуват. Още повече, че в тая лаборатория явно могат да изследват повече неща от колкото само белтъчното съдържание.
разбрах те перфектно какво имаш предвид...
btw някой пращал ли е нещо някъде или всеки оставя на другия и в крайна сметка - нищо?
sub кренвиршите едните бяха някакви пилешки ама не се видяха добре а другите бяха “народна” виждал съм ги в един магазин в махалата приличат отвън по надписите на Ооо Пепи но пише “народна” имат и някаква наденица в стил “кучешка радост”
А относно пращането на сертификата за Про-то то няма проблеми но малко ми заприличва на поговорката “100 баби хилаво бебе” според мен трябва няколко човека да се заемат но да знаят какво и как трябва да се направи като например Хънтър. Едно нещо като се прави трябва да се направи както трябва - и аз мога да го пусна на бтв и оттам какво? просто не съм запознат как трябва да се процедира.
Абе като се замисля... Ok, Nutrim е ментак. Но какво ли ще излезе, ако се тестват и другите БГ фирми? Залагам на същия резултат. Ами то и за другите фирми няма гаранция... Mlo, Universal, Weider и въобще всички фирми не мисля, че отговарят на 100% на посоченото на етикета. Дали ще са 5% или 15, сигурно и те ментят. Как мислите вие, дали head_hunter налучка единствения, или всички ни лъжат малко или много в съдържанието?
15.04.06
23:31
Е добре, може да лъжат... Ама не може да си купиш млечно-яйчен белтък и първо да не е млечно-яйчен и второ да не е протеин! Аз си мисля че при техните протеини % белтъци е по-нисък, но до там. Поне ме съмнява произхода да мешат. ОН 100%Уей само за сега е сигурен, защото се радва на огромна слава и много се продава и опради големите печалби нямат изгода да го развалят - 81% е по принцип.
Пак давам линк, който имаме от Петко: http://zonapravdy.narod.ru/
Про Голд 90/2 е (или беше) най-продавания протеин на пазара, затова така се получи. Рейтинга му изигра лоша шега.
[quote author=“Mr_Muskul”]Как мислите вие, дали head_hunter налучка единствения, или всички ни лъжат малко или много в съдържанието?
Мисля, че не го е налучкал. ред и Нео го “налучкаха” или по-точно казано искаха да знаят за какво си дават парите, head_hunter също... Дайте да изследваме протеин на ОН? Супер като идея, но колко хора от форума го ползват? За съжаление протеините им са популярни с високи качество и цена, но не и с масова ползваемост. И в крайна сметка защо да се изследва нещо, което почти никой не би си купил?
Още доста неща има смисъл да се изследват, дори протеините от висока класа. Може би не са те най-важните, но си струва ей така за сравнение. Аз лично ползвам ефтини и скъпи протеини поравно и искам да видя дали си заслужават парите.
Освен това след този тест...и ако някой направи и на другите БГ фирми и се получи същото си мисля, че доста ще се покачи ползваемостта и на скъпите продукти. Все пак аз вече не бих се доверил на Нутрим или друга БГ фирма./ не че съм се прекарвал много и преди с тях/
16.04.06
13:37
Добре момчета Нутрим разбрахме, че са мишки и че ни муфтат кинтите с протеин, който всъщност е гейнър.. :evil: Питам се гейнъра какви резултати ще даде? можем ли да разчитаме на креатина поне? ба* сега и добавки да не пием и кво остана, повечето хранителни продукти са боклуци, а и българинът няма пари и търпение да търси здравословни хранителни продукти.. Според вас само протеина ли е боклук или да не купуваме нутрим? За вносни добавки пари няма :roll:
Според мен на креатина им може да се разчита. Пил съм го 2 пъти.Нямам оплаквания от него.
[quote author=“diksi”]Според мен на креатина им може да се разчита. Пил съм го 2 пъти.Нямам оплаквания от него.
Ае то и ние сме пили протеин и нямахме оплаквания, но не се самонавивай, че пиеш чист креатин.... :wink: Ае българска работа. Плащаш тук там и правиш каквото си искаш. Затова има и поговорка: не съм достатъчно богат да си купувам евтини работи. След малко преработка пасва идеално...Един съвет от мен - пазете си здравето и не пийте евтини боклуци.
17.04.06
10:08
Най-после отговор от Нутрим на е-майл-а ми:
Уважаеми г-н Илиев,
Още веднъж Ви благодарим за сигнала, който ни изпратихте и който ни обезпокои. Независимо от това, че все още не сме получили от Вас партидния номер на изследваната проба, ние започнахме проверка по случая, за което ще Ви държим в течение. Разбираме, че сте дългогодишен потребител на продукти, произвеждани от фирмата ни и във връзка с това бихме искали да Ви поканим на организирания със съдействието на НУТРИМ Национален турнир по бодибилдинг и фитнес на 15.04.06 (събота) в Пловдив (от 16:00 ч), който е квалификация за балканско и европейско първенство и на който ще се сформира националния отбор на страната за участия в международни състезания.
Разноските по пребиваването (пътни и нощувка) ще бъдат поети от нас. Посещението Ви в Пловдив ще бъде повод освен да присъствате на интересното състезание, в което ще участвуват най-добрите български културисти, така също и да се запознаете с фирмата ни, производството и екипа ни, което, убедени сме, ще възстанови доверието към нас. Отношението на клиентите е от решаващо значение за нас. Ще се радваме да приемете поканата. За потвърждение бихте могли да се свържете с търговския директор на фирмата инж. Надя Данева на тел. 0ххххххххх.
Поздрави
НУТРИМ ООД
Естествено не се обадих - смятам, че ако ми се ходи където и да било все имам някой лев да си покрия разноските, а аз това лично го приемам като вид опит да ми бъде затворена устата е да, но в България все още има неща които не се продават :twisted: !
17.04.06
10:37
Добре ти се подмазват хорицата:).Няма да говорим, че обещаното не е като даденото.
Чудят се кво да измислят вече.И с**рка са готови да ти направят само и само да се забрави за случая.Аз лично не мисля,че това писмо е нещо различно от четка и че дава някакво обяснение на л**ната дето с*рат.
Хахахааа, нагли, нагли ... :D
Това е официална покана да преминеш към Тъмната страна. Направиш ли нещо на техни разноски, ставаш техен човек. Сигурен съм, че не би го направил, де.
17.04.06
16:26
Да ги е*а в наглеците...
17.04.06
16:37
[quote author=“Neo”]Хахахааа, нагли, нагли ... :D
Това е официална покана да преминеш към Тъмната страна. Направиш ли нещо на техни разноски, ставаш техен човек. Сигурен съм, че не би го направил, де.
Хахаха е това ме разсмя. Разбира се, че не бих направил подобно нещо все пак това означава, че плюя на всичко което съм направил, а също и върху това което сте направили и вие. Убежденията ми не се продават, аз не се продавам, не продавам хората които са ми гласували доверие, не продавам и принципите си! След като не успя Слеърчо да замаже положението се включиха и “умните глави” в офиса - много ми е интересно до къде биха стигнали при последвалото развитие на нещата? Но днес съм се забавлявал страхотно с техния е-мейл. Това писмо ми говори за факта, че са получили удър на доста полезнено за тях място.
[quote author=“head_hunter”] удър на доста полезнено за тях място.
Точно! Предполагам, че Pro… е един от най-продаваните протеини на БГ пазара. Едно заради цената и друго заради етикета (не съдържанието)...
Ако се стигне до съд ги пиши фалирали. Необоримите факти, с които разполагаш, дори да се окаже, че е било само една партида/което е наивно и да си го помисляме/ ще е фатален удар върху тях... Ако бяха с чиста съвест щяха досега да са се свързали с теб лично, да са назначили проверки и вече да има резултати. В момента само имат късмет, че случаят не се е раздухал, иначе биха губили доста пари от бившите си клиенти.
Случая с всеки изминат ден се разчува все повече и повече :twisted: Аз лично из цялата махала вече съм разгласил, а съм и сигурен, че доста хора правят това дори и в момента :wink: А пък нещата, ако цъфнат по медиите направо нутрима загива :lol:
18.04.06
17:55
В крайна сметка някой писа ли на Господари на ефира и какво отговориха те?
18.04.06
18:01
bTV оня ден даваха репортаж - дали 3 произволни колбаса за проба в лаборатория. Оказва са че 2 от тях са вредни за здравето, а 3тия съдържа вещества + вода над нормата, което е забранено. Може би и за протеините ще се заинтересуват :roll: Малко наивно звучи, но нищо не губим. Ако има някой навит да напише един текст с резултатите от преди 2 години, тези на ред и нео и накрая тези на хеад хънтър ... Малко да сберем инфото на едно място.
В България такива фирми трудно ще загинат - дори и оборота им да намалее 3-4 пъти, най-вероятно ще се пререгистрират под друго име, ще сложат нови опаковки, ще дадат пари на когото трябва и всичко по старому.
[quote author=“manson”]bTV оня ден даваха репортаж - дали 3 произволни колбаса за проба в лаборатория. Оказва са че 2 от тях са вредни за здравето, а 3тия съдържа вещества + вода над нормата, което е забранено. Може би и за протеините ще се заинтересуват :roll: Малко наивно звучи, но нищо не губим. Ако има някой навит да напише един текст с резултатите от преди 2 години, тези на ред и нео и накрая тези на хеад хънтър ... Малко да сберем инфото на едно място.
manson - точно това имах предвид няколко мнения по горе :D
[quote author=“x_3_mar”]Току що гледам Бтв новините и искам да ви кажа че дават за някакви кремвирши които са ги изследвали за абсолютно всичко и били намерили несъответствие приказваха за микроелементи някви кости гадости и т.н и т.н. Става въпрос че тия хора са се заели точно в момента да изследват тия неща и казаха че ще продължат с тази практика. Не знам дали не е добре да им пратите и на тях изследването на Про Голд. Лабораторията която дадоха видях само че пишеше “медицинска академия”. Ако искате гледаите късните новини в 22;00
бТВ са най-комерсиалната телевизия, за тях всичко е рейтинг и проценти. Темата за колбасите е актуална, защото абсолютно всеки пенсионер нагъва кренвиши и Камчия, а колко зрители знаят що е това протеин на прах? Не повече от 5% от аудиторията. Няма да проявят интерес.
Решението е: Частен случай с Владо Береану :D
18.04.06
18:55
Въпроси към bTV Новините, отправяйте на email адрес: news@btv.bg или btv_reporterite@btv.bg
Въпроси към bTV Спорт, отправяйте на email адрес: sport@btv.bg
Въпроси към отдел “Продукция” отправяйте към г-н Бранко Салич на адреса на телевизията.
Своите писма изпращайте на адрес: Би Ти Ви, Национален Дворец на Културата, пл. “България”, ет. 11, София 1463
Тел.: 359 2 9176 800, Факс: 359 2 9176 886
====================
http://www.btv.bg/feedback/
[quote author=“Unruly”]В България такива фирми трудно ще загинат - дори и оборота им да намалее 3-4 пъти, най-вероятно ще се пререгистрират под друго име, ще сложат нови опаковки, ще дадат пари на когото трябва и всичко по старому.
Не е точно така, защото само като видиш познато име във фирмата и пак няма да купиш от тях. А това, че Нутрим са ментак срива и без това ниския рейтинг на останалите БГ фирми. Аз лично вече никога не бих си купил БГ протеин или някаква друга добавка. Между другото аз ако бях на мястото на Биогейм веднага щях да разследвам случая и сам да ги съдя, защото това е супер некоректна конкуренция, а и ще си направят реклама...
[quote author=“ivan.shishmanov”]В крайна сметка някой писа ли на Господари на ефира и какво отговориха те?
Аз писах до “Господари на ефира” . Описах проблема подробно. Писаха “Благодарим Ви за сигнала” , нещо от този род беше. Иначе умишлено си оставих и джиесема с надеждата да се обадят, но уви не се обадиха. :cry:
18.04.06
20:07
[quote author=“Mr_Muskul”][quote author=“Unruly”]В България такива фирми трудно ще загинат - дори и оборота им да намалее 3-4 пъти, най-вероятно ще се пререгистрират под друго име, ще сложат нови опаковки, ще дадат пари на когото трябва и всичко по старому.
Не е точно така, защото само като видиш познато име във фирмата и пак няма да купиш от тях. А това, че Нутрим са ментак срива и без това ниския рейтинг на останалите БГ фирми. Аз лично вече никога не бих си купил БГ протеин или някаква друга добавка. Между другото аз ако бях на мястото на Биогейм веднага щях да разследвам случая и сам да ги съдя, защото това е супер некоректна конкуренция, а и ще си направят реклама...
Ами ако Нутрим път пуснат изследвания за Биогейм ... голямо меле ще е :lol: Ще останем без БГ Протеин :twisted:
[quote author=“Mr_Muskul”] Между другото аз ако бях на мястото на Биогейм веднага щях да разследвам случая и сам да ги съдя, защото това е супер некоректна конкуренция, а и ще си направят реклама...
Хахаа, никога няма да го направят, щото си знаят хала.. :)
Според мен стискат палци, покрай всички тези изследвания някой да не се сети и за тях..
18.04.06
22:15
Ми айде да флъднеме пощата на “Господари на Ефира” ?
19.04.06
08:26
Някой сети ли се за Комисията по търговия и защита на потребителя.Сайта им е: http://www.ktzp.bg/ форума им е пълен със сигнали за какви ли не менте неща на пазара.Потребителския телефон е:070011122 .