Таурин

11.04.06
11:41

Дай те ми някакви цени за таурина на JK

EN

11.04.06
12:19

100гр -6,50лв!

11.04.06
15:27

Чудя се дали да си купя дали ще помогне за сила ?

11.04.06
15:44

ами, има го в енергийните напитки, сигурно действа.

11.04.06
16:45

Това е една от малкото добавки, които усещам :)
Кафе+Таурин= :shock:

11.04.06
17:29

[quote author=“emzo”]Това е една от малкото добавки, които усещам :)
Кафе+Таурин= :shock:

и аз сам така
по онзи ден изпих 3 редбула и нещо никъв ефект нямаше
сигурно прекаляваме трябва да поспрем понеже по-честото използване води до нулев ефект

11.04.06
17:34

[quote author=“energymax”]100гр -6,50лв!

На коя марка.Нещо много евтин.

11.04.06
19:50

[quote author=“Body_Builder”

JK

11.04.06
20:08

А JK къде имат магазин в софия? има ли таурин в аптеките? По колко таурин се взима преди трен и колко време преди трен по точно?

EN

11.04.06
20:22

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“energymax”]100гр -6,50лв!

[quote author=“kazz”]Дай те ми някакви цени за таурина на JK

Изпих 2 кути(по 50гр) за 20 дена- не съм доволен!

11.04.06
20:40

Изпих 2 кути(по 50гр) за 20 дена- не съм доволен!

Ами като цяло JK са ми съмнителни особено с тази цена, аз съм пил 2 пъти на Мусаши.

11.04.06
20:52

а със кофеин ли си пил или с кафе или без нищо, че не е имало ефект?

EN

11.04.06
21:36

Пих с Креатин на Оптимум и Глутамин на Умтимат

11.04.06
22:34

[quote author=“energymax”]Пих с Креатин на Оптимум и Глутамин на Умтимат

И как така не си доволен.Какво толкова трябва да усетиш от за да си доволен него :D .Все едно да кажеш,че енергийните напитки не действат :D .С Таурина се усвояват по бързо АК,защото ти вдига тонуса и кара сърцето да помпа повече кръв.Аз съм много доволен.Направо като направя загряваща серия и рацете ще ми се праснат.Усещам се целият загрят и усещам много голям прилив на енергия.Е комбинирам го със Креатин,Глутамин,АК,Протеин,Гейнер,Глюкоза.Не всичко на веднъж разбирасе :wink:

11.04.06
23:00

За 50 грама знам колко струват но ме вълнуват по-големите кутии

EN

12.04.06
00:05

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“energymax”]Пих с Креатин на Оптимум и Глутамин на Умтимат

И как така не си доволен.Какво толкова трябва да усетиш от за да си доволен него :D .Все едно да кажеш,че енергийните напитки не действат :D .С Таурина се усвояват по бързо АК,защото ти вдига тонуса и кара сърцето да помпа повече кръв.Аз съм много доволен.Направо като направя загряваща серия и рацете ще ми се праснат.Усещам се целият загрят и усещам много голям прилив на енергия.Е комбинирам го със Креатин,Глутамин,АК,Протеин,Гейнер,Глюкоза.Не всичко на веднъж разбирасе :wink:

Аз си знам къде ми е грешката като цяло,надявъм се да не повтарям тези грешки!За енергиините напитки какво да ти кажа ако пия 3 Редбул-а може и да усетя нещо!
На JK няма по голями разфасовки!

12.04.06
00:23

А има ли някой доволен от таурина на JK? Става ли така да се пие - изсипвам кофеин и таурин във топличка вода, разбърквам и гълтам? Колко от таурин и колко от кофеина трябва да се приема на 1 един прием? Колко време преди трен?

12.04.06
09:39

[quote author=“Liofle”]А има ли някой доволен от таурина на JK? Става ли така да се пие - изсипвам кофеин и таурин във топличка вода, разбърквам и гълтам? Колко от таурин и колко от кофеина трябва да се приема на 1 един прием? Колко време преди трен?

еми 30 мин некаде преди трен за да започне да действа

12.04.06
10:59

Аз съм доволен от таурина на JK.На коя марка има по големи расфасовки :?:

12.04.06
11:48

Таурина на JK е добър пил съм усещал съм го... а и не е много скъп! Определено преди тренировка като вземеш една доза се чувстваш малко по-добре по-време и след нея... но разбира се само на таурин не може :wink:

12.04.06
20:23

Ще си взема от JK таурина но те имат ли магазин или да го взема от SNC? Кофеин няма в аптеките, откъде да го взема? Ако може някой който е пил таурин да опише как точно го пие - с кафе, кофеин? - изсипано или...? и т.н.

12.04.06
20:37

[quote author=“Liofle”]Ще си взема от JK таурина но те имат ли магазин или да го взема от SNC? Кофеин няма в аптеките, откъде да го взема? Ако може някой който е пил таурин да опише как точно го пие - с кафе, кофеин? - изсипано или...? и т.н.

Мен не ме кефи да пия кафе или кофеин и за това си слагам една кафена лажчка таурин в устата и след това пия вода ли натуралне сок ли каквото дойде :wink:

12.04.06
23:03

много ми е интересно защо толкова малко фирми произвеждат таурин , засега знам само за Мусаши и JC , какво мислите вие ??

12.04.06
23:29

[quote author=“Kang”]много ми е интересно защо толкова малко фирми произвеждат таурин , засега знам само за Мусаши и JC , какво мислите вие ??

ами на другите не им се занимава хаахха затва явно

13.04.06
22:14

Купих си на JC но вместо 6.50 за 100г го взех 7.5 за 50г. от SNC-то на Пиротска. Утре ще го пробвам и ще ви кажа как ми действа на мен. Надявам се че и аз ще “полетя” както някои други от тука, които са го пробвали :).

13.04.06
22:30

[quote author=“Liofle”]Купих си на JC но вместо 6.50 за 100г го взех 7.5 за 50г. от SNC-то на Пиротска. Утре ще го пробвам и ще ви кажа как ми действа на мен. Надявам се че и аз ще “полетя” както някои други от тука, които са го пробвали :).

ако искаш да полетиш си земи Холандец

14.04.06
22:24

Пичове кажете как да пия таурина смисал колко преди трен и колко след трен, как да го пия и в дните които не тренирам сутрин ли вечер ли, с какво да го компинирам в рамките на нормалното де  :wink: за по добар ефектец :D

14.04.06
23:12

[quote author=“Alonzo”]Пичове кажете как да пия таурина смисал колко преди трен и колко след трен, как да го пия и в дните които не тренирам сутрин ли вечер ли, с какво да го компинирам в рамките на нормалното де  :wink: за по добар ефектец :D

Аз го пия 30 мин. преди тренировка и веднага след нея  :wink:

15.04.06
00:06

Не псувай!!
Као

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1