Too Little, Too Late

Прескочи до:

19.08.22
16:42

Ще пътувам до Любляна два пъти идния месец и цената на билетите е съпоставима с тези до Токио в първа класа.

19.08.22
22:53

19.08.2022 г.

Без тренировка

Добавки:
1. Сутринта - 6 таблетки Orange Triad.
2. Преди лягане (план)  - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло.

Обобщение за деня:
Колкото и да обикалям Европа, все се намира какво да ме изненада. Днес например оставих Waze да ни преведе между Хърватска и Словения през най-невзрачния ГКПП, който съм виждал някога и да ни изведе на планинско пътче без маркировка в средата на нищото.
Пълен контраст с ужасния трафик по североиталианските магистрали, особено около Милано.
Вечерта прилична паста и младо вино в селска пицария и по леглата, че утре ни чака още много път.
Само в Италия могат да измислят две различни тарифи с 20-тина цента разлика за едно и също гориво в зависимост от това дали си го сипваш сам или ти го налива служител.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.08.22 22:54.

24.08.22
16:58

20.08.2022 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
След не твърде дълго пътуване през северна Италия, последвано от безкрайно чакане за тунела под Монблан стигнахме до Женева - доста приятен град, но едва ли бих останал там повече от един следобед. Разходихме се, разгледахме и после обратно към Франция.

24.08.22
17:01

21.08.2022 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Станахме рано и след пет часа и нещо път се “паркирахме” в Барселона. Влязохме в Саграда Фамилия, обиколихме града, валя ни пороен дъжд на Ла Рамбла, а на другия ден на тръгване към Валенсия се оказа, че през нощта в гаража са ни срязали гумата...

Мнението беше редактирано от Boby_ на 24.08.22 17:02.

24.08.22
17:05

22.08.2022 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Историята с гумата ни струва няколко часа за чакане на репатрак и смяна на двете задни гуми, както и 500 евро в добавка, така че денят не започна особено обнадеждаващо. Все пак пристигнахме във Валенсия надвечер. За съжаление това ни попречи да влезем в музея на науката, както бяхме планирали. Все пак успяхме да се разходим и да порзагледаме.
Измежду всички посетени по пътя май това е единственото място, на което бих отишъл отново с удоволствие. Много ни допадна на всички и като архитектура, и като атмосфера! Със сигурност много повече от Барселона и Мадрид.

24.08.22
17:08

23.08.2022 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Последни 900 и нещо км до Лисабон.
Отчитам едно “тираджийско” лято с почти 10 000 км из Европа в двете посоки плюс България и 3800 на връщане заедно с отклонението в Женева. Излезе ми невероятно скъпо, освен десетте дни от живота ми и умората в края, но ако трябва да избирам, пак бих тръгнал така.
Ще е за последен път, де. Едва ли ще си го причиня пак.

24.08.22
17:11

24.08.2022 г.

Тренировка А

Загрявка.

Работни серии (в суперсерии):
  1.1 Клек - 3х120, 5х120, 5х120, 6х120 кг.
  1.2. Набирания с успореден хват с доп. тежест - 4x5х20 кг.
  2.1. Избутване на прав лост от лег с раменен хват - 3х5х120, 4х120 кг.
  2.2. Борческо въртене с дъмбели от стоеж -  3х6х24+24, 4x24+24 кг.

Разтягане за тренираните мускули и сухожилия.
Жалка картинка.
Обобщение за тренировката:

Положително:
  - Нищо. 

Отрицателно:
  - Всичко ме болеше, всичко ми тежеше, мога да се оплаквам и от влагата, но полза никаква.

Добавки:
1. Преди лягане (план)  - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло.

Обобщение за деня:
Сутринта тичахме да купуваме дрехи за училище за малката щерка, после по други задачки. Следобед тренирах, макар че много ме мързеше.

25.08.22
20:09

25.08.2022 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Връщам се и лудницата започва, сякаш не е спирала. Почват отново и командировките - още в средата на септември трябва да летя до Атина.
На всичкото отгоре седнах да си прегледам резултатите от кръвния тест, който си пуснах миналата седмица, преди да замина. Всичко е ОК с изключение на леко завишен LDL (но с почти гранична стойност), което е обичайно, както и свободен тестостерон под нормата (което е изненада). Май ще трябва да пускам едно стакче с DAA, трибулус и цинк.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 25.08.22 20:12.

26.08.22
20:11

26.08.2022 г.

Тренировка Б

Загрявка.

Работни серии (в суперсерии по две упражнения):
  1.1. Мъртва тяга (надхват) - 3x4x180, 3x180 кг.
  1.2. Раменна преса прав лост  - 3x5х70, 4x70 кг.
  2.1. Пендлей гребане с лост от земя - 4x5х100 кг.
  2.2. Кофи на успоредка - 4х5x20 кг.

Като за толкова нередовно трениране прилично.

Положително:
- Нищо.

Отрицателно:
- Кръстът е много натегнат, даже май повече от натегнат. Тая комбинация от класическа тяга и заден клек толкова начесто не се отразява добре. Ще почвам интервалите скоро, макар че в тая влага няма да е никак приятно, поне докато температурите не спаднат още малко.

Добавки:

Обобщение за деня:
Ходих до офиса. Сменят бюрата с такива с регулираща се височина, което е голям плюс - предишните бяха много ниски и неудобно за човек с моя ръст.
Иначе денят мина в срещи и (може би) раздели с някои хора.

28.08.22
21:54

27.08.2022 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Денят отиде за пътуване до Порто да си вземем новото куче. Много сме щастливи - много е умен и с уравновесен характер, поне засега.
Не можах да го снимам много добре, но ще имам много възможности.

28.08.22
21:59

28.08.2022 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Ходихме на гости при познати на барбекю с “picanha”, а надвечер - в IKEA за бюро за Зозо. Припомних си защо мразя да ходя там.

28.08.22
22:01

.Честит ви нов член на семейството, Боби! :D

На вид (по боята и изражението) напомня малко на онзи мой любим Бари, който изпратих за Германия. <3

Чудно е животинчето, пожелавам ви да си се радвате взаимно и да ни го показваш често на снимки. :))))

Мнението беше редактирано от T. Toчка на 28.08.22 22:02.

28.08.22
22:03

Това куче, след време ще може и да си говориш с него, просто трябва да си избереш език и да му говориш само на него. Ако е местно по-добре не го учи на български :)

Това кучето е голяма работа, аз срещам много бездомни кучета и кое от кое са по-добри и разбиращи. Вече в колата и в мен ще нося храна.

Оня ден тръгвам от Драгалевци да бягам към Железница по обиколната на Витоша 100 и точно към края на Драгалевци едно голямо куче ми излиза насреща и аз спирам по навик. А то се приближи завъртя опашка и леко излая от радост, аз си казах “това куче не е случайно” . Направи с мен до Железница и обратно над 20 километра бягане, като знаеше пътеката. Толкова добро и спокойно, срещаше се с други кучета, никакви проблеми. Така ме хвана яд че не нося храна....

Мнението беше редактирано от kaloyan на 28.08.22 22:07.

29.08.22
10:05

Благодаря!

Кала, съжалявам, че ще те разочаровам, но кучето не е улично, а породиста австралийска овчарка с впечатляващо родословие. Ако ни потръгне добре с обучението, може и за изложби да се замислим, макар че не съм голям фен.

29.08.22
10:15

Чудих се снощи дали не е австралийче, че наистина не си се престарал с ъгъла на снимане :D и се замислих... как ще му насмогнете на енергията на това чудо?

Респект за ентусиазма, аз нямам повече време и дзен за животинки - надеждата ми беше Ларчето и Острия да улегнат с годините, но не, категорично.

29.08.22
15:16

29.08.2022 г.

Тренировка интервали - адаптация А

Загрявка.

Работни серии (през ~10 секунди):
  1.1 Преден клек - 10х3х90 кг за 7:02 мин.
  1.2. Набирания с успореден хват - 7х3, 3х2 за 4:41 мин.
  2.1. Избутване на прав лост от лег с раменен хват - 10х3х90 кг за 6:15 мин.
  2.2. Борческо въртене с дъмбели от стоеж -  10х3х15+15 кг за 6:32 мин.

Общо с преходите 31:05 мин.

Наканих се да започна с интервалите и моментално си припомних защо се колабах толкова дълго.
Започвам от самото начало с най-елемнтарна адаптация - прекалено много време не съм тренирал така и щеше да е ужасно тъпо да започна там, където прекъснах. Сега целта е известно време да тренирам колкото може по-редовно, въпреки че ще е предизвикателство с няколкото пътувания, които ми предстоят. Ще видим как ще е.

Положително:
  - В тоя адаптационен портокол ми се струва, че контузиите ми ще имат възможност да поотшумят.

Отрицателно:
  - Въпреки че навън е хладно днес, в залата беше адски задушно (както обикновено).
  - Това за десетте секунди, дето съм го написал горе, днес беше по-скоро добро пожелание.

Добавки:
1. Преди лягане (план)  - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.

Обобщение за деня:
Засега върви добре като за понеделник. Да видим дали няма да има изненади по-късно през деня.

29.08.22
22:23

Ето тук май се вижда по-добре животинката.

30.08.22
18:39

30.08.2022 г.

Без тренировка

Добавки:
2. Преди лягане (план)  - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.

Обобщение за деня:
Нищо особено днес. Новият домашен любимец вече направи първите си поразии, но засега са учудващо малко.

П. П. Пропуснах да спомена, че имам доста солидна мускулна треска на квадрицепс и глутеус.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.08.22 22:15.

31.08.22
19:23

31.08.2022 г.

Тренировка интервали - адаптация Б

Загрявка.

1. Мъртва тяга - 10х3х120 кг за 5:28 мин.
  2.. Раменна преса с прав лост - 8х3х55, 2+1х55, 3х55 за 6:30 мин.
  3. Силово гребане с дъмбел от земя - 10х3+3х45 кг за 8:44 мин.
  4.. Кофи на халки -  10х3 за 6:42 мин.

Общо с преходите 29:58 мин.

Тягата без колан и магнезий (то оставаше и на 120 да ми трябва магнезий, колкото и да съм потен).

Положително:
  - Като за първи път ОК.

Отрицателно:
  - Май малко се надцених на раменната и гребането, но изкарах протокола и ще упорствам на тази тежест. Според субективните ми усещания вероятността за контузии е минимална, макар че аз съм изобретателен в това отношение.

Добавки:
1. Преди лягане (план)  - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.

Обобщение за деня:
Сряда е новият понеделник...

Мнението беше редактирано от Boby_ на 31.08.22 19:25.

01.09.22
12:09

Мислех да пиша едно обобщение за юли и август, но доста неща се случиха, както в спортен план, така и като промени в храненето, затова ще се опитам да ги разделя.

Обобщение за юли и август 2022

През юли съм качил 1,9 кг - от 111,5 на първи юли до 113,4 кг на пети август (тогава имах възможност да се претегля). При 7709 за свален килограм това прави 418 килокалории среден дневен изкишък.
Приетите калории са средно 3400 дневно, а неутралният баланс излиза 2981килокалории.
Формулата на Мифин-Сейнт Жур показва неутрален баланс от 3243 при коефициент на физическа активност 1,55, което е сериозно разминаване. Причината - алкохола и нередовното трениране, при което 1,55 е завишен коефициент. 

В началото на август започнах по същия начин, но в края нещата се обърнаха, особено след като се прибрах в Португалия. Резултатът е от 113,4 кг на пети август до 112,1 на първи септември, което прави 1,3 свалени килограма или 371 килокалории дневен дефицит.
За периода съм приел 3126 ккал средно на ден, а неутралният баланс е 2755. Както обикновено, когато сменям качане със сваляне, сметките не излизат - според формулата балансът би трябвало да е 3247.

В общи линии очаквано развитие - лятото беше леко хаотично, с дълъг престой в България, две дълги пътувания през цяла Европа и съответното ядене, пиене и прекъсвания в тренировките.
Септември също се очертава сложен с няколкодневни срещи както “офсайт” в Португалия, така и в Гърция.

В тренировъчен план потренирах свободно, сега е време за малко интервали - действат ми дисциплиниращо.

01.09.22
19:07

01.09.2022 г.

Без тренировка

Добавки:
2. Преди лягане (план)  - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.

Обобщение за деня:
Втори ден поред в офиса - отвикнал съм и ми идва в повече.

02.09.22
16:33

02.09.2022 г.

Загрявка.

1. Преден клек - 10х3х90 кг за 7:42 мин.
  2. Набирания с рамене надхват - 10х3 за 6:04 мин.
  3. Избутване на прав лост от лег с раменен хват - 10х3х90 кг за 6:08 мин.
  4. Борческо въртене с дъмбели от стоеж -  10х3х15+15 кг за 5:10 мин.

Общо с преходите 32:13 мин.

Навалица в залата в петък на обяд. Наложи се да импровизирам с различни набирания и с клек на непривично място.

Положително:
  - Нищо.

Отрицателно:
  - Пълна скръб - по-бавно дори от първия път. Не мислех, че е възможно, но ето, че го постигнах - антиадаптация.

Добавки:

Обобщение за деня:
Вчера кучето се отксубнало и изплющяло Зозо по глезена с макарата на каишката. Уж нищо, а днес подуто и я боли. Наложи се аз да го разхождам сутринта и даже си отмених една от срещите, за да може да потича зверчето. Има ужасно много енергия - нищо общо с бабичката-лабрадор с болни стави. :) Контрастът е огромен.
Прави ми впечатление колко е умен и колко бързо учи. Бях сигурен, че всичките класации за “кучешки интелект” са неточни, но сега съм сигурен, че са пълни глупости. Учи бързо, съобразява последствия от действията си (например безотказно се разплита сам от каишката, когато се заплете, което изисква планиране) и за краткото време при нас вече научи 4-5 команди, без дори да сме настоявали особено. Ако трябва да го сравня с други породи, които съм гледал, е гений в сравнение с кокери и ирландски сетери и поне малко по-умен от лабрадорите (изкушавам се да кажа много по-умен, но е рано още). Има го и моментът с индивидуалните качества, които могат да са различни от тези на породата, разбира се, но няма как порода, която е известна с това, че предвижда ходовете на овцете и е в състояние да действа координирано в група за решаване на задачи, да е на 41-во място след какви ли не темерути на четири лапи.

П. П. Даже били на 42-ро австралийчетата според Стенли Корен. Обаче и някой друг го е забелязал това - Ето една прекрасна статия по темата, ако на някого му се чете.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 02.09.22 16:43.

04.09.22
11:11

03.09.2022 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Слизах до центъра да гледам Евъртън - Ливърпул с познати. Общо взето това ми беше целия ден, че ми е доста далеч.
Направи ми впечатление, че цената на наливния Ердингер се е вдигнала почти двойно от миналата година и вече е 9 евро. Направо присяда.

05.09.22
01:25

04.09.2022 г.

Загрявка.

1. Мъртва тяга - 10х3х120 кг за 6:18 мин.
  2.. Раменна преса с прав лост - 10х3х55 за 6:14 мин.
  3. Силово гребане с дъмбел от земя - 10х3+3х45 кг за 9:35 мин.
  4.. Кофи на халки -  10х3 за 7:09 мин.

Общо с преходите 33:19 мин.

Интервал + махмурлук = много лоша идея.

Положително:
  - Малко по-добре на раменната.

Отрицателно:
  - Много зле - бавно, с реки от пот и с прилошаване в края.

Добавки:

Обобщение за деня:
Сутринта се помотах, после тренирах, а следобед излизахме семейно да потича кучето.

05.09.22
19:36

05.09.2022 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Само трябва някак да избутам до пенсия и спирам да се оплаквам от понеделниците.

Мисля на всеки 2-3 завъртания на интерваилите да пусна и нещо с пудовки в два варианта - не е нужно да е сложно, само да разнообразявам малко движенията, че само с две тренировки през ден и общо осем упражнения няма да изкарам дълго.

Мисля да е само с 32-ки засега (една или две в зависимост от упражнението) - примерно три врътки в зала, после две тренировки с пудовки в някакъв такъв вариант през десетина секунди (или през колкото мога):

Първата:
1. Обръщане от земя + тръстър - 20х1х32+32 кг.
2. Пендлей гребане от земя - 15х2х32+32 кг.
3. Лицеви опори с ластик - 15х2.
4. Нещо за ядро (някой от вариантите на планк)

И втората:
1. Обръщане с двупудовки от вис - 15х2х32+32 кг.
2. Изхвърляне с двупудовка от земя - 20х1х32 кг.
3. Раменни преси с двупудовки - 20х1х32+32 кг.
4. Нещо за ядро.

Нямам условия за друго наблизо - нито място да закача халки, нито къде да правя набирания с въже. Другият вариант е тия работи да ги правя в залата (което всъщност не е лоша идея), макар че май точно това искам да избегна и да спестя малко време, освен да разнообразявам.

05.09.22
22:37

Като гледам, доста отдавна не си хващал пудовки ?!
Не тръгвай директно на интервали, защото пак ще са виновни пудовките за обостряне на стари или появата на нови болежки. Оправи техниката.

В първата тренировка вместо Пендлей, може да правиш Ренегатско. Така ще удариш и ядрото.
Във втората, лично аз,бих разменил местата на обръщането и раменната.

След като искаш разнообразие, защо се ограничаваш пак в 6 упр.  с пудовките, научи нови ?Дори и с една 32- ка може да се натовариш доста прилично.

Мнението беше редактирано от Гюлето на 05.09.22 22:43.

06.09.22
12:55

казано от Гюлето на 05.09.22, 22:37:

Като гледам, доста отдавна не си хващал пудовки ?!
Не тръгвай директно на интервали, защото пак ще са виновни пудовките за обостряне на стари или появата на нови болежки. Оправи техниката.

Както обикновено, си прав, когато говорим за пудовки. Така или иначе ми взеха колата днес и няма да мога да стигна до залата. Ще пораздвижа за обем и техника с 32-ките, без да гоня време - обръщане с двете, изхвърляне с едната, може би малко суингове да вдигна пулса.

казано от Гюлето на 05.09.22, 22:37:

След като искаш разнообразие, защо се ограничаваш пак в 6 упр.  с пудовките, научи нови ?Дори и с една 32- ка може да се натовариш доста прилично.

Всичко, на което съм попадал извън тия няколко движения, е или гиревой и представлява някакво въртене на пудовките из ръцете, което е доста еднообразно и не ми допада, или аналог на упражнения с дъмбел.
А от “собствено творчество” (борческо въртене с пудовки) още не може да ми се оправи рамото.
Така че простият отговор е, че не знам какво друго бих могъл да правя с тях, без да се пребия окончателно.

06.09.22
17:15

Честит празник на всички! С пожелание да има повече какво да ни обединява, вместо да ни разединява.

06.09.2022 г.

Разклащане на пудовки

Работни серии (кръгово):
  1. Обръщане от земя с една пудовка - 10х32, 10х32 кг (на страна)
  2. Обръщане от вис с две пудовки - 10х32+32, 5+5х32+32 кг.
  3. Изхвърляне от земя с една пудовка - 10х32, 10х32 кг (на страна)

Изкарах пудовките и врътнах горното за около 35 минути. Така записано, изглежда незначително, а всъщност ми се стори доста.

Положително:
  - Май успявам да уцеля позицията и на лявата ръка.

Отрицателно:
  - В края на изхвърлянето вместо да се подобрявам, техниката стана по-зле и може би просто трябваше да спра по-рано.

Добавки:

Обобщение за деня:
Пълна програма, включително и първоначална среща с одитори за предстоящ одит. Ще е “забавно” - изцяло нова организация с нови процеси.

07.09.22
19:04

07.09.2022 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Наложи се непланирано ходене до офиса днес заради безброй дребни кризи за разплитане, всяка от които изглежда почти като края на света за замесените по-дълбоко, а всъщност най-често се оказва буря в чаша вода. Вероятно и моите главоболия изглеждат незначителни за всеки, който стои достатъчно далеч. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 07.09.22 19:04.

08.09.22
15:11

08.09.2022 г.

Загрявка.

1. Преден клек - 10х3х90 кг за 6:55 мин.
  2. Набирания с неутрален хват - 10х3 за 4:31 мин.
  3. Избутване на прав лост от лег с раменен хват - 10х3х90 кг за 6:21 мин.
  4. Борческо въртене с дъмбели от стоеж -  10х3х15+15 кг за 5:51 мин.

Общо с преходите 29:09 мин.

Много влажно и задушно, без да е горещо. Не знам как го постигат това в тази зала.

Положително:
  - Малко по-добре на клека и на набиранията. Преходите също с по-малко размотаване.

Отрицателно:
  - Тръгнах по-бързичко и накрая на лега и борческото въртене се оказа, че съм се престарал.

Добавки:

Обобщение за деня:
Срещи, работа, разправии с ежедневности - обичайните неща.

В случай, че някой си мисли, че интервал с тия смешни тежести не е нищо (липсва ми присъствието на Дидо във форума), на снимките не съм се поливал с вода отвън - тя си извира отвътре и продължава така доста време след края на интервала.

10.09.22
22:45

09.09.2022 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
След работа на колата и на юг. Час измъкване от града през задръствания мост, после още почти три до нашето местенце. Там ни чакаше неприятна изненада - в хола и коридора е текла вода от съседите отгоре и стените са съсипани. Сега се почват едни разправии със застрахователи и майстори, а за целта трябва поне един от нас да е тук в работно време през седмицата, което няма как да стане до октомври.
През голяма част от пътя пък пътувахме по тъмно. Скъсаха се да ми присветкат да спирам дългите, а аз изобщо не съм ги пускал...

Мнението беше редактирано от Boby_ на 10.09.22 23:02.

10.09.22
23:01

10.09.2022 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Сутринта ходихме на плаж, но водата беше доста студена и не стояхме много. Следобед се разходихме до Кастро Марим - доста скучно градче, но от крепостта над него се открива прекрасна гледка към долината на река Гуадиана и моста към Испания.

П. П. Всъщност завътрях един кръг с пудовките след плажа, но нещо ме стена кръстът, а и предмишниците ми са натъртени там, където опират гюлетата и си останах само с това.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 10.09.22 23:03.

11.09.22
18:12

11.09.2022 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
На прибиране минахме да хвърлим едно око на крепостта в Мертола - всеки път минаваме от там и най-после се наканихме да отделим един час от пътя. Струваше си.

12.09.22
16:17

12.09.2022 г.

Загрявка.

1. Мъртва тяга - 10х3х120 кг за 5:47 мин.
  2.. Раменна преса с прав лост - 10х3х55 за 6:28 мин.
  3. Силово гребане с дъмбел от земя - 10х3+3х45 кг за 7:31 мин.
  4.. Кофи на халки -  10х3 за 4:40 мин.

Общо с преходите 28:23 мин.

Ужасно пренаселана, влажна и задушна зала. Едва се вредих за уредите, затова и преходите бяха по-дълги от обичайното (макар и не с много).
Лошото е, че утре и вдругиден съм в целодневна “off-site” среща, a в четвъртък съм в офиса и цял ден съм в срещи и интервюта и вероятно ще стигна пак до зала чак в петък, а така с интервалите не се напредва.

Положително:
  -  За пръв път, откакто поднових интервалите, днес имах усещане за някаква адаптация още по време на самите интеревали, особено в края на гребането и кофите. Времената само го потвърдиха.

Отрицателно:
  - Нещо на раменната отидох на откази още на 7-8 серия. 

Добавки:

Обобщение за деня:
Много неща се завъртат днес - толкова, че май няма смисъл да се оплаквам.

14.09.22
10:31

13.09.2022 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Цял ден в среща, последвана от урок по голф - точно толкова ровене на дупки в тревата, колкото да прибавя и този спорт в списъка с неща, които не харесвам, не умея и не искам да се науча да правя.

15.09.22
17:28

14.09.2022 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Целодневна среща в хотелска зала, гарнирана с недоспиване и махмурлук. Имал съм и по-лоши дни, но не твърде скоро...

16.09.22
17:36

15.09.2022 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Цял ден в офиса от среща в среща. Никакъв шанс за тренировка.

16.09.22
17:36

16.09.2022 г.

Загрявка.

1. Преден клек - 10х3х90 кг за 6:40 мин.
  2. Набирания с неутрален хват - 10х3 за 4:25 мин.
  3. Избутване на прав лост от лег с раменен хват - 10х3х90 кг за 6:09 мин.
  4. Борческо въртене с дъмбели от стоеж -  10х3х15+15 кг за 5:04 мин.

Общо с преходите 28:39 мин.

Най-после стигнах до зала. С тая честота на трениране адаптацията ще трае мноооого дълго...

Положително:
  - Учудващо, но имам прогрес с времето на всички упражнения. Субективното ми усещане беше точно обратното и затова не съм натискал особено.

Отрицателно:
  - Реки от пот, никакъв въздух. Имам още много работа.

Добавки:

Обобщение за деня:
Ден като ден - ако не беше петък, щях да имам за какво да мърморя, но днес ще го спестя. :)

18.09.22
02:39

17.09.2022 г.

Без тренировка

Добавки:

Обобщение за деня:
Нищо интересно.

18.09.22
14:27

18.09.2022 г.

Загрявка.

1. Мъртва тяга - 10х3х120 кг за 6:13 мин.
  2.. Раменна преса с прав лост - 10х3х55 за 6:13 мин.
  3. Силово гребане с дъмбел от земя - 10х3+3х45 кг за 7:57 мин.
  4.. Кофи на халки -  10х3 за 5:00 мин.

Общо с преходите 27:40 мин.

Тренирах рано и в залата беше относително спокойно и по-проветриво от обикновено.

Положително:
  -  Усещане за лека адаптация, въпреки че времето не го показва (малко по-бързо само на раменната, останалите три по-бавни). Все пак субективно така го усетих, а и общото време с преходите е надолу, което значи, че не съм се размотавам да раздишвам между упражненията.

Отрицателно:
  - Нищо конкретно днес.

Добавки:

Обобщение за деня:
Опитвам се да се чекирам с TAP - сайтът им виси, приложението им ме пусна да се чекирам, само че избрах място, а после в бордната карта виждам друго. Сега не мога да вляза да го променя, защото всичко забива. Изкачват се доста нагоре в класацията ми за най-жалка авиокомпания, макар че имат доста да наваксват - конкуренцията е жестока.

П. П. Намерих му цаката - чекираш се с приложението, после се регистрираш на сайта със същите данни, влизаш и си променяш мястото. Така стана. :) Да видим утре като се качвам в самолета, дали няма да се карам с някого за дублирано място само.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 18.09.22 14:42.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1