28.03.06
19:51
значи пих 1 месец креатин малат както си му е реда - по 1 ч.лъжица преди и една след тренировка,и 1 лъжица в дните когато не тренирам.
пих го един месец без да съм го пестил и ми остана малко повече от половината опаковка,която е 100гр.
по принцип знам,че креатина се пие 1 месец и после се спира,та исках да ви питам дали да си допия опаковката или сега да направя почивката.
[quote author=“Bmw_mafia”]значи пих 1 месец креатин малат както си му е реда - по 1 ч.лъжица преди и една след тренировка,и 1 лъжица в дните когато не тренирам.
пих го един месец без да съм го пестил и ми остана малко повече от половината опаковка,която е 100гр.
по принцип знам,че креатина се пие 1 месец и после се спира,та исках да ви питам дали да си допия опаковката или сега да направя почивката.
Нещо не ми е ясно в твоя пост :idea: ... Пий си го и и без това нищо не си изпил...50 гр. може би :?:
По принцип се почива... ИМА МНОГО ТЕМИ ЗА КРЕАТИНА... ЩО НЕВЗЕМЕШ ДА ПРОЧЕТЕШ МАЛКО :twisted:
[quote author=“Bmw_mafia”]значи пих 1 месец креатин малат както си му е реда - по 1 ч.лъжица преди и една след тренировка,и 1 лъжица в дните когато не тренирам.
пил си 1 месец креатин всеки ден доколкото разбрах по 1 ч.л и ти е останало още от опаковката ти от 100 грама ?!? не ми се връзва :roll:
15.04.06
21:03
Абе момче за един месец некъде към 250-300гр отива човек. :wink:
мда това е невъзможно дори и да не си правил зареждане....да не е опаковка от 500гр....
16.04.06
00:21
[quote author=“DOUBLE_B”]мда това е невъзможно дори и да не си правил зареждане....да не е опаковка от 500гр....
ама да май си пил кафена лъжичка
16.04.06
17:56
за един месец пиене на креатин “без пестене” и това да ти излезне само 50 гр креатин искам и аз така...с 500 гр - година ...
[quote author=“Don_Korleone”]за един месец пиене на креатин “без пестене” и това да ти излезне само 50 гр креатин искам и аз така...с 500 гр - година ...
Замисли се ....30 дена и по 5 гр да го пиеш....пак са 150гр ....а ако си го взимаш както трябва в тренировъчен ден по 10….. сметни си и ще видиш че мерната ти единица не е вярна...
17.04.06
19:20
DOUBLE_B кво да се замислям какви мерни единици какво говориш :roll: