13.04.06
22:43
Зд-те може ли да ми препоръчате някав протеин за показжане на маса и как да го пия всеки ден ли ... :)
10х предварително :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 08:51.
Аз лично бих ти препоръчал първо учебник по български език да се научиш да не го оскверняваш. “помоЩТ”, “Зд-те”, “някав”, “показжане”, “10х”. Това всичкото до тук какво е?! Ако ти си някакъв 5-6 годишен разбирам не си тръгнал още на училище и не знаеш да пишеш правилно, но ме съмнява да е така.
[quote author=“kristiqn”]Зд-те може ли да ми препоръчате някав протеин за показжане на маса и как да го пия всеки ден ли ... :)
Според начина ти на задаване на въпроса мога да преценя , че не ти трябват протеини, първо отиди в залата, научи се как се тренира и храни правилно и тогава (след около 1г.) пак заповядай :wink: .
14.04.06
13:47
[quote author=“red”][quote author=“kristiqn”]Зд-те може ли да ми препоръчате някав протеин за показжане на маса и как да го пия всеки ден ли ... :)
Според начина ти на задаване на въпроса мога да преценя , че не ти трябват протеини, първо отиди в залата, научи се как се тренира и храни правилно и тогава (след около 1г.) пак заповядай :wink: .
Абсолютно! Потренирай поне 6 месеца без добавки, пък тогава ела пак да питаш. За момента няма смисъл от тях. Наблягай си на храната (белтъчна предимно).