Креатина - как да има по-голям ефект?

09.04.06
12:03

Взех си креатин на Пролаб 300+300 и вече 3ти ден стриктно си се зареждам обаче без да усещам ефект. Сигурно като почна да правя упражненията ще видя че дигам повече ама засега нито усещам нито нещо др. Колко време след първото взимане на креатин ще усетя ефекта и по какъв начин(чувал съм че изглеждаш по напомпан...). И друго - приема на вода през деня променя ли се по някъв начин спрямо креатина, примерно да пия повече или по-малко и т.н.?

09.04.06
12:22

I know this sounds outrageous, but I believe creatine monohydrate is actually the worst form of creatine around! I’m entitled to my opinion! Anyways, I think so because monohydrate is insoluble, causes stomach discomfort, and only 1% of it is absorbed into muscle tissue.
...   
Also, it only works for 80% of users, so 1/5 of people are non-responders to monohydrate

Доколкото знам креатин монохидрата на пролаб е един от най-добрите .Не съм сигурен но май не е микронизиран и е възможно ти да си 1 от тези хора на които креатина не деиства.

09.04.06
12:25

а я тези които взимат креатин да кажат кога започва да действа, да се усеща действието и т.н.?

09.04.06
12:44

[quote author=“Liofle”]а я тези които взимат креатин да кажат кога започва да действа, да се усеща действието и т.н.?

Еми аз го усетих на петия ден
Започнах с повече кила да дигам преди 5 дена като не взимах креатин от лег дигах 90 6 пъти
а са с 90 правя 10 и 100 четворка
Мн обаче ти се допива вода пия по 2-3 литра на трен

09.04.06
13:01

[quote author=“Liofle”]а я тези които взимат креатин да кажат кога започва да действа, да се усеща действието и т.н.?

Аз не помна кога точно имаше ефект но беше 100% в първата седмица от приема  :wink:

SH

09.04.06
13:57

При мен ефекта дойде на 4 ден от зареждащата фаза.Тогава ми се падаше да правя раце и си дигнах килограмите на почти всички упражнение :)

ПО ЗДРАВИ

PR

09.04.06
14:03

Момчета и мен ме измъчва един въпрос и ще ви помоля да кажете имал ли е някой от вас подобен проблем
Ето и въпроса:
Взех креатин на Оптимум и вече 6 ден правя зареждаща фаза 4 по 5 гр,но не усещам никакъв ефект-нито повече сила,нито повече вода ми се пие,дори напротив чувствам се като премазан.Как ще си го обясните това имал ли е някой от вас подобен проблем.За мен лично това са боклуци за който само си даваме парите и всеки ден във форума си говорим едно и също как като си вземеш 300 гр креатин ще се напомпаш и ще изглегждаш като животно.Няма такова нещо,няма такъв филм-здраво хранене и сън му е майката.

09.04.06
14:28

[quote author=“pravo”]Момчета и мен ме измъчва един въпрос и ще ви помоля да кажете имал ли е някой от вас подобен проблем
Ето и въпроса:
Взех креатин на Оптимум и вече 6 ден правя зареждаща фаза 4 по 5 гр,но не усещам никакъв ефект-нито повече сила,нито повече вода ми се пие,дори напротив чувствам се като премазан.Как ще си го обясните това имал ли е някой от вас подобен проблем.За мен лично това са боклуци за който само си даваме парите и всеки ден във форума си говорим едно и също как като си вземеш 300 гр креатин ще се напомпаш и ще изглегждаш като животно.Няма такова нещо,няма такъв филм-здраво хранене и сън му е майката.

Е тука не си мн прав,различно действа на всеки,но поне малко ефект ще има
нали ако нямаше ефект  никой нямаше да си взима суплементи
Както и професионалните бодибилдери нямаше да ги пият в процес на подготовка
смешно изказване

09.04.06
15:15

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“pravo”]Момчета и мен ме измъчва един въпрос и ще ви помоля да кажете имал ли е някой от вас подобен проблем
Ето и въпроса:

Е тука не си мн прав,различно действа на всеки,но поне малко ефект ще има
нали ако нямаше ефект  никой нямаше да си взима суплементи
Както и професионалните бодибилдери нямаше да ги пият в процес на подготовка
смешно изказване

DirtyandNasty е прав. По-добре си довърши периода на зареждане, направи някоя и друга тренировка и тогава отново изкоментирай как се чувстваш  :wink: Убеден съм че ще има ефект

09.04.06
18:41

някои други да кажат кога идва при тях ефекта?

09.04.06
18:46

[quote author=“Liofle”]някои други да кажат кога идва при тях ефекта?

По принцип идва или още на зареждането.Аз го устих на 2рия ден.Или 2та седмица.
Аз на 2-рия ден правех с такива тежести каквито преди не сам си помислял че мога да вдигна.Е важна е и психическата настройка :wink:

09.04.06
19:28

а имаше ли някво специално усещане или просто като отиде във фитнеса видя че вдигаш с повече кила?

09.04.06
19:52

Усетих страшен прилив на енергия по средата на тренировката.Не можеше нищо да ме умори,бях като животно 8) .Но аз съм комбинирал кратина със гейнер,таурин,глутамин,ак и протеин.Преди трен взимам кратин с гейнер и таурин и ак.След протеин,ак,пак кратин с таурин и глутамин.Но вече се чуда дали да взимам гейнер.Може да ям по една лъжица мед.Тоя гейнер кадето имам в момента не ме кефи.

IV

09.04.06
23:26

а ве хора направо ме изумявате .Питате дали след третия ден имало ефект пийй поне месец  и тогава говори.То има добави които още по време на тренировката действат но само привидно и само вода в Мускула.Ето едно наистина добро нещо което ще увеличи ефекта на креатина .Алфа липоева киселина значи на Скайтек на Юниверсал и БГмарка са Еднакви всземете или скайтек или Юниверсал.По една капсула след тренировка или когато там пиете креатина задължително с най малко 50 грама декстроза.Струва 20 лева за 60 касули.

10.04.06
18:22

[quote author=“ivaivalito”]а ве хора направо ме изумявате .Питате дали след третия ден имало ефект пийй поне месец  и тогава говори.То има добави които още по време на тренировката действат но само привидно и само вода в Мускула.Ето едно наистина добро нещо което ще увеличи ефекта на креатина .Алфа липоева киселина значи на Скайтек на Юниверсал и БГмарка са Еднакви всземете или скайтек или Юниверсал.По една капсула след тренировка или когато там пиете креатина задължително с най малко 50 грама декстроза.Струва 20 лева за 60 касули.

Дай информация за тази Алфа липоева киселина!Как действа и т.н.

IV

10.04.06
18:47

знам само че подобравя до голяма степен усвояването на креатина и че много креатинови продукти я съдържат пример.CELL-TECH съдържа креатин алфа липоева и декстроза .Безумно скъпо ако го купите таак но ако си купите декстроза креатин и липоева киселина идва  3 пъти по евтино :)

10.04.06
19:50

[quote author=“ivaivalito”]знам само че подобравя до голяма степен усвояването на креатина и че много креатинови продукти я съдържат пример.CELL-TECH съдържа креатин алфа липоева и декстроза .Безумно скъпо ако го купите таак но ако си купите декстроза креатин и липоева киселина идва  3 пъти по евтино :)

Странични ефекти?Продукти в които се съдържа в смисъл така не се знае за кво става въпрос иначе мерси за съвета ама трябва да се намери информация

10.04.06
21:11

[quote author=“viliareal”][quote author=“ivaivalito”]знам само че подобравя до голяма степен усвояването на креатина и че много креатинови продукти я съдържат пример.CELL-TECH съдържа креатин алфа липоева и декстроза .Безумно скъпо ако го купите таак но ако си купите декстроза креатин и липоева киселина идва  3 пъти по евтино :)

Странични ефекти?Продукти в които се съдържа в смисъл така не се знае за кво става въпрос иначе мерси за съвета ама трябва да се намери информация

Еми аз го пия с Б-Стрес Комплекс койото струва 15 кинта и е на Оптимум и има 60 капсули 1000мг
и има доста големи количества Алфа-липоева киселина и още мн важни съставки

RE

10.04.06
21:51

[quote author=“Liofle”]някои други да кажат кога идва при тях ефекта?

На 8 - мия ден.поне при мен беше така.Зависи как си зареждал и дали си зарежал въобще.аз зареждах 5 дни по 10 грама и после по 5.Ако не зареждаш може да доиде ефекта и след 10 и я ден.зависи от много неща.

IV

10.04.06
23:47

[quote author=“viliareal”]

тва е хранителна добавка какви странични ефекти да има няма естествено.Все едно да кажаш че креатина и глутамина имат.По точно имат но колкото имат те толкова има и алфа липоевата киселина.

11.04.06
00:31

Ефекто от креатин търсете след 10ти 15ти ден...

11.04.06
19:43

Това протича много индивидуално. Аз го усетих на 2-рата седмица правех гърди и бая вдигнах килограмите, сега вдигам 20 кг. на лег повече, отколкото преди да го започна. Ама бая по-късно усетих ефекта като големина-след 1-вия месец. Май сутринта след закуска и преди трен има най-голям ефект-вода трябва да се пият около 4 литра.

12.04.06
19:44

Миля ви препоръчаите некав креатин! :wink: (ама свестен и на нормална цена!)

12.04.06
20:54

Креатин на Biotech-500гр за 35лв,даже и по малко,ако е в пакет.Немски е 100% качество :wink: .Някой(и аз в това число 8) казват,че в най-добрия.

12.04.06
20:56

Мерси :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1