Загряващи колани

11.04.06
19:02

Искам да се допитам до по-опитните. Какво ви е мнението за загряващите колани, неопрени, найлони и прочие. Смятате ли, че от загряването възниква опасност за сърце, полови органи или нещо друго?

11.04.06
22:14

Пълни простотии, найлони и пр. всичко са митове и легенди

12.04.06
19:52

Преди година и половина с един термоклин за съвсем кратко време свалих мазнините в долната част на корема и направих добър релеф на седалището и корема. Тичах 4 пъти в седмицата и след това изкачвах стълбите до 16 етаж и накрая коремни преси. Много пот, но става. Въпросът ми е свързан с това дали толкова загряване не е вредно за сърце и други вътрешни органи  :?:

12.04.06
19:58

Еми най-вероятно успехите който си постигнал са от тренировките в по голяма степен :)
Иначе естествено ,че е опасно ...Има опасност от прегряване ...

12.04.06
20:18

[quote author=“lunohoda”]Искам да се допитам до по-опитните. Какво ви е мнението за загряващите колани, неопрени, найлони и прочие. Смятате ли, че от загряването възниква опасност за сърце, полови органи или нещо друго?

Аз съм имал алергичен проблем от колана (неопренов). Бях го сложил на голо и ми излязоха гадни дребни сърбящи пъпки. Също така е опасно за бъбреците - лесно истиват след маханито на колана, а и не е добре да се прегряват продължително време. Според мен, коланите за отслабване са пълна глупост.

DA

13.04.06
12:52

[quote author=“HELL2HEAVEN”][quote author=“lunohoda”]Искам да се допитам до по-опитните. Какво ви е мнението за загряващите колани, неопрени, найлони и прочие. Смятате ли, че от загряването възниква опасност за сърце, полови органи или нещо друго?

Аз съм имал алергичен проблем от колана (неопренов). Бях го сложил на голо и ми излязоха гадни дребни сърбящи пъпки. Също така е опасно за бъбреците - лесно истиват след маханито на колана, а и не е добре да се прегряват продължително време. Според мен, коланите за отслабване са пълна глупост.

Каква глупост?!Те са най-добрите,ГЛЕДАШ ТЕЛЕВИЗИЯ И ОТСЛАБВАШ или ПЛЮСКАШ ЗДРАВО И ОТСЛАБВАШ.Никаква глупост не са те ДЕЙСТВАТ! :evil:  :evil:
А сега сериозно за нищо нестват освен да красят боклука!

13.04.06
14:25

Виждал съм хора, опаковани като подаръци във фитнеса и то хора, които имат стаж от порядъка на 10 години и те казват че има смисъл. Обаче съм чувал и че запушват порите на кожата и могат да доведат до различни кожни проблеми, като например обрив или стрии.

13.04.06
15:26

Това за тези загряващи колани и тем подобни глупости по телерекламите ми звучи в стил тъпите американци, които като влезат в Макдоналдс си поръчват по 5 хамбургера и ДИЕТИЧНА КОЛА. Естествено, че няма полза от тях - като се изпотяваш много само се дехидратираш (обезводняваш), а свалянето на кг идва в резултат не на изпотяването, а на изразходената енергия ккал.

13.04.06
16:34

pulna prostotiq

15.04.06
23:01

[quote author=“Buzinho”]Това за тези загряващи колани и тем подобни глупости по телерекламите ми звучи в стил тъпите американци, които като влезат в Макдоналдс си поръчват по 5 хамбургера и ДИЕТИЧНА КОЛА. Естествено, че няма полза от тях - като се изпотяваш много само се дехидратираш (обезводняваш), а свалянето на кг идва в резултат не на изпотяването, а на изразходената енергия ккал.

тея колани не ги рекламират по телевизията между другото

15.04.06
23:33

Да, има ги във всеки спортен магазин. Благодаря на всички за споделеното мнение. Благодаря и на HELL2HEAVEN, че обясни за бъбреците. Въпросът ми е дали според вас загряването вреди на вътрешните органи и най - вече на сърцето. Защото все пак е локално - само на корема и на кръста. Ако някой има опит нека да сподели.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1