ПомоЩТ !!!

Темата е заключена.

13.04.06
22:43

Зд-те може ли да ми препоръчате някав протеин за показжане на маса и как да го пия всеки ден ли ... :)
10х предварително :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 08:51.

13.04.06
22:55

Аз лично бих ти препоръчал първо учебник по български език да се научиш да не го оскверняваш. “помоЩТ”, “Зд-те”, “някав”, “показжане”, “10х”. Това всичкото до тук какво е?! Ако ти си някакъв 5-6 годишен разбирам не си тръгнал още на училище и не знаеш да пишеш правилно, но ме съмнява да е така.

14.04.06
10:01

[quote author=“kristiqn”]Зд-те може ли да ми препоръчате някав протеин за показжане на маса и как да го пия всеки ден ли ... :)

Според начина ти на задаване на въпроса мога да преценя , че не ти трябват протеини, първо отиди в залата, научи се как се тренира и храни правилно и тогава (след около 1г.) пак заповядай :wink: .

[quote author=“red”][quote author=“kristiqn”]Зд-те може ли да ми препоръчате някав протеин за показжане на маса и как да го пия всеки ден ли ... :)

Според начина ти на задаване на въпроса мога да преценя , че не ти трябват протеини, първо отиди в залата, научи се как се тренира и храни правилно и тогава (след около 1г.) пак заповядай :wink: .

Абсолютно! Потренирай поне 6 месеца без добавки, пък тогава ела пак да питаш. За момента няма смисъл от тях. Наблягай си на храната (белтъчна предимно).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1