05.02.06
15:39
кво ще кажете за продукта че сам си взел сега такова но не сам го почжал ако някой го е пил да кайе така има ли ефект според мен би трябвало д ае хубаво за покачване на маса ама...
Абе човек виж къде си си пуснал темата !!! Местя я .
DJGorgio-Astor
Тази тема не е за тука.Не сам пил този протеин.Но един мой авер каза че е МНОГО доволен от него.
05.02.06
16:25
То е гейнър, не протеин. Много е добър наистина обаче вкусът ти ... мамата! Поне ванилията де :roll:
Аз на скоро изпих 2 кутий от тоя гейнер и мога да кажа,че е доста добър,пийни си шоколадчето е моят съвет или ванилиййката!
05.02.06
21:56
мерси за мненията аз шоколадче сам си взел начи ще го отпочжам радвам се че е имало ефектец при вас
05.02.06
22:11
а я кажи как си го пил мейду закуска и обяд и след тренирожка предполагам ама мисулта ми епо 50 грама на прием некаде нали така ?
Да по 3 супени лъжици на доза,тоест 45 грама.За максимален ефект се пие преди,след тренировка и преди лягане.
05.02.06
22:20
е мерси баце ше жиим има ли ефект
11.02.06
15:34
Вижте и аз си взех наскоро същия гейнер мега mass 3000 на универсал.. сигърни ли сте че тря се пие по 45 грама 3-пъти дневно щото в оказанието ми психе по 180 грама 3-пъти дневно... и спрямо 45 е доста повечнко.. кво ще кажете..
Пиши на кирилица !!!! Прочети и спазвай правилата на форума !!! Преведох ти поста , но другите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!!
DJGorgio-Astor
11.02.06
16:12
Прочети пак! 180 гр. за целия ден пише.
12.02.06
19:07
ми доста неразбираемо е написано.. затова питам:) значи 3 пъти по 45 грама..:)мерси.. а знаеш ли как мога да го комбинирам с амино 2700 на нутрим защото така и така сам взел..
13.02.06
10:49
Тва гейнърче е вълшебно!Евала на Universal.Аз го пия по следния начин В тренировъчен ден - между втората закуска и обяда(кам 11) и 30 минути преди тренировката(за след тренировка имам Whey на П&Б).В не тренировъчен ден го пия пак кам 11 и между храненията ми в 12 и 13 , начи кам 13:30. Тва как да го пия ми го е казал профи.Приема е 2 пъти на ден по 2 мерителни чашки.И незнам как е пви вас ама на мене шоколадчето си ми е бая вкусноо :)))
[quote author=“Oblivion_”]Да по 3 супени лъжици на доза,тоест 45 грама.За максимален ефект се пие преди,след тренировка и преди лягане.
Преди лягане малко трудно да се пие гейнър , но както искаш
13.02.06
16:46
благодаря за инфото.. ще реша как да го пия и ще си помисля за дозата преди лягане... дано има ефект.. определено ще пиша как ми е подеиствало. пак мерси.. 8)
А колко е една чашка (от тази, която я дават със гейнъра) ? Мен ми препоръчаха да го пия така:
1 чашка с мляко преди тренировка
2 чашки с вода след тренировка
[quote author=“rpagyca”]А колко е една чашка (от тази, която я дават със гейнъра) ? Мен ми препоръчаха да го пия така:
1 чашка с мляко преди тренировка
2 чашки с вода след тренировка
Aко чашката на Супер Мас 2100 на Биогейм се смята че е 15гр то тази събира 2 такива :wink:
13.04.06
21:07
Megamass3000 - за мен това е най доброто...за тази цена..няма да сбъркаш бъди сигурен :wink:
питам пак в 100 грама гейнер колко протеин се съдържа?въпроса е за мега масс 3000
14.04.06
20:09
ам то си пише на кутията.ако си поне малко интелигентен ще погледнеш отзад на нея и си пише сичко,а ако незнаеш как се пише протеин на английски Пише се PROTEIN :)
добре бе титана на мисълта!ти пък ако се замислиш малко може ми не съм си я купил още тая кутия.тъй че там ако знаеш казвай ако не си мълчи и не ми прави тъпи забележки кое как се пише.
Необходима ти е хранителна диета и ако я имаш няма да ти е трудно да качиш ако използваш Мега Масс 3000 но ако нямаш диета просто не се надявай да качиш само от гейнера :wink: При мен с правилна диета качих 3 кг от една кутия
ехеееее сериозно ли??? ми аз още немам диета,кажете от каде да си намера или как требва да си я напрааа???