Почивка за креатин

28.03.06
19:51

значи пих 1 месец креатин малат както си му е реда - по 1 ч.лъжица преди и една след тренировка,и 1 лъжица в дните когато не тренирам.
пих го един месец без да съм го пестил и ми остана малко повече от половината опаковка,която е 100гр.
по принцип знам,че креатина се пие 1 месец и после се спира,та исках да ви питам дали да си допия опаковката или сега да направя почивката.

29.03.06
10:53

[quote author=“Bmw_mafia”]значи пих 1 месец креатин малат както си му е реда - по 1 ч.лъжица преди и една след тренировка,и 1 лъжица в дните когато не тренирам.
пих го един месец без да съм го пестил и ми остана малко повече от половината опаковка,която е 100гр.

по принцип знам,че креатина се пие 1 месец и после се спира,та исках да ви питам дали да си допия опаковката или сега да направя почивката.

Нещо не ми е ясно в твоя пост :idea: ... Пий си го и и без това нищо не си изпил...50 гр. може би :?:
По принцип се почива... ИМА МНОГО ТЕМИ ЗА КРЕАТИНА... ЩО НЕВЗЕМЕШ ДА ПРОЧЕТЕШ МАЛКО :twisted:

15.04.06
20:17

[quote author=“Bmw_mafia”]значи пих 1 месец креатин малат както си му е реда - по 1 ч.лъжица преди и една след тренировка,и 1 лъжица в дните когато не тренирам.

пил си 1 месец креатин всеки ден доколкото разбрах по 1 ч.л  и ти е останало още от опаковката ти от 100 грама ?!?  не ми се връзва  :roll:

Sportex

15.04.06
21:03

Абе момче за един месец некъде към 250-300гр отива човек. :wink:

15.04.06
22:10

мда това е невъзможно дори и да не си правил зареждане....да не е опаковка от 500гр....

16.04.06
00:21

[quote author=“DOUBLE_B”]мда това е невъзможно дори и да не си правил зареждане....да не е опаковка от 500гр....

ама да май си пил кафена лъжичка

16.04.06
17:56

за един месец пиене на креатин “без пестене” и това да ти излезне само 50 гр креатин искам и аз така...с 500 гр - година ...

17.04.06
12:27

[quote author=“Don_Korleone”]за един месец пиене на креатин “без пестене” и това да ти излезне само 50 гр креатин искам и аз така...с 500 гр - година ...

Замисли се ....30 дена и по 5 гр да го пиеш....пак са 150гр ....а ако си го взимаш както трябва в тренировъчен ден по 10….. сметни си и ще видиш че мерната ти единица не е вярна...

17.04.06
19:20

DOUBLE_B кво да се замислям какви мерни единици какво говориш :roll:

17.04.06
21:09

хаха объркал съм се ...помислих че и ти си изкарал месеца с 50 грама и .....просто от шок-а

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1