28.03.06
19:51
значи пих 1 месец креатин малат както си му е реда - по 1 ч.лъжица преди и една след тренировка,и 1 лъжица в дните когато не тренирам.
пих го един месец без да съм го пестил и ми остана малко повече от половината опаковка,която е 100гр.
по принцип знам,че креатина се пие 1 месец и после се спира,та исках да ви питам дали да си допия опаковката или сега да направя почивката.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
[quote author=“Bmw_mafia”]значи пих 1 месец креатин малат както си му е реда - по 1 ч.лъжица преди и една след тренировка,и 1 лъжица в дните когато не тренирам.
пих го един месец без да съм го пестил и ми остана малко повече от половината опаковка,която е 100гр.
по принцип знам,че креатина се пие 1 месец и после се спира,та исках да ви питам дали да си допия опаковката или сега да направя почивката.
Нещо не ми е ясно в твоя пост :idea: ... Пий си го и и без това нищо не си изпил...50 гр. може би :?:
По принцип се почива... ИМА МНОГО ТЕМИ ЗА КРЕАТИНА... ЩО НЕВЗЕМЕШ ДА ПРОЧЕТЕШ МАЛКО :twisted:
[quote author=“Bmw_mafia”]значи пих 1 месец креатин малат както си му е реда - по 1 ч.лъжица преди и една след тренировка,и 1 лъжица в дните когато не тренирам.
пил си 1 месец креатин всеки ден доколкото разбрах по 1 ч.л и ти е останало още от опаковката ти от 100 грама ?!? не ми се връзва :roll:
15.04.06
21:03
Абе момче за един месец некъде към 250-300гр отива човек. :wink:
мда това е невъзможно дори и да не си правил зареждане....да не е опаковка от 500гр....
16.04.06
00:21
[quote author=“DOUBLE_B”]мда това е невъзможно дори и да не си правил зареждане....да не е опаковка от 500гр....
ама да май си пил кафена лъжичка
16.04.06
17:56
за един месец пиене на креатин “без пестене” и това да ти излезне само 50 гр креатин искам и аз така...с 500 гр - година ...
[quote author=“Don_Korleone”]за един месец пиене на креатин “без пестене” и това да ти излезне само 50 гр креатин искам и аз така...с 500 гр - година ...
Замисли се ....30 дена и по 5 гр да го пиеш....пак са 150гр ....а ако си го взимаш както трябва в тренировъчен ден по 10….. сметни си и ще видиш че мерната ти единица не е вярна...
17.04.06
19:20
DOUBLE_B кво да се замислям какви мерни единици какво говориш :roll:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече