Овесените ядки.

TH

08.04.06
20:41

Чувал съм ,че са добре да се ядът на закуска.
Понеже от Понеделник мисля да почвам НВД днеска си купих разни продукти като извара и овесени ядки за да експериментирам и да пробвам добри ли са.
Имам един въпрос само - с какво да ям овесените ядки?По къв начин се ядът овесени ядки ,че никога не съм консумирал такова нещо :]]]]]

08.04.06
20:48

има много теми в рецепти иначе може да ги ядеш с прясно или кисело мляко и да ги овкусяваш по различни начини...
гледай да си купиш финни защото те са подходящи да се ядат без да се варят

TH

08.04.06
20:53

Е да..без да съм искал точно такива съм си купил - финни ;]]
Обаче преди малко пробвах с кисело мляко и се получи ебати помията - изсипах ги в мивката ;]]
Също така пробвах друго - смесих извара,кисело мляко,белтъци и краставички хапнах 2 пъти и ‘повърнах’ - въобще ви казвам ...експериментирах.
Но основно въпроса ми беше за овесените ядки де ,мерси :)

08.04.06
21:29

[quote author=“thespyboy”]Е да..без да съм искал точно такива съм си купил - финни ;]]
Обаче преди малко пробвах с кисело мляко и се получи ебати помията - изсипах ги в мивката ;]]
Също така пробвах друго - смесих извара,кисело мляко,белтъци и краставички хапнах 2 пъти и ‘повърнах’ - въобще ви казвам ...експериментирах.
Но основно въпроса ми беше за овесените ядки де ,мерси :)

от скоро и аз почнах да ям овесени ядки и ги ям с кисело мляко и една лъжица мед.Става много вкусно :wink:

TH

08.04.06
21:32

Е ок де ,и аз пробвах с кисело мляко (2%) ,но ми става много гъсто ииии......и...гнусно :[[[

08.04.06
22:57

[quote author=“thespyboy”]Е ок де ,и аз пробвах с кисело мляко (2%) ,но ми става много гъсто ииии......и...гнусно :[[[

яжте Макарони,боб
овесени ядки

Сложи ги в прясно мляко и ги чакай 30 минути.

Абе хора пише се ФИНИ! Може ли такива елементарни неща да бъркате?!

09.04.06
15:05

едвали е толкова важен правописа важното е да разбере за какво става дума....

09.04.06
15:35

за ядките аз не си зимам ФИНИ.ОСтавам си ги вечер в киселото мляко и на сутринта са супер :)

А за правописа : мисля че е важно да можеш да пишеш правилно на БЪЛГАРСКИ

09.04.06
18:00

[quote author=“Don_Korleone”]за ядките аз не си зимам ФИНИ.ОСтавам си ги вечер в киселото мляко и на сутринта са супер :)

А за правописа : мисля че е важно да можеш да пишеш правилно на БЪЛГАРСКИ

и за какво трябва да се мъчиш да ги слагаш от вечерта като си вземаш “ФИНИ” и за 10 мин са готови за консумация...

09.04.06
20:57

И на мен не ми харесва вкусът на овесените ядки с какъвто и да е вид мляко.Все пак предпочитам с прясно и добре, че слагам мед и ям 2 банана след това да оправят малко вкуса, иначе бих си изповръщал червата. :?

DU

12.04.06
17:00

Аз нямам нужда от никакви подсладители ,защото вкусът им не ми прави впечатление ;)

12.04.06
17:08

честно да кажа не мога без овесени ядки обожавам ги с прясно мляко и една лъжица мед всяка сутрин закусвам това

12.04.06
18:05

[quote author=“DOUBLE_B”]
и за какво трябва да се мъчиш да ги слагаш от вечерта

еми да ти кажа не ми е никак “мъка” да ги изсипя в една купа и да добавя млякото  :wink:

TS

12.04.06
18:37

Аз като ги залея с горещо прясно мляко ми стават на буци и много лепкави :twisted: , ако е с гореща вода - няма проблеми. Аз ги хапвам с обезсолено сирене (предварително го намачквам, слагам по много) и после добавям малко масло или прясно мляко.

14.04.06
07:10

Е добре де, аз ям овеените ядки с кисело мляко,захар и какао,става доволно,но исках да питам какъв всъщност е ефекта ан овесените ядки ?  :D

14.04.06
09:03

Аз ги накисвам от вечерта във вода и сутринта ги хапвам. Преди слагах и прясно мляко с мед, но без нищо повече ми харесват.

15.04.06
00:33

[quote author=“face_the_truth”]Е добре де, аз ям овеените ядки с кисело мляко,захар и какао,става доволно,но исках да питам какъв всъщност е ефекта ан овесените ядки ?  :D

ми те са мн добра закуска има добро количество въглехидрати...

15.04.06
12:06

[quote author=“Don_Korleone”][quote author=“face_the_truth”]Е добре де, аз ям овеените ядки с кисело мляко,захар и какао,става доволно,но исках да питам какъв всъщност е ефекта ан овесените ядки ?  :D

ми те са мн добра закуска има добро количество въглехидрати...

1/ ЕФЕКТА ня овесените ядки е следния: НАХРАНВАШ СЕ  :lol: /при това качествено/

2/Понягага, трябва да се изядът наистиня доста на закуска, че да изкараш поне до 12 часа. Аз поне като ям по малко от 150 г + разни други хрни с тях, на закуска в 10:30 вече примирам от глад, струва ми се храносмилането е доста бързо при тях.

16.04.06
17:34

да наистина понякога и аз огладнявам но пък друг път ме държат сит нз  :wink:

16.04.06
22:04

аз на закуска 2 кофички кисело мляко с 150-170 грама фини овесения ядки и след  1 4ас пак огладнявам ...

16.04.06
22:11

[quote author=“thespyboy”]Е ок де ,и аз пробвах с кисело мляко (2%) ,но ми става много гъсто ииии......и...гнусно :[[[

Еми или се научи да ти харесват,или им слагауй мед.Ако не  са ти вкусни,пробвай мюсли.В краен случай има овкусени,шоколадови мюсли,които ако не ти харесат се откажи от спорта.

TH

17.04.06
10:54

верно ли е ,че овесените ядки запичат.
щото от 5 дена имам запек иииииии дядо ми каза ,че може би е от овеса:) :D

17.04.06
12:35

[quote author=“DOUBLE_B”]като си вземаш “ФИНИ” и за 10 мин са готови за консумация...

... а другите за няколка часа вечерта накиснати в кисело мляко... к’во ще кажеш, нестават ли?

17.04.06
21:25

Аз ги предпочитам в прясно мляко,а и като се добави 1-2 лъжички какао става перфектно.

02.05.06
22:59

Аз ги ям с мляко на прах Nido и 2 лъжички мед, и са ми любимото ядене, не мога да си представя как ще ям без тях. :)

13.05.06
22:27

аз в началото ги ядях със захар . ама сега без . е не е много вкусно само с кисело ама пък иначе захарта не помага много много  :P

14.05.06
10:47

офертата е накиснати в натурален сок за 10 мин стават убиец....аз преди да пробвам ми звучеше куцо ..

14.05.06
13:40

[quote author=“DOUBLE_B”]офертата е накиснати в натурален сок за 10 мин стават убиец....аз преди да пробвам ми звучеше куцо ..

фините са перфектни с прясно мляко и малко кафява захар
много е добро

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1