Simple notes 🦊 В търсене на център

Прескочи до:

29.06.22
10:14

Стараех се да не ,но към момента такава закуска ми е най-удобна.
Иначе наблюдавам,че не ми понася добре на стомаха,подува ме.
Или мога да си купя просто храносмилателни ензими(“тя баба ми цял живот такива е пила” ? ама нали)

29.06.22
19:26

Втори ден фейл със ставането навреме ,няма тренировка.

Храната за деня ми е овес със чия и кисело мляко
Пилешко със зеленчуци и паста
Лаваш на тиган с разбити две яйца като за омлет,зелена салата,шунка и пармезан

Мнението беше редактирано от Веси на 30.06.22 06:03.

30.06.22
19:52

Е,днес станах ? допускам ,че след 4 е някаква фаза на дълбок сън и затова не успявам да се събудя в 5 или 5:30 или просто съм мазохист не знам.
☀️4:00
Куче
Кафе
Зала в 6
4 кръга от по 3 мин
1 клек СТ
1 лицева опора
1 коремна преса
2 клек СТ
2 лицеви
2 коремни преси
——
5 кръга
Въртене диск (5-ца)20@5
Раменни преси 10@2*3
Въртене 20@5
Разтваряне встрани 10@2*3
Въртене 20@5
*движение в което с две гири минават от най-долна позиция покрай тялото и финалът е над глава. Нямам си идея как се казва. 10@2*3
——
5*
15 докосвания на топка(с цел бързина)
5 бърпи
—-
Корем

Закуска - овес,чия,мед и фъст масло
Кафе
Пилешко с ориз половин порция
Лаваш с две яйца,кашкавал и шунка на тиган
Ябълка после по някое време

За вчера иначе реших,че не е ок да оставя така валат и в 20:30 заедно с комарите на двора си поиграхме

Въже за загрявка - научих се да скачам редувайки краката,приличащо на крос е движението ,много яко.
Та за 35 мин:
100 скока на въже след всеки три кръга
3*3 кръга
Клек с две пудовки (само толкова имам) 20@2*6
Тяга с прави крака 20@2*6
Гребане 20@2*6

До корем не стигнах,че комарите се оказа,че не са хранени от около месец и налЕ . Не беше приятно ??

Мнението беше редактирано от Веси на 30.06.22 20:12.

02.07.22
23:00

Вчера и днес без тренировка,че спя по 3 часа. Малкото ми се оказа с външен отит,което противно на моите очаквания не минава леко като заболяване. А и май това,че беше на бокс помогна за възпалението.
Много кофти нещо е това.

По план утре сутрин ще направя зала и ако случааааайно имам сили вечерта или по някое време може една гребна. Ама надали.

04.07.22
19:00

Втори успешен ден с ранното ставане ☀️4:00
Знам,че доста хора ме смятат за невменяема заради това,но определено мога да кажа,че това е моето и имам енергия. Късния следобед ми се спи естествено,ама след въглехидрати на обяд си е нормално.

Загрявка с 3-ки,разни ротации за раменете с дървен лост(да го наречем условно),клекове СТ

Тренировката беше проста,ама много прегрях.
За 40 мин колкото кръга са ми възможни (с две 5-ци гири)
6 Devil Press
6 бърпи със скок на кутия
6 ренегатско гребане + 6 тръстъра
Почивка минута
Гребен тренажор 15 кал
15 бърпита
200 м спринт трябваше да има,ама го смених със air bike
Почивка минута

Корем за 10-15 мин и баня,че за човек не ставах ?

Храната ми за деня е порция ориз със пиле(не пиле с ориз,защото оризът осезаемо преобладаваше),която разделих ма три по-малки части и протеинов бар.
Вечерята още не е ясна,ама ще е нещо леко.

Мнението беше редактирано от Веси на 04.07.22 19:04.

05.07.22
20:50

Днес пак ☀️ в 4:00
Кафе
Куче
Закуска за децата,че стоят цял ден сами.
Зала
Загрявка долна част,някакви динамично стречинг неща ? за групите,които ще се ползват.
Открих топката като масажор,че от вчера гръб,рамо,всичко в горната част ми е леща. Помогна много,ще я ползвам и занапред.
Същинската тренировка:
Клек до 80 кг(вече ми тежат доста)
От всичко надолу по 4 серии
Гоблет клек 20@20
Тяга с прави крака 20@12,5
Странични напади 20@8 пудовка
Ходещи напади из залата със 10-ка
Степ ъп на кутия СТ 20
И абдуктор с ластик

За корем нямах сили накрая
Утре ще наваксам,планът е за кардио и корем само ,че със сигурност едва ще се движа въпреки добавките
—-
Доза протеин изолат с вода
Овес със мляко,чия и боровинки
Ориз и пилешко
шопска салата с парче пиле за вечеря
—-
Пия си магнезия и ще се моля утре да мога да стана от леглото без чужда помощ.

Още само два дни на старата работа ,броя ги наобратно вече

Мнението беше редактирано от Веси на 05.07.22 20:51.

13.07.22
23:45

Да не си спряла алармата за ставане рано сутринта:D

14.07.22
15:32

Неколкократно явно ,като днес беше тоталния пик ?
Легнах преди 22,а се събудих 8:45 ?

Стартирах обучението на новата работа и съм дроб дед

14.07.22
21:33

Тренировка няма,ама да пиша поне какво съм яла
Иначе не е като 10 дена да не съм тренирала де. Бях в София да си взема техниката ,останах и два дни ей така,колкото да ми се разделят работните от почивните за пръв път от 5г

Овес и чия със кисело мляко сутринта
После ядох оризовки и лайт крем за мазане от Лидл
Вечерта към 18:30 мусака ,колкото да не умра от глад ?
Иии чаша розе,че докато заспя не върви така валат да съм ?

За утре се глася да бягам сутринта и после в залата гръб и бицепс да правя ,ама предвид последната нощ не се знае знае ли се дали ще стане ?

15.07.22
10:05

Станах ? в 5,не в 4 но станах ?

Кафенце с куче навън.
Стигнах до залата,тя пък полупразна.
Бях предвидила гръб и бицепс,но щеше да е срамота да не ползвам свободните стойки за клек ? та това правих.
Накратко:
Стречинг малко преди основната тренировка със СТ и ластици.
Планирах да стартирам с хиптръст,но много ми убива машината,с която разполагат в залата. Пробвах се с пейка с лост,но пък пейката ми се местеше ,изнервих се и се отказах ?
Всичко по 4 серии и 15-20 повторения
Клек до 50кг
Тяга с прави крака 2@12,5кг
Сумо клек @20
Момичешки чекнеж с ластици и тежести за крака от по 2,5кг след това.
И понеже след тази супер кратка от почти час ? тренировка реших,че не може така и направих и една гребна леко бягане.
Сега вече съм по-спокойна.

Храната я започвам ,ще я довписвам през деня:
Закуската пак е кисело мляко с чия и овес.
Банан вместо обяд
Омлета мина за вечеря със домашно чери доматче.
Удавих се във вода ,над 2 л съм изпила вече,а още не е свършил деня.

Мнението беше редактирано от Веси на 15.07.22 20:00.

17.07.22
17:41

Вчера и днес почивка,бяхме на един събор около Пловдив,жигоса ме малкия с една пръчка от огъня на ръката. Ще го запомня ,100% ще ми остане белег.
Ще ми се да вярвам,че има шанс да се навия да спортувам до края на деня,ама надали ще стане.
Всичко ме дразни,от липса на въглехидрати е ,гаранция ?

Мнението беше редактирано от Веси на 17.07.22 18:42.

18.07.22
21:04

Днес само една гребна,голяма мъка е това ставане. Загледах се в бърз или мъртъв снощи и се разсъних. Естествено не станах навреме по план,ама вярвам че с времето ще свикна пак.

Храната днес ми е
Мляко с чия и овес
лаваш във вид на принцеса с кайма ?
Ябълка
Зеле с пилешко и салата
Чаша бира.

Утре пак към София за малко и обратно

Мнението беше редактирано от Веси на 18.07.22 21:10.

21.07.22
20:27

19/07 не съм тренирала
Вчера само за гребна имах време
Днес станах поне по-рано,ама понеже без кола за 2-3 дни,че и слагат фолио на стъклата реших да ходя пеш до залата,така се и прибрах. Общо 8км горе долу
В залата :
Загрявка всички участващи групи(в общи линии всичко без гърди и трицепс ?)
Самата измислена тренировка беше за 45 мин колкото успея да направя от:
Deadlift
Row
Clean
Squat
Lunges
всички с 22кг(лост 12 и 2*5 дискове) по 5 повторения всичко ,нападите *5 на крак
20 кал гребане след всеки кръг

Ключиците са ми лом от тая гимнастика,долната част също,а ми се видя супер леко всичко. Имаше и сгъване за бицепс,ама още не мога да го правя с по 11кг на ръка,та отпадна ?

Закуската всеки ден е една и съща,вчера и днес за обяд бъркани яйца и краставица,
Ябълка вчера следобед,днес малко пилешко само по без нищо,вчера вечерята беше език в масло и овчарска салата,а днес още не знам. Една ципура чака да я сготвя от вчера,както и едни крилца мариновани. Ама май ще я карам мързеливата днес и ще са крилцата,докато ципурата ще я подготвя за тиган само за утре на обяд ?

Туй то,протеин пих след залата докато крачех към вкъши,като свърши си допих и бца-то. Не вярвам особено в описаните му ефекти,ама по-лесно върви водата с него.
Останалите са обичайните-магнезий цитрат 400мг,омега 3,Вит Д+К,гинко и мултивитамините,от които са ми останали само 4 капсули и трябва утре да си поръчам пак.

Това е за днес,кафето си не писах,а ми се щеше и него да следя,че съм склонна да злоупотребявам - днес са 3 с мляко,даже май 4 като се замисля,2-3 чая,че и гърло ме заболя,вода-поне 2 л съм изпила.
Ще станат нещата!

Лошото ееее,че много главоболие всеки ден,не знам дали е заради ниските/липсата на въглехидрати,ама не е гот…

А,и реалистична илюстрация на положението в Пловдив след 21 часа ?

Мнението беше редактирано от Веси на 21.07.22 21:01.

22.07.22
23:58

Всичко ме боли,най-много това,което боли от напади и клекове ?
Затова днес рамо и половин гребна с едва приличащо на крос движение,че едва ходя камо ли бягане. На рамото какво да му описвам,бейсик тренировка беше.
Различното е,че намерих топка в залата,с която мога да се масажирам. Това било голям кеф ? малко като мечка до дърво(не разбирай кг,моля,мерси).

Храната днес на малки порции съвсем умишлено,въпреки че това води до перманентен глад,а това чувство ми е много непознато и не ми харесва. Правя го само в името на метаболизма #дасезнае
Обобщено-мляко с овес и чия за закуска,крилца на фурна с варен ориз,ябълка,четвърт ципура и краставица наоколо.
Оризовки хрупах по едно време май,че умрях от глад,както отбелязах по-горе.
(Чувството “изобщо” не е натрапчиво,грам “не ми личи”,че ми е ново,знам???).

След работа на театър с част от бившите ми колеги ☀️

Мнението беше редактирано от Веси на 22.07.22 23:59.

23.07.22
16:43

Отпадна един планиран риболов за днес на малките и са си с мен вкъщи.
Споменавам го,защото станах много рано,за да им събера багаж,но като стана така ходих да тренирам по-навреме.
Долна част днес:
Разтягане и мачкане преди тренировката на всички групи за днес,включително рамото.
Клек до 75 кг,беше ми малко филм да клекна пак а толкова ,ама се оказа че няма драма. Две повторения успях да направя,но реших да не се правя на супергърл със 80 все още за 1-ка.
Преден клек до 30 кг
Тяга до 50кг
Аддуктор и абдуктор машини и хиперекстензии с добавени 10кг за 4*20
Легнах само да разтегна с план и за корем ,ама така си остана. Нямах сили повече ?

Храната днес :
Направо обяд-половин ципура на фурна със зехтин
Банан
Крила и салата с домати за вечеря малко по-късно.

И малко Джим хумор

Мнението беше редактирано от Веси на 23.07.22 19:22.

24.07.22
19:56

Днес не съм тренирала,but..много странно ми е изтръпнало предното бедро на единия крак. При допир  усещането е като мястото след операция,супер странно. Никога не ми се е случвало и малко ме притеснява,че вече над 3 часа си е все така.
Довечера посред нощ отиваме на море,ако нещо дам фира там не знам ?

24.07.22
21:20

Случва се с бедрото....там има едно нервче)))ако си понатиснала с тежест L5/L6…може да дойде като нежелан ефект .
На морето ще мине всичко!

25.07.22
10:02

Още е в същото положение,но ще почакам ден два преди да започна да се притеснявам
Стигнахме до морето за 4 часа точно. Лошото е,че ще работя докато другите се плецикат в морето,но като съм си използвала всичкия отпуск нямаше как да почивам и аз.
Сега остава само да изкарам някак на 2 часа сън ?

25.07.22
10:06

.

Мнението беше редактирано от nervak на 25.07.22 10:07.

25.07.22
10:06

При мен беше 3 месеца)))

31.07.22
16:56

Такаа
Бях на “море” ,бачках си,другите на плаж,на басейн,много “гот” . Иначе казано никога повече,ама никога.
Ааа и освен това и 4-мата боцнахме по един летен вирус ей така за по-весело. Прибирането до Пловдив беше епично почти час повече като време ,имам чувството че пътувахме цяла вечност.
За ден и половина мина това,което бяхме хванали ама беше гадно.
Така като гледам утре ще ставам вече за нещо леко в зала,нищо че за два дни съм яла храна колкото за един нормален обяд.

Май и моя схванат крак ще откара 3 мес,още е в същото положение,ама каквото такова.

Та от утре всичко отначало.
Работата е бая зор и тя,ама ще свикна,вярвам.

Мнението беше редактирано от Веси на 31.07.22 16:56.

02.08.22
18:22

Убиват ме на тая работа ,на 1 кръв съм ?

Вчера гребна бягане
Днес валат - станах в 8:45 ?‍♀️

02.08.22
18:30

казано от Веси на 02.08.22, 18:22:

Искам и аз,работа с такова работно време ?

02.08.22
22:00

Искаме каквото си нямаме,нали знаеш ,човешка ни работа.
Аз пък си мечтая за работа на смени ама ей на - няма ?
Цял ден с малките и с клиентите на главата

02.08.22
22:33

казано от Гюлето на 02.08.22, 18:30:

казано от Веси на 02.08.22, 18:22:

Искам и аз,работа с такова работно време ?

Ето, заповядай при мен:
http://dprao.bg/about-us/кариери.html

03.08.22
20:46

Днес гребна към 6
После в залата рамо и трицепс
Велоергометър 15-тина мин

Утре съм от 10 на работа и ще е срамота да не отида за една долна част и гребна преди това ?

03.08.22
21:00

При мен работата ме успокоява(чертежи, 3д визуализации, 24/7 комуникация с предимно готини клиенти), та като сме на море или планина ми е приятно да си действам от лаптопа някъде на приятно място като атмосфера. А пътуване 5 часа си е доста море-Пловдив…

Мнението беше редактирано от Ради на 03.08.22 21:02.

03.08.22
22:04

Блазе ти,Ради.
При мен няма как в момента да кажа,че е спокойно,но определено свиквам вече.
Сано дето се налага да взимам двойна доза успокоително - куче и мечка ??че да заспя .
А пътуването беше толкоз,защото и 4 от 4 в колата болни и ние двамата и двете деца,като от Ямбол до Пловдив карах аз в 22 вечерта по пробитата магистрала,с мед да я намажеш..прибрах ги де,ама нацелих и една огромна дупка,джантата сигурно е лом,още не смея да ида да я видят,че преди две седмици са изправяни като купихме колата ?

Иначе толкова тежко беше днес,че утре така като на снимката няма да мога си вдигна ръката сто про

Мнението беше редактирано от Веси на 03.08.22 22:09.

04.08.22
19:47

Учудващо ръцете ми са добре,но бях само за гребна днес,че трябваше да се оправя за шоурума. Не,че имаше смисъл да ходя,ама поне не бях на лаптоп.
Направо като дей офф си беше ?

Мнението беше редактирано от Веси на 06.08.22 16:56.

06.08.22
20:42

Вчера гребна и гръб със бицепс след това.
Свалям бавно и сигурно,почти успявам да държа и храненето в търсения ритъм.
Днес само малко изпуснах закуската,но то си е ок,мини фастинг се получи от самосебеси.
Няма тренировка днес,утре ако стана навреме ще е долна част.

07.08.22
22:17

Днес за малко да пропусна,ама се навих да отида в залата следобеда. Обикновено не ми върви тренировката по това време,ама се получи добре.

С клек стартирах след загрявката,но глупавия ми крак сега не само е изтръпнал,а като сложих да клякам с 40 кг след едно опредлено ниво при движението надолу в същия крак се усеща все едно се разтяга ластик и прави пляс ? няма никаква болка,ама реших да не си играя и да спра с клека до там.
Напади 4*20@2*7,5
Тяга с прави крака 4*20@2*12,5
Задно бедро машина 4*15@5
Предно,машина 4*15@5
Лег преса 4*15@115 (учудващо тук нямаше никакво опъване)
Хиперекстензии 4*20@5
Ритници с тежести на краката(това ме довърши наистина,не мога да повярвам че 2,5 кг тежести могат да причинят такъв демидж)
Корем
Разтягане

Реших,че ми е малко това и ходих да кача Младежкия хълм вместо пътека в залата или велоергометър.

Добавки - Вит алайв си купих,омега 3,Д,гинко и магнезий цитрат. Имам колаген ,ама още не съм го пробвала,не знам става ли за пиене,БЦА

Палачинки правихме сутринта,пилешка пържола със шопска салата

Поне 4 л вода съм изпила днес ..

Ще се пробвам да ходя с колело до залата от време на време ,поне ако ми остане малко ще минавам и през гребна сутрин след тренировката,3 часа имам все пак,а бягане и тренировка ми идват в повече всеки ден.

08.08.22
20:41

С триста зора станах днес,ама станах. С колата бях обаче ,защото ми се видя че ще завали.
Рамо и трицепс като групи. Бейсик неща,няма да описвам,колкото да работи мускула.

Половин гребна бягане след залата .
Утре ще е или нещо високоинтензивно или пак долна част,зависи колко ми се спи.

Храната днес :
Овес със кисело мляко и чия,парче пилешка пържола на крак,може би около 2 бъркани яйца по-късно,котидж и парче шаран печен на еърфрайър със айсберг за вечеря.
Кафе 3 с мляко(като го махна ще станат не повече от 2)
Вода - около 3 л

Добавки-Вит. Алайв,омега 3,Д,магнезий,гинко
До колагена не стигнах,ще го пробвам май разтворен във сок,с вода е гаден определено.

09.08.22
22:44

Долна част беше само

Клек до 70,преди тях нямаше никакво напрежение,на 70 пак се появи
Тяга с прави крака 4*20@2*17,5
Сумо клек 4*20@22
Ритници с по 2кг тежест на всеки крак 4*20
Глут мост 4*20 само с ластик
Аддуктори само с ластик
Корем

Храната днес :
Овес със кисело мляко
Парче пилешко
Ябълка
Шопска салата и пуешка шунка

Кафе 3..

Течности около 3 л пак

Добавки : същите ,няма нови

Боря се със себе си да спя преди 24,ама още не ми се получава

Мнението беше редактирано от Веси на 09.08.22 22:45.

09.08.22
23:00

казано от Веси на 09.08.22, 22:44:

Боря се със себе си да спя преди 24,ама още не ми се получава

Няма да стане....поне до 48г,за толкова гаранция)))

11.08.22
19:33

Вчера мислех да е почивеееен,отидох уж да се разходя само на гребна с кафенце ,направих половин ,върнах се до колата ама некви бягащи ме дразнят като те си тичкат а аз не и си обух маратонките ( нося си ги в колата ) и още една половинка бягане направих ? не може така.

Днес обаче епично успиване-8:50 отворих очи и в такова време само може да се види гледката,в която с кафе и куче ходя на зигзаг рошава,сънена и със слушалки ?? псувайки наум всички богове на работодателите ?
Та,почивен днес.

Утре,ако върже ще е рамо с нещо

А,и отгоре на всичко заваля и ей ме на-топ ден

Мнението беше редактирано от Веси на 11.08.22 19:35.

14.08.22
09:52

Петък само леко бягане,че се събудих много уморена.

Вчера рамо,трицепс - видя ми се малко и направих и един Blackjack със суингове и бърпита. Корем за 10-на мин.
и вместо да ходя да бягам пак-стълби в залата на 7 от 10 степени(примерно). Е,днес вече съжалявам,едва ставам ама то не е лошо ?

16.08.22
22:29

Неделята бях в залата за долна част сутринта
По спомени - клекове до 65кг/нямаше дискомфорт/
Мъртва тяга - до 55кг
Тяга на 1 крак с 17,5кг
Бг клек с 2 5-ци гири
Ритници с тежести на всеки крак по 2кг(като за момиченце)
Аддуктор и абдуктор машина
Стълби за финал през една за около 10 мин
После с колело до младежкия се качих вечерта(душата ми излезна ,бях с по-тежкото колело със смотаните скорости)

Вчера почивах,не защото исках ,просто станах в 9 без 5 и някакси нямах избор ?

Днес въртях некви неща просто колкото да раздвижа.
С колелото до залата ,там въртях 15 кръга набирания,лицеви опори,коремни преси и скачащи клекове .
Накрая ей така да се занимавам оувърхед клекове само с лост,че така и така са ми лом раменете.
От там към гребна ,една обиколка и се прибрах. Часовника ми е на 600кал,знам че не е най-достоверния източник на информация,но поне дава отправна точка ?

Това от мен за тези дни.

Утре вече гръб с бицепс

19.08.22
19:30

Много зор пак тия дни на работа.
Тренирам всеки ден,храня се от време на време,което разбирам че е едно от камъчетата,които ми пречат да си постигна целите.
Другото е,че нямам ритъм и на съня,та над това трябва да се работи.
Реално три дни са ми достатъчни силови смятам,три кардио и един почивка примерно,въпросът е да не е само на теория,а да се постарая да се придържам към това. Супер склонна съм към претрениране в комбинация с неядене и става зле.

Мнението беше редактирано от Веси на 19.08.22 19:51.

21.08.22
12:39

Забравих да пиша предните дни.
Днешния поне :
Събудих се 10-тина мин преди алармата към 8
Кафе и кучешка разходка
Пеша до залата - около 5 км
Гръб и бицепс днес
Стълби след това 15 мин
Корем
Разтягане
Пеша обратно още 5 км
Закуска по обяд - овес и мляко,фъст масло и чия
Второ кафе

Тря да напазарувам некви неща,че няма какво да се яде .
Та това следва в деня ми
Ако не вали после може малко да изляза и с колелото

Дали ме убиха стълбите ?

Мнението беше редактирано от Веси на 21.08.22 12:40.

22.08.22
08:46

Днес ден за кардио и корем - стълби 40 мин и 15-тина корем.

С колата бях,не съм ходила пеш или с колело че много мокро,но определено предпочитам разходката с един от двата начина горе.

Второ кафе вече
Закуска - овес,мляко и фъст масло
Обяд ще е мини тортила и две яйца като омлет върху тортилата,айсберг и пуешко.
Вечеря още не знам,ако ми остане време и желание ще сготвя нещо,ако не-пак салата с нещо.

Утре долна част

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1