Храната вчера:
1. Литър прясно мляко с четири лъжици протеин , сирене, извара с плодове.
2. Сандвичи с лаваш, прясно мляко, десертче с кокос.
3. Чай с мед и лимон, половин пакет чипс.
Останах си гладен вчера. И днес съм гладен още от обяд.
Движение - ходене в планината. Днес без много зор, че краката ми са доста изморени. Ходенето с по-бавно темпо и като цяло по- айляк разходка. Общо взето се порадвах на хубавото време, на приятно препичащото слънце и на свежия планински въздух.
Мнението беше редактирано от I`M на 11.02.22 16:16.
Храната вчера:
1. Хляб с кебабчета,наденица и боб( издълбах един крайшник и го напълних с червен боб, кебабчета и надецица), 7-8 шоколадови десертчета:
2. Сирене, кашкавал, салам, млечна салата, кисело зеле с ориз и пиле, три филии хляб, 9-10 бонбона.
Движението - неколкократно качване и слизане по подобни терени
Мнението беше редактирано от I`M на 13.02.22 16:24.
Храната вчера - от пърленки, през сиренки, кренвершки до пица.
Малко повисях на халките. Малко се поразходих. Нищо по-различно от обикновено.
Днес както беше слънчево, така и се заоблачи и задуха, но като цяло беше приятно времето.
Мнението беше редактирано от I`M на 14.02.22 16:44.
Движението вчера и днес е добре. Вчера направих малко над 21 000 крачки, но учудващо много се изморих.Чувствах се все едно над 40 000 крачки съм направил. Времето беше страхотно и потренирах малко с камънаците на свеж въздух. Напоследък много рядко тренирам с камъни поради постоянния ми стремеж за взимане на определени маршути за по-бързо време и без почивки. Спра ли се да тренирам с камъни на мен ми действа като почивка спрямо ходенето и темпото с което ходя.
Днес имах доста умора в краката и по-конкретно в задните бедра, но отново походих добре.
И днес станах вир вода при изкачването нагоре, въпреки че днес не беше от най-топлите дни. Особено на по-високото в планината.
Мнението беше редактирано от I`M на 16.02.22 19:18.
Днес малко халки и катерене в планината.Доста зор видях на лицевите. Едвам направих две серии по пет повторения и една с четири.Кофичките и те зор, но с една идея по -свежо от лицевите.
Нещо съм доста сънлив тези дни, което е нетипично за мен. Храната също е малко, което отново е нетипично за мен.
Днес вятърът ме възпрепятства за по-активно ходене, но не останах и без никакво движение.
Подхванах тези дни да подрежа малко лозата, та дано тази година да има грозде, че за първи път в живота ми се занимавам с такива дейности.
Лека -полека в мен взе да назрява идеята да си взема 5-6 кокошки за снабдяване с домашни яйца, но ще видя дали ще успея да я реализирам.
Тортата неогледна на вид, но на вкус беше повече от задоволителна.
Мнението беше редактирано от I`M на 18.02.22 16:35.
Вчера и днес походих малко в хубавото време. Даже вчера много доволно ходене направих. Поддъжах много високо темпо. Още в края на първите петнадесет минути ме заболяха прасци, пищяли, дробове - чак ми се пререва. Може да съм пуснал някоя и друга сълза, но от вадите пот, които се стичаха по лицето ми да не съм разбрал. Изтощих се доста.В момента, в който се прибрах вкъщи и затворих вратата - легнах направо в коридора и лежах неподвижно две-три минути. Кеф ми е като се изтощя физически до такава степен.
Определено движението тази седмица беше добре, а и неволно храната беше по-малко. Килограмите 105. Все още съм огромна лоена топка, но като че ли се вижда малко повече дефиниция в рамена и гърди.
Мнението беше редактирано от I`M на 20.02.22 18:15.
Последните две седмици имах доста ангажименти и общо взето нямах време за планината. Липсата на недостатъчно движение доведе и покачване на килограмите и към момента те си остават твърде много за моята скромна височина. Днес имах време и успях да направя една разходка в планината.
Храната вчера:
1. Няколко яйца, млечна салата, домати със сирене, парче баница с яйца и сирене, парче баница с картофи, кекс , кадаиф.
2. Баница с яйца и сирене, баница с картофи, кадаиф.
3. Сандвичи с топено сирене и домат, кроасан с шоколад, сладолед с 50 грама микс от сурови ядки.
4. Два кроасана и литър прясно мляко.
Общо взето вчера беше цял ден ядене и лежане вкъщи.
Снимка на (без)формата при тегло от 109 килограма и някоя и друга снимка от разходката днес:
Мнението беше редактирано от I`M на 07.03.22 16:34.
07.03.22
18:50
казано от I`M на 07.03.22, 16:28:
доведе и покачване на килограмите и към момента те си остават твърде много за моята скромна височина.
Да, ако си над 200см си бетон :)
Снимка на (без)формата при тегло от 109 килограма и някоя и друга снимка от разходката днес:
В първия пост в дневника си 110кг, а си 10% мазнини надолу, на какво го отдаваш?
Не целя да те обидя, но дневникът ти се превръща в описване на манджа и понякога разходки.
казано от Brown Bomber на 07.03.22, 18:50:
доведе и покачване на килограмите и към момента те си остават твърде много за моята скромна височина.
Да, ако си над 200см си бетон :)
В първия пост в дневника си 110кг, а си 10% мазнини надолу, на какво го отдаваш?
Не целя да те обидя, но дневникът ти се превръща в описване на манджа и понякога разходки.
1. Далеч съм от два метра височина, 180 см съм.
2. Не знам какво точно имаш предвид под първия пост на дневника. Началото на януари тази година подхванах отново да свалям и бях почти 112 кг. и започнах да пиша след няколкомесечна пауза. По някое време паднах до около 105кг, но като се случиха няколко последователни седмици с по -малко или никакво движение и естествено качих, тьй като промени в храненото почти не правя, а и не искам да правя. Относно мазнините - не знам колко процента съм свалил в момента. При мен почти винаги мазнините падат първоначално много бързо , но впоследствие забивам и много трудно падам дори и с малко надолу. В повечето случаи си оставам на около 20 и нагоре проценти мазнини, въпреки усилията да падна под 20%. Предполагам е ясно, че като свалям бързо процента мазнини поддържам и голям калориен дефицит идващ основно от енергоразхода от “разходките”.
3. Аз си описвам каквотото правя( в повечето случаи), когато целя свалянето на килограми. Като се замисля - когато не свалям килограми, май и не попълвам дневника. В случая разходките и храната е това, което следя в дългосрочен план - макар и не в толкова големи подробности.
Мнението беше редактирано от I`M на 07.03.22 20:09.
Храната вчера:
1. Кашу и шамфъстък, маринована чушка със зехтин, няколко филии хляб, кюфтета от нахут и около 100 грама майонеза на растителна основа.
Като за след близо 48 часа фаст може би не беше най-разумно да започна първото хранене с 300 грама ядки , но както обикновено след това нямах никакви признаци за стомашен дискомфорт.
След няколко неуспешни опити последните месеци за по-дълъг от 24 часа фаст, най -накрая го докарах до 46-47 часа фаст. Даже вчера по обяд доста ми се притъпи чувството за глад и можеше спокойно и целия ден да изкарам без да ям, но жената имаше желание да вечеряме заедно и се отказах от идеята за шесдесетчасов фаст, която взе да назрява в мислите ми по-рано през деня.
Днес по обяд реших да си почина малко от работа и направих едно двучасово ходене в снега. Сега се надявам да си довърша плануваната за деня работа до към 17 часа , а по - късно вечерта да подхвана и част от плануваната за утре . Общо взето е това.
Определено ми е кеф да ходя в снега.
Мнението беше редактирано от I`M на 09.03.22 14:54.
Храната вчера след около 23 часа фаст:
1. Микс от сурови ядки, сандвичи с фалафели, домат, маслини и лук.
2. Две ябълки, един банан, две круши, оризов чипс и чай с мед и лимон.
3. Овесени ядки с две супени лъжици мед.
Дали защото сряда(след 48 часовия фаст) направих само едно хранене или поради повечето ходене тези дни, вчера огладнях рано, а така и не се нахраних. За сега се чувствам сит и може би днес ще пропусна храната или ще съм само на едно не толкова обемно хранене. Зависи и колко ще се замотам с работа вечерта и колко точно ще огладнея .
И днес около два часа ходене в снега. Понамокрих се, но голям кеф ми беше да ходя в преспите. Енергия имаше. Не съм се спирал и за почивки . Темпото не беше от най-високите, но в този сняг не беше и толкова зле. Мислих и малко халки да направя, но не остана време за тях.
Мнението беше редактирано от I`M на 10.03.22 16:25.
Храната вчера:
1. Две купи червена леща, почти цял хляб с лютеница, две ябълки, две круши и чай с мед.
Днес един час ходене в снега по доста стръмен терен. Удари ме яко в краката и утре сигурно ще имам мускулна на бедрата.
Храната вчера:
1. Хляб с пастет от гъби и маслини, шейк от соево мляко, протеин от тиква, какао , банан и стевия.
2. Тофу с грах и царевица на тиган, вафла на растителна основа.
3. Две ябълки, две круши, чай с мед и лимон.
Днес час и половина ходене в планината. Излезнах от отъпканата пътека и подхванах един стръмен терен с гъста растителност. Общо взето за минаването на десет метра вертикално, се налагаше да ходя 50-60 метра хоризонтално докато намеря от къде да се провра. Високите ботуши бяха изключително полезни за ходене в преспите сняг.Времето беше страхотно - слънчево и без вятър.
Планувах тази събота да взема да обръщам лека -полека почвата в градината, но днес ми се стори неподходящо времето за този тип дейност и отново оставям за следващия уикенд. Дано да е по -топло тогава. Общо взето е това.
Храната вчера:
1. Чушки с ориз и домати, кекс с ябълки.
2. Пица , кекс с ябълки
3. Оризов чипс , двеста грама микс от сурови ядки.
Движението - около час и половина ходене в планината. В подножието - кал, локви и тук там зеленина. Километър и половина по-нагоре - сняг до над глезените.
Потренирах малко и на халките. Лицеви, кофички и набирания. Както обикновено по три серии на упражнение, с по 4-5 повторения. След набиранията на халките направих и малко набирания на лост. Тази седмица се увлякох малко с тренировките - два пъти халки и един път с ластиците, а на мен един път халки/ластици седмично ми е напълно достатъчно. С ходенето в планината нещата се получиха добре тази седмица. Пропуснах само един ден. Надявам се другата да имам възможност за малко повече ходене.
Пицата стана по-добре отколкото очаквах и беше доста вкусна.
Мнението беше редактирано от I`M на 13.03.22 16:17.
Храната вчера:
1. Баница с картофи, домат със зехтин и сол.
2. Нещо като кюфтета от спанак, картофи и ориз на фурна, няколко филии хляб.
3. Грис халва поръсена с какако, оризов чипс, ябълки и круши.
Днес не ми остана време за ходене в планината. Цялото движение се свежда до 3-4 км ходене в градска среда. За утре също се очертава да ми е пълен деня, та се чудя как да вмъкна едно бързо катерене. Варианта е по обед и после да си доработвам късно вечерта.
Мнението беше редактирано от I`M на 14.03.22 22:08.
Последните няколко дни имах доста неща на главата и нямах много време, но успях да вмъквам всяка сутрин по около час ходен по относително тежки терени. Храната и тя доста добре, малко като количество и един път на ден. Днес си освободих следобеда и успях да направя едно три часа обикаляне в планината. Пробвах малко по -различни маршрути и доста добре се натоварих. Понеже малко ми идват моите 109 кила , взех да слагам и раница на гърба уж за повече натоварване.
Освен да отбележа и малко от джиткането, друго май не остана:
Храната вчера:
1. Овесени ядки в соево мляко, филия хляб със зеленчуков пастет.
2. Яхния от ориз, царевица, боб и малко люти чушки, две филии хляб със зеленчуков пастет, вафла на растителна основа, шепа микс от ядки и малко стафиди.
Като се гледам ми се струва, че и тази седмица съм загубил от процента подкожни мазнини, но килограмите ми са си общо взето същите. Ще се опитам да вкарам още кардио , тоест да правя кардио по две пъти дневно. Ако не успея ще трябва да намаля храната , че тябва да започна да свалям и от теглото вече.
Днес два часа ходене. Изморих се доста по едно време и смятах да се връщам, но в крайна сметка си завърших целия маршрут така както го бях планирал.
Много ме кефи това парче , не знам вече колко пъти го гледах в тубата.
Мнението беше редактирано от I`M на 19.03.22 18:51.
Храната вечера:
1. Овесени ядки , стафиди и кашу заляти със соево мляко.
2. Йогурт от кокосово мляко, филия с пастет от зеленчуци.
3. Пица, ябълки.
Днес времето беше супер и направих една хубава и изтощителна разходка. Принципно не планувах, но свежият въздух ме предразположи и направих някоя и друга серия кофички и австралийски набирания. Свърших малко работа и по двора и общо взето така завършвам физическата активност за деня. Сега следобедна дрямка и вечерта пред телевизора.
И една снимка( не че не съм качвал и друг път) на любимия за изкачване връх, който се вижда в далечината под облаците. Тази седмица само три или четири пъти се качвах до него, а има периоди през лятото , когато се качвам по два пъти на ден.
Мнението беше редактирано от I`M на 20.03.22 22:06.
Храната вчера:
1. Пърленка с домат и бургер от слънчоглед( основна съставка), две питки с локум и карамелизирана захар.
2. Две пърленки с домат и бургер от слънчогледен, йогурт от кокосово мляко, чай с мед и лимон.
Движението днес :
Сутринта малко над час ходене в планината. Преди малко - 22 минути качване и слизане без прекъсване по 12-сет стъпала. Темпото с идея-две по-бързо от нормалното. Около седмата минута се появи доста умора и напрежение в краката( основно в прасците ) и не мислих, че ще изкарам повече от десет минути, но след десета минута се отпусна малко сковаността и в крайна сметка до малко над 20 минути изкарах преди да спра. Между другото това ми е другата форма на кардио, която харесвам да правя. Малко скучна ми идва на моменти, но това може донякъде да се коригира, ако се сетя да си взема слушалките. Понеже наблизо имаше и лост, който общо взето ми беше пред очите, след стълбите направих и няколко набирания разпределени в няколко серии.
Мнението беше редактирано от I`M на 21.03.22 17:28.
Храната вчера:
1. Овесени ядки със соево мляко, йогурт от кокосово масло,
2. Хапки от нахут, две филии хляб, веган вафла.
Днес крив и каръшки ден, който не ми се коментира. На всичкото отгоре и духаше изключително неприятен вятър, та и в планината не ходих.
Храната вчера:
1. Овесени ядки със соево мялко, йогурт от кокосово мляко.
2. Тофу със зеленчуци на тиган, три филии хялб.
3. Четири ябълки.
Днес следобед се възползвах от хубавото време и се разходих малко, че ми беше бръмнала главата.
Така като гледам на клипа движението при единия вид кофички, които правя изгежда някакси неестествено, но пък като усещане ми е добре. Приципно при вдигане завъртам и дланите пред тялот, но в момента нямам толкова сила.
Храната вчера:
1. Овес, кашу и стафиди със соево мляко, йогурт от кокосово мляко.
2. Веган бургери, картофи, растителна майонеза и няколко филии хляб.
Днес - час и нещо ходене в планината. Подхванах един нов маршрут, през който не бях минавал до момента и последните няколко дни ходя само по него. Минава през гориста местност като се редуват стръмни изкачвания и по-равни терени. Интересно е колко много различни маршрута има към любимото връхче и че все още откривам пътеки, които не съм минавал преди. Донякъде се дължи и на факта, че като свикна да ходя по определен маршрут и не търся други. Мислих да вкарам малко набирания днес, но откровено забравих.
Храната вчера:
1. Овес, кашу и стафиди в соево мляко, веган вафла.
2. Шницели от нахут, картофи на фурна, няколко филии хляб, малко майонеза.
3. Чай с мед и лимон, три ябълки.
Храната доста еднообразна напоследък, но към момента нямам проблем с това.
Днес следобед не ходих в планината. Вместо това се хванах малко да обръщам. Май щеше да е по-добре да ползвам правата лопата, вместо вилача , ама с него си почнах и с него си завърших. Утре живот и здраве , ако не изникне нещо непредвидено ще поработя повечко по градината. Общо взето е това.
Мнението беше редактирано от I`M на 25.03.22 20:52.
Последните 2-3 дни храната беше в повече, но и енергоразходът ми беше висок. Поработих по градината. Походих и в планината. Увеличих килограмите на раницата, даже пробвах да ходя един-два пъти и с чувала на рамо , но ми тежеше много. Полюшках се и на халките
Днес играх с малкия навън и докато играхме през минута -две-пет правих по 3-4 набирания в период от около час. С
Започнах прием на витамин б12 в допълнение към храната в момента. Общо взето е това.
Храната вчера:
1. Овес, микс от сурови ядки, соево мляко и лъжица мед.
2. Пърленки, фалафели, домати, авокадо и зелена салата.
3. Пет супени лъжици тахан с две супени лъжици мед, солети.
Физическата активност вчера- около десет километра ходене; тридесет и пет минути качване и слизане по 12 стъпала без прекъсване; петнадесет минути качване и слизане по същите стъпала , отново без прекръсване, само че с около 15 кг раница на гърба. Няколко серии набирания с около 15-сет килограмовата раница. След което се хванах да преподреждам разни неща по избата за около час и капнах. Нещо нямам грам енергия тези дни и един анемичен се усещам.
Напоследък не съм попълвал дневника защото нямах време, а и нямаше какво да попълвам. Наложи се да приемам едни лекарства, от които лично аз напълнях доста и съм с много голяма водна задръжка . Чак в лицето ми личи. Отделно толкова ми засилиха апетита, че съм ставал да ям и през нощта, което на мен ми беше направо странно, още повече, че от над десет години съм на интервално хранене и не ми се е случвало да ставам да ям през нощта от глад..
Като цяло искам да сваля натрупаните килограми и да се чувствам малко по-добре. От два три дни започнахх да засилвам физическата активност. Ще се мъча да правя колкото мога повече кардио.
Активност вчера:
От 6 до 9 - ходене в планината. От 9 до 09:30 - халки ( кофички, лицеви + изометрия и на двете). От 17 до 18 - ходене. Мислих да потъркалям един голям камък, обаче след второто ходене вече бях много изморен.
Храната вчера :
1. Протеинов йогурт, кисело мляко с овес.
2. Кекс с шоколад, литър и половина прясно мляко.
3. Три кюфтета, две филии хляб.
4. Литър и половина сладолед.
Активност днес:
От 7 до 11 - ходене в планината. От 11 до 11:30 -чувал( блъскам 30-40 сек, почивам минута- две). От 17 до 17:40 ходене. От 20 до 20:30 набирания( по 2-3 набирания през 2-3 минути). Чувала ми изпи всичката енергия. Накрая буквално не можех да си държа ръцете изправени. Едно, че съм много тежък и кардиото е много зле, друго че последно ползвах чувала преди месец -два и то не точно по предназначение - носих го на гръб/рамене докато качвах стълби.
Храната днес :
1. Килограм домати, половин хляб, около триста грама сирене, три пилешки бутчета.
2. Половин тава пица, литър айрян.
3. Литър сладолед,с
Мнението беше редактирано от I`M на 08.05.22 22:16.
09.05.22
09:18
казано от I`M на 08.05.22, 21:43:
1. Килограм домати, половин хляб, около триста грама сирене, три пилешки бутчета.
3. Литър сладолед,с
Ванка, надявам се каквато и да е била причината за лекарствата, вече да я няма!
Ама с тая храна :( Направо се втрещявам, като ти прочета менюто понякога.
казано от Alexander Krastev на 09.05.22, 09:18:
казано от I`M на 08.05.22, 21:43:
3. Литър сладолед,сВанка, надявам се каквато и да е била причината за лекарствата, вече да я няма!
Ама с тая храна :( Направо се втрещявам, като ти прочета менюто понякога.
Мерси! Мисля/надявам се , че проблемът е решен , въпреки че може да се наложи да направя още един прием на същата схема лекарства. Общо взето съм добре.
За храната аз даже се чудя дали не тръгвам прекалено агресивно и дали да не увелича калориите. 113-114 кг. съм в момента и в деня на прием на цитираната храна имам над 4 часа ходене в планината + около два часа физически труд (копане, обръщане , сеене и т.н.), тоест енергоразходът ми е огромен с оглед на теглото. За мен е рано е да режа повече калории при това тегло и при този енергоразход.
Физическа активност днес:
1.от 05:40 до 07 - ходене в планината.
2. 9-10 серии по 3 набирания всяка.
3. От 18:30 до 20 - ходене в планината.
Отделно 4-5 километра ходене в градска среда..
Храната днес:
1. Протеинов йогурт, парче пица, литър прясно мляко.
2. Протеинов сладолед.
3. Няколко домата със зехтин, около триста грама сирене, половин хляб, едно татарско кюфте.
4. Литър прясно мляко, няколко шоколадови бонбона.
Пресолил съм малко последното сирене, а не ми се чакаше да се обезсоли и що вода изпих покрай него. Като се прибрах от второто ходене в планината и си сипах уж само една чаша студено прясно мляко и както обикновено изпих литър.
1. Час и половина ходене в планината.
2. Тренировка с ластици - тяга, бутане от легнало положение, раменна преса прав.
3. 11 или 12 серии по 3 набирания всяка.
4. Час и половина ходене в планината.
Храната днес:
1. Кисело мляко с овес, литър прясно мляко, филия хляб със сирене.
2. Пица, 600 мл. прясно мляко с 3 лъжици протеин.
3. Домати със сирене, половин хляб, нещо като тас кебаб с пилешко филе.
4. Литър сладолед с няколко бишкоти и сладко от боровинки.
1. Рано сутрин - час ходене в планината с леки примеси на тичане.
2. 6 серии набирания по 3 повторения всяка.
3. Вечерта - час и половина ходене в планината.
Днес по-малко набирания от миналите дни, но нещо се появи лека болка в дясната предмишница и не се напъвах много. Сутринта излезнах по тъмно, че имах ранен ангажимент . Вечерта се прибрах отново по тъмно. Като цяло днес движението много добре, като изключим едночасовата следобедна дрямка, общо взето цял ден го изкарах на крак.
Храната днес:
1. Протеинов йогурт, три принцеси с кашкавал, литър портокалов сок.
2. Три филии хляб с около 100-150 грама амбарица.
3. Канелони с кайма, сирене, кашкавал и сос бешамел.
4. Литър следолед със сладко от яягоди и шоколадови пурички.
Между другото за първи път от многото ми напълнявания губя толкова мускулана маса, което не е проблем за мен. Интересно ми е обаче дали с 2-3 пъти седмично леки тренировки с халки и ластици, ще кача отново мускулна маса и то при положение, че правя много кардио и че наближавам вече четиридесетте. Времето ще си покаже.
Мнението беше редактирано от I`M на 11.05.22 21:44.
Физическата активност днес:
1. Сутринта - час и половина ходене в планината.
2. Тренировка с ластици - лицеви опори и преден клек.
3. Набирания - 11 серии по три повторения всяка.
4. Вечерта - час и половина ходене в планината.
Сутринта подхванах един 6 километров машрут( три изкачване и три слизане). Изкачването беше редуване на умерен с доста стръмен терен и се изморих много. Още повече, че на по-стръмното и потичвах. На набиранията отново ме болеше предмишницата и ги првих подхват. Така или иначе аз много рядко правя набирания подхват. Вечерта малко по-лежерно темпо и по-малко като километри ходене, че бях доста изморен. Записах днес 10-11 км ходене само в планината. Принципно се чудих дали да разпъна халките или с ластици, в крайна сметка ме домързя да развивам и навивам ремъците и халките ги оставих за друг път.
Храната днес:
1. Пица, овес с кисело мляко, литър портокалов сок.
2. Шоколадов десерт с литър прясно мляко.
3. Домати със зехтин, сирене и хляб, ориз с кисело мляко и пилешко филе, средно голяма кутия пишмание.
4. - Липсва, защото свърши сладоледа и забравих да купя друг, а ме мързи сега да си правя домашен и ще пропусна сладоледа днес.
Активността вчера:
1. Рано сутрин -около три часа ходене.
2. Халки - изометрия на кофички; кофички, лицеви и набирания.
3. Чувал - блъскане и носене на гръб /рамена.
4. Вечерта - около два часа ходене.
Храната вчера:
1. Три пържени яйца с два кренвирша и сирене, кроасан с обвивка от шоколад и литър прясно мляко.
2. Домати със сирене, половин хляб, пилешка пържола, картофи на жар, литър бананов сок.
3. Канелони( осем или девет бройки изядох) с кайма и намазани с майонеза, литър бананов сок, литър сладолед.
Активността днес:
1. Сутринта - три часа ходене.
2. След малко излизам за още час- час и половина ходене.
Храната днес:
1. Кисело мляко с овес, протеинов йогурт.
2. Домати със сирене и зехтин, половин хляб, котлетна пържола.
3. Половин тава пица. литър сладолед
През уикенда съм доста физически активен и се стремя горе-долу да приемам по около 5000 кк на ден, че иначе ще отида над 1000 кк. дефицит( по мои си сметки) , а не ми се ще на този етап да съм над 1000кк дефицит. Другото, което се опитвам е през уикенда да съм колкото се може повече навън и да играя с децата - хем се забавляваме , хем и те спортуват под някаква форма. Обаче в момента се чувствам разглобен
Мнението беше редактирано от I`M на 15.05.22 18:09.
1. Рано сутрин - час ходене:
2. Вечерта- около два часа ходене.
Сутринта към 5-5:30 все още ми е леко хладно( особено на малко по-високото) и като излизам си слагам блузи/суитчери. Вечерта пък вечеми яко жега и по потник излизам, което не пречи да се лее вода от мен.
Имам брутална мускулна треска на рамена и гърди. Предполагам, че е от изометриите на кофичките дето правих в събота. Особено тази в мъртвата точка с широкото положение на лактите.
Храната днес:
1. Пица, литър прясно мялко с три лъжици протеин, половин шоколад.
2. Домати със сирене и зехтин, половин хляб.
3. Литър сладолед.
До преди малко работих. Даже трябва да прегледам още някои неща, но ме цепи вече главата и ще ги оставя за утре сутринта сигурно.
1. Рано сутринта - час ходене в планината
2. Тренировка с ластици - тяга, бутане от земя, раменна преса прав.
3. Пет серии по три повторения набирания.
4. Вечерта - час и половина ходене в планината.
Имам и 4-5 км ходене в града,но това между другото.
Храната днес:
1. Протеинов йогурт, кисело мляко с овес, два кроасана с литър прясно мляко.
2. Пет пържени кюфтета, домати, сирене и половин хляб.
3. Литър мляко с три лъжици протеин, сладолед, половин шоколад и пакет пуканки.
1 Сутринта - един час ходене в планината
За съжаление днес е само това движението. Наложи се да пътувам с колата във връзка с ангажименти от рано сутринта и се прибрах късен следобед, а вечерта дъждът и вятърът ме спряха да излезна в планината.
Храната днес:
1. Голяма купа напълена с кисело мляко, сирене, извара и овес.
2. Мусака, хляб, домати и сирене.
3. Сладолед, малко шоколад.
Мнението беше редактирано от I`M на 18.05.22 22:02.
1. Около час и двадесет минути ходене в планината. Сутринта не можахме да излезнем, затова пък вечерта се изцедих. Доста тичане по нагорнищата и се прибрах капнал. Даже по план трябваше два часа разходка да направя , но много по-рано от плануваното се изморих. Е аз и не планувах да тичам така, но така се случи. Не, че съм тичал толкова много, но няколкото 50-60 метрови спринта по яко стръмни терени + няколко отсечки по-равномерно тичане бяха напълно достатъчни да изцедят крехката ми кардио подготовка.
Храната днес:
1. Мусака, филия хляб, кроасан и литър мляко.
2. Пилешко с ориз и кисело мляко, домати, зехтин сирене и хляб.
3. Два пакета снакс, банан, шокоалд и прясно мляко.
Храната е много за този обем от физическа активност, но ще гледам да наваксам идните дни. Имам предвид да наваксам с кардиото. а не с храната- там нужда от наваксване няма :)
Мнението беше редактирано от I`M на 19.05.22 22:59.
1. Рано сутринта - час ходене в планината:
2. Тренировка с ластици - лицеви, преден клек, разни разтягания .
3. Набирания - единадесет серии по черири повторения всяка.
4. Вечерта - час и половина ходене в планината с елементи на тичане, но значително по малко от вчера.
Лек прогрес на набиранията. Тази седмица спокойно правя четворки, а миналата тройките ми бяха доста трудни. Между другото и вчера правих набирания, ама забаравих да ги впиша.
Храната днес:
1. Пица, няколко шоколадови бонбона.
2. Бургер с телешко, сирена,кашкавал , кетчуп и майонеза.
3. Шейк от литър прясно мляко, три лъжици протеин и един банан.
Утре ще се тегля след първите две седмици режим и ще видя колко съм свалил. Тази седмица не можах да съм активен колкото ми се искаше и това ще се отрази с теглото.
Събота трябваше да ходя на едно гости и от обяд подхванахме барбекюто и така чак до вечерта. Вечерта между другото ядох много хубава печена сланина на жар. И неделята мина подобно на съботата.. Движението не беше зле, но слабо като за уикенда.
Активноста днес:
1. Рано сутринта - час и половина ходене.
2. По обяд - може би около час ходене.
3. Около 40 набирания разделени на около 10 серии.
4.Вечерта - час и малко ходене в планината.
Днес ставането в пет без десет сутринта ми беше малко трудно, но после пък живнах и бях енергичен през целия ден. Даже не съм и спал следобед.
Храната днес:
1. Пица, лиитър прясно мляко, един банан с 9-10 шоколадови бонбона.
2. Литър прясно мляко с три лъжици протеин и един банан.
3. Пържени картофи, наденица, домати, сирене и хляб, няколко шоколадови бонбона.
Теглих се в събота сутринта и кантара показа 108 кг,. тоест за 14 дни съм загубил 5-6 килограма, което не е нищо, като се вземе предвид пъроначалното изхвърляне на вода и теглото от което стартирам.
С тениска изглеждам с една-две идеи по-малко пълен отколкото съм в действителност, но и с тениска ми личи, че килограмите ми са множко.
Мнението беше редактирано от I`M на 23.05.22 21:55.