Хранителни добавки в Англия

16.04.06
15:17

Здравеите на вси4ки, искам да ви позанимавам малко и с моите проблеми свързанис моята некомпетентност разбира се...
Интересува ме дали има разлика това 4е сам в англия,  марките на добавките, дали някои знае кои са ка4ествени тук....
И о6те едно вапрос4е...
Ло6о ли е примерно ако взимам няколко добавки наведнаж, например протеин, л-глутамин и креатин...
Предварително се извинявам за некомпетентността ми :roll:  и дано да ми обърнете внимание...

IN

16.04.06
15:24

Не няма никакъв проблем да зимаш по повече добавки наведнъж-напротив даже ще имаш по-добър ефект.Най-добре си земи суроватъчен протеин,креатин и амино(ако качваш маса).
А иначе не знам как стоят нещата с добавките в Англия но със сигурност има повечето от известните американски фирми-Оптимум,Скайтек,Универсал и т.н.,така че се разрови малко в нета и ще намериш. :wink:

16.04.06
15:24

[quote author=“DeLSoL”]Здравеите на вси4ки, искам да ви позанимавам малко и с моите проблеми свързанис моята некомпетентност разбира се...
Интересува ме дали има разлика това 4е сам в англия,  марките на добавките, дали някои знае кои са ка4ествени тук....
И о6те едно вапрос4е...
Ло6о ли е примерно ако взимам няколко добавки наведнаж, например протеин, л-глутамин и креатин...
Предварително се извинявам за некомпетентността ми :roll:  и дано да ми обърнете внимание...

Качествените са си качествени на всякаде. А за приема наведнъж на протеин и креатин няма нищо лошо даже е добре  :wink:

Виж по лондонските магазини за продукти на фирмите Байотек,Юнивърсал,Дженезис,Оптимум това са добри марки  :wink: но има и други добри марки това е само пример :)

А и не замествай буквите с цифри  :wink:

16.04.06
15:37

Това ще рече, че Американските продукти са наи-добрите ако сам разбрал правилно...
Ще се ориентирам кам тези марки които ми дадохте. Проблема при мен е, че за момента тренирам вкъщи, не в зала.
Има ли смисал да взимам добавки ако не правя достатъчно качествена тренировка?

IN

16.04.06
16:21

Не особено...ходи задължително на зала,защто се съмнявам че имаш достатъчно уреди за сяко упражнение у вас.И най-добре се ориентирай към Оптимум ако имаш пари.Квото и да си земеш-няма да сгрешиш.

Айде успех

16.04.06
17:28

мерси

ST

20.02.08
14:47

Братле аз живея в Англия и това има някои предимства. Големите марки ги има навсякаде има си огромни магазини само за хранителни добавки и хората там си разбират доста та могат да ти помогнат. Иначе можеш да си поръчаш каквото искаш на големите марки по интернет както знаеш в Англия нещата са доста по надежни от към тази страна.

20.02.08
15:48

казано от staykoff на 20.02.08, 14:47:

Братле аз живея в Англия и това има някои предимства. Големите марки ги има навсякаде има си огромни магазини само за хранителни добавки и хората там си разбират доста та могат да ти помогнат. Иначе можеш да си поръчаш каквото искаш на големите марки по интернет както знаеш в Англия нещата са доста по надежни от към тази страна.

Имаше и още по-стари теми от тази. Защо не писа в тях :-) :P

ST

20.02.08
19:23

Ами аз скоро попаднах на сайта затова

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1