08.04.06
20:41
Чувал съм ,че са добре да се ядът на закуска.
Понеже от Понеделник мисля да почвам НВД днеска си купих разни продукти като извара и овесени ядки за да експериментирам и да пробвам добри ли са.
Имам един въпрос само - с какво да ям овесените ядки?По къв начин се ядът овесени ядки ,че никога не съм консумирал такова нещо :]]]]]
има много теми в рецепти иначе може да ги ядеш с прясно или кисело мляко и да ги овкусяваш по различни начини...
гледай да си купиш финни защото те са подходящи да се ядат без да се варят
08.04.06
20:53
Е да..без да съм искал точно такива съм си купил - финни ;]]
Обаче преди малко пробвах с кисело мляко и се получи ебати помията - изсипах ги в мивката ;]]
Също така пробвах друго - смесих извара,кисело мляко,белтъци и краставички хапнах 2 пъти и ‘повърнах’ - въобще ви казвам ...експериментирах.
Но основно въпроса ми беше за овесените ядки де ,мерси :)
[quote author=“thespyboy”]Е да..без да съм искал точно такива съм си купил - финни ;]]
Обаче преди малко пробвах с кисело мляко и се получи ебати помията - изсипах ги в мивката ;]]
Също така пробвах друго - смесих извара,кисело мляко,белтъци и краставички хапнах 2 пъти и ‘повърнах’ - въобще ви казвам ...експериментирах.
Но основно въпроса ми беше за овесените ядки де ,мерси :)
от скоро и аз почнах да ям овесени ядки и ги ям с кисело мляко и една лъжица мед.Става много вкусно :wink:
08.04.06
21:32
Е ок де ,и аз пробвах с кисело мляко (2%) ,но ми става много гъсто ииии......и...гнусно :[[[
08.04.06
22:57
[quote author=“thespyboy”]Е ок де ,и аз пробвах с кисело мляко (2%) ,но ми става много гъсто ииии......и...гнусно :[[[
яжте Макарони,боб
овесени ядки
08.04.06
23:37
Сложи ги в прясно мляко и ги чакай 30 минути.
Абе хора пише се ФИНИ! Може ли такива елементарни неща да бъркате?!
едвали е толкова важен правописа важното е да разбере за какво става дума....
09.04.06
15:35
за ядките аз не си зимам ФИНИ.ОСтавам си ги вечер в киселото мляко и на сутринта са супер :)
А за правописа : мисля че е важно да можеш да пишеш правилно на БЪЛГАРСКИ
[quote author=“Don_Korleone”]за ядките аз не си зимам ФИНИ.ОСтавам си ги вечер в киселото мляко и на сутринта са супер :)
А за правописа : мисля че е важно да можеш да пишеш правилно на БЪЛГАРСКИ
и за какво трябва да се мъчиш да ги слагаш от вечерта като си вземаш “ФИНИ” и за 10 мин са готови за консумация...
09.04.06
20:57
И на мен не ми харесва вкусът на овесените ядки с какъвто и да е вид мляко.Все пак предпочитам с прясно и добре, че слагам мед и ям 2 банана след това да оправят малко вкуса, иначе бих си изповръщал червата. :?
12.04.06
17:00
Аз нямам нужда от никакви подсладители ,защото вкусът им не ми прави впечатление ;)
честно да кажа не мога без овесени ядки обожавам ги с прясно мляко и една лъжица мед всяка сутрин закусвам това
12.04.06
18:05
[quote author=“DOUBLE_B”]
и за какво трябва да се мъчиш да ги слагаш от вечерта
еми да ти кажа не ми е никак “мъка” да ги изсипя в една купа и да добавя млякото :wink:
12.04.06
18:37
Аз като ги залея с горещо прясно мляко ми стават на буци и много лепкави :twisted: , ако е с гореща вода - няма проблеми. Аз ги хапвам с обезсолено сирене (предварително го намачквам, слагам по много) и после добавям малко масло или прясно мляко.
14.04.06
07:10
Е добре де, аз ям овеените ядки с кисело мляко,захар и какао,става доволно,но исках да питам какъв всъщност е ефекта ан овесените ядки ? :D
Аз ги накисвам от вечерта във вода и сутринта ги хапвам. Преди слагах и прясно мляко с мед, но без нищо повече ми харесват.
15.04.06
00:33
ми те са мн добра закуска има добро количество въглехидрати...
ми те са мн добра закуска има добро количество въглехидрати...
1/ ЕФЕКТА ня овесените ядки е следния: НАХРАНВАШ СЕ :lol: /при това качествено/
2/Понягага, трябва да се изядът наистиня доста на закуска, че да изкараш поне до 12 часа. Аз поне като ям по малко от 150 г + разни други хрни с тях, на закуска в 10:30 вече примирам от глад, струва ми се храносмилането е доста бързо при тях.
16.04.06
17:34
да наистина понякога и аз огладнявам но пък друг път ме държат сит нз :wink:
аз на закуска 2 кофички кисело мляко с 150-170 грама фини овесения ядки и след 1 4ас пак огладнявам ...
[quote author=“thespyboy”]Е ок де ,и аз пробвах с кисело мляко (2%) ,но ми става много гъсто ииии......и...гнусно :[[[
Еми или се научи да ти харесват,или им слагауй мед.Ако не са ти вкусни,пробвай мюсли.В краен случай има овкусени,шоколадови мюсли,които ако не ти харесат се откажи от спорта.
17.04.06
10:54
верно ли е ,че овесените ядки запичат.
щото от 5 дена имам запек иииииии дядо ми каза ,че може би е от овеса:) :D
... а другите за няколка часа вечерта накиснати в кисело мляко... к’во ще кажеш, нестават ли?
Аз ги предпочитам в прясно мляко,а и като се добави 1-2 лъжички какао става перфектно.
Аз ги ям с мляко на прах Nido и 2 лъжички мед, и са ми любимото ядене, не мога да си представя как ще ям без тях. :)
аз в началото ги ядях със захар . ама сега без . е не е много вкусно само с кисело ама пък иначе захарта не помага много много :P
офертата е накиснати в натурален сок за 10 мин стават убиец....аз преди да пробвам ми звучеше куцо ..
14.05.06
13:40
[quote author=“DOUBLE_B”]офертата е накиснати в натурален сок за 10 мин стават убиец....аз преди да пробвам ми звучеше куцо ..
фините са перфектни с прясно мляко и малко кафява захар
много е добро